paanos Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Σε αυτή την περίπτωση τι κάνουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 (edited) α) Πάμε σε κατάστημα β) Πάμε σε περίπτερο γ) Αγοράζουμε online http://www.viva.gr/mobilerefill Edited January 5, 2019 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Σε αυτή την περίπτωση τι κάνουμε; "Ο μέγιστος αριθμός επιτρεπόμενων συναλλαγών με την ίδια κάρτα είναι 2 φορές σε 24 ώρες και 3 φορές σε 48 ώρες." Οπότε είτε δοκιμάζεις με κάρτα ανανέωσης ή σε κατάστημα είτε περιμένεις να περάσει η μέρα για να δοκιμάσεις την επόμενη αν δεν είναι επείγον να ανανεώσεις σήμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Αν χρησιμοποιήθηκε κάρτα δοκιμάζεις με paypal και το αντίστροφο. Μεταφορά δεν υπάρχει αλλα μπορεί κάποιος τρίτος από το δικο του τηλέφωνο να σου φορτώσει χρήματα αν εχει κάρτα/χαρτάκι με 16ψήφιο κωδικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Λαθος μου . Δεν υπάρχει μεταφορά σε WIND ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Κάρτα κανονικά μπορώ να περάσω φυσικά, όμως χανω τα μπόνους από την ηλεκτρονική ανανέωση. Για να φτιάξει η ανανέωση ηλεκτρονικά δεν ξέρω τι να κάνω. Ανανέωση έχω να κάνω από 25/12, που έβαλα 12€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 (edited) α) Πάμε σε κατάστημα β) Πάμε σε περίπτερο γ) Αγοράζουμε online http://www.viva.gr/mobilerefill . γ) η onilne αγορα μεσω viva.gr απλα σου ερχεται ο κωδικος της καρτας με μυνημα στο κινητο; . πως δουλευει; επισης υπαρχει τροπος ανανεωσης μεσω winkbank της πειραιως , και πρεπει και μεσω ατμ της εθνικης τραπεζας να υπαρχει τροπος. Edited January 5, 2019 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Κάρτα κανονικά μπορώ να περάσω φυσικά, όμως χανω τα μπόνους από την ηλεκτρονική ανανέωση. Για να φτιάξει η ανανέωση ηλεκτρονικά δεν ξέρω τι να κάνω. Ανανέωση έχω να κάνω από 25/12, που έβαλα 12€. Αν θυμάμαι καλα τον πρώτο μήνα μπορεις να βάλεις μέχρι 20 ευρώ. Τους επόμενους μέχρι 50 . Δυστυχώς θα χάσεις τα Bonus της ηλεκτρονικής ανανέωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Σε αυτή την περίπτωση τι κάνουμε; Μέσα από το site του F2G, http://www.f2g.gr Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 ρωτα καλυτερα μεσω messenger αν ειναι ακομα διαθεσιμο για ενεργοποιηση το νουμερο που εχεις,ισως ζητησουν τον αριθμό της σιμ κιολας. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- υποθέτω όμως οτι εφόσον οταν πας να καλέσεις,σου ζητάει ενεργοποίηση στο κατάστημα,θα είναι ακόμα οκ. Δεν μου την ενεργοποίησαν τελικά παρόλο που όταν εβγαζα κλήση μου έλεγε να την ενεργοποιησω σε ένα κατάστημα Wind Μου είπαν δήθεν ότι ήταν μόνο για προσφορά στιγμιαία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 και τι σχεση εχει η προσφορα,νουμερο σαν ολα τα αλλα ηταν,ειχα παρει κι εγω τοτε. Στο messenger στο ειπαν ή σε κατάστημα? Αν στο ειπαν σε καταστημα μαλλον θα ηθελαν να παρεις καινουργιο...Δοκιμασε και σε αλλο καταστημα αν μπορεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 και τι σχεση εχει η προσφορα,νουμερο σαν ολα τα αλλα ηταν,ειχα παρει κι εγω τοτε. Στο messenger στο ειπαν ή σε κατάστημα? Αν στο ειπαν σε καταστημα μαλλον θα ηθελαν να παρεις καινουργιο...Δοκιμασε και σε αλλο καταστημα αν μπορεις. Στο κατάστημα μου το είπαν, οπότε λογικό να ήθελαν να μου πουλήσουν αλλο Κάποια στιγμή, θα πεταχτώ και σε άλλο κατάστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Σε αυτή την περίπτωση τι κάνουμε;Δες αν έχει η εφαρμογή κάποια ενημέρωση από το play store. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Από περίπτερο, ψιλικατζίδικο κλπ. μπορείς να βάλεις όσα θέλεις τον μήνα ή υπάρχει κι εδώ κάποιος περιορισμός; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Από περίπτερο, ψιλικατζίδικο κλπ. μπορείς να βάλεις όσα θέλεις τον μήνα ή υπάρχει κι εδώ κάποιος περιορισμός; Από περίπτερο εδώ και μια εβδομάδα σταμάτησε να βγάζει κάρτα 10€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Από περίπτερο εδώ και μια εβδομάδα σταμάτησε να βγάζει κάρτα 10€ Kαι τι βγάζει; 12; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Kαι τι βγάζει; 12; Από 12 και πάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Ωραία πράγματα... Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Επειδή δεν μπορώ να συνδεθώ στο site F2g υπάρχει πρόβλημα στo site της Wind το τελευταίο 24ωρο (ούτε από κινητό, ούτε από ΗΥ)?? Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Επειδή δεν μπορώ να συνδεθώ στο site F2g υπάρχει πρόβλημα στo site της Wind το τελευταίο 24ωρο (ούτε από κινητό, ούτε από ΗΥ)?? Μόλις μπήκα κανονικά και από κινητό και από υπολογιστή. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Μόλις μπήκα κανονικά και από κινητό και από υπολογιστή. Ευχαριστώ, θα πρέπει να ψάξω γιατί σε εμένα δεν είναι δυνατή η πρόσβαση γενικά στο site Wind. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Ευχαριστώ, θα πρέπει να ψάξω γιατί σε εμένα δεν είναι δυνατή η πρόσβαση γενικά στο site Wind. Κανε "Διαγραφή δεδομένων περιήγησης" στον browser του υπολογιστή. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Το τελευταίο 24ωρο δεν μπορούσα να μπω γενικά στο site της wind, είτε από τον ΗΥ είτε μέσω κινητού (wifi). Μετά από την απάντηση του φίλου πιο πάνω έκανα επανεκκίνηση τον ρούτερ μου και όλα είναι ΟΚ τώρα. Παράξενο γιατί σε κανένα άλλο site δεν είχα παρόμοιο πρόβλημα. Δεν ήταν θέμα browser (είχα χρησιμοποιήσει και opera & firefox & chrome). Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepaltri Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Εγώ προσπαθώ να μπω από κινητό στο f2g. Συνδέομαι κανονικά και βλέπω το υπόλοιπο αλλά δεν κάνει ανανέωση χρόνου... μου λέει ότι η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη και σήμερα λήγει το δίμηνο! Ελπίζω να μη γίνει καμιά στραβή και δεν μπορώ να ανανεώσω... (τους έχω στείλει και στο messenger μήνυμα αλλά καμία απάντηση μέχρι στιγμής) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Εγώ προσπαθώ να μπω από κινητό στο f2g. Συνδέομαι κανονικά και βλέπω το υπόλοιπο αλλά δεν κάνει ανανέωση χρόνου... μου λέει ότι η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη και σήμερα λήγει το δίμηνο! Ελπίζω να μη γίνει καμιά στραβή και δεν μπορώ να ανανεώσω... (τους έχω στείλει και στο messenger μήνυμα αλλά καμία απάντηση μέχρι στιγμής)Καλημέρα. Είχα καιρό να μπω στην εφαρμογή. Μέχρι το σημείο που επιλέγεις ποσό και πιστωτική πάει. Μετά δεν ξέρω τι γίνεται. Μπαίνει μέχρι εδώ η σου βγάζει το πρόβλημα ποιο νωρίς; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts