Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα έχω πρόβλημα που έκανα την ταυτοποίηση με τον παλιό τρόπο; Πρέπει να την ξανακάνω; Βοηθήστε, για να μην χάσω τον αριθμό γιατί μιλάμε για f2g2 πακετάκι και δεν θέλω να το χάσω. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

οχι.....δεν θα εχεις προβλημα

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

19/7/2010

Η WIND ΕΛΛΑΣ Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε ανακοινώνει την από 19/8/2010 τροποποίηση της χρέωσης κλήσεων προς όλους τους εθνικούς προορισμούς για τους συνδρομητές της WIND Καρτοκινητής.

Πιο συγκεκριμένα, η χρέωση κλήσεων ομιλίας προς όλα τα δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας αυξάνεται από 0,0061€/δευτερόλεπτο σε 0,0067€/δευτερόλεπτο, ενώ η ελάχιστη διάρκεια κλήσεων αυξάνεται από 30 δευτερόλεπτα σε 45 δευτερόλεπτα.

Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα της WIND, http://www.wind.com.gr

Πηγή: http://goo.gl/ce3x

Στις 5 Αυγούστου περιμένουμε αυξήσεις των τιμών, και έρχονται στις 19 Αυγούστου για να κάνουν νέες αυξήσεις. Καλά πάμε...:X

Χαίρετε, ήθελα να ρωτήσω το εξής, νομίζω το δημοσιεύω στο σωστό μέρος (καρτοκινητά wind). Έχω ένα f2g το οποίο το είχα ταυτοποιήσει στις αρχές του χρόνου (αστυνομική ταυτότητα και sim είχαν χρειαστεί ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ). Μαθαίνω ότι τώρα τελευταία κάνουν την ταυτοποίηση με ΆΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ (υπάρχει μια φόρμα / υπεύθυνη δήλωση που συμπληρώνεις). Εγώ τον Ιανουάριο του 2010 που έκανα την ταυτοποίηση ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ αυτό το σύστημα με την υπεύθυνη δήλωση. Απλά ο υπάλληλος σημείωνε τον αριθμό της sim (xxxx-xxxx-xxxx-xxxx ή κάτι τέτοιο) και έβγαζε μια φωτοτυπία την ταυτότητα.

Θα έχω πρόβλημα που έκανα την ταυτοποίηση με τον παλιό τρόπο; Πρέπει να την ξανακάνω; Βοηθήστε, για να μην χάσω τον αριθμό γιατί μιλάμε για f2g2 πακετάκι και δεν θέλω να το χάσω. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Καλού κακού, κάλεσε στο 1260 και ρώτησε τους να σου επιβεβαιώσουν εάν είναι ταυτοποιημένος ο αριθμός σου στο σύστημα τους.

Εγώ που είχα καλέσει προ ημερών, μου είπαν μάλιστα και την ημερομηνία που έκανα ταυτοποίηση κι ότι δεν θα έχω απολύτως κανένα πρόβλημα από αρχές Αυγούστου.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Αλλη μια "πρωτοπορια" τις wind...ανοιγωντας τον δρομο και στους αλλους 2 με χαρα...που να μην ειχαμε και την κριση δηλαδη..

άμα μετά την λήξη εχω αδήλωτα ακόμα μπορώ να πάω και να δηλώσω κανονικά αργότερα κάνα μηνά δυο ??
:ninja:

άμα μετά την λήξη εχω αδήλωτα ακόμα μπορώ να πάω και να δηλώσω κανονικά αργότερα κάνα μηνά δυο ??

ναι...στα αδηλωτα θα μπαινει φραγη....μπορεις μεχρι να ληξουν να πας να τα ταυτοποιησεις....

Έχω μια WIND Καρτοκινητή και έχω τις εξής ερωτήσεις:

1. Μπορώ να τη μετατρέψω σε WIND International ή πρέπει να πάρω καινούριο πακέτο (SIM)?

2. Αν την κάνω WIND International μπορώ να μεταφέρω χρόνο ομιλίας από ένα F2G2 που έχω (αν και όποτε ελιτουργήσει το sharing)?

3. Με ποιά διαδικασία θα γίνουν τα παραπάνω...?

Στο στόμα του σκύλου....

Έχω μια WIND Καρτοκινητή και έχω τις εξής ερωτήσεις:

1. Μπορώ να τη μετατρέψω σε WIND International ή πρέπει να πάρω καινούριο πακέτο (SIM)?

2. Αν την κάνω WIND International μπορώ να μεταφέρω χρόνο ομιλίας από ένα F2G2 που έχω (αν και όποτε ελιτουργήσει το sharing)?

3. Με ποιά διαδικασία θα γίνουν τα παραπάνω...?

1. Αν και στην σελίδα ανάφεραν ότι κάτιο τέτιο είναι εφικτό μέσω τις εξυπηρέτησης πελατών , Πολλοί χρήστες του myphone έχουν επισημάνει ότι δεν είναι δυνατή η μεταφορά σε International, Κάνε μία ερώτηση στην εξυπηρέτηση πελατών.

2.Ναι θα μπορείς να κάνεις Sharing Όταν επανέρθει η υπηρεσία

3. Μόνο μέ κλήση στην εξυπηρέτηση ( αλλά μάλλον δεν θα γίνουν )

Έχω ένα καρτοκινητο f2g2. Το είχα δηλώσει πριν 2-3 μήνες και πριν λίγο καιρο άρχισαν να μου έρχονται μηνύματα ότι πρέπει να το δηλώσω. Παίρνω στο 1260 μου λένε είναι αδήλωτο.

Το ξαναδηλώνω πριν 1 βδομάδα, ξαναπαίρνω στο 1260 σήμερα ακόμα αδήλωτο είναι.

Ειναι δυνατόν?

Έχω ένα καρτοκινητο f2g2. Το είχα δηλώσει πριν 2-3 μήνες και πριν λίγο καιρο άρχισαν να μου έρχονται μηνύματα ότι πρέπει να το δηλώσω. Παίρνω στο 1260 μου λένε είναι αδήλωτο.

Το ξαναδηλώνω πριν 1 βδομάδα, ξαναπαίρνω στο 1260 σήμερα ακόμα αδήλωτο είναι.

Ειναι δυνατόν?

:wacko:

....σου ειχαν δωσει αντιγραφο της υπευθηνης δηλωσης;;;

Δηλαδη για να καταλαβω, απο 5 αυγουστου οι χρεωσεις του f2g2 πανε σε 0,12€/μήνυμα και σε 0,0083€ / δευτερόλεπτο για κλησεις και με ελαχιστη χρεωση 30 δευτερολεπτα?

παιδιά από ότι ρώτησα στο 1260 σχετικά με τις ανατιμήσεις που γράφει το σίτε για τις 5/8 και τελικά μετά από ένα τέταρτο αναμονή που περίμενα μου είπε ότι οι τιμές δεν αφορούν τα πακέτα δεσμεύσεις τιμής οπότε και ούτε το f2g2. και του λέω συγνώμη αλλά γράφει και για τα μην εμπορικά διαθέσιμα καρτοκινητα στο σίτε. Και μου λέει ναι αλλά αφορά τα παλιά πακέτα στυλ bfree. Και όχι το δικό σας. Και η ανακοίνωση αυτή αφορά το wind free to go το κανονικό το καινούργιο το κλασικό που υπάρχει τώρα και τα παλιά πακέτα εκτός τις δέσμευσης τιμής. Μακάρι .. Να ισχύει.. Μου έφτιαξε την διάθεση!.. Όσο για την ταυτοποιηση μου είπανε ότι στις 31/7 θα μπούνε φραγες. Και μετά για ένα 6 μηνο οποίος έχει κρατήσει την κάρτα σημ του αριθμού που θα έχει διαγραφή έχει δικαίωμα να το πάρει πίσω. Αλλά άτομα που ρώτησα στο 1260 μου λένε ότι όταν μπούνε φραγες θα δωθεί παράταση ενός μηνα να ταυτοποιηθει και μετά ο αριθμός θα διαγραφή από το δίκτυο. Αλλά το πρώτο μου φαίνεται πιο λογικό ότι θα ισχύσει . Α ρε ελλάδα με την ενημερωμένη σου εξυπηρέτηση!. Επίσης έμαθα ότι την τελευταία μέρα τις ταυτόποίησης θα είναι ανοιχτα τα καταστήματα μέχρι τις 8!.

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

παιδιά από ότι ρώτησα στο 1260 σχετικά με τις ανατιμήσεις που γράφει το σίτε για τις 5/8 και τελικά μετά από ένα τέταρτο αναμονή που περίμενα μου είπε ότι οι τιμές δεν αφορούν τα πακέτα δεσμεύσεις τιμής οπότε και ούτε το f2g2. και του λέω συγνώμη αλλά γράφει και για τα μην εμπορικά διαθέσιμα καρτοκινητα στο σίτε. Και μου λέει ναι αλλά αφορά τα παλιά πακέτα στυλ bfree. Και όχι το δικό σας. Και η ανακοίνωση αυτή αφορά το wind free to go το κανονικό το καινούργιο το κλασικό που υπάρχει τώρα και τα παλιά πακέτα εκτός τις δέσμευσης τιμής. Μακάρι .. Να ισχύει.. Μου έφτιαξε την διάθεση!.. Όσο για την ταυτοποιηση μου είπανε ότι στις 31/7 θα μπούνε φραγες. Και μετά για ένα 6 μηνο οποίος έχει κρατήσει την κάρτα σημ του αριθμού που θα έχει διαγραφή έχει δικαίωμα να το πάρει πίσω. Αλλά άτομα που ρώτησα στο 1260 μου λένε ότι όταν μπούνε φραγες θα δωθεί παράταση ενός μηνα να ταυτοποιηθει και μετά ο αριθμός θα διαγραφή από το δίκτυο. Αλλά το πρώτο μου φαίνεται πιο λογικό ότι θα ισχύσει . Α ρε ελλάδα με την ενημερωμένη σου εξυπηρέτηση!. Επίσης έμαθα ότι την τελευταία μέρα τις ταυτόποίησης θα είναι ανοιχτα τα καταστήματα μέχρι τις 8!.

καλα μην το δενεις οτι δεν αφορα τα f2g2...Wind ειναι αυτη....:lol::lol:...

οσο για την ονομαστικοποιηση....οσοι δεν το εχουν ονομαστικοοιηση εχουν δικαιωμα να το κανουν μεχρι την ληξη του νουμερου..απλα απο 1 αυγ το νουμερα θα εχει φραγη....αυτο το ειχαν πει απο την αρχη :!:.....

Η ταυτοποιηση ειναι πολυ πιθανον να παρει παραταση μετα απο αιτημα ολων των εταιριων προς στο υπουργειο.

Α ρε ελλάδα με την ενημερωμένη σου εξυπηρέτηση!. Επίσης έμαθα ότι την τελευταία μέρα τις ταυτόποίησης θα είναι ανοιχτα τα καταστήματα μέχρι τις 8!.

Δεν νομίζω να μείνουν όλα τα καταστήματα μέχρι τις 20.00.

Πιστεύω τα πιο κεντρικά.

Σκέψου σε γειτονιές που θα είναι όλα τα άλλα μαγαζια κλειστά να υπάρχει ένα κατάστημα WIND ανοιχτό.

Είναι και λίγο επικίνδυνο!

Η ταυτοποιηση ειναι πολυ πιθανον να παρει παραταση μετα απο αιτημα ολων των εταιριων προς στο υπουργειο.

Δύσκολα!

Θα το είχαν ανακοινώσει μέχρι τώρα!

Edited by Petros the Great
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την Πολλαπλή Παράθεση!

Δύσκολα!

Θα το είχαν ανακοινώσει μέχρι τώρα!

Περιμενουν την απαντηση της κυβερνησης η οποια εξεταζει ποσο θα ειναι το χρονικο διαστημα της παρατασης γιατι η καθε εταιρια στο αιτημα της ζητα διαφορετικο χρονικο περιθωριο.

καλα μην το δενεις οτι δεν αφορα τα f2g2...Wind ειναι αυτη....:lol::lol:...

οσο για την ονομαστικοποιηση....οσοι δεν το εχουν ονομαστικοοιηση εχουν δικαιωμα να το κανουν μεχρι την ληξη του νουμερου..απλα απο 1 αυγ το νουμερα θα εχει φραγη....αυτο το ειχαν πει απο την αρχη :!:.....

όντως η γουίντ έχει χάσει την εμπιστοσύνη του λαού.. Για να δούμε. .... Τι θα αλλαξει από τις 5/8 ή όχι. Όσο για την ταυτοποιηση αυτό που λες το ήξερα. Για να δούμε τι θα ισχύσει. Από τις 31/7 ή 1/8.

καλησπερα σε ολουσ-εσ.

πηγα και δηλωσα το φ2γκοου,και μου στειλανε μυνημα οτι η γουιντ

σου χαριζει 5 ευρω δωρεαν χρονο ομιλιασ.

παλι καλα,αν και περιμενα κατι καλυτερο,για ομιλια προσ ολουσ!!

Απο οτι διαβασα την ανακοινωση της wind για τις αυξησεις απο 5 Αυγουστου, απο τι καταλαβα θα πηραχθει μονο το μηνυμα στο F2G2. Η ομιλια μενει ως εχει. Ετσι δεν ειναι?
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Υπάρχουν 2 ομάδες, αυτοί που ελπίζουν ότι δε θα πειραχτεί τίποτα και αυτοί που ελπίζουν ότι θα πειραχτεί μόνο το μήνυμα. Εγώ από την εμπειρία μου με την εταιρία και με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών πιστεύω ότι δε θα μείνει τίποτα απείραχτο κι ότι θα τον πιούμε κανονικά.

Μια φίλη που δουλεύει στο cc μου είπε πως για άλλη μια φορά δεν τους έχουν πει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ και πιθανολογεί πως και οι ίδιοι θα μάθουν στις 5/8. Οπότε μάλλον όσοι λέτε ότι σας είπαν από το cc ότι δε θα αλλάξουν τα τιμολόγια του f2g2 μάλλον σας είπαν ότι τους κατέβηκε.

Υπάρχουν 2 ομάδες, αυτοί που ελπίζουν ότι δε θα πειραχτεί τίποτα και αυτοί που ελπίζουν ότι θα πειραχτεί μόνο το μήνυμα. Εγώ από την εμπειρία μου με την εταιρία και με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών πιστεύω ότι δε θα μείνει τίποτα απείραχτο κι ότι θα τον πιούμε κανονικά.

Μια φίλη που δουλεύει στο cc μου είπε πως για άλλη μια φορά δεν τους έχουν πει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ και πιθανολογεί πως και οι ίδιοι θα μάθουν στις 5/8. Οπότε μάλλον όσοι λέτε ότι σας είπαν από το cc ότι δε θα αλλάξουν τα τιμολόγια του f2g2 μάλλον σας είπαν ότι τους κατέβηκε.

Δεν θα αλλαξει τιποτα φιλε ! Το 0.10 ανα λεπτο θα παραμεινει .

Που το στηριζεις?

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Και εγώ αυτό πιστεύω. Δεν το ξέρω από κάπου, το υποθέτω.

Πάντως γενικά έχω να παρατηρήσω ότι μπαίνουμε σε μια εποχή όπου ακριβαίνουν αρκετά τα κινητά και οι φτηνές επιλογές περιορίζονται δραστικά...

Και εγώ αυτό πιστεύω. Δεν το ξέρω από κάπου, το υποθέτω.

Πάντως γενικά έχω να παρατηρήσω ότι μπαίνουμε σε μια εποχή όπου ακριβαίνουν αρκετά τα κινητά και οι φτηνές επιλογές περιορίζονται δραστικά...

Σωστα. Καιρος λοιπον να σταματησουμε την καταχρηση και την υπερβολη. Μπορουμε να ζησουμε και με λιγοτερη χρηση του κινητου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σημερα ειδα και εγω οτι εχει σταματησει το sharing. Κολπακι ειναι για να ταυτοποιηθουν οσα καρτοκινητα εχουν μεσα χρηματα απο την μια ή να "φανε" το υπολοιπο απο τους τολμηρους που θα πουν "δεν γ@μ...ται"!

Η wind παντα βρισκει τροπους να ειμαστε δυσαρεστημενοι! Εχει τεχνη σε αυτο. :lol:

Οκ θα τα ταυτοποιησουμε ολα και μολις τελειωσουν οι μοναδες αντε γεια αφου απο οτι βλεπω θα αλλαξει και χρεωσεις στα f2g2. ;)

Αντε να παψουμε να ασχολουμαστε με τα κινητα.

Σωστα. Καιρος λοιπον να σταματησουμε την καταχρηση και την υπερβολη. Μπορουμε να ζησουμε και με λιγοτερη χρηση του κινητου.

Οι ίδιες οι εταιρίες με τις προσφορές τους μας οδήγησαν στην κατάχρηση.Μας ''καλόμαθαν'' και μας δημιούργησαν νέες ανάγκες, τις όποιες όμως επιβάλλεται τώρα να περιορίσουμε...

Οι ίδιες οι εταιρίες με τις προσφορές τους μας οδήγησαν στην κατάχρηση.Μας ''καλόμαθαν'' και μας δημιούργησαν νέες ανάγκες, τις όποιες όμως επιβάλλεται τώρα να περιορίσουμε...

σωστό αυτό.

ένα πράγμα φοβάμαι.

φανταστείτε να κοπούν τα πακέτα τύπου "απεριόριστα-1500" τι έχει να γίνει.

παλαιότερα είχαμε λιγότερο από μια ώρα χρόνο ομιλίας το μήνα και είμασταν ικανοποιημένοι και τώρα έχουμε 25 ώρες και δε μας φτάνουν.

το ξεφτυλίσαμε κι εμείς.οι εταιρίες μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν.

Εμείς όμως τι κάνουμε, ακολουθούμε σαν πρόβατα

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova