oxxy Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Τι γίνεται με την ανανέωση μέσω PayPal εδώ και δύο μέρες Αντε αργόστροφη wind γύρισε την μανιβέλα και φτιάξτε το Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Τι γίνεται με την ανανέωση μέσω PayPal εδώ και δύο μέρες Αντε αργόστροφη wind γύρισε την μανιβέλα και φτιάξτε το Εχθές το πρωί έβαλα 8€ μέσω PayPal στο F2G.Ειχε θέμα και έφτιαξε προσωρινά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Τι γίνεται με την ανανέωση μέσω PayPal εδώ και δύο μέρες Δεν είχα θέμα τη Δευτέρα. Το σφάλμα βγαίνει στη σελίδα του PayPal. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι της WIND. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Δεν είχα θέμα τη Δευτέρα. Το σφάλμα βγαίνει στη σελίδα του PayPal. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι της WIND.Φυσικά και είναι θέμα της wind. Ότι αγορά έκανα η ανανέωση σε άλλη εταιρεία έγινε κανονικά με PayPal εκτός από την ανανέωση στην wind Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aioan Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Α) Δεν υπάρχει πακέτο για να καλείς σε όλη την Ε.Ε. Δεν υπάρχει. Υπάρχει πακέτο roaming για όλη την Ε.Ε. αλλά εσύ δεν είσαι σε roaming. έπρεπε να αγοράσεις ένα πακέτο για Βουλγαρία. Βουλγαρία (σταθερά) 4,44€ 160 3’+3’ 13 στο 12000 Βουλγαρία κινητά & σταθερά 4,44€ 120 3’+1" 31 στο 12000 υπάρχει πακέτο προς όλη την ΕΕ, δουλεύει και σε roaming αλλά και στην ελλάδα: https://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/paketa-diethni/roaming-talk-to-all/ Η κατανάλωση του πακέτου στην Ελλάδα λειτουργεί όπως οποιοδήποτε άλλο πακέτο με τη μόνη διαφορά ότι τα 200' λεπτά μπορούν να καταναλωθούν όχι μόνο προς την Ελλάδα αλλά και προς 30 ακόμα χώρες της Ε.Ε. Στην περίπτωση αυτή η ελάχιστη διάρκεια κλήσης είναι τα 3’ και στη συνέχεια ανά δευτερόλεπτο, ενώ δεν υπάρχει χρέωση για τις εισερχόμενες κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Πρόλαβε κανείς να δοκιμάσει μήπως το 2000 στο 1264 παίζει και για Ευρώπη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 υπάρχει πακέτο προς όλη την ΕΕ, δουλεύει και σε roaming αλλά και στην ελλάδα: https://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/paketa-diethni/roaming-talk-to-all/ Η κατανάλωση του πακέτου στην Ελλάδα λειτουργεί όπως οποιοδήποτε άλλο πακέτο με τη μόνη διαφορά ότι τα 200' λεπτά μπορούν να καταναλωθούν όχι μόνο προς την Ελλάδα αλλά και προς 30 ακόμα χώρες της Ε.Ε. Στην περίπτωση αυτή η ελάχιστη διάρκεια κλήσης είναι τα 3’ και στη συνέχεια ανά δευτερόλεπτο, ενώ δεν υπάρχει χρέωση για τις εισερχόμενες κλήσεις. Προς 'Ολη την Ευρωπαϊκή ένωση , όχι δεν υπάρχει. Δυστυχώς Εκτός αν η Εσθονία η Κροατία και η Λατβία έχουν φύγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση , αλλά δεν νομίζω. Κοντολογίς έχουν εξαιρεθεί από το πακέτο κάποιες χώρες της Ε.Ε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 πηγα στο καταστημα της wind στο Λαυριο και ζητησα επανεργοποιηση σε wind fre to go που ειχε αποσυνδεθει και δεν ειχε 1 μηνα που ειχε αποσυνδεθει και εφαγα πορτα οτι δεν εχουνε σημ να μου δωσουνε για ενεργοποιηση , ενω την ενεργοποιηση δεν θα μου την εδιναν εκεινη την στιγμη, τους λεω εχω την παλια και μου λεει το συστημα δεν μας παιρνει την παλια και πρεπει να παρω νεα , με κοστος 5 ευρω αλλα δεν ειχανε , τι γελοιο πραγμα αυτο ! , αλλο να κανω φορητοτητα να μην εχουνε σημ και αλλο ιδιο νουμερο της ιδιας εταιρειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 πηγα στο καταστημα της wind στο Λαυριο και ζητησα επανεργοποιηση σε wind fre to go που ειχε αποσυνδεθει και δεν ειχε 1 μηνα που ειχε αποσυνδεθει και εφαγα πορτα οτι δεν εχουνε σημ να μου δωσουνε για ενεργοποιηση , ενω την ενεργοποιηση δεν θα μου την εδιναν εκεινη την στιγμη, τους λεω εχω την παλια και μου λεει το συστημα δεν μας παιρνει την παλια και πρεπει να παρω νεα , με κοστος 5 ευρω αλλα δεν ειχανε , τι γελοιο πραγμα αυτο ! , αλλο να κανω φορητοτητα να μην εχουνε σημ και αλλο ιδιο νουμερο της ιδιας εταιρειας. Περίεργο και το συγκεκριμένο κατάστημα είναι από τα ποιο φιλικά στον νομό αττικής. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 καλημερα τα log n win λεπτα ισχυουν οταν εισαι στο εξωτερικο? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 τα προς όλους ναι Νομίζω ότι τα καταναλώνει κανονικά Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Παιδιά επειδή φεύγω μεσημέρι για Αυστρία. Το φοιτητικο νομίζω δεν ισχύει Ευρώπη. Τι πακέτο είναι προτιμότερο? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Τα λεπτά ισχύουν σου είπαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 10giga/30ημερες με 8ε μεσα απο το app μεχρι 30/11. το αφεντικο τρελαθηκε.:blink: Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Εαν εχεις ήδη νούμερο f2g σφραγισμένο στο φάκελο τού, τι χρειάζεται για να το δηλώσεις σε κατάστημα wind ??? Χρεώνουν την ενεργοποίηση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 πας με την ταυτότητά σου και τη σιμ για ενεργοποίηση και δήλωση στοιχείων (υπογράφεις υ.δ.).Θεωρητικά ο κατάλογος λέει οτι χρεώνεται,αλλά στην πράξη δεν ξέρω τι κάνουν πλέον,μπορεί να ζητήσουν π.χ. να κάνεις την 1η ανανέωση απο 10€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 10giga/30ημερες με 8ε μεσα απο το app μεχρι 30/11. το αφεντικο τρελαθηκε.:blink: Εμένα μου στείλανε 100 SMS προς όλους και 100 SMS προς Wind/Q με 3€.Καλά είναι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 και εμενα με 6 ωρες διαφορα εστειλε και τα sms. πακετο με sms δεν ξερω ακομα ποιος ενεργοποιει.εγω την βολευω με τα 20sms προς ολους που δινει δωρο αν το επιλεξεις μια φορα την εβδομαδα. Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Προσπαθώ να μπω στο σαιτ του F2G(και γενικά της Wind) και δεν φορτώνει.Εχει κάποιος παρόμοιο θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lacoste Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Ούτε και σε μένα φορτώνει :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Ούτε εδώ... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Ούτε σε μένα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Σήμερα φαίνεται να έχει φτιάξει προς το παρόν.Καλημερα σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Φαίνεται φεύγουν πολλοί από τη Wind και το σύστημά της έχει βαρέσει κόκκινο.. :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 (edited) Πόσος καιρός πρέπει να περάσει για να ξυπνήσουν εκεί στην Wind εδώ και 10 μέρες δεν γίνεται ανανέωση με PayPal μέσω App η μέσω του site Και βλέπεις το παρακάτω Ξυπνήστε... Ρεεεε Edited November 11, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts