Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

α) Πάμε σε κατάστημα

β) Πάμε σε περίπτερο

γ) Αγοράζουμε online http://www.viva.gr/mobilerefill

Edited by Vasileios

Σε αυτή την περίπτωση τι κάνουμε;562c52a081ca94a3af9da848bf3f3c8a.jpg

"Ο μέγιστος αριθμός επιτρεπόμενων συναλλαγών με την ίδια κάρτα είναι 2 φορές σε 24 ώρες και 3 φορές σε 48 ώρες."

Οπότε είτε δοκιμάζεις με κάρτα ανανέωσης ή σε κατάστημα είτε περιμένεις να περάσει η μέρα για να δοκιμάσεις την επόμενη αν δεν είναι επείγον να ανανεώσεις σήμερα

Αν χρησιμοποιήθηκε κάρτα δοκιμάζεις με paypal και το αντίστροφο.

Μεταφορά δεν υπάρχει αλλα μπορεί κάποιος τρίτος από το δικο του τηλέφωνο να σου φορτώσει χρήματα αν εχει κάρτα/χαρτάκι με 16ψήφιο κωδικο.

Κάρτα κανονικά μπορώ να περάσω φυσικά, όμως χανω τα μπόνους από την ηλεκτρονική ανανέωση. Για να φτιάξει η ανανέωση ηλεκτρονικά δεν ξέρω τι να κάνω. Ανανέωση έχω να κάνω από 25/12, που έβαλα 12€.

α) Πάμε σε κατάστημα

β) Πάμε σε περίπτερο

γ) Αγοράζουμε online http://www.viva.gr/mobilerefill

.

γ) η onilne αγορα μεσω viva.gr απλα σου ερχεται ο κωδικος της καρτας με μυνημα στο κινητο; . πως δουλευει;

επισης υπαρχει τροπος ανανεωσης μεσω winkbank της πειραιως , και πρεπει και μεσω ατμ της εθνικης τραπεζας να υπαρχει τροπος.

Edited by Vasileios

Κάρτα κανονικά μπορώ να περάσω φυσικά, όμως χανω τα μπόνους από την ηλεκτρονική ανανέωση. Για να φτιάξει η ανανέωση ηλεκτρονικά δεν ξέρω τι να κάνω. Ανανέωση έχω να κάνω από 25/12, που έβαλα 12€.

Αν θυμάμαι καλα τον πρώτο μήνα μπορεις να βάλεις μέχρι 20 ευρώ. Τους επόμενους μέχρι 50 .

Δυστυχώς θα χάσεις τα Bonus της ηλεκτρονικής ανανέωσης.

Σε αυτή την περίπτωση τι κάνουμε;

Μέσα από το site του F2G, http://www.f2g.gr

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

ρωτα καλυτερα μεσω messenger αν ειναι ακομα διαθεσιμο για ενεργοποιηση το νουμερο που εχεις,ισως ζητησουν τον αριθμό της σιμ κιολας.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

υποθέτω όμως οτι εφόσον οταν πας να καλέσεις,σου ζητάει ενεργοποίηση στο κατάστημα,θα είναι ακόμα οκ.

Δεν μου την ενεργοποίησαν τελικά παρόλο που όταν εβγαζα κλήση μου έλεγε να την ενεργοποιησω σε ένα κατάστημα Wind

Μου είπαν δήθεν ότι ήταν μόνο για προσφορά στιγμιαία

και τι σχεση εχει η προσφορα,νουμερο σαν ολα τα αλλα ηταν,ειχα παρει κι εγω τοτε. Στο messenger στο ειπαν ή σε κατάστημα? Αν στο ειπαν σε καταστημα μαλλον θα ηθελαν να παρεις καινουργιο...Δοκιμασε και σε αλλο καταστημα αν μπορεις.

και τι σχεση εχει η προσφορα,νουμερο σαν ολα τα αλλα ηταν,ειχα παρει κι εγω τοτε. Στο messenger στο ειπαν ή σε κατάστημα? Αν στο ειπαν σε καταστημα μαλλον θα ηθελαν να παρεις καινουργιο...Δοκιμασε και σε αλλο καταστημα αν μπορεις.

Στο κατάστημα μου το είπαν, οπότε λογικό να ήθελαν να μου πουλήσουν αλλο

Κάποια στιγμή, θα πεταχτώ και σε άλλο κατάστημα

Σε αυτή την περίπτωση τι κάνουμε;562c52a081ca94a3af9da848bf3f3c8a.jpg
Δες αν έχει η εφαρμογή κάποια ενημέρωση από το play store.

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Από περίπτερο, ψιλικατζίδικο κλπ. μπορείς να βάλεις όσα θέλεις τον μήνα ή υπάρχει κι εδώ κάποιος περιορισμός;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Από περίπτερο, ψιλικατζίδικο κλπ. μπορείς να βάλεις όσα θέλεις τον μήνα ή υπάρχει κι εδώ κάποιος περιορισμός;

Από περίπτερο εδώ και μια εβδομάδα σταμάτησε να βγάζει κάρτα 10€

Από περίπτερο εδώ και μια εβδομάδα σταμάτησε να βγάζει κάρτα 10€

Kαι τι βγάζει; 12;

Παύλος Παυλίδης 

Επειδή δεν μπορώ να συνδεθώ στο site F2g υπάρχει πρόβλημα στo site της Wind το τελευταίο 24ωρο (ούτε από κινητό, ούτε από ΗΥ)??

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Επειδή δεν μπορώ να συνδεθώ στο site F2g υπάρχει πρόβλημα στo site της Wind το τελευταίο 24ωρο (ούτε από κινητό, ούτε από ΗΥ)??

Μόλις μπήκα κανονικά και από κινητό και από υπολογιστή.

Παύλος Παυλίδης 

Μόλις μπήκα κανονικά και από κινητό και από υπολογιστή.

Ευχαριστώ, θα πρέπει να ψάξω γιατί σε εμένα δεν είναι δυνατή η πρόσβαση γενικά στο site Wind.

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Ευχαριστώ, θα πρέπει να ψάξω γιατί σε εμένα δεν είναι δυνατή η πρόσβαση γενικά στο site Wind.

Κανε "Διαγραφή δεδομένων περιήγησης" στον browser του υπολογιστή.

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Το τελευταίο 24ωρο δεν μπορούσα να μπω γενικά στο site της wind, είτε από τον ΗΥ είτε μέσω κινητού (wifi). Μετά από την απάντηση του φίλου πιο πάνω έκανα επανεκκίνηση τον ρούτερ μου και όλα είναι ΟΚ τώρα. Παράξενο γιατί σε κανένα άλλο site δεν είχα παρόμοιο πρόβλημα. Δεν ήταν θέμα browser (είχα χρησιμοποιήσει και opera & firefox & chrome).

Εγώ προσπαθώ να μπω από κινητό στο f2g. Συνδέομαι κανονικά και βλέπω το υπόλοιπο αλλά δεν κάνει ανανέωση χρόνου... μου λέει ότι η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη και σήμερα λήγει το δίμηνο!

Ελπίζω να μη γίνει καμιά στραβή και δεν μπορώ να ανανεώσω... (τους έχω στείλει και στο messenger μήνυμα αλλά καμία απάντηση μέχρι στιγμής)

Εγώ προσπαθώ να μπω από κινητό στο f2g. Συνδέομαι κανονικά και βλέπω το υπόλοιπο αλλά δεν κάνει ανανέωση χρόνου... μου λέει ότι η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη και σήμερα λήγει το δίμηνο!

Ελπίζω να μη γίνει καμιά στραβή και δεν μπορώ να ανανεώσω... (τους έχω στείλει και στο messenger μήνυμα αλλά καμία απάντηση μέχρι στιγμής)

Καλημέρα. Είχα καιρό να μπω στην εφαρμογή. Μέχρι το σημείο που επιλέγεις ποσό και πιστωτική πάει. Μετά δεν ξέρω τι γίνεται. Μπαίνει μέχρι εδώ η σου βγάζει το πρόβλημα ποιο νωρίς;