Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τa πακέτα δέσμευσης τιμής έχουν καταργήθει όσοι τυχεροί το έχουν ειναι προνόμιουχοι! Απο οσο ξερω η χρέωση ανά δευτερόλεπτο στο συγκεκριμένο πακέτο έχει καταργήθει και ειναι ανά λεπτο και μετά ανά δευτερόλεπτο. Πάει αυτο οσο για τa sms αν θυμαμαι Καλα έχουν 0.12ευρώ! .

Η χρέωση δηλαδή ομιλίας έχει παραμείνει η ίδια; Αν θυμάμαι καλά ήταν μόλις 10 λεπτά το λεπτό στο f2g2. Εξακολουθεί να είναι η ίδια;

Η χρέωση δηλαδή ομιλίας έχει παραμείνει η ίδια; Αν θυμάμαι καλά ήταν μόλις 10 λεπτά το λεπτό στο f2g2. Εξακολουθεί να είναι η ίδια;

ναι ακριβως τα σμσ ειναι ομως πολυ ακριβα , καλυτερα να παρεισ πακετα μυνηματων εαν υπαρχουνε ή χρησιμοποιήσε την υπηρεσια του dosms με χρεωση ανα μυνημα 0,035ευρω/σμσ.

ναι ακριβως τα σμσ ειναι ομως πολυ ακριβα , καλυτερα να παρεισ πακετα μυνηματων εαν υπαρχουνε ή χρησιμοποιήσε την υπηρεσια του dosms με χρεωση ανα μυνημα 0,035ευρω/σμσ.

Noμιζω όποιος χρησιμοποιει ιντερνετ στο κινητο του δεν εχει λογο να μη περασει το dosms κι αφηστε τη wind να το πάει μισο ευρω το μηνυμα. Και στον αλλο παει κανονικοτατα απο το νουμερο μας και δε καταλαβαινει καμια διαφορα

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Noμιζω όποιος χρησιμοποιει ιντερνετ στο κινητο του δεν εχει λογο να μη περασει το dosms κι αφηστε τη wind να το πάει μισο ευρω το μηνυμα. Και στον αλλο παει κανονικοτατα απο το νουμερο μας και δε καταλαβαινει καμια διαφορα

εγω τα στελνω απο εκει εδω και πολυ καιρο , επισης παλια ητανε με ελαχιστη καταθεση χρηματων απο 5 ευρω και πανω τωρα ειναι απο 1 ευρω εχει αλλαξει οποτε συμφερει παρα πολυ γενικοτερα σε ολα τα δικτυα οχι μονο στην wind , εγω τα στελνω μεσω μινι οπερα σε συσκευη seriies 60 και ειναι μια χαρα , απλα τυχαινει να κολλησει λιγο αλλα δεν εχω κανενα προβλημα με ανανεωση τις σελιδας ολα οκ , βεβαια καλο θα ητανε να βγαζανε εφαρμογη και για συσκευες sumbian ..

Καλό και το dosms αλλά αν κάποιος στέλνει πολλά μηνύματα τον συμφέρει σαφώς το πακέτο Text to all! 130sms/5 ευρώ!:happy:

Δεν με ενδιαφέρουν τα sms. Δεν τα χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ. Αν όντως παραμένει το 10 λεπτά το λεπτό ομιλίας στο f2g2 τότε είναι μια χαρά.

Καλό και το dosms αλλά αν κάποιος στέλνει πολλά μηνύματα τον συμφέρει σαφώς το πακέτο Text to all! 130sms/5 ευρώ!:happy:

130 sms στο dosms είναι 4.55€. ξέχνα αυτό που πες:p

130 sms στο dosms είναι 4.55€. ξέχνα αυτό που πες:p

To σημαντικό για μένα ειναι ότι για κάποιον που στέλνει λίγα sms το μήνα στο dosms βαζεις 5€ όπως έχω βάλει από πριν το καλοκαίρι και στέλνω τα μηνυματακια μου χωρις να εχω το άγχος να μου λήξουν

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

To σημαντικό για μένα ειναι ότι για κάποιον που στέλνει λίγα sms το μήνα στο dosms βαζεις 5€ όπως έχω βάλει από πριν το καλοκαίρι και στέλνω τα μηνυματακια μου χωρις να εχω το άγχος να μου λήξουν

ακριβώς αυτό έχω κάνει κι εγώ ;) απλά ανέφερα στον myphone-fan ότι κάνει λάθος στο ότι συμφέρει το πακέτο text-to-all 130

ακριβώς αυτό έχω κάνει κι εγώ ;) απλά ανέφερα στον myphone-fan ότι κάνει λάθος στο ότι συμφέρει το πακέτο text-to-all 130

Εφόσον στέλνω πολλά sms/μήνα, δεν μπαίνω στην διαδικασία σύγκρισης για 0.45€...;)

Σε κάθε περίπτωση, όταν θέλω να στείλω μέσω internet, προτιμώ το mycosmos.gr (από αριθμούς Cosmote) αν και μέχρι πριν λίγους μήνες λειτουργούσε κανονικά στον βασικό μου αριθμό FG2 (παρ' όλο που στην Cosmote ήμουν με συμβόλαιο το 2005)!:whistle:

Δυστυχώς όμως, μάλλον λόγω ελέγχου στην βάση δεδομένων των συνδρομητών, τώρα πια δεν ισχύει...:innocent:

Ηταν ενα πακετο με 8 ευρώ 100 λεπτά προς όλους η καπως ετσι για f2g!ψάχνω κ δεν το βρίσκω!Δεν υπάρχει πλέων πακέτο προς όλους?

Εφόσον στέλνω πολλά sms/μήνα, δεν μπαίνω στην διαδικασία σύγκρισης για 0.45€...;)

Σε κάθε περίπτωση, όταν θέλω να στείλω μέσω internet, προτιμώ το mycosmos.gr (από αριθμούς Cosmote) αν και μέχρι πριν λίγους μήνες λειτουργούσε κανονικά στον βασικό μου αριθμό FG2 (παρ' όλο που στην Cosmote ήμουν με συμβόλαιο το 2005)!:whistle:

Δυστυχώς όμως, μάλλον λόγω ελέγχου στην βάση δεδομένων των συνδρομητών, τώρα πια δεν ισχύει...:innocent:

δεν καταλαβαίνω τη λογική σου. εφόσον στέλνεις πολλά μηνύματα, σε συμφέρει το dosms, εκτός κι αν σ ενοχλεί η ανάγκη για ίντερνετ, τότε οκ

Ηταν ενα πακετο με 8 ευρώ 100 λεπτά προς όλους η καπως ετσι για f2g!ψάχνω κ δεν το βρίσκω!Δεν υπάρχει πλέων πακέτο προς όλους?
υπαρχει, ψάξε στο θέμα εδώ

Το παιδι λέει οτι στελνει πολλά μηνύματα, αρα μέσα στον μηνα ξοδεύει τα 130 του F2G. Δηλαδή το πλεονέκτημα του dosms, που δεν εχει περιορισμό πότε θα τα χρησιμοποιήσεις, δεν τον απασχολεί. Απο εκει και πέρα για 0,45 ευρω διαφορά δεν θέλει να δεσμευτεί ωστε να στέλνει μηνυματα μονο απο εκει. Θέλει να μπορεί να στέλνει κανονικά μέσω wind.

Εγώ αυτο καταλαβαινω

Edited by highpriest

text to all ειναι με 30 μέρες διάρκεια η μέχρι να τελειώσουν

Κάθε πακέτο έχει διάρκεια 30 ημέρες. :)

Ανανέωσα πριν από λίγο και μου ήρθε το εξής μήνυμα: "Από σήμερα έχετε δώρο 60mb για να σερφάρετε στις αγαπημένες σας σελίδες". Πολύ καλό δώρο. :cool:

[...]

Ανανέωσα πριν από λίγο και μου ήρθε το εξής μήνυμα: "Από σήμερα έχετε δώρο 60mb για να σερφάρετε στις αγαπημένες σας σελίδες". Πολύ καλό δώρο. :cool:

χάλια δώρο :p εγώ πήρα τις προάλλες 700ΜΒ για 2 μήνες στη Q :D

Εγω εχω 3GB με 10€ βεβαία στο σπίτι είναι ανάπηρο το σήμα

Ποια προσφορα ειναι αυτη???

ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :)

Το παιδι λέει οτι στελνει πολλά μηνύματα, αρα μέσα στον μηνα ξοδεύει τα 130 του F2G. Δηλαδή το πλεονέκτημα του dosms, που δεν εχει περιορισμό πότε θα τα χρησιμοποιήσεις, δεν τον απασχολεί. Απο εκει και πέρα για 0,45 ευρω διαφορά δεν θέλει να δεσμευτεί ωστε να στέλνει μηνυματα μονο απο εκει. Θέλει να μπορεί να στέλνει κανονικά μέσω wind.

Εγώ αυτο καταλαβαινω

Έτσι ακριβώς!;)

Από την μία επιλέγω να μην έχω συσκευή κινητού με ίντερνετ και από την άλλη η διαφορά του κόστους είναι αμελητέα.:blink:

Παιδιά το πακέτο wind card to all που βλέπω εδω

http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartokiniti/wind-card-to-all/diplasios-hronos-omilias-dorean-epikoinonia-pros-oli-ti-windq/

ειναι καινούργιο? Θυμαμαι οτι υπήρχε πακέτο εκτος το f2g που ειχε καταργηθεί,είχε το ιδιο όνομα?

Υ.Γ. Οι βασικες χρεωσεις χωρις ενεργοποίηση πακέτου είναι απαράδεκτες,σχεδόν 50 λεπτά το λεπτό και το sms 12 λεπτά....

Edited by kmpatra

Παιδιά το πακέτο wind card to all που βλέπω εδω

http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartokiniti/wind-card-to-all/diplasios-hronos-omilias-dorean-epikoinonia-pros-oli-ti-windq/

ειναι καινούργιο? Θυμαμαι οτι υπήρχε πακέτο εκτος το f2g που ειχε καταργηθεί,είχε το ιδιο όνομα?

Υ.Γ. Οι βασικες χρεωσεις χωρις ενεργοποίηση πακέτου είναι απαράδεκτες,σχεδόν 50 λεπτά το λεπτό και το sms 12 λεπτά....

το καταργημένο ειναι, απλά έχει μείνει η σελίδα για όσους το χουν ακόμη

Υ.Γ. έτσι ειναι τα καρτοκινητά εκτός του Q, voda international και frog

Ποια προσφορα ειναι αυτη???

στο public μου την έδωσαν αλλα στην σελιδα το εχει 15€ :blink:

θα το διαπιστώσω στις 10/11 που λήγει ο μήνας

:ninja:

Σε f2g που δεν έχω κάνει ποτέ ανανέωση, με 0,00 υπολοιπο (κανονικά θα έπρεπε να έχω -0,95 ευρώ γιατί είχα ενεργοποιηθεί το ημερήσιο ιντερνετ ενώ είχα υπολοιπο 0,05€), που το είχα κλειστο κανένα μήνα, τώρα που το άνοιξα το 1269 μου λέει οτι έχω 350ΜΒ μέχρι 10 Νοεμβρίου! Προφανώς μου ήρθε προσφορά οσο το είχα κλείστο (; ). Ομως, το κινητο δεν συνδέεται στο ιντερνετ, καθολου, δεν ανάβει το G ή το 3G παρολο που έχω καλο σήμα. Φταίει που έχω μηδέν υπολοιπο; Αν βάλω 1€ απο κατάστημα θα μπω ή λέτε να φταίει κάτι άλλο;

Σε εναν αριθμο δευτερο που εχω, τον οποιο ανοιγω αραια αφου δεν εχω την sim σε συσκευη μονιμα, ειχα μεσα 20 ευρω, F2G ειναι. Ειχα σημειωσει οτι ειχα ανανεωσει περυσι, και ληγει η συνδεση 6/11/2012. Σημερα πηγα σε καταστημα να βαλω 20 ευρω στον κανονικο μου αριθμο, και 1 ευρω σε αυτον που αναφερω, μονο και μονο για να ανανεωσω την διαρκεια. Μαλιστα μου τον βρηκε κανονικα στο συστημα, ηταν στο ονομα μου,και εγινε η ανανεωση. Παω σπιτι να ανοιξω τον αριθμο, και δεν μπορω να κανω κληση, λεει για να ενεργοποιησετε τον αριθμο, πηγαιντε σε ενα καταστημα με την ταυτοτητα σας. Οταν καλω σε αυτον τον αριθμο, λεει ο συνδρομητης δεν δεχεται κλησεις λογω φραγης.

Πως γινεται να μου κοβουν τον αριθμο πριν ληξει η συνδεση?? Ειμαι σιγουρος οτι ληγει 6/11, αφου το ειχα σημειωσει γι αυτον τον λογο,να μην περασει η ημερομηνια. Αλλα αφηνω και 1% πιθανοτητα να κανω λαθος,αυτο δεν θα φανει στο συστημα,το ποτε εγινε τελευταια φορα ανανεωση? Ελπιζω να μην εχουν χαθει τα 20 ευρω που υπηρχαν στην καρτα, θα παω αυριο παλι στο καταστημα, απλα το αναφερω εδω γιατι το βρισκω εντελως χαζο να συμβαινει κατι τετοιο.

Σε f2g που δεν έχω κάνει ποτέ ανανέωση, με 0,00 υπολοιπο (κανονικά θα έπρεπε να έχω -0,95 ευρώ γιατί είχα ενεργοποιηθεί το ημερήσιο ιντερνετ ενώ είχα υπολοιπο 0,05€), που το είχα κλειστο κανένα μήνα, τώρα που το άνοιξα το 1269 μου λέει οτι έχω 350ΜΒ μέχρι 10 Νοεμβρίου! Προφανώς μου ήρθε προσφορά οσο το είχα κλείστο (; ). Ομως, το κινητο δεν συνδέεται στο ιντερνετ, καθολου, δεν ανάβει το G ή το 3G παρολο που έχω καλο σήμα. Φταίει που έχω μηδέν υπολοιπο; Αν βάλω 1€ απο κατάστημα θα μπω ή λέτε να φταίει κάτι άλλο;
με 0€ νομίζω δεν μπορείς να κάνεις καμιά δραστήριότητα, πρέπει να χεις τουλάχιστον 0.01€. οπότε κάνε μια ανανέωση 1€ (σιγουρέψου ότι έχεις τις ρυθμίσεις για ίντερνετ σωστά)

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova