kalitexnis_g Δημ. December 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2023 5 ώρες πριν, Bas said: Εαν σου φτανουνε 20' ανα εβδομαδα (η 60' προς Nova&Q) με ελαχιστη διαρκεια 3' το Log n Win δωρο https://www.f2g.gr/gr/f2g/support/paroches-paketa-prosfores/ti-ine-i-ipiresia-log-n-win-ke-pos-energopio-dorean-paketa Το 8€ το μήνα δεν το γλυτώνεις όμως ε; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. December 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2023 Σωστα - "μενουν στη καρτα" 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. December 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2023 33 minutes ago, Bas said: Σωστα - "μενουν στη καρτα" Μένουν, δεν μένουν, τα χρεώνεσαι.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. December 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2023 14 ώρες πριν, diamantis_ said: Σε περίπτωση που συμβαίνει και σε άλλον να μη λαμβάνει προσωπικές προσφορές, να πω ότι λειτούργησε η απενεργοποίηση και επανενεργοποίηση των προσφορών στις ρυθμίσεις επικοινωνίας! Σήμερα επιτέλους έλαβα και προσωπική προσφορά (5 ευρώ για 1000λ.+ απεριόριστα data) και sms για 500λ.+2GB αν ανανεώσω σε 2 μέρες... το αμέσως προηγούμενο sms προσφοράς ήταν 3 Αυγούστου! Το πάνω on το κάτω off. Έτσι τα έχω. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_ Δημ. December 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2023 Έτσι τα είχα και εγώ, πάνω on κάτω off, και λάμβανα κάθε μήνα προσφορές. Ξαφνικά σταμάτησαν, 4 μήνες τίποτα. Τα απενεργοποίησα και τα δύο, και μόλις ήρθε μήνυμα ότι ολοκληρώθηκε η αλλαγή ξανα-ενεργοποίησα το πάνω και μετά από 3-4 μέρες επιτέλους έλαβα προσφορές. Δεν νομίζω να ήταν τυχαίο, πρέπει να είχε φάει κόλλημα. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. December 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2023 On 7/12/2023 at 10:29 ΜΜ, Bas said: Δεν εχει τι; Το όριο 4 μηνών για δωρεάν roaming 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. December 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2023 8 ώρες πριν, sakels said: Το όριο 4 μηνών για δωρεάν roaming Αν το θετεις ετσι, καλα σου λενε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 Ο αριθμός της μητέρας μου σταμάτησε να δέχεται εισερχόμενες κλήσεις. Πιο συγκεκριμένα, όταν καλεις το νούμερο επικρατεί σιγή για περίπου 20 δευτερόλεπτα και μετά πετάει ηχογραφημένο μήνυμα ότι ο αριθμός δεν είναι διαθέσιμος. Αντίθετα εξερχόμενες κλήσεις κάνει κανονικά. Δεν τίθεται θέμα φραγής φυσικά. Έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κανέναν; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 Έχει πέσει το δίκτυο εδώ και ώρες ως προς τις κλήσεις, το ίντερνετ δουλεύει 3 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 4 minutes ago, gpapas640 said: Ο αριθμός της μητέρας μου σταμάτησε να δέχεται εισερχόμενες κλήσεις. Πιο συγκεκριμένα, όταν καλεις το νούμερο επικρατεί σιγή για περίπου 20 δευτερόλεπτα και μετά πετάει ηχογραφημένο μήνυμα ότι ο αριθμός δεν είναι διαθέσιμος. Αντίθετα εξερχόμενες κλήσεις κάνει κανονικά. Δεν τίθεται θέμα φραγής φυσικά. Έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κανέναν; SMS δεχεται; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 3 minutes ago, elephant said: Έχει πέσει το δίκτυο εδώ και ώρες ως προς τις κλήσεις, το ίντερνετ δουλεύει Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Εξερχόμενες κλήσεις γίνονται κανονικά. Επίσης έχει κολλήσει το τσατ μέσω του f2g.gr. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 Εγώ μπορώ να καλέσω άλλα δίκτυα αλλά όχι Nova κινητή. Nova σταθερή κάλεσα κανονικά 2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 2 minutes ago, Bas said: SMS δεχεται; Δε δοκιμάσαμε. Είδα το σχετικό νήμα NOVA 4G όπου συζητιέται το ζήτημα. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 13 minutes ago, elephant said: Έχει πέσει το δίκτυο εδώ και ώρες ως προς τις κλήσεις, το ίντερνετ δουλεύει https://www.amyna.news/scitech/nova-parapona-oti-epese-to-diktyo/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 Η επίσημη απάντηση που μου έδωσαν : Υπάρχει γενικευμένο ζήτημα όσον αφορά τις εισερχόμενες κλήσεις στην κινητή τηλεφωνία. Είναι ενήμερη η τεχνική μας διεύθυνση και ελέγχεται, θα αποκατασταθεί άμεσα. Μας συγχωρείται για την αναστάτωση και σας ευχαριστούμε για την κατανόηση. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 Η wind ποτέ δεν πεθαίνει 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 52 minutes ago, Teo010 said: Η wind ποτέ δεν πεθαίνει https://www.youtube.com/watch?v=m2fZFZvVfzQ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 Τελικά το έφτιαξαν???🤨 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 12 ώρες πριν, Athlos_PDA said: Η επίσημη απάντηση που μου έδωσαν : Υπάρχει γενικευμένο ζήτημα όσον αφορά τις εισερχόμενες κλήσεις στην κινητή τηλεφωνία. Είναι ενήμερη η τεχνική μας διεύθυνση και ελέγχεται, θα αποκατασταθεί άμεσα. Μας συγχωρείται για την αναστάτωση και σας ευχαριστούμε για την κατανόηση. Λογικά ο Σάββας δεν ξέρει πώς γραφεται το "μας συγχωρείτΕ" 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 1 hour ago, damianos said: Τελικά το έφτιαξαν???🤨 Ο p_k και ο cmvr; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 1 ώρα πριν, Bas said: Ο p_k και ο cmvr; 3 ώρες πριν, damianos said: Τελικά το έφτιαξαν???🤨 1 ώρα πριν, Bas said: Ο p_k και ο cmvr; Έτσι όπως το γράψατε σαν προξενιό ακούγεται 🤣 Άνοιξε το poco ο pk έβαλα και εγώ δεύτερο f2g και πάει το δίκτυο. Μετα μου λέτε οτι τρέχουν οι αναβαθμίσεις και καλά 🤣 2 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 10 minutes ago, cmvr said: Έτσι όπως το γράψατε σαν προξενιό ακούγεται 🤣 Άνοιξε το poco ο pk έβαλα και εγώ δεύτερο f2g και πάει το δίκτυο. Μετα μου λέτε οτι τρέχουν οι αναβαθμίσεις και καλά 🤣 Στο χέρι τους έχετε! Ξεχασα να σας το πω αλλά σας έχω ιδιαίτερη συμπάθεια.... 3 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 «Ενημερώνουμε τους συνδρομητές κινητής ότι τυχόν αδυναμία λήψης κλήσεων και SMS από δίκτυα τρίτων είναι προσωρινή και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση επαναφορά των υπηρεσιών. Ζητάμε συγγνώμη για την όποια αναστάτωση!». Για αποζημίωση όμως ΔΕΝ μιλάνε.... 5 κινητά και ΔΕΝ δουλεύει κανένα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 Όλες οι εταιρίες μπορούν να πάθουν βλάβη. Η μοναδική λυση που εχω βρει ειναι να εχω καρτοκινητό και απο τις 3 εταιρίες. 1 2 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 10 minutes ago, VIPdriver said: Όλες οι εταιρίες μπορούν να πάθουν βλάβη. Η μοναδική λυση που εχω βρει ειναι να εχω καρτοκινητό και απο τις 3 εταιρίες. Σωστή η λύση σου,αλλά εδώ πάρα άργησαν να το φτιάξουν σε σχέση με Cosmote και Vodafone 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts