cirith Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Κι όμως, εγώ συνήθως ανανεώνω με PayPal. Προχθές όμως κολλούσε και ανανέωσα με MasterCard. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Τι θα γίνει άμα κολλήσεις και Έχουμε rollover? Θα χάσουμε 5 γιγα επειδή δε δουλεύει; Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Αν και δεν θα'πρεπε,αναγκαστικά προνοείς να δοκιμάσεις λίγο νωρίτερα για να μη φτάσει η στιγμή να τα χάσεις. Αυτό που θα έπρεπε είναι να είναι πάντα διαθέσιμη η λειτουργία. Δεν ξέρω βέβαια αν υπάρχει κανονισμός περί υποχρεωτικής διάθεσης online ανανέωσης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Ευχάριστα νέα. https://www.in.gr/2018/11/14/economy/oikonomikes-eidiseis/erxontai-allages-stis-xreoseis-kinitis-tilefonias-entos-tis-ee/ Δεν μπορώ να διανοηθώ να μην ισχύει από κινητό μιας χώρας προς κινητό της ίδιας χώρας. Οπότε θα μειωθεί από 15/5/19 το κόστος κλήσης σε 0,19c/min και ιδίως το sms σε 6c από το ληστρικό ποσό που έχει σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 κι ομως ειναι μεταξυ των χωρων της ΕΕ (2η παραγραφος) και οχι στο εσωτερικο της ιδιας χωρας,και αφορα τις κλησεις και τα μηνυματα εκτος πακετων. Καλο θα ειναι αν οντως υπαρχει κατι επισημο να ανοιχτει αναλογο θεμα αλλου και να μην γραφεται σε ολα τα θεματα το ιδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 (edited) Μια χαρά δουλεύει κάτι άλλο παίζει. Καντο απεγκατάσταση και βάλτο πάλι μήπως ξεμπλοκάρεις.Σε 5συσκευές να έχει πρόβλημα.... Και να μην είναι της WInd τι λες ρε μεγάλε cmvr Να ήταν σε μια αντεεεεε και είναι δικό μου το πρόβλημα... Αλλά σε.. 5... Δεν παίζει τέτοιο σενάριο ούτε στο hollywood Δοκιμή πριν 5 λεπτά Edited November 15, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Μια χαρά το Paypal και σε εμένα. Σας το κάνει μόνο σε transaction με Wind ή γενικά; Έχω κάρτα εξωτερικού συνδεδεμένη. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Όταν είναι για rollover ξεκιναμε απο το πρωι..... να κάνουμε ανανέωση Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Μια χαρά το Paypal και σε εμένα. Σας το κάνει μόνο σε transaction με Wind ή γενικά; Έχω κάρτα εξωτερικού συνδεδεμένη.Μόνο στην wind Αγορά από Κίνα - ΟΚ αγορά από Ελλάδα - ΟΚ ανανέωση στο πράσινο λιβάδι - ΟΚ φυσικά όλα με PayPal Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Την εταιρεία την έχετε ενημερώσει οσοι έχετε πρόβλημα? Απάντηση? Υ.Γ. και σε μένα βγαζει μη διαθέσιμο στο app για την online ανανέωση αλλά είναι νούμερο που λήγει (εντελώς) αυτές τις μέρες (αν και δεν εχει φραγή) και δεν ξέρω μη φταίει αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Πηγα σημερα σε καταστημα να κανω φορητοτητα απο Cosmote και μου ειπαν οτι εδω και καιρο δεν εχουν καρτες σιμ... Ελεος...τα ιδια κανει και η Cosmote. Κατι συμβαινει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Πηγα σημερα σε καταστημα να κανω φορητοτητα απο Cosmote και μου ειπαν οτι εδω και καιρο δεν εχουν καρτες σιμ... Ελεος...τα ιδια κανει και η Cosmote. Κατι συμβαινει.... Άντε να βγούνε οι eSIM να γλυτώσουμε. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Κι εμένα μου βγάζει " Ουπς " που πήγα να ανανέωσω από το app του f2g από το κινητό μου. Το υπόλοιπό μου λήγει στις 20/11. Θέλω να ανανεώσω με 5 ευρώ πριν λήξει! Τι μου προτείνεται να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Κι εμένα μου βγάζει " Ουπς " που πήγα να ανανέωσω από το app του f2g από το κινητό μου. Το υπόλοιπό μου λήγει στις 20/11. Θέλω να ανανεώσω με 5 ευρώ πριν λήξει! Τι μου προτείνεται να κάνω; Αν δεν μπορείς να κάνεις ανανέωση με paypal δοκίμασε με visa/mastercard. Αν δεν μπορείς πάλι αγόρασε κάρτα από το περίπτερο ή πήγαινε σε ένα κατάστημα wind ή public. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Αν δεν μπορείς να κάνεις ανανέωση με paypal δοκίμασε με visa/mastercard. Αν δεν μπορείς πάλι αγόρασε κάρτα από το περίπτερο ή πήγαινε σε ένα κατάστημα wind ή public. Και ο ύπνος συνεχίζει για πολλές μέρες... η telester ποτέ δεν πεθαίνει http://www.myphone.gr/forum/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=7710982 Ευχαριστώ αλλά από το app δεν μπαίνει καν στην ανανέωση, δεν φτάνει στην πληρωμή, μου βγάζει το μήνυμα αυτό που ποστάρησαν παραπάνω. Από το λαπτοπ και το σάιτ μπαίνει, απιλέγω πόσο 5€ και πληρωμή με κάρτα αλλά δεν προχώρησα γιατί δεν θέλω να ανανεώσω από σήμερα. Και θα ήθελα να ανανεώσω με 5€ και όχι με περισσότερα, οπότε θα ήθελα να αποφύγω περίπτερα κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Εγώ ανανέωσα χθες βράδυ με PayPal κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη τράπεζα εσείς που έχετε πρόβλημα με το paypal; Θεωρητικά το paypal δίνει ένα συγκεκριμένο interface στη Wind από το οποίο τραβάει τα χρήματα με βάση το paypal token αφού κάνετε login, και από εκεί και πέρα το paypal εγκρίνει ή όχι την αγορά. Τα προβλήματα εμφανίζονται όταν οι τράπεζες έχουν 3D Authentication, δηλαδή όταν ζητάνε επιπλέον επιβεβαίωση. Με τη δική μου τράπεζα δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Δε μπορώ να πω ότι το ίδιο ίσχυε για παράδειγμα με την Εθνική Τράπεζα στην Ελλάδα, όπου πάντα είχα ένα πρόβλημα όταν έκανα ηλεκτρονικές αγορές. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη τράπεζα εσείς που έχετε πρόβλημα με το paypal; Θεωρητικά το paypal δίνει ένα συγκεκριμένο interface στη Wind από το οποίο τραβάει τα χρήματα με βάση το paypal token αφού κάνετε login, και από εκεί και πέρα το paypal εγκρίνει ή όχι την αγορά. Τα προβλήματα εμφανίζονται όταν οι τράπεζες έχουν 3D Authentication, δηλαδή όταν ζητάνε επιπλέον επιβεβαίωση. Με τη δική μου τράπεζα δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Δε μπορώ να πω ότι το ίδιο ίσχυε για παράδειγμα με την Εθνική Τράπεζα στην Ελλάδα, όπου πάντα είχα ένα πρόβλημα όταν έκανα ηλεκτρονικές αγορές.Για ολα φταίει η paypal η τράπεζα ποτέ η Wind Άσχετα αν σε αγορά ή ανανέωση σε άλλο τσαντίρι γίνεται κανονικά ... Τι ψάχνεις ρε Μιχάλη ειλικρινά φυσικά και είναι πρόβλημα της WInd βάζεις το ποσό πατάς αγορά με PayPal και τρως στην μάπα Σε 5 συσκευές Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Για ολα φταίει η paypal η τράπεζα ποτέ η Wind Άσχετα αν σε αγορά ή ανανέωση σε άλλο τσαντίρι γίνεται κανονικά ... Τι ψάχνεις ρε Μιχάλη ειλικρινά φυσικά και είναι πρόβλημα της WInd βάζεις το ποσό πατάς αγορά με PayPal και τρως στην μάπα Σε 5 συσκευές Σε 5 συσκευές από τον ίδιο λογαριασμό PayPal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Σε 5 συσκευές από τον ίδιο λογαριασμό PayPal?Εάν ναι αφού μετά ζητάει τα στοιχεία τι σχέση έχει με την παραπάνω εικόνα σου βγάζει σφάλμα πριν καν σου ζητήσει τα στοιχεία Ξαναλέω ότι άλλη αγορά ή ανανέωση εκτός wind γίνεται κανονικά από Κίνα Ελλάδα αγορές και ανανέωση στο πράσινο λιβάδι Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Εάν ναι αφού μετά ζητάει τα στοιχεία τι σχέση έχει με την παραπάνω εικόνα σου βγάζει σφάλμα πριν καν σου ζητήσει τα στοιχεία Ξαναλέω ότι άλλη αγορά ή ανανέωση εκτός wind γίνεται κανονικά από Κίνα Ελλάδα αγορές και ανανέωση στο πράσινο λιβάδι Αν έχεις την δυνατότητα σε έναν από αυτούς τους 5 αριθμούς που υπάρχει πρόβλημα να δοκιμάσεις ανανέωση από άλλο PayPal φίλου ή συγγενή να σιγουρευτείς 1000% ότι είναι θέμα Wind.Αν από άλλο paypal το δεχτεί όμως για κάποιο λόγο μπλοκάρει το δικό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Τα mb των data nights αν αγοράσεις 2 πακέτα, προστίθενται μεταξύ τους? Η αν δεν προστίθενται, υπάρχει συνεχής ροή στα δεδομένα απο το ένα πακέτο στο άλλο, χωρίς να καταναλώσει ενδιάμεσα απο τα κανονικά mb? To έχει δοκιμάσει κανείς? Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Τα mb των data nights αν αγοράσεις 2 πακέτα, προστίθενται μεταξύ τους? Η αν δεν προστίθενται, υπάρχει συνεχής ροή στα δεδομένα απο το ένα πακέτο στο άλλο, χωρίς να καταναλώσει ενδιάμεσα απο τα κανονικά mb? To έχει δοκιμάσει κανείς? Προστίθενται κανονικά και η ροή είναι συνεχής. Υπόψιν ότι ισχύουν από τις 10 το βράδυ έως τις 8 το πρωί. Με την ευκαιρία να πω και κάτι που παρατήρησα. Όταν έχει κάποιος ενεργοποιημένα ταυτόχρονα τα data weekends και τα data nights και φτάσει 10:00 το βράδυ, αρχίζει να τρώει από τα data nights και όχι από τα weekend. Η κατανάλωση δεδομένων Σαββατοκύριακου συνεχίζεται μετά τις 8 το πρωί. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Πάντα ισχύει αυτό. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Ευχαριστώ για την ενημέρωση Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts