Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στις 22/10 έληγε το πακέτο που είχα ενεργοποιήσει (ομιλία και δεδομένα), με κλειστά τα data στη συσκευή μου & τη συσκευή σε airplane mode, συνδεδεμένη στο wifi του σπιτιού μου διαπιστώνω - στις 05:00 το πρωί - ότι αφαιρέθηκε 1€ από το υπόλοιπο του λογαριασμό μου. Το πρωί με sms επιβεβαιώνουν την αφαίρεση του 1€ για χρήση mobile internet "χτες" όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Χτες ήταν 22/10 και υπήρχε ενεργοποιημένο πακέτο στη στη συσκευή μου, μετά τις 00:00 στις 23/10, χρήση δεδομένων αποκλείεται να υπήρξε λόγω σύνδεσης στο wifi του σπιτιού μου και airlplane mode άρα...... η wind έκανε το θαύμα της πάλι.

Περιμένω την απάντησή τους στο email που τους έστειλα.

Δεν είναι το θέμα το 1€, με τις προσφορές που μας έχει δώσει έχουμε γλυτώσει πολλά περισσότερα, είναι για την κοροϊδία.

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

Στις 22/10 έληγε το πακέτο που είχα ενεργοποιήσει (ομιλία και δεδομένα), με κλειστά τα data στη συσκευή μου & τη συσκευή σε airplane mode, συνδεδεμένη στο wifi του σπιτιού μου διαπιστώνω - στις 05:00 το πρωί - ότι αφαιρέθηκε 1€ από το υπόλοιπο του λογαριασμό μου. Το πρωί με sms επιβεβαιώνουν την αφαίρεση του 1€ για χρήση mobile internet "χτες" όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Χτες ήταν 22/10 και υπήρχε ενεργοποιημένο πακέτο στη στη συσκευή μου, μετά τις 00:00 στις 23/10, χρήση δεδομένων αποκλείεται να υπήρξε λόγω σύνδεσης στο wifi του σπιτιού μου και airlplane mode άρα...... η wind έκανε το θαύμα της πάλι.

Δεν είναι το θέμα το 1€, με τις προσφορές που μας έχει δώσει έχουμε γλυτώσει πολλά περισσότερα, είναι για την κοροϊδία.

Επειδή την έχω ''πατήσει'' έτσι στο παρελθόν, ενεργοποιώ blender μόνο και μόνο για να μην έχω τέτοιες χρεώσεις. Εάν κάποια στιγμή αποφασίσω να ενεργοποιήσω άλλο πακέτο, όπως π.χ. τα 200 λεπτά προς όλους, θα φροντίσω μία ημέρα πριν να απενεργοποιήσω τα δεδομένα μέσω της εξυπηρέτησης πελατών. Σχετική ταλαιπωρία, αλλά δεν ξέρω εάν υπάρχει άλλος τρόπος για να αποφύγεις τέτοιου είδους χρεώσεις.

ΦΘINOΠΩPINH ΠPOΣΦOPA ΓIA ATEΛEIΩTO INTERNET! 2ΠΛAΣIO ABSOLUTE SURF ME 10GB ANTI ΓIA 5GB! MONO ME 15€. ENEPΓOΠOIHΣE TO ΣTO http://WWW.F2G.GR , KATAΣTHMATA WIND/ PUBLIC

μην γραφεις με κεφαλαια γραμματα απαγορευεται απο το φορουμ , οντως το ειδα και εγω και σε ευχαριστω για την ενημερωση παντως γραφει στο ιντερνετ οτι η προσφορά διπλασιασμού είναι προωθητική και ισχύει έως 30/11/2014..

Το έχω πάθει και εγώ αλλά ποτέ δεν ήμουν σίγουρος γιατί και στο παραμικρό άνοιγμα κλείσιμο του Wifi μπορεί να κινήσει δεδομένα πλέον με τα smartphone που έχουμε όλοι. Πάλι καλά το 1 € παρά να χρέωνε ανά kb

Το έχω πάθει και εγώ αλλά ποτέ δεν ήμουν σίγουρος γιατί και στο παραμικρό άνοιγμα κλείσιμο του Wifi μπορεί να κινήσει δεδομένα πλέον με τα smartphone που έχουμε όλοι. Πάλι καλά το 1 € παρά να χρέωνε ανά kb

Μα είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για κοροϊδία για να μη χρησιμοποιήσω άλλη λέξη, τα δεδομένα κλειστά και η συσκευή σε κατάσταση πτήσης και χρεώνουν κίνηση δεδομένων.

Σκέψου τι γίνεται σε ανθρώπους που δεν έχουν και την καλύτερη σχέση με τα smartphones.

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

μην γραφεις με κεφαλαια γραμματα απαγορευεται απο το φορουμ , οντως το ειδα και εγω και σε ευχαριστω για την ενημερωση παντως γραφει στο ιντερνετ οτι η προσφορά διπλασιασμού είναι προωθητική και ισχύει έως 30/11/2014..

copy paste το εκανα απο το e-mail απο βιασυνη...

αφου ειναι ΦΘINOΠΩPINH ...ποτε τελειωνει το φθινοπωρο? λογικο

εγω θα την τιμησω παντως μολις ληξει το πακετακι μου

Δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Είχα 0,11 και έβαλα 10 ευρώ μέσω paypal, και το υπόλοιπο έγινε 11,04 [ενώ κανονικά έπρεπε να ήταν [0,11+(10+2)/1,12] = 10,82], το οποίο λήγει 23/4/2015 (με παχιά γράμματα) αλλά από κάτω λέει ότι τα 2 ευρώ λήγουν 7/11/2014.

Μου έδωσε, επίσης,

1) 8,93 (10/1,12) ευρώ που λήγουν 22/11/2014, ως bonus διπλασιασμού, και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν για αγορά πακέτων, περιαγωγή και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας και

2) 1GB για 30 μέρες, επειδή ανανέωσα με 10 ευρώ.

Καθόλου άσχημα, νομίζω, και γι' αυτό ... ψηφίζω Wind ... δαγκωτό.

Αυτά τα 8,93 ευρώ, που ισχύουν για 1 μήνα, σε τι άλλο μπορούν να χρησιμοποιηθούν αφού αποκλείεται η αγορά πακέτου;

α) μηνύματα SMS , MMS

β) κλήσεις προς εξωτερικό

γ) Ημερήσιο internet .

δ) Για ομιλία αν τελειώσει το πακέτο σου πριν τις 30 ημέρες.

ε) Κλήσεις σε 5ψήφια ( δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για αυτό )

ε) Κλήσεις σε 5ψήφια ( δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για αυτό )

Δεν αυμπεριλαμβανονται κλησεις σε 5ψηφια(ειναι προστιθεμενης αξιας)

Δεν εννοώ αριθμούς υψηλής χρέωσης , ήθελα να γράψω τριψήφια - τετραψήφια όπως το 1260 ( κακώς έγραψα πενταψήφια )

Ευχαριστώ, και τους δύο, για την αναλυτική και πλήρη ενημέρρωση.

Με δεδομένο ότι δεν έχω αγοράσει πακέτο αλλά υπάρχουν α) τα 8,90 από το Bonus και β) τα 11,04 ευρώ, αν κάνω κάτι ή και όλα αυτά θα αφαιρέσει πρώτα από τα 8,93 και ύστερα από τα 11,04;

Edited by makap

καλησπερα εχω ενα παλιο wind νουμερο free to go και σε ενα μηνα θα εχανα το υπολοιπο και του εβαλα καρτα 7 ευρω απο το καταστημα και ενεργοποιησα τα 1gb μεσω ιντερνετ με 5 ευρω! και μου εκανε δωρο διπλασιασμο που δεν μπορω να τα καταναλωσω για αγορα πακετου .. τελος παντων μεσα σε 3 μερες καταναλωθηκε ολος ο ογκος το avast συνεχεια εκανε update και μου ζητουσε να κανω update σε προγρμματα του υπολογιστη! τελος παντων μου εφυγε ογκος που εκει που δεν το καταλαβα. και μου εφαγε και ολο τα δωρεαν μπονους ευρω μηδενιζοντας μου το υπολοιπο και πηγα να ενεργοποιησω το log and win που απο 300mb δινει 100μβ την εβδομαδα και μου λεει να βαλω καρτα.. γινεται να τους παρω τηλ να μου πιστωσουνε εστω και ενα 0,01 ευρω για να ξεκλειδωθει το data για να μπορεσω να το αξιοποιησω για τις υπολοιπες εβδομαδες το log and win ; μεχρι να κλεισει ο μηνας; . τι θα μου συμβολευατε να κανω για να μην μου τρωει ογκο τζαμπα;. εκανα απενεργοποηση των ενημρωσεων και το εβαλα χειροκινητα υπαρχει περιπτωση να μου φαει ξανα ογκο τζαμπα;. αμα ξανα βαλω ογκο ;.

:dance::up::yahoo: ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙ.... Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ :yahoo::up::dance:

Απ' ό,τι φαίνεται σήμερα ΚΛΗΡΩΘΗΚΑ εγώ να είμαι ο τυχερός που θα χρεωθεί 1 ευρώ για mobile internet daily.

Φυσικά η κάρτα χρησιμοποιείται από τη γυναίκα μου, σε ένα πανάρχαιο κινητό χωρίς καμιά δυνατότητα διασύνδεσης.

Πάω στο FB να τους ξεχ*σω.

ΜΠΡΑΒΟ WIND!

:clap::clap:

καλησπερα μου ειχε στηλει ενα μυν η wind αν βαλω καρτα παιρνω 2πλασιασμο αλλα χωρις δυνατοτητα αγορας πακετων πριν κανα

μηνα στησ 29 ληγει εβαλα 10ρα τοτε εμεινα με 8,36 νομιζω και το ειχα μονο για μυν σημερα βαζω το μπλεντερ εχω μεινει 2ευρω απο το μπονους τοτε στελνω πλι μυνηματα πολλα και βλεπω τρωωει απο μπλεντερ!!!!εχω υπ 70 μυν

μα απο το μπονους δεν πρεπει λογικα??κ αυτο που ληγει πρωτα?:(

πρεπει να τουσ παρω τηλ??

:dance::up::yahoo: ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙ.... Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ :yahoo::up::dance:

Απ' ό,τι φαίνεται σήμερα ΚΛΗΡΩΘΗΚΑ εγώ να είμαι ο τυχερός που θα χρεωθεί 1 ευρώ για mobile internet daily.

Φυσικά η κάρτα χρησιμοποιείται από τη γυναίκα μου, σε ένα πανάρχαιο κινητό χωρίς καμιά δυνατότητα διασύνδεσης.

ΜΠΡΑΒΟ WIND!

αστα δεν είσαι ο μόνος τυχερός απόψε :cool:

....Και εμενα με χρεωσε απόψε,μετά ή πριν την λήξη του πακέτου. Τα δεδομένα τα άνοιξα πριν την λήξη (23.15) ,ισα για να απενεργοποιησω το roaming. Είχα υπόλοιπο 44 mb. Από εκει και πέρα έκλεισα την περιαγωγή και ήταν συνδεδεμένο το κινητό στο wifi μονο. Μετά τις 12 κανοντας refresh στο app της q είδα οτι μου ειχε φάει 1 ευρώ. Ενώ κάθε φορά αλλάζω και το apn πριν την λήξη (επιλέγω ένα άκυρο apn που εχω ρυθμίσει),αυτή τη φορά ξέχασα να το κάνω,και για κάποιο λόγο με χρέωσε :dash:

Αφού έβαλες Blender, σε καλύπτει και για ΜΒ και για λεπτά ομιλίας και SMS...

Τώρα πιά μόνο με τηλέφωνο στο εξωτερικό ή σε τριψήφιο -τετραψήφιο θα καταναλώσει από το χρηματικό υπόλοιπο.

Επειδή η μητέρα μου δε χρησιμοποιεί καθόλου MB και αυτή τη στιγμή έχει φτάσει να έχει 1GB (όχι από log n win) γίνεται να μετατραπούν σε χρόνο ομιλίας ή να σταλούν σε άλλον αριθμό;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά προσφορά τύπου 1 GB Για ένα μήνα όπως δίνει η Vodafone υπάρχει εδώ?

ανανεώνοντας 10€ από κατάστημα wind ή online παίρνεις δώρο 1GB και άλλα 100MB κάθε βδομάδα επιλέγοντάς τα από το log'n'win!

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

10 € για internet μόνο είναι πολλά...

Εδώ μιλάμε για 5 € και όχι να βάλεις 10 € για να σου μείνουν στην κάρτα...

θεώρησα πως έχεις δει τα πακέτα εδώ ΠΑΚΕΤΑ F2G και ρωτούσες για κάποιο μπόνους ή προσφορά! εννοείται πως έχει με 5€ 1GB internet

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

Μα είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για κοροϊδία για να μη χρησιμοποιήσω άλλη λέξη, τα δεδομένα κλειστά και η συσκευή σε κατάσταση πτήσης και χρεώνουν κίνηση δεδομένων.

Σκέψου τι γίνεται σε ανθρώπους που δεν έχουν και την καλύτερη σχέση με τα smartphones.

αστα δεν είσαι ο μόνος τυχερός απόψε :cool:

:dance::up::yahoo: ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙ.... Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΜΠΡΑΒΟ WIND!

Μετά από το email που τους έστειλα, την επόμενη μέρα κιόλας, μου επιστρέψανε το 1€ πίσω αλλά στην απάντησή τους αναφέρουν αερολογίες και δεν απαντάνε επί της ουσίας. Διαμαρτυρηθείτε τεκμηριώνοντας αυτό που ισχυρίζεστε και το πιθανότερο είναι να επιστραφεί το ποσό που από "λάθος" παρακρατήθηκε.

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

να με συγχωρήσετε για το cross-posting αλλα το συγκεκριμένο θέμα του daily internet αφορά και την q και το f2g,μίλησα με την εξυπηρέτηση σήμερα,και φυσικά θα στείλω και email. Sb68s, από το f2g.gr έστειλες το μήνυμα ή απευθείας στο crm@wind.gr ?

Καλησπερα παιδια!

Εχω f2g2 και μου εχει ερθει μηνυμα για 700 λεπτα προς ολους με 7€ με αποστολη μηνυματος στο 12410 (μονο για μενα :p ).

Το ερωτημα μου ειναι : αν ενεργοποιησω το παραπανω πακετο, θα ξεκλειδωθουν τα πακετα MORE@2€ ; Γιατι θα ηθελα να βαλω κ λιγα MB.

να με συγχωρήσετε για το cross-posting αλλα το συγκεκριμένο θέμα του daily internet αφορά και την q και το f2g,μίλησα με την εξυπηρέτηση σήμερα,και φυσικά θα στείλω και email. Sb68s, από το f2g.gr έστειλες το μήνυμα ή απευθείας στο crm@wind.gr ?

Από τη φόρμα επικοινωνίας που υπάρχει στην ιστοσελίδα της Wind.

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova