balkos Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Μετά τους πράσινους ανακοίνωσαν 10€υρες κάρτες ελάχιστο και οι κόκκινοι. Σε λίγο περιμένουμε τον 3ο της παρέας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Μετά τους πράσινους ανακοίνωσαν 10€υρες κάρτες ελάχιστο και οι κόκκινοι. Σε λίγο περιμένουμε τον 3ο της παρέας. Άμα το κάνει και ο τρίτος της παρέας θα κάνει ένα από τα μεγαλύτερα λάθη με μη ανταγωνιστικές τιμές πλέον στην καρτοκινητή θα χάσει ακόμα περισσότερο κόσμο. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Σήμερα παρατήρησα ότι η cosmote εκοψε το 5 ευρω... μόνο 10 ευρω μέσω της εφαρμογής Λετε να μας τη φορέσει και εμάς? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dis Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Καλησπέρα, πριν πολύ καιρό μου είχαν δώσει ένα πακέτο F2G σφραγισμένο. Πριν λίγες μέρες τοποθέτησα τη sim σε τηλέφωνο, αγόρασα χρόνο ομιλίας και λειτουργεί κανονικά. Στοιχεία μου δεν έχουν ζητηθεί πουθενά. Ούτε όταν ήρθε στην κατοχή μου μιας και δεν το αγόρασα αλλά μου το χάρισαν, ούτε στην εφαρμογή F2G που συνδέθηκα. Παραμένει ανώνυμη η σύνδεση ; Δεν πρέπει κάπου να δηλώσω τα στοιχεία μου ; Επίσης στο myWIND μιας και έχω σταθερή wind δεν μπορεί να αυνδεθεί το καρτοκινητό ; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Καλησπέρα, πριν πολύ καιρό μου είχαν δώσει ένα πακέτο F2G σφραγισμένο. Πριν λίγες μέρες τοποθέτησα τη sim σε τηλέφωνο, αγόρασα χρόνο ομιλίας και λειτουργεί κανονικά. Στοιχεία μου δεν έχουν ζητηθεί πουθενά. Ούτε όταν ήρθε στην κατοχή μου μιας και δεν το αγόρασα αλλά μου το χάρισαν, ούτε στην εφαρμογή F2G που συνδέθηκα. Παραμένει ανώνυμη η σύνδεση ; Δεν πρέπει κάπου να δηλώσω τα στοιχεία μου ; Επίσης στο myWIND μιας και έχω σταθερή wind δεν μπορεί να αυνδεθεί το καρτοκινητό ; Ευχαριστώ. Η συνδεση δεν παραμένει ανώνυμη ειναι η στο ονομα αυτου που στο χάρισε γιατι τοτε στο δίνανε με ταυτοτητα η στο ονομα του αντιπροσώπου που έκανε την προώθηση. Για το άλλο δεν ξέρω να σου πω Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dis Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Η συνδεση δεν παραμένει ανώνυμη ειναι η στο ονομα αυτου που στο χάρισε γιατι τοτε στο δίνανε με ταυτοτητα η στο ονομα του αντιπροσώπου που έκανε την προώθηση. Για το άλλο δεν ξέρω να σου πω Δεν έχω ιδέα σε ποιο όνομα είναι δηλωμένο. Στο όνομα του γνωστού που μου το έδωσε δεν νομίζω. Αλλά και έτσι να ήταν είναι αδύνατο να τον βρω πλέον. Λόγω προνομιακού πακέτου υποθέτω είναι στο όνομα κάποιου υπαλλήλου - αντιπροσώπου ; Να μεταβιβαστεί στο όνομά μου είναι αδύνατο πλέον, σωστά ; Έχω κάποιο πρόβλημα τελικά αν το χρησιμοποιώ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 αν χρειαστεις οποιαδηποτε βοηθεια/υποστηριξη απο την εταιρια σε σχεση με τον αριθμο,δεν θα μπορεις να την εχεις.Να μπει στο ονομα σου πλεον ειναι δυσκολο,εκτος αν φαινεται στο συστημα οτι ειναι σε ονομα εταιριας που αναλαμβανει προωθηση των πακετων.Αν εχεις γνωστο σε καταστημα θα ειναι πιο ευκολο να βγαλεις μια ακρη για το τι συμβαινει. Ειναι απο τα "προνομιακα" με τα 1500' ? αν ναι εκει ισως βγαινει καποια ακρη,γιατι ξερουν οτι ειναι απο προωθηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dis Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 (edited) αν χρειαστεις οποιαδηποτε βοηθεια/υποστηριξη απο την εταιρια σε σχεση με τον αριθμο,δεν θα μπορεις να την εχεις.Να μπει στο ονομα σου πλεον ειναι δυσκολο,εκτος αν φαινεται στο συστημα οτι ειναι σε ονομα εταιριας που αναλαμβανει προωθηση των πακετων.Αν εχεις γνωστο σε καταστημα θα ειναι πιο ευκολο να βγαλεις μια ακρη για το τι συμβαινει. Ειναι απο τα "προνομιακα" με τα 1500' ? αν ναι εκει ισως βγαινει καποια ακρη,γιατι ξερουν οτι ειναι απο προωθηση. Ναι, είναι αυτό με τα 1500´ με 8,57€... Το είχα πάνω από χρόνο στο συρτάρι χωρίς να δώσω σημασία τι είναι. Θυμάμαι το γνωστό να μου λέει ότι είχε 4-5 που μοίρασε σε δικούς του οπότε είναι στάνταρ από προωθητική ενέργεια. Γνωστό σε κατάστημα έχω. Γνωστό σε φάση ότι ξέρει πως δεν το έχω κλεμμένο ξέρω γω.... όχι κάτι παραπάνω. Μπορεί να αντιστοιχεί σε εταιρεία ώστε να φανεί πως δε θα το ζητήσει κανείς και να μεταβιβαστεί ; Edited December 28, 2018 by dis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Έτσι όπως το λες μάλλον ο γνωστός σου το έχει στο όνομά του. Αν η εταιρεία δεν το ταυτοποίησε σε άλλο όνομα (συνήθως έπαιζαν τέτοιες αμέλειες) λογικά θα μπορεί να το περάσει σε σένα. Εφ'οσον έχεις κάποιον να συννενοηθείς στο κατάστημα ρώτα τι μπορεί να γίνει. Το καλύτερο είναι να βρεις αυτόν που σου το έδωσε βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Για ανανέωση σε f2g, έχει ΔΙΑΦΟΡΑ αν γίνει σε κατάστημα η με 16ψηφιο κωδικό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Άμα το κάνει και ο τρίτος της παρέας θα κάνει ένα από τα μεγαλύτερα λάθη με μη ανταγωνιστικές τιμές πλέον στην καρτοκινητή θα χάσει ακόμα περισσότερο κόσμο. Σήμερα παρατήρησα ότι η cosmote εκοψε το 5 ευρω... μόνο 10 ευρω μέσω της εφαρμογής Λετε να μας τη φορέσει και εμάς? Και αντε ας πούμε ότι δεν το κάνει η wind.. Τα πακέτα που μπορείς να αγοράσεις με τα 4.16€ που δίνει η 5€ ανανέωση ειναι ανύπαρκτα με εξαίρεση το πακέτο του ΣΚ.. Μόνο για το log n win συμφέρει να μείνει έτσι και για συντήρηση του νούμερου. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Και αντε ας πούμε ότι δεν το κάνει η wind.. Τα πακέτα που μπορείς να αγοράσεις με τα 4.16€ που δίνει η 5€ ανανέωση ειναι ανύπαρκτα με εξαίρεση το πακέτο του ΣΚ.. Μόνο για το log n win συμφέρει να μείνει έτσι και για συντήρηση του νούμερου. Μόνο για συντήρηση του νούμερου. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Με 5€ ανοίγει και τα magic numbers.. Οπότε στην wind με 5€ το μήνα έχουμε magic numbers και 600mb ή λεπτά προς όλους κτλ.. Με 600mb μια χαρά θα βγαίνει μάλλον ο μήνας άμα έχεις πρόγραμμα και χωρις να στερείσαι κάτι :lol: αφού και η υπόλοιπη αγορά με 10€ τόσα θα δίνει σε 2 μήνες.. Ας ελπίσουμε ότι θα κρατήσουν το 5€υρω, Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Επίσης υπάρχουν πολλοί που έχουν την sim με τα δωρεάν 120'/μήνα λόγω του σταθερού. Ο πατέρας μου ξεκίνησε να θέλει μια ανανέωση 5€ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ και τώρα θα θέλει 60€ τον χρόνο αφού η ανανέωση πήγε σε 2μηνο (από ετήσια που ήταν παλιά ) άρα 6 ανανεώσεις*10€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Γιατί τα παιδιά στο σχολείο, ανανεώνουμε; Μόνο για να τους τηλεφωνούν Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 (edited) …. θέλουμε να δώσουμε κινητό σε παιδιά, ηλικιωμένους και πρέπει να δίνουμε για ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΕΣ 60 ευρώ τον χρόνο! ήθελα να ήξερα στο ********ιστ@ν που ζούμε ΕΕΤΤ δεν τα βλέπει αυτά;;;; ;;καρτοκινητο σημαίνει ελευθερία! όχι δέσμευση με 60 ευρώ το χρόνο! Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk Edited December 29, 2018 by Vasileios ρατσιστικό σχόλιο. Διαγράφηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Καρτοκινητό δεν σημαίνει ελευθερία . Είναι υπηρεσία που παρέχεται έναντι αντιτίμου και όχι δωρεάν (free) . Παραδοσιακά το καρτοκινητό είναι ακριβώτερο από το συμβόλαιο ( αλλιώς για ποιόν λόγο υπογράφει κανείς συμβόλαιο. ) Αλλά τα τελευταία χρόνια ,τα πράγματα έχουν αντιστραφεί , κακώς κατά την γνώμη μου. Προς το παρόν επίσης η ανανέωση των 5 ευρώ το δίμηνο δεν έχει καταργηθεί στην WIND. Ας περιμένουμε και ας μην κράζουμε προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 (edited) Στην Ελλάδα καλώς κατά την γνώμη μου, το καρτοκινητό και ειδικά στο κομμάτι του mobile internet τα τελευταία χρόνια ειχε/εχει γίνει φθηνότερο απο τα συμβόλαια.. Γελάω πραγματικά όταν μου τηλεφωνούν διάφοροι εκπρόσωποι των εταιρείων και μου προτείνουν καρτοσυμβόλαιο με τιμές της τάξης των 15-20€ και ιντερνετ πχ 1gb... :lol: Οταν για την ώρα τουλάχιστον αυτο το νούμερο το παίρνεις απλά βάζοντας κάρτα.. Γνωρίζω κόσμο που πλήρωνε τα μαλλιοκέφαλα του σε συμβόλαιο και με ένα 10αρικο του φτάνουν και περισσεύουν οι παροχές.. Για την ώρα τουλάχιστον... Και επίσης ακόμη και αν πάει 15€ η κάρτα πάλι φθηνότερα θα τους/μας έρχεται απο τα γελοία συμβόλαια/καρτοσυμβόλαια.. Καλώς έχουν αντιστραφεί οι όροι.. Τώρα βέβαια που οι εταιρίες είδαν ότι ο κόσμος στράφηκε στην καρτοκινητή, προσπαθούν με κάθε τρόπο και σιγα-σιγα να έχουν τα ίδια έσοδα που είχαν απο τα συμβόλαια.. Προφανώς και θα ήθελα και εγώ τα σούπερ-ντούπερ απεριόριστα συμβόλαια άλλων χωρών της ΕΕ αλλά.. Αν θέλουν οι δικοι μας εδώ να κάνουμε πάλι συμβόλαιο να εναρμονίσουν τις τιμές με αυτές των μεγάλων της ΕΕ και να μην μας πουλάνε 75€ 15gb και μετά 384kbps.. Mε τέτοια τιμή η wind μας δίνει απεριόριστο..οκκκκκ Edited December 29, 2018 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Για αυτό ακριβώς και εμείς από 4 συμβόλαια έχουμε πλέον στην οικογένεια 4 καρτοκινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astratis Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Η wind χωρίς να θέλω να την δικαιολογήσω, στέλνει και καμιά προσφορά μέσω 12410,εμενα μήνα πάρα μήνα μου στέλνουν 300 προς όλους και 20 σμσ, με 3€και κάτι, και τη χρησιμοποιώ μια χαρά, η μεγάλη εταιρεία μας θεωρεί στανταρακια, αντε να στείλει καμία αραιά και που για μβ με σημαντική χρέωση και σε καμία περίπτωση με τη συχνότητα του 12410. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Και εμένα η wind μου έστελνε προσφορές όταν δεν έβαζα κάρτα λόγω του άθλιου σήματος στην περιοχή μου. Τώρα που το έφτιαξαν και παιρνω wind nights, σταμάτησαν να έρχονται οι προσφορές... Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Εφόσον κάνω online ανανέωση με 5 ευρώ παίρνω δώρο κάποια mb ή πρέπει να βάλω τουλάχιστον 10 ευρώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Παίρνεις δώρο mb μόνο με το log n win εφόσον το επιλέξεις, αλλιώς για μπόνους mb μόνο με 10 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 (edited) μολις εβαλα καρτα μεσω πιστωτικης ονλαιν αλλα τα δωρακια λογω χριστουγεννων δεν τα δινει. εννοω τo secret santa λεει ''δεν υπαρχει διαθεσιμο παιχνιδι αυτην την στιγμη''. υγ για αυτο που λεγατε πριν.χθες εσκασε αυτο... 7/1/19 εκλεινα 2μηνο χωρις ανανεωση που εκανα πριν μιση ωρα για να παρω τα 120 μεθαυριο. Edited December 30, 2018 by satsok1979 Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtb Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Έκανα στον μικρό ανανέωση απόγευμα 26/12 και οι επιλογές στο secret santa εμφανίστηκαν το επόμενο πρωί. Ίσως θέλει λίγο χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts