Dimeos Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 To 1GB δε δίνεται από τον συνδιασμό με σταθερό wind, μόνο τα 120'. Γι αυτό συνεχίζεις να το χεις είσαι σίγουρος;διότι μου το έδωσαν όταν έκανα σύνδεση στο σταθερό. και για ποιο λόγο μου την έδωσαν δωρεάν;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 είσαι σίγουρος;διότι μου το έδωσαν όταν έκανα σύνδεση στο σταθερό. και για ποιο λόγο μου την έδωσαν δωρεάν;; Περίεργο, εμένα μόνο τα 120' μου δίνουν. Σίγουρα πάντως δεν είναι στανταρ προσφορά γιατί κανείς άλλος δεν την παίρνει, και γι αυτό δεν στην έκοψαν Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 είσαι σίγουρος;διότι μου το έδωσαν όταν έκανα σύνδεση στο σταθερό. και για ποιο λόγο μου την έδωσαν δωρεάν;; εγω πιστευω οτι σου εδωσαν τα 1gb δωρεαν με την προπληρωμενη καρτα επειδη ειχες σταθερο απο την wind αλλα κανονικα επρεπε να ειχε κοπει . Επειδη ειναι προπληρωμενο το ιντερνετ μαλλον ειναι ιντερνετ με καρτα αρα αμα φας το 1gb μετα θα πρεπει να σταματαει . παντως εδω https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/statheri-internet-me-f2g/ γραφει οτι ειτε τα 120 λεπτα προς ολους ειτε το 1gb internet μπορεις να ενεργοποιησεις . οχι και τα 2 μαζι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Περίεργο, εμένα μόνο τα 120' μου δίνουν. Σίγουρα πάντως δεν είναι στανταρ προσφορά γιατί κανείς άλλος δεν την παίρνει, και γι αυτό δεν στην έκοψαν Αν παίρνεις μόνο τα 120' και έχεις double play, δικαιούσαι και το 1GB σε ειδική "broadband" sim. Ψάξε το αν μπορεί να σου χρειαστεί. https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-double-play/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Τι ακριβως ΔΕ καταλαβαινετε απο τα απλά ελληνικα που εχει το site της wind και καθε φορα συζηταμε το ιδιο πραγμα; μπορειτε να εχετε και 120' και 1GB. Είναι ξεκάθαρο με το "ή/και" Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Ακριβώς. Η μόνη περίπτωση να μπορείς να πάρεις μόνο τα 120' είναι αν έχεις στο σπίτι σου απλό τηλέφωνο(χωρίς internet). Για αυτό υπάρχει το ή/και. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Έδιναν τα 120' και στο παλιο dp S,που είχε ίντερνετ και κλήσεις με χρονοχρέωση. Οταν μεταφέρθηκα στο νεο αντίστοιχο wind broadband συνέχισαν να μου δίνουν τα 120' στο κινητό. Τωρα αν παω να ζητήσω την κάρτα με το mobile internet δεν ξέρω αν θα κοπούν τα λεπτά. Πιθανόν το 1 γιγα επειδή ειναι ξεχωριστή κάρτα να μην φαίνεται στο σύστημα οτι συνδέεται άμεσα με το σταθερο (όπως μάλλον γίνεται με τα 120'),όταν λήξει στο 12μηνο η συγκεκριμένη κάρτα,λογικά δεν θα εκδόσουν καινούργια αφού το σταθερό δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Μπορεί να μου πει κάποιος τι εννοεί η φωτογραφία. Οτι εχω ξεκλειδώσει τα πακέτα των 2 ευρώ κτλ κτλ και οτι εχω 22 μέρες κτλ κτλ. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160608/00a0212366edc453bb359fad7d8207b3.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Μπορεί να μου πει κάποιος τι εννοεί η φωτογραφία. Οτι εχω ξεκλειδώσει τα πακέτα των 2 ευρώ κτλ κτλ και οτι εχω 22 μέρες κτλ κτλ. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160608/00a0212366edc453bb359fad7d8207b3.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk Ακριβώς αυτό σημαίνει. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Ακριβώς αυτό σημαίνει. Ειμαι καινούργια και δεν καταλαβαίνω. Τον άλλον μήνα δεν θα μπορώ αν ανανεώσω να αγοράσω κάποιο πακετο; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Θα μπορείς. Αυτό είναι επιπλέον για να βάλεις αν θες. Ουσιαστικά κερδίζεις. Στάλθηκε από το SGP621 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Θα μπορείς. Αυτό είναι επιπλέον για να βάλεις αν θες. Ουσιαστικά κερδίζεις. Στάλθηκε από το SGP621 μου Δεν ειμαι ξανθιά αλλα δεν καταλαβαίνω. Τι κερδίζω δηλαδη;; Και πάλι 2 ευρώ δεν θα δίνω; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Δεν ειμαι ξανθιά αλλα δεν καταλαβαίνω. Τι κερδίζω δηλαδη;; Και πάλι 2 ευρώ δεν θα δίνω; Sent from my iPhone using Tapatalk Sorry, που δεν απάντησα πριν. Πάλι 2€, ναι. Αλλά, μόνο όταν κάνεις ανανέωση ξεκλειδώνουν αυτά τα πακέτα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Τα πακέτα των 2 ευρώ είναι διαθέσιμα ένα μήνα μετά την ενεργοποίηση πακέτου των 5 ευρώ. Όταν τελειώσει ο μήνας θα μπορείς να ενεργοποιήσεις μόνο πακέτο των 5 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Τα πακέτα των 2 ευρώ είναι διαθέσιμα ένα μήνα μετά την ενεργοποίηση πακέτου των 5 ευρώ. Όταν τελειώσει ο μήνας θα μπορείς να ενεργοποιήσεις μόνο πακέτο των 5 ευρώ. Δηλαδη εγω που κάνω ανανεωση 10 ευρώ καθε μήνα θα εχω πάντα την επιλογή να διαλέξω καποια των 2€ αν θελω ετσι; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Όχι , μόνο αν αγοράσεις πακέτο 5 ευρώ και πάνω ,και για τις επόμενες 30 ημέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Άλλο η ανανέωση χρόνου ομιλίας και άλλο η αγορά - ενεργοποίηση πακέτου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Όχι , μόνο αν αγοράσεις πακέτο 5 ευρώ και πάνω ,και για τις επόμενες 30 ημέρες Αγοράζω το πακετο των 1500' με τα 8,57 ευρώ. Το ίδιο δεν ειναι. Απλα για τα μηνύματα βολεύει αυτο των 2 ευρώ αν θελω. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Αγοράζω το πακετο των 1500' με τα 8,57 ευρώ. Το ίδιο δεν ειναι. Απλα για τα μηνύματα βολεύει αυτο των 2 ευρώ αν θελω. Sent from my iPhone using Tapatalk Αν βάζεις κάρτα κάθε μήνα τον 10 ευρώ, και ενεργοποιείς το πακέτο των 1500' με 8.57 δεν έχεις 2 ευρώ διαθέσιμα ούτως ή αλλος να τα ενεργοποιήσεις :p Οποτε προμπλεμ σολβντ :lol: Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
algedan Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 (edited) Αγοράζω το πακετο των 1500' με τα 8,57 ευρώ. Το ίδιο δεν ειναι. Απλα για τα μηνύματα βολεύει αυτο των 2 ευρώ αν θελω. Sent from my iPhone using Tapatalk Πάντως αν σου φτάνουν 20 μηνύματα την βδομάδα μπορείς να ενεργοποιήσεις το δώρο log'win 20 sms σε όλους και να έχεις κάθε βδομάδα δωρεάν από 20 μηνύματα, άρα 4Χ20= 80 μηνύματα. Edited June 8, 2016 by algedan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Προς όσους έχετε το Δωρεάν 1GB Mobile Broadband από το Double Play της WIND: Η κάρτα SIM δίνεται δωρεάν από κατάστημα; Πληρώνω τίποτα, όπως ανανέωση; Έχει κανονικό αριθμό τηλεφωνίας; Μπορώ να ζητάω από τη WIND να μου βάζει τσάμπα 0,01€ κάθε 6 μήνες, ώστε να μη βάζω ποτέ κάρτα; :D Έχω ρωτήσει μέσω της φόρμας εδώ και 1 εβδομάδα και οι επιστήμονες της WIND δεν έχουν απαντήσει. Φαίνεται δεν έχουν κάποια έτοιμη απάντηση, να την κάνουν copy and paste και να την στείλουν... :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Προς όσους έχετε το Δωρεάν 1GB Mobile Broadband από το Double Play της WIND: Η κάρτα SIM δίνεται δωρεάν από κατάστημα; ναι Πληρώνω τίποτα, όπως ανανέωση; οχι Έχει κανονικό αριθμό τηλεφωνίας; ναι, αλλα δεν εχει υπηρεσιες φωνης. Μπορώ να ζητάω από τη WIND να μου βάζει τσάμπα 0,01€ κάθε 6 μήνες, ώστε να μη βάζω ποτέ κάρτα; :D δεν χρειαζεται., Ισως χρειαστει 5€ στον χρονο, αλλα εμενα που μου εληξε χθες και ακυρωθηκε η καρτα σιμ, (μαλλον ειχε κλεισει χρονο), μου εδωσαν αλλη σημερα δωρεαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Δεν πρόκειται να τούς κάνουν τίποτα... Οι ίδιοι τούς βάζουν στόχους ενεργοποίησης πακέτων.... Επομένως είναι ζαριά πού θα πέσεις... Οι καλύτερη λύση είναι τα Public... Δεν σε ζαλίζει κανένας... Ανανέωση με Όλα τα μπόνους χωρίς να σε πιέζουν για πακέτα και συνδέσεις... Δυστυχώς δεν δίνουν όλα τα μπόνους.:blink: Πριν 2-3 μήνες που είχα κάνει 10€ ανανέωση σε Public δεν μου έδωσαν τα 120' προς σταθερά (φυσικά χωρίς να με χρεώσουν 0.30€) και μου είπαν ότι ήδη τα είχαν καταργήσει από τον Φεβρουάριο ή λίγο αργότερα.:X Σε κατάστημα Wind τα δίνουν όλα κανονικά.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Η κάρτα SIM δίνεται δωρεάν από κατάστημα; ναι Πληρώνω τίποτα, όπως ανανέωση; οχι Έχει κανονικό αριθμό τηλεφωνίας; ναι, αλλα δεν εχει υπηρεσιες φωνης. Μπορώ να ζητάω από τη WIND να μου βάζει τσάμπα 0,01€ κάθε 6 μήνες, ώστε να μη βάζω ποτέ κάρτα; :D δεν χρειαζεται., Ισως χρειαστει 5€ στον χρονο, αλλα εμενα που μου εληξε χθες και ακυρωθηκε η καρτα σιμ, (μαλλον ειχε κλεισει χρονο), μου εδωσαν αλλη σημερα δωρεαν. Συμφωνώ, και το τελευταίο είναι εντελώς βλακεία, γιατί ξοδεύονται να σου δώσουν την καινούργια sim ενώ θα μπορούσαν απλώς να κανονίζουν να μην λήγει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Δυστυχώς δεν δίνουν όλα τα μπόνους.:blink: Πριν 2-3 μήνες που είχα κάνει 10€ ανανέωση σε Public δεν μου έδωσαν τα 120' προς σταθερά (φυσικά χωρίς να με χρεώσουν 0.30€) και μου είπαν ότι ήδη τα είχαν καταργήσει από τον Φεβρουάριο ή λίγο αργότερα.:X Σε κατάστημα Wind τα δίνουν όλα κανονικά.;) Καλό είναι να κάνεις ανανέωση Online με ευκολία και περισσότερα δώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts