Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@eLeKtriK EyE

Κανονικά δεν συνδυάζονται, μιας και είναι αλλαγή της προσφοράς 1300. Αντίστοιχη με το 1242 που έχεις τώρα.

Τώρα βέβαια αν ανανεώσεις και σου δώσει bonus προς τρίτους είναι άλλη περίπτωση! Αλλά αν δεν μπουν δεν μπορείς να κάνεις και πολλά...

μηπως ειχες λαβει μηνυμα με προσφορα?

Βασικά νέος συνδρομητής μέσω 2ης συσκευής.

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Με εχουν πρηξει απο τη wind να κανω συμβολαιο....σχεδον καθε μερα με παιρνουν!!!
Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell.

Με εχουν πρηξει απο τη wind να κανω συμβολαιο....σχεδον καθε μερα με παιρνουν!!!

κανε φορητοτητα cosmote ή vodafone για να γλυτωσεις :p :lol:

Κρατάς το όνομα του ανθρώπου και της προωθητικής ετιαρίας και ζητάς να μην σε ενοχλήσουν ξανά!

Πόσες εταιρίες να υπάρχουν πανελλαδικά;;; Όλες εσένα να παίρνουν; Απλώς μπορεί να είναι τα ίδια που σε καλούν...

ενα ωραιο κολπο να τους γειωσεις και να μη σε ξαναπαρουν ειναι να τους πεις ''το iPhone 4 (ή s3) θα μου το δωσετε δωρεαν; Μονο ετσι κανω συμβολαιο, και με παγιο 20ε''

Παιδιά εγώ την έχω βρει την λύση και είναι πολύ απλή... Μόλις με ρωτάνε πόση κάρτα βάζω το μήνα, τους λέω 10€, και μου το κλείνουν αμέσως, χωρίς να ρωτήσουν τίποτα παραπάνω... Δοκιμμάστε το! Αξίζει!:p

1 λεπτο ανα λεπτο προς 2 αριθμους (F2G5) τελος

το ειχα για να μιλαω με τη γυναικα μου που εχει χρονια συμβολαιο στη Wind (και σε λιγες μερες ληγει το ετησιο της). Ετσι απλα η Wind μολις εχασε ενα καρτοκινητο και μια συνδεση. Καλη συνεχεια τους ευχομαι και εις ανωτερα...

http://chzjustcapshunz.files.wordpress.com/2012/06/funny-animal-captions-you-failed-so-badly-all-of-the-polar-bears-at-the-zoo-facepalmed.jpg

1 λεπτο ανα λεπτο προς 2 αριθμους (F2G5) τελος

το ειχα για να μιλαω με τη γυναικα μου που εχει χρονια συμβολαιο στη Wind (και σε λιγες μερες ληγει το ετησιο της). Ετσι απλα η Wind μολις εχασε ενα καρτοκινητο και μια συνδεση. Καλη συνεχεια τους ευχομαι και εις ανωτερα...

Το ίδιο έκανα και εγώ αλλά αυτή τη στιγμή έχω δωρεάν χρόνο ομιλίας και δεν μπορώ να ελέγξω τι χρέωση έχω.

Εσύ έλεγξες τι χρέωση έχεις ;

εγω τους λεω οτι εχω μεγαλ υπολοιπο που ισχυει...και λενε οκ...αλλα την αλλη μερα ξανα μανα...

Εφόσον δεν λειτουργήσει και πάλι η υπηρεσία 0.01€/1', καταργώ 4 αριθμούς...:wacko:

Α, μην ξεχάσω να αποφασίσω για την φορητότητα του βασικού αριθμού μου F2G2!:cool::shifty:

Εφόσον δεν λειτουργήσει και πάλι η υπηρεσία 0.01€/1', καταργώ 4 αριθμούς...:wacko:

Α, μην ξεχάσω να αποφασίσω για την φορητότητα του βασικού αριθμού μου F2G2!:cool::shifty:

Η WIND ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ....ΝΟΜΙΖΕΙ ΑΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΗ ΧΡΕΩΣΗ ΣΤΟ Φ2Γ2 ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ!!!ΧΑΑΧΑΧΧΑ...ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΩ ΓΙΑ BONTA ΜΕΡΙΑ!!!

Τέρμα τα αστεία απο αύριο θα εφαρμοστόυν οι αλλαγές και η Αύριο θα δείξεί τι θα παίξει με το f2g2 οποίος το δοκιμάσει ας μας πει τι έγινε με την χρέωση ομιλίας προσ ολους διότι εγώ δεν έχω κάρτα να το δοκιμάσω. Για να δω τι θα κανω και εγώ με τον δικό μου αριθμό.

Τέρμα τα αστεία απο αύριο θα εφαρμοστόυν οι αλλαγές και η Αύριο θα δείξεί τι θα παίξει με το f2g2 οποίος το δοκιμάσει ας μας πει τι έγινε με την χρέωση ομιλίας προσ ολους διότι εγώ δεν έχω κάρτα να το δοκιμάσω. Για να δω τι θα κανω και εγώ με τον δικό μου αριθμό.

http://cartamobile.forumotion.com/t68-topic

Πως ειναι δυνατον να σε ενδιαφερει τοσο πολυ το f2 go2 και να μην εχεις καρτα μεσα ωστε. Να πραγματοποιησεις μια κληση των .0.11cents... Και να το κλεισεις στα 30 δευτερολεπτα να δεις ποσα σε τραβηξε...αρα δεν το χρησιμοποιεις πολυ....οποτε....δηλαδη απο αυτο εξαρταται το αν θα βαλεις καρτα 1 2 3 5 ευρω...??????ναι ολοι μας ειμαστε σφιγμενοι οικονομικα...αλλα οχι και ετσι.....τουλαχιστον μην το λες....και περιμενε ποτε θα ποσταρει καποιος κατι αναλογο...χωρις να το ζητας....

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Eσείς που παραπονιέστε για την αλλαγή ελαχ. χρέωσης σε 60" (αν γίνει τελικά) στο F2G2 με χρέωση 0,10€/λεπτό να μας λέτε και που πάτε...

Γιατί δεν γνωρίζω άλλη καρτοκινητή να έχεις τόσο χαμηλή χρέωση προς τρίτους!!! Μην ξεκινήσουμε τις δικαιολογίες οι πιο πολλοί που μιλάω είναι VODAFONE ή COMSOTE.

Αναφέρομαι σε χρόνο προς τρίτους, αντίστοιχη χρήση των συμβολαίων!

Eσείς που παραπονιέστε για την αλλαγή ελαχ. χρέωσης σε 60" (αν γίνει τελικά) στο F2G2 με χρέωση 0,10€/λεπτό να μας λέτε και που πάτε...

Γιατί δεν γνωρίζω άλλη καρτοκινητή να έχεις τόσο χαμηλή χρέωση προς τρίτους!!! Μην ξεκινήσουμε τις δικαιολογίες οι πιο πολλοί που μιλάω είναι VODAFONE ή COMSOTE.

Αναφέρομαι σε χρόνο προς τρίτους, αντίστοιχη χρήση των συμβολαίων!

οπως το λες ειναι. απλα καλομαθαμε με την χρεωση ανα δευτερολεπτο και τωρα ξενερωνουμε πολυ με την ελαχιστη χρεωση του λεπτου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Προτιμω να πάω στο βατραχο!!!Προτιμώ να παω στο cu παρα να μείνω στην στην αναξιόπιστη wind.....ήδη αντεξαμε το πειραγμα της χρέωσης στα μηνύματα....όχι ομως και στη βασική χρέωση...κι εξάλου μια κλειστή κοινότητα ειναι το φ2γ2 γιατι να το πειράξεις???Δε νομίζω ότι χάνεις από αυτό.....

Σημερα στις 24.00 ληγη ο χρονος ομιλιας μου και αυριο το πρωι θελω να βαλω 5€ ΜΟΝΟ , εχω ακομη το f2g2 απο που να βαλω απο καταστημα η να παρω καρτα ανανεωσης η μεσα απο την ιστοσελιδα ? για 5 € τι δωρα εχη και απο που ειναι μεγαλητερο το κερδος-οφελος αν και μεσα απο το σαιτ δεν βλεπω ανανεωση τον 5 € μονο 10 και 20 € αναφερη .

Επισης ενω μιλαω και εχω καταναλωση αρκετο χρονο απο τα 300 λεπτα bonus που πηρα κανωντας εγραφη στο my f2g εδω και 1

μηνα ο χρονος δεν μειωνετε εχω συνεχως 300 λεπτα , ειχα κατι 114 παλια μηπως τρωη εκεινα ? δεν εχω κανη ενεργοποιηση καμιας νεας προσφορας ακομη , αλλα και παλι δεν μου λεη υπολοιπο ουτε μεσα απο το 1269 ουτε μεσα απο το σαιτ στο my f2g , απο την ημερα εγραφης και μετα εχω μονιμα υπολοιπο 300 λεπτα και μιλησα τουλαχιστων 60-80 λεπτα , ουτε και τα χρηματα μεσα μειονωντε απλα εφαγα 0,11 λεπτα σε 1 κληση που μετα εμαθα οτι εφυγε απο wind και φυσικα χρεωθηκα την κλιση .

Edited by powerser
ΝΙΚΟΣ

Σημερα στις 24.00 ληγη ο χρονος ομιλιας μου και αυριο το πρωι θελω να βαλω 5€ ΜΟΝΟ , εχω ακομη το f2g2 απο που να βαλω απο καταστημα η να παρω καρτα ανανεωσης η μεσα απο την ιστοσελιδα ? για 5 € τι δωρα εχη και απο που ειναι μεγαλητερο το κερδος-οφελος αν και μεσα απο το σαιτ δεν βλεπω ανανεωση τον 5 € μονο 10 και 20 € αναφερη .

Επισης ενω μιλαω και εχω καταναλωση αρκετο χρονο απο τα 300 λεπτα bonus που πηρα κανωντας εγραφη στο my f2g εδω και 1

μηνα ο χρονος δεν μειωνετε εχω συνεχως 300 λεπτα , ειχα κατι 114 παλια μηπως τρωη εκεινα ? δεν εχω κανη ενεργοποιηση καμιας νεας προσφορας ακομη , αλλα και παλι δεν μου λεη υπολοιπο ουτε μεσα απο το 1269 ουτε μεσα απο το σαιτ στο my f2g , απο την ημερα εγραφης και μετα εχω μονιμα υπολοιπο 300 λεπτα και μιλησα τουλαχιστων 60-80 λεπτα , ουτε και τα χρηματα μεσα μειονωντε απλα εφαγα 0,11 λεπτα σε 1 κληση που μετα εμαθα οτι εφυγε απο wind και φυσικα χρεωθηκα την κλιση .

με 5€ ανανέωση στο κατάστημα έχεις 50λεπτά προς όλους

Η ελάχιστη χρέωση εφαρμόστηκε στο f2g2 .Το δοκίμασα πριν από λίγο.

Η ελάχιστη χρέωση εφαρμόστηκε στο f2g2 .Το δοκίμασα πριν από λίγο.

Πολύ άσχημα νέα.......

Τα πράγματα χειροτερεύουν.....

Στο στόμα του σκύλου....

Η ελάχιστη χρέωση με επιρεάζει πολύ λίγο .

Η χρέωση των 0,11 συνεχίζει να είναι δώρο για όλους όσους το έχουν .

Η ελάχιστη χρέωση με επιρεάζει πολύ λίγο .

Η χρέωση των 0,11 συνεχίζει να είναι δώρο για όλους όσους το έχουν .

ελπιζω να παραμεινει ως εχει. γιατι πηραν πολυ φορα τελευταια

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova