Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε μένα και μερικούς άλλους εδώ τα έδωσε χτες χωρίς να κάνουμε κάτι. Απλά είδα +500 mb στο υπόλοιπο.

Βγάλε "άκρη": https://www.wind.gr/gr/f2g/upostirixi/faq/

Wind.jpg

Wind_F2go_2016.jpg

Χα χα!!

Λογικά, αφού, αν καταλαβαίνω καλά, κατατάσσει στην ίδια κατηγορία τα ΜΒ από μπόνους με τα ΜΒ από Log n win, θα καταναλώνεται πρώτο αυτό που λήγει και πρώτο.

Λογικά, αφού, αν καταλαβαίνω καλά, κατατάσσει στην ίδια κατηγορία τα ΜΒ από μπόνους με τα ΜΒ από Log n win, θα καταναλώνεται πρώτο αυτό που λήγει και πρώτο.

Who knows??

Άγνωσται αι βουλαί...Πάντως "τα γράφει"!!

οταν λεει οτι ο υπολειπομενος xρονος ληγει: 04-08-2017 πρεπει να βαλω καρτα μεχρι σημερα το βραδυ ή μπορω και αυριο για να μη χασω το υπολοιπο?
[sIGPIC][/sIGPIC]

οταν λεει οτι ο υπολειπομενος xρονος ληγει: 04-08-2017 πρεπει να βαλω καρτα μεχρι σημερα το βραδυ ή μπορω και αυριο για να μη χασω το υπολοιπο?

νομίζω αύριο βράδυ λήγει

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Παιδια καλησπερα. Αν βάλω 10€ κάρτα θα μου δώσει 1GB internet ή την έκοψαν την προσφορα;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde)

αν βαλεις 10 απο καταστημα ή με τραπεζικη καρτα/paypal μεσω ιντερνετ θα παρεις 500 mb.

Αναβαθμίστηκε η εφαρμογή και το widget πλέον δείχνει ξεχωριστά τα λεπτά προς όλους ,προς wind κλπ. Κάποιος παρακολουθεί εδώ μέσα χαχαχα

Αναβαθμίστηκε η εφαρμογή και το widget πλέον δείχνει ξεχωριστά τα λεπτά προς όλους ,προς wind κλπ. Κάποιος παρακολουθεί εδώ μέσα χαχαχα

δείχνει και πότε λήγουν;αν είναι να την ξανά βάλω!

απαντώ μόνος μου ναι τα δείχνει πότε λήγουν!

βασικά πρόσθεσαν scrollable widgets. όπως πριν. με πότε λήγει η κάθε κατηγορία

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Edited by ilka71

Πολύ ωραία η ενημέρωση, τη χρειαζόντουσαν, πραγματικά η εφαρμογή τους ήταν για τ' ανάθεμα.

Δίνει και 500ΜΒ δώρο με την ενημέρωση, not bad

Έχω free2go με 120' το μήνα για όλους . Μου έστειλε μήνυμα η wind πως μου κάνει για τον Αύγουστο ακόμα 120λεπτα δώρο προς όλους. Λήγουν 25/8. Αυτό χωρίς να ανανεώσω την Android εφαρμογή τους. Στην εφαρμογή όμως βλέπω ακόμα άλλα 120λεπτα. Σύνολο 360λεπτα προς όλους από τα οποία 120 λήγουν 25/8. Δεν έχω ανανεώσει(λήγει το υπόλοιπο σε 5 μέρες) και όλα αυτά μου τα έδωσε πριν ανανεώσω την εφαρμογή. Με ανανέωση της Android εφαρμογής δεν μου έδωσε mb

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολύ ωραία η ενημέρωση, τη χρειαζόντουσαν, πραγματικά η εφαρμογή τους ήταν για τ' ανάθεμα.

Δίνει και 500ΜΒ δώρο με την ενημέρωση, not bad

Για το ανάθεμα ήταν η εφαρμογή;:confused:

Τα 500ΜΒ εγώ δεν τα έλαβα ρε γμτ!!!:mad:

Στο FB απάντησαν ότι είναι μόνο για νέους χρήστες...

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Τα 500 τα δίνει αν την κατεβάζεις για πρώτη φορά..

Sent from my A0001 using Tapatalk

1η φορά την ανανεωμένη εφαρμογή ή την εφαρμογή γενικά?

Ακόμα δεν έκανα αναβάθμιση, με αυτά που διαβάζω εδωμέσα!!:lol:

I am the FireStarter

Τα 500 τα δίνει αν την κατεβάζεις για πρώτη φορά..

Sent from my A0001 using Tapatalk

αυτοί που ανέφεραν ότι τα πήραν δεν νομίζω ότι κατέβασαν πρώτη φορά την εφαρμογή :confused:

Τελικά, ισχύει ότι μπορείς να αγοράσεις πάνω από ένα τούρμπο όταν έχεις αγοράσει πρώτα βασικό πακέτο, με τη νέα εφαρμογή, ή όχι; Το έχει δοκιμάσει κανείς;

έχει βάλει κανείς το gigafull σε συνδυασμό με άλλο πακέτο;ενώ λήγουν τα mb από το ειδικό πακέτο πιο νωρίς μου τρώει από τα mb του giga full!

edit

Τώρα είδα ότι έχει ανώτερη προτεραιότητα από τα υπόλοιπα...

Edited by loyros
Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

Ωραία εμφανισιακά η εφαρμογή αλλά απουσιάζει η χρηστικότητα που είχε η παλιά. Μπαίνεις στην εφαρμογή βλέπεις τα υπόλοιπα σου. Πότε ομως λήγουν? Πατάς στο αναλυτικά και βλέπεις και πάλι τα υπόλοιπα αλλά μέσα σε κύκλο αυτή τη φορά χωρίς παλι να βλέπεις πότε λήγουν. Χρειάζεται να πατήσεις και στις 3 τελείες για να το δεις !!! Πρέπει δηλαδή να κάνεις 2 επιπλέον κινήσεις για να δεις αυτό που έβλεπες αμέσως μπαίνοντας στην παλιά εφαρμογή

Στην τελευταία αναβάθμιση εβαλαν 1 widget επιπλέον που δείχνει τα υπόλοιπα και τις ημερομηνίες μαζί.

Ωραία εμφανισιακά η εφαρμογή αλλά απουσιάζει η χρηστικότητα που είχε η παλιά. Μπαίνεις στην εφαρμογή βλέπεις τα υπόλοιπα σου. Πότε ομως λήγουν? Πατάς στο αναλυτικά και βλέπεις και πάλι τα υπόλοιπα αλλά μέσα σε κύκλο αυτή τη φορά χωρίς παλι να βλέπεις πότε λήγουν. Χρειάζεται να πατήσεις και στις 3 τελείες για να το δεις !!! Πρέπει δηλαδή να κάνεις 2 επιπλέον κινήσεις για να δεις αυτό που έβλεπες αμέσως μπαίνοντας στην παλιά εφαρμογή
Και αυτό που λες συν ότι από λογαριασμό σε λογαριασμό το κουμπί αλλαγή τι το θέλουν...? Για να πατάς το άλλο λογαριασμό θες να αλλάξεις.

Έβαλαν μια περιττή επιπλέον κίνηση

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova