Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι αλλά πως μπορεί να ενημερώσει κάποιον που έχει το τηλέφωνο του κλειστό;;

έχω φίλους που έρχονται διακοπές στην Ελλάδα και θα βρεθούν προ εκπληξεως το καλοκαίρι.....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

¨Έχω τρία νούμερα που δεν άλλαξε η ημερομηνία τους και λήγουν 1 και 4/2015

Άλλαξε η ημερομηνία σε 2 από αυτά σε 02/12/2014 χωρίς sms ή άλλη ειδοποίηση .

Κοιταξα και εγώ ενα νούμερο χθες και λήγει κανονικά το 2015.

04/2015.

Σε άλλους λήγει τώρα σε άλλους μετα ???

Σημερα το ξανακοίταξα και ειδα οτι άλλαξε και λήγει στις 10/12/2014.

:blink::blink::blink::blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά εγώ δεν θα κάνω αυτό με την ανανέωση με το 10ευρώ και το bonus, θεωρώ ότι δεν με συμφέρει

αλλά μου ήρθε χτες μήνυμα ότι αν προβώ σε ανανέωση μέσα στις επόμενες 2 μέρες με 10 ευρώ θα πάρω 300 λεπτά και 1 gb για 15 μέρες

έβαλα σήμερα και πήρα 300+300=600 λεπτά και 1+1=2 gb, κάτι τέτοια κάνει η wind και με τρελαίνει ! :cool:

Η "περιεργη"προσφορά της ανανεωσης απο τα καταστήματα έληξε στις 15/11 οποτε δεν νομιζω οτι θα υπάρξει προβλημα για όποιον θελησει να βάλει 10 ευρω απο κατάστημα πλεον. Τα 10 ευρώ που εβαλες,περα από ότι σου έδωσαν, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για πακέτα?

Η "περιεργη"προσφορά της ανανεωσης απο τα καταστήματα έληξε στις 15/11 οποτε δεν νομιζω οτι θα υπάρξει προβλημα για όποιον θελησει να βάλει 10 ευρω απο κατάστημα πλεον. Τα 10 ευρώ που εβαλες,περα απο τους διπλασιασμους, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για πακέτα?

η προσφορά bonus δεν έχει λήξει, μου είχε έρθει μήνυμα για παράταση έως τις 30/11

επίσης πρέπει να δηλώσεις ότι επιθυμείς το bonus

προσωπικά δεν το θεωρώ καλή προσφορά γιατί σε δεσμεύει περισσότερο από όσο έχουμε συνηθίσει και επιπλέον σου "τρώει" το 10ευρω τον πρώτο μήνα.

Εγώ ανανέωσα από το site (έχω να πάω κατάστημα ή περίπτερο κάτι χρόνια) όλα μπήκαν κανονικά και φυσικά έχω και τα 10 ευρώ να προστίθενται στο σύνολο μου (να τα κάνω ότι θέλω) αλλά και τα 600' + 2gb, αυτό όμως ήταν προσφορά μόνο για εμένα να υποθέσω και κάποιους λίγους...προφανώς η wind θέλει να πάρει ρευστό....

άραγε τι θα γινόταν αν πήγαινα χτες και ενεργοποιούσα το bonus σε κατάστημα? θα μου έδιναν 300+300+300' 1+1+1gb ???

Η "περιεργη"προσφορά της ανανεωσης απο τα καταστήματα έληξε στις 15/11 οποτε δεν νομιζω οτι θα υπάρξει προβλημα για όποιον θελησει να βάλει 10 ευρω απο κατάστημα πλεον. Τα 10 ευρώ που εβαλες,περα από ότι σου έδωσαν, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για πακέτα?

Μου ήρθε και μένα δεύτερο μήνυμα που λέει ότι η προσφορά πήρε παράταση έως 30/11. Μάλλον δεν θα ανταποκρίθηκαν πολλοί και έτσι η Wind συνεχίζει την προσφορά.

Κάποιοι είπαν πάντως οτι τους ενεργοποιησαν το μπόνους χωρίς να τους ρωτήσουν στο κατάστημα, ελπίζω να είναι μεμονωμένες οι περιπτώσεις αυτες...

Κάποιοι είπαν πάντως οτι τους ενεργοποιησαν το μπόνους χωρίς να τους ρωτήσουν στο κατάστημα, ελπίζω να είναι μεμονωμένες οι περιπτώσεις αυτες...

Πως έγινε αυτό; Πήγαν δηλαδή δε κατάστημα να κάνουν απλή ανανέωση 10€ και τους ενεργοποίησαν το bonus χωρίς να τους ενημερώσουν πριν;

Προσωπικά με ρώτησαν και τους είπα ναι μην ξέροντας ότι τα 10€ που θα βάλω θα λήξουν μαζί με το μπόνους σε ένα μήνα. Αν το ήξερα μάλλον δεν θα συμφωνούσα. Προφανώς δεν το ήξερε ούτε ο υπάλληλος ο οποίος μου έδωσε να καταλάβω ότι το μπόνους μόνο λήγει κάθε μήνα...πράγμα που ισχύει από την 2η ανανέωση!

Επανέρχομαι στο θέμα του Daily Internet...

Αρχές Νοέμβρη και προσέχω πολύ ώστε να μην την ξαναπατήσω. Κλείνω το κινητό 5 λεπτά πριν αλλάξει η μέρα, αλλάζει η μέρα, μπαίνω από το pc, ενεργοποιώ το νέο πακέτο και μετά από λίγο ανοίγω το κινητό μου. Όλα καλά, δεν με χρέωσε τίποτα.

Χθες σε άλλο κινητό μου το ίδιο ακριβώς σκηνικό. Κλείνω το κινητό 5 λεπτά πριν αλλάξει η μέρα, αλλάζει η μέρα, μπαίνω από άλλο κινητό, ενεργοποιώ το νέο πακέτο, μετά από λίγο ανοίγω το κινητό και... χρεώθηκε. Σήμερα ήρθε και το μήνυμα (αυθημερόν δηλαδή) ότι χρεώθηκα χθες (που είχα πακέτο σε ισχύ) !!! Ότι να´ ναι δηλαδή...

Δεν ξέρω τι να πω, κάτι δεν πάει καλά με τα συστήματά τους. Χρεώθηκε ΚΛΕΙΣΤΟ κινητό !!!

Στο εξής θα τα κλείνω κατά τις 11 το βράδυ, η ακόμα καλύτερα, θα ανανεώνω μια μέρα πριν λήξουν τα πακέτα... Δεν θα τους πω κάτι καθώς δεν με ενδιαφέρει το ευρώ, ούτως η άλλως η οικονομία που μας προσφέρει είναι απίστευτη. Αλλά είναι αυτή η αδικία που σου κάθεται στο λαιμό και ψάχνεις κάποια λύση, έτσι για το γμτ...

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Πως έγινε αυτό; Πήγαν δηλαδή δε κατάστημα να κάνουν απλή ανανέωση 10€ και τους ενεργοποίησαν το bonus χωρίς να τους ενημερώσουν πριν;

Σελιδα 1729 & 1730 στο παρόν νημα, αναφερθηκε απο τον χρήστη Anonymous

-----

@marras, δοκίμασε να ζητήσεις μεσω email επισημες απαντησεις για το ποτε ληγουν τα πακετα,εξηγώντας το σκηνικο,να δουμε τι θα πουν. Σε μενα εκαναν σχεδον 10 μέρες να απαντησουν αλλα το ευρω το πιστωσαν χωρις αντιρρήσεις. Μαλιστα η απαντηση ηταν οτι τα πακέτα ληγουν 23.59. Ρωτα οπωσδήποτε πότε εγινε η χρεωση ακριβως,παιζει να χρεωθηκες πριν κλείσει το κινητό. Εκτος του email μιλησα με την εξυπηρέτηση και εστειλα μήνυμα και στο τουιτερ.Για μενα,μην το αφηνετε,οχι για το ευρώ μόνο,αλλα για την αδικια.

Edited by kmpatra

Μία έντιμη εταιρία που σέβεται τους πελάτες της, θα άφηνε τις κάρτες να τελειώσουν κανονικά στο χρόνο τους και μετά θα ίσχυαν οι νέες 6μηνες ανανεώσεις. Εγώ αυτό ξέρω. Θα δείτε πως πολλοί θα χάσουν και τα λεφτά τους και τα νούμερά τους. Πχ εγώ έχω πολλούς συγγενείς σε κωμόπολη και χωριό της Νοτίου Εύβοιας που δεν είχαν ιδέα του τι συμβαίνει και είναι άτομα από 46 μέχρι και 90 χρονών, δεν έχουν ιδέα ή δεν ασχολούνται με το internet και έχουν τα κινητά μόνο για βασική επικοινωνία. Πως θα ενημερωθούν αυτοί όταν ούτε SMS δεν διαβάζουν και δεν δέχονται και νέα sms τα κινητά τους που έχουν φουλάρει από sms; Ειδικά χιλιάδες ηλικιωμένοι θα πάθουν πλάκα.... Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα. Τουλάχιστον η WIND που ξέρει να φτιάχνει ωραίες διαφημισούλες και πολυδάπανες, να έφτιαχναν καί μία διαφήμιση-ενημέρωση μέσω της TV ανάλογη, για να ενημερωθούν περισσότεροι άνθρωποι ειδικά οι μεγαλύτερης ηλικίας. Αλλά είπαμε, θα πρέπει πρώτα να σέβονται τους πελάτες τους και μάλλον δεν τους σέβονται... Edited by imaginos

Μπορείς κανονικά neo24gr είτε μέσω του app της Wind είτε και μέσω της σελίδας του myfree2go. Εδω οι οδηγίες: http://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/ananeosi-hronou-omilias/online-ananeosi-hronou-omilias/?gclid=CKCejJSQgMICFWrpwgod2AcA7Q

imaginos δυστυχώς είναι το μόνο σίγουρο είναι οτι θα χάσουν τα χρήματα τους για αυτό εμεις που έχουμε πρόσβαση σε όλα αυτά σε καθημερινή βάση καλό είναι να ενημερώσουμε όποιον γνωστό μας ξέρουμε. Πιστεύω ότι η Wind ίσως χάσει και πελάτες έτσι που μάλλον φαίνεται ότι δεν την ενδιαφέρει και πολυ.

Μία έντιμη εταιρία που σέβεται τους πελάτες της, θα άφηνε τις κάρτες να τελειώσουν κανονικά στο χρόνο τους και μετά θα ίσχυαν οι νέες 6μηνες ανανεώσεις. Εγώ αυτό ξέρω. Θα δείτε πως πολλοί θα χάσουν και τα λεφτά τους και τα νούμερά τους. Πχ εγώ έχω πολλούς συγγενείς σε κωμόπολη και χωριό της Νοτίου Εύβοιας που δεν είχαν ιδέα του τι συμβαίνει και είναι άτομα από 46 μέχρι και 90 χρονών, δεν έχουν ιδέα ή δεν ασχολούνται με το internet και έχουν τα κινητά μόνο για βασική επικοινωνία. Πως θα ενημερωθούν αυτοί όταν ούτε SMS δεν διαβάζουν και δεν δέχονται και νέα sms τα κινητά τους που έχουν φουλάρει από sms; Ειδικά χιλιάδες ηλικιωμένοι θα πάθουν πλάκα.... Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα. Τουλάχιστον η WIND που ξέρει να φτιάχνει ωραίες διαφημισούλες και πολυδάπανες, να έφτιαχναν καί μία διαφήμιση-ενημέρωση μέσω της TV ανάλογη, για να ενημερωθούν περισσότεροι άνθρωποι ειδικά οι μεγαλύτερης ηλικίας. Αλλά είπαμε, θα πρέπει πρώτα να σέβονται τους πελάτες τους και μάλλον δεν τους σέβονται...

Όλες οι εταιρίες κινητής προχωρήσαν σε 6μηνες συμβάσεις και νομίζω είναι κοινώς γνωστό, δεν γίνεται να σε ενημερώνουν με διαφημίσεις στην τηλεόραση για το οτιδήποτε. Νομίζω όμως ότι είχε γραφτεί παντού και είχε γίνει και ενημέρωση με SMS

Όλες οι εταιρίες κινητής προχωρήσαν σε 6μηνες συμβάσεις και νομίζω είναι κοινώς γνωστό, δεν γίνεται να σε ενημερώνουν με διαφημίσεις στην τηλεόραση για το οτιδήποτε. Νομίζω όμως ότι είχε γραφτεί παντού και είχε γίνει και ενημέρωση με SMS

όλες οι εταιρείες προχώρησαν σε εξαμηνες συμβάσεις αλλά δεν μείωσαν τον υπάρχοντα χρόνο λήξης με το έτσι θέλω....

έχει πολύ μεγάλη διαφορά αυτή η λεπτομέρεια....

κρίμα για την wind

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

παιδια με paypal Μπορω να βαλω 5 ευρω χρονο ομιλιας?

Φυσικα και μπορεις

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

τελικα ειχες απολυτο δικιο...

Ο υπολειπόμενος χρόνος ομιλίας σου λήγει στις: 12/12/2014

... και στο δευτερο κινητο....

Aπέκτησα πρόσφατα wind f2g και θέλω να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει πως μπορώ να κάνω να κρατάει περισσότερο όταν κάποιος με καλεί πριν μπει ο τηλεφωνητής... είναι πολύ σπαστικό να χτυπάει μόνο 4-5 φορές πριν μπεί ο τηλεφωνητής.... πρέπει να έχεις το τηλ συνέχεια δίπλα σου.

Aπέκτησα πρόσφατα wind f2g και θέλω να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει πως μπορώ να κάνω να κρατάει περισσότερο όταν κάποιος με καλεί πριν μπει ο τηλεφωνητής... είναι πολύ σπαστικό να χτυπάει μόνο 4-5 φορές πριν μπεί ο τηλεφωνητής.... πρέπει να έχεις το τηλ συνέχεια δίπλα σου.

##002# και κλήση , και ο τηλεφωνητής απενεργοποιείται εντελώς.

Υπαρχει τροπος να βελτιωθει το σημα σπιτι μου χωρις να αλλαξω εταιρια? Πηγα στη wind, και μου ειπε πως πλεον δε στελνουν ενισχυτες σηματος για οικιακη χρηση.

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Υπαρχει τροπος να βελτιωθει το σημα σπιτι μου χωρις να αλλαξω εταιρια? Πηγα στη wind, και μου ειπε πως πλεον δε στελνουν ενισχυτες σηματος για οικιακη χρηση.

Car kit κεραία σε τζαμί μπαλκόνι η παράθυρο και μετα χρήση bluetooth μέσα στο σπίτι

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova