Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κανονικότατα πήρα τους 30 πόντους μου όταν συμπλήρωσα χρόνο στο Win club και ούτε ειπώθηκε ή ανακοινώθηκε κάπου ότι σταματάει.

Από εικασίες άλλο τίποτε...

Το ιδιο και εγω και ενας φιλος τους πηραμε κακονικα πριν κατι ημερες!!!

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Στο F2G του αφελφού μου, είχε ξεχαστεί το win club εδώ και καμιά 7ετία. Ήταν σίγουρα ενεργό κι είχε χρησιμοποιήσει τότε και 300 πόντους για 8€. Τώρα που το αναφέρετε είπα να κάνω ένα τσεκ πόσες χιλιάδες (:p) ποντους έχει μαζέψει τόσα χρόνια, και λέει οτι δεν έχει γραφτεί στην υπηρεσία.. Παίζει να ακυρώθηκε η υπηρεσία και να χάθηκαν οι πόντου όταν το μετέτρεψε σε φοιτητικό;

Στο F2G του αφελφού μου, είχε ξεχαστεί το win club εδώ και καμιά 7ετία. Ήταν σίγουρα ενεργό κι είχε χρησιμοποιήσει τότε και 300 πόντους για 8€. Τώρα που το αναφέρετε είπα να κάνω ένα τσεκ πόσες χιλιάδες (:p) ποντους έχει μαζέψει τόσα χρόνια, και λέει οτι δεν έχει γραφτεί στην υπηρεσία.. Παίζει να ακυρώθηκε η υπηρεσία και να χάθηκαν οι πόντου όταν το μετέτρεψε σε φοιτητικό;

https://www.wind.gr/gr/f2g/upostirixi/faq/

http://i67.tinypic.com/1zdrsdy.jpg

Ναι, εγώ αναφέρω ότι στο νούμερο ενώ ήταν ενεργό κι είχε χρησιμοποιηθεί το win club, τώρα λεει πως δεν ήταν γραμμένος στο win club

Ναι, εγώ αναφέρω ότι στο νούμερο ενώ ήταν ενεργό κι είχε χρησιμοποιηθεί το win club, τώρα λεει πως δεν ήταν γραμμένος στο win club

Ναι, αλλά οι πόντοι λήγουν στα δύο χρόνια.

καλησπερα διαφημιζεται απο την wind το πακετο 500mb internet με 5 ευρω και λεει να κανεις log and win για να παρεις περισσοτερα mb αλλαξε ; και δινει περισσοτερα απο 150mb το log and win την εβδομαδα ;. .

καλησπερα διαφημιζεται απο την wind το πακετο 500mb internet με 5 ευρω και λεει να κανεις log and win για να παρεις περισσοτερα mb αλλαξε ; και δινει περισσοτερα απο 150mb το log and win την εβδομαδα ;. .

Όχι, δεν έχει αλλάξει κάτι. Το log n win, δίνει 150 MB (μόλις τώρα το ενεργοποίησα), ενώ το πακέτο internet των 5€, εξακολουθεί να δίνει 1 GB.

Τα 300 το 1γιγα και τα λεπτά προς κινητά τα δίνει και η δεύτερη ανανέωση του μήνα?

Το 1GB ειναι για την πρωτη ανανεωση του μηνα

Τα 300 ειναι για 2 ανανεωσης αρα στη 2 ανανεωση μεσα στο ιδιο μηνα θα παρεις μονο τα 300

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Πιο πολύ τι συμφέρει για internet? f2g ή q?

Eυχαριστώ.

Σχετικά ίδια είναι τα πακέτα ίντερνετ, αποφασίζεις αναλόγως πόσο χρειάζεσαι.

Και οι δύο δίνουν ένα γίγα σε κάθε ανανέωση 10 ευρώ.

Q 600mb 3 ευρώ (μέσω του app).

F2g 1gb 5 ευρώ (μέσω του app).

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Το μόνο που αποκλείετε είναι να το μετέτρεψε σε φοιτητικό με τον ίδιο αριθμό. Η WIND δεν κάνει τέτοιες χάρες...

Οταν λέμε μήνα πως το εννοούμε?

Σημερα κλείνω 31 μερες απο την ανανέωση.

Α, μη μπερδεύεις τις μέρες, αυτά μόνο οι κόκκινοι τα κάνουν. Στους πράσινους και στους μπλε, όταν λέμε μήνα, εννοούμε ημερολογιακό.

Αυτή την εβδομάδα δεν έχει F2G Lucky Day;

'Η μας περιμένει κάποια άλλη έκπληξη για τις γιορτές του Πάσχα;

GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th

Αυτή την εβδομάδα δεν έχει F2G Lucky Day;

'Η μας περιμένει κάποια άλλη έκπληξη για τις γιορτές του Πάσχα;

Ελα ντε!

Περίμενα και εγώ να ενεργοποιήσω σήμερα λογω του freeluckyday αλλά τελικα....

Ιδωμεν

I am the FireStarter

Μου ήρθε αυτό το sms πριν λίγο:2016 MEGA ΠPOΣΦOPA! AΠO ΣHMEPA & MEXPI TO TEΛOΣ TOY 2016, ΣTHN ΠPΩTH ANANEΩΣH AΠO 10E+ KAΘE MHNA ΘA EXEIΣ ΔΩPO 300Λ ΠPOΣ OΛOYΣ ΣTHN EΛΛAΔA ME ΔIAPKEIA 30 HMEPEΣ ENTEΛΩΣ ΔΩPEAN! Φοβερό !ισχυει οτι επειδή η ανανεωση είναι 10€+ παίρνω και 1GB δώρο?

Μου ήρθε αυτό το sms πριν λίγο:2016 MEGA ΠPOΣΦOPA! AΠO ΣHMEPA & MEXPI TO TEΛOΣ TOY 2016, ΣTHN ΠPΩTH ANANEΩΣH AΠO 10E+ KAΘE MHNA ΘA EXEIΣ ΔΩPO 300Λ ΠPOΣ OΛOYΣ ΣTHN EΛΛAΔA ME ΔIAPKEIA 30 HMEPEΣ ENTEΛΩΣ ΔΩPEAN! Φοβερό !ισχυει οτι επειδή η ανανεωση είναι 10€+ παίρνω και 1GB δώρο?

Ναι κανονικά παίρνεις το 1gb.

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

ριξε και μια ματια στο υπολοιπο σου μηπως εχουν παρει και 5 ευρω γιατι οι παλιοι που εχουν το μπονους αυτο χρεωνονται 5 ευρω το χρονο. Το 1 γιγα το παιρνεις με ανανεωση online ή από κατάστημα μόνο (όχι με κάρτα/16ψήφιο κωδικό απο περίπτερο).

Ακριβώς:

ριξε και μια ματια στο υπολοιπο σου μηπως εχουν παρει και 5 ευρω γιατι οι παλιοι που εχουν το μπονους αυτο χρεωνονται 5 ευρω το χρονο. Το 1 γιγα το παιρνεις με ανανεωση online ή από κατάστημα μόνο (όχι με κάρτα/16ψήφιο κωδικό απο περίπτερο).

Και πες μας...

Τελικά έχουμε F2G Lucky Easter...

Κέρδισε 2GB extra bonus με κάθε ανανέωση από €10 και πάνω, σε οποιοδήποτε κατάστημα WIND ή online.

Διευκρινίσεις

Η προσφορά ισχύει για όλους τους συνδρομητές F2G που θα πραγματοποιήσουν ανανέωση χρόνου ομιλίας από 10+ από τα καταστήματα WIND ή μέσα από το Online.

Η προσφορά είναι σε ισχύ από τις 20/04 (15:00μμ) έως και τις 09/05 (10:00πμ).

Τα δωρεάν MB ισχύουν για 30 ημέρες από την αγορά του πακέτου και καταναλώνονται ανά 1KB, ενώ η αξία της ανανέωσης παραμένει στην κάρτα.

Το bonus αποδίδεται σε κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας από €10+ και όχι μόνο 1 φορά.

Τα 2GB αποτελούν προωθητική ενέργεια και αντικαθιστούν το Bonus 1GB που ισχύει για την πρώτη ανανέωση του μήνα.

Ενημέρωση υπολοίπου πραγματοποιείται μέσω του 1269 καθώς και από το http://www.f2g.gr και το myf2gΑpp.

Τα δωρεάν MB δεν μπορούν να καταναλωθούν όταν βρίσκεσαι σε κατάσταση περιαγωγής και απατούν διαθέσιµο υπόλοιπο τουλάχιστον ίσο με 0,01€.

Το Bonus αποδίδεται σε όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής WIND F2G που θα ανανεώσουν μέσω των καταστημάτων και online (με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα ή μέσω PayPal), ενώ το Bonus Ανανέωσης δεν αποδίδεται σε ανανεώσεις που γίνονται μέσω μηχανημάτων αυτόματων τραπεζικών συναλλαγών (ΑΤΜ), μέσω μηχανημάτων αυτόματων πληρωμών Easypay και μέσω SMS Banking (Τράπεζα Πειραιώς).

Η προσφορά δεν ισχύει για ανανεώσεις μέσω 16ψήφιου κωδικού.

GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th

Ακριβώς:

Και πες μας...

Είναι απίστευτη αυτή η wind. Ενώ είχα υπολοιπο 13,02€ τώρα έχω 5,02€! Να σημείωσω οτι δεν ειμαι παλιός freetalker και επίσης δεν έστειλα κανένα sms για να ενεργοποιησω την συγκεκριμένη προσφορά!!!

Εδω σου λειπουν 7 ευρω ομως,μηπως εκανες απο 40-140mb κίνηση στο ίντερνετ χωρίς να έχεις ενεργό ανάλογο πακέτο? Μίλα με το chat στο f2g.gr μπας και σου πουν τι ακριβώς αφορά η χρέωση.

Καλά εγώ έχω αγανακτήσει αυτό το μήνα. Για ακόμη μια φορά ανοίγω το τηλέφωνο μετά από κάποιες ημέρες που το είχα κλειστό και έρχεται μήνυμα χθες χρεωθήκατε 1 € ίντερνετ. Πως γίνεται αφού το τηλέφωνο ήταν κλειστό στο σπίτι παρατημένο και εγώ έλειπα να χρεώθηκε μόνο του δεν μπορώ να καταλάβω. Λύση πάντως δεν βλέπω να υπάρχει. Κάποιος που δεν θέλει να έχει ίντερνετ θα του τρώει η wind με το έτσι θέλω 1 € την ημέρα. Είναι η πέμπτη φορά που μου το κάνουν μέσα σε ένα μήνα περίπου. Έλεος δηλαδή. Άντε τις προηγούμενες φορές τους έστειλα μήνυμα και μου πίστωσαν το ευρώ. Αυτή τη φορά τίποτα. Αλλά και αυτό δεν γίνεται κάθε φορά να ελέγχω αν μου τσιμπίσαν το ευρώ για να τους στείλω μήνυμα να το πιστώσουν πίσω. Αυτό που μου είπαν είναι να τους καλέσω να απενεργοποιήσω το gprs. Αν εγώ θέλω κάποια στιγμή να ενεργοποιήσω κάποιο πακέτο ίντερνετ θα πρέπει να τους ξανακαλέσω για να ενεργοποιήσω το gprs; Με τις άλλες εταιρίες δεν είχα τέτοιο θέμα με την ίδια συσκευή (samsung galaxy s4). Τα δεδομένα είναι κλειστά μόνιμα και αν ανοίξω τη συσκευή είναι συνδεμένη και μπαίνει απευθείας στο wi-fi του σπιτιού. Το έχω σαν εφεδρικό αυτό το νούμερο (για τώρα) δεν το παίρνω έξω.

Εδω σου λειπουν 7 ευρω ομως,μηπως εκανες απο 40-140mb κίνηση στο ίντερνετ χωρίς να έχεις ενεργό ανάλογο πακέτο? Μίλα με το chat στο f2g.gr μπας και σου πουν τι ακριβώς αφορά η χρέωση.

Μόλις πήρα τις βλάβες 8005000200 και μου ειπαν να πάρω το 1260! Με το ζόρι δηλαδή να χρεωθω χωρίς λογο! Σημείωση:έχω ενεργό log n win 150mb με επαρκή υπολοιπο!

Μεχρι τις 6 ειναι ανοιχτό το chat στο f2g.gr πάντως. Με το 800 μάλλον το παρακαναμε και τωρα εξυπηρετούν μόνο βλάβες...

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova