Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω κανει αιτηση φορητοτητας για f2g απο κοσμοτε.

θελω να ρωτησω γιατι το ειδα που το ανεφερε καποιος αλλα τωρα δεν μπορω να το βρω αν βαζω 20 απο καταστημα θα μου δινει 300 προς ολους ή κανω λαθος.

εχω κανει αιτηση φορητοτητας για f2g απο κοσμοτε.

θελω να ρωτησω γιατι το ειδα που το ανεφερε καποιος αλλα τωρα δεν μπορω να το βρω αν βαζω 20 απο καταστημα θα μου δινει 300 προς ολους ή κανω λαθος.

http://www.wind.com.gr/gr/wind/katastimata-wind/prosfores-katastimaton/prosfores-kartokinitis/bonus-ananeosis-hronou-omilias/

Σήμερα από το καρτοκινητό μου wind κάλεσα σε σταθερό τηλέφωνο. Η διάρκεια κλήσης ήταν περίπου 12 λεπτά. Ενώ έχω 130 λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα , δεν μειώθηκε ο χρόνος ομιλίας αλλά χρεώθηκα για τα 12 λεπτά. Πήρα στο 1260 το κατέγραψαν και η όλη διαδικασία κρατάει 1-2 εργάσιμες. Το θέμα μου είναι ότι δεν μπορούμε να έχουμε πάτα στο μυαλό μας να ελέγχουμε τι μας χρεώνουν. Επειδή όλα αυτά είναι αυτοματοποιημένα πως είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια;

οτι ναναι. κ εγω προχθε εκανα καρτοκινητο και μου ειπε οτι χρεωνει ανα λεπτο δηλ το πρωτο λεπτο και μετα χρεωνει ανα δευτερολεπτο και αυτο χρεωνει ανα 3 λεπτα. 3 τηλεφωνα απο 10 δευτερολεπτα 9 λεπτα χρεωσε ενω συμφωνα με τα λεγομενα της κοπελας επρεπε να χρεωσει 3 λεπτα.

καλο ειναι WIND να μην βαζετε ασχετους και ασχετες να πουλανε καρτουλες γτ γινεστε ρεζιλι. εκτος αν ειναι δικα σας κολπακια αυτα.

τουλαχιστον ενημερωστε τους σωστα.

με το που ειδα αυτο πεταξα την καρτουλα κ ας ειχε μεσα χρονο.

οι ιδιοι απατεωνες που ηταν παλια οι ιδιοι εχουν μενει. απορω πως ξαναγυρισα σαυτους.

παλι καλα για λιγο.

iphone xs max ipad 6th gen

οτι ναναι. κ εγω προχθε εκανα καρτοκινητο και μου ειπε οτι χρεωνει ανα λεπτο δηλ το πρωτο λεπτο και μετα χρεωνει ανα δευτερολεπτο και αυτο χρεωνει ανα 3 λεπτα. 3 τηλεφωνα απο 10 δευτερολεπτα 9 λεπτα χρεωσε ενω συμφωνα με τα λεγομενα της κοπελας επρεπε να χρεωσει 3 λεπτα.

καλο ειναι WIND να μην βαζετε ασχετους και ασχετες να πουλανε καρτουλες γτ γινεστε ρεζιλι. εκτος αν ειναι δικα σας κολπακια αυτα.

οι ιδιοι απατεωνες που ηταν παλια οι ιδιοι εχουν μενει. απορω πως ξαναγυρισα σαυτους.

παλι καλα για λιγο.

Μια χαρα στα ειπανε

ο'τι ειναι ΔΩΡΟ ή BONUS εχει ελαχ.χρεωση 3 λεπτα, ο'τι ειναι ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ πακετο εχει χρεωση ανα 1 λεπτο. Βιάστηκες να βγαλεις συμπερασματα, και τωρα θα πας σε μια απο τις αλλες 2 εταιριες, που στα καρτοκινητα εχουν ελαχ.χρεωση 3 λεπτα στα παντα ολα...

Μια χαρα στα ειπανε

ο'τι ειναι ΔΩΡΟ ή BONUS εχει ελαχ.χρεωση 3 λεπτα, ο'τι ειναι ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ πακετο εχει χρεωση ανα 1 λεπτο. Βιάστηκες να βγαλεις συμπερασματα, και τωρα θα πας σε μια απο τις αλλες 2 εταιριες, που στα καρτοκινητα εχουν ελαχ.χρεωση 3 λεπτα στα παντα ολα...

Δε νομίζω να ισχύει αυτό. Πολύ καιρό τώρα αγοράζω πακέτα προς wind και πάντα με χρεώνει τρίλεπτο ελάχιστη (600 λεπτά προς wind)

Edited by spartak

παλι καλα για λιγο.

η κοπέλα σου πε την ελάχιστη χρέωση κλήσεων όταν ΔΕΝ έχεις πακέτο. κι οκ γύρνα στους άλλους που χουν 3 λεπτά ελάχιστη χρέωση σ όλα τα πακέτα:ρ

η κοπέλα σου πε την ελάχιστη χρέωση κλήσεων όταν ΔΕΝ έχεις πακέτο. κι οκ γύρνα στους άλλους που χουν 3 λεπτά ελάχιστη χρέωση σ όλα τα πακέτα:ρ

Διάβασε πιο προσεκτικά τι λέει: (ο'τι ειναι ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ πακετο εχει χρεωση ανα 1 λεπτο)

και θα δεις ότι εσύ κάνεις λάθος.. Πολύ βιάζεσαι.....

Διάβασε πιο προσεκτικά τι λέει: (ο'τι ειναι ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ πακετο εχει χρεωση ανα 1 λεπτο)

δες πρώτα το ποστ που έκανα παράθεση

η κοπελα μου ειπε οτι η χρεωση των 50 λεπτων που εχει δωρο ειναι ανα λεπτο το πρωτο λεπτο και μετα ανα δευτερολεπτο. πως ξερεις τι μου ειπε?

και δεν βιαζομαι καθολου. την βρηκα την ξαναρωτησα της ειπα οτι χρεωνει ανα 3 λεπτο και με κοιτουσε σαν εξωγηινο.

πηρα και μπροστα της τηλεφωνο γτ δεν πιστευε και ειδε οτι χρεωσε 3 λεπτα.

προφανως ετσι μπορει να τις λενε να λενε δεν λεω οτι φταιει η κοπελα αλλα η εταιρεια. ετσι κ αλλιως αυτες ειναι φοιτητριες που τις εχουν για 3ημερα.

τουλαχιστον οι αλλοι δεν κοροιδευουνε ξερεις τι περνεις ξερεις τι σε χρεωνουν και λεκτικα κολπακια δεν κανουν.εχω βοντα καρτα, cosmote συμβολαιο ποτε δεν ειχα προβλημα με αυτους. λες να υπαρχει κανενας σε καρτα που να μην εχει πακετο και να περνει ετσι τηλεφωνα??

οποτε η μονολεπτη χρεωση της wind ειναι αχρηστη σε ΟΛΟΥΣ που λεει και η διαφημιση της.

ποτε δεν γουσταρα την wind οποτε εχασα 5 ευρω μονο.

Edited by ccinderella

τουλαχιστον οι αλλοι δεν κοροιδευουνε ξερεις τι περνεις ξερεις τι σε χρεωνουν και λεκτικα κολπακια δεν κανουν.εχω βοντα καρτα, cosmote συμβολαιο ποτε δεν ειχα προβλημα με αυτους. λες να υπαρχει κανενας σε καρτα που να μην εχει πακετο και να περνει ετσι τηλεφωνα??

οποτε η μονολεπτη χρεωση της wind ειναι αχρηστη σε ΟΛΟΥΣ που λεει και η διαφημιση της.

καλά. πάρε μια Q τότε να ηρεμήσεις. 3€-60' προς ολους με ελαχιστη χρεωση 1'. και μην κρίνεις μια εταιρία από μια πωλήτρια.ΕΛΕΟΣ

Το οτι έπεσες σε άσχετη πωλήτρια δεν σημαίνει οτι σε κοροίδεψε η WIND. Αυτό συμβαίνει σε όλες τις εταιρίες. Μπες στο site της κάθε εταιρίας και δες ότι πληροφορία θες. Επίσης μείνε στο καρτοκινητό της VODAFONE και άσε σε εμάς να απολαμβάνουμε πακέτα και προσφορές που στις άλλες εταιρίες δεν θα δείτε ΠΟΤΕ. Τελευταία ανανέωση 5 ευρώ πήρα 140΄ προς όλους. Για να μην αναφερθώ στον 3πλασιασμό που μου ήρθε και έβαλα 40ευρώ και πήρα σχεδόν 120ευρώ και δωρεάν με ανανέωση 59ευρώ το gallaxy pocket. Αυτά είναι λίγα από αυτά που ΕΧΑΣΕΣ πετώντας την κάρτα της wind φίλε μου. Καλύτερες προσφορές δεν υπάρχουν για αυτό 6 φίλοι μου συγκεκριμένα βλέποντας τα προνόμια που έχω στο f2g από cu και wu ήρθαν στην WIND και το πρώτο πράγμα που μου είπαν ήταν γιατί τόσο καιρό πλήρωναν τα 2πλάσια και είχαν τα μισά προνόμια από αυτά που έχουν τώρα.

TCL 40 NXTPAPER

http://media.public.gr/banners/wind/230x250-100_dualsim.jpg

Ρωτησα και δεν εχει καμια προυποθεση ανανεωσης... μολις ενεργοποιησεις το πακετο εχει μεσα 35ευρω!!!

Παιρνεις αυτο δινοντας 20ευρω και παιρνεις καρτουλα με 35ευρω. Διπλασιασμος με λιγα λογια και δωρο το συγκεκριμενο dual sim κινητο...

Επισης στα Public και Μultirama απο εχθες μπορουμε να ανανεωνουμε το καρτοκινητο μας (Νομιζω παιρνεις και bonus καταστηματος wind)

Edited by gm45

Ρωτησα και δεν εχει καμια προυποθεση ανανεωσης... μολις ενεργοποιησεις το πακετο εχει μεσα 35ευρω!!!

Παιρνεις αυτο δινοντας 20ευρω και παιρνεις καρτουλα με 35ευρω. Διπλασιασμος με λιγα λογια και δωρο το συγκεκριμενο dual sim κινητο...

Επισης στα Public και Μultirama απο εχθες μπορουμε να ανανεωνουμε το καρτοκινητο μας (Νομιζω παιρνεις και bonus καταστηματος wind)

κάνα λινκ γι αυτό?

Μπες στη κατηγορια κινητα και κατεβα προς τα κατω. Εμφανιζεται στα δεξια της οθονης.

δεν βρίσκω τίποτα!

δεν βρίσκω τίποτα!

Αμα μπεις κινητα και αρχιζεις να κετεβαινεις την σελιδα εμφανιζεται στα δεξια. Εχει στα δεξια "best sellers", "web offers" και αμεσως πιο κατω αυτη τη προσφορα.

Για τα public μιλαμε οχι multirama.

Έχει κανένας άλλος πρόβλημα με το online account του f2g ή μόνο σε μένα δεν ανοίγει?:(

εμενα μπαινει κανονικα

[sIGPIC][/sIGPIC]

αν παρεις ενα κινητο με το πακετο αυτο με τα 35 ευρω και καπακι κανεις φορητοτητα τον αριθμο σε αλλο δικτυο τα 35 παραμενουν η χανονται?:)

myphone_2.png

αν παρεις ενα κινητο με το πακετο αυτο με τα 35 ευρω και καπακι κανεις φορητοτητα τον αριθμο σε αλλο δικτυο τα 35 παραμενουν η χανονται?:)

Σε καμία περίπτωση !

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova