tazio Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 ... Για το συγκεκριμένο διάστημα έχω και τη λίστα με τις ελάχιστες κλήσεις που είχα κάνει, οι οποίες ήταν όλες προς τσεκαρισμένα F2G (του πατέρα μου, της γυναίκας μου, της αδερφής μου κλπ, τα οποία έχω ενεργοποιήσει εγώ ο ίδιος). Ακόμα 1-2 άλλα νούμερα τα είχα ελέγξει με μήνυμα στο 1274 πριν τα καλέσω, οπότε είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για λάθος της Wind... Αν έχεις και τις κλήσεις που έχεις κάνει, επικοινώνησε με την εταιρεία ζήτησε να συγκρίνουν τη δική τους λίστα κλήσεων με τη δική σου και απαίτησε να διορθωθεί το λάθος τους. Αν σου αρχίσουν δικαιολογίες πίεσε του και πες τους ότι και αυτός ο αριθμός και οι υπόλοιποι που κάλεσα σε λίγες ημέρες θα σας αποχαιρετήσουν με φορητότητα. Καλή η υπομονή, πράγματι, αλλά η θα πρέπει να πιέσεις ή θα πρέπει να αποδεχθείς αυτό που σου λένε και να υποχωρήσεις. Ειναι τραγικοι.τελος.εχω δηλωσει τοσες φορες λαθος χρεωσεις(περνω τηλεφωνο μονο ενα αριθμο f2g αποκλειεται να κανω λαθος)και εκεινοι μου αποστελλουν δεν υφισταται λαθος χρεωση. Ε τι να κανεις με τα λαμογια;;;;κλεφτες εκει στην wind ακλαφτοι πρέπει να πατε στην χρεωκοπια! Αν το χρησιμοποιείς μόνο για έναν αριθμό θεωρώ ότι δεν αξίζει όλη αυτή η ταλαιπωρία και ο εκνευρισμός σου. Άλλαξε εταιρεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 Είναι τραγικό να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Δεν θα τιμούσαν καμία εταιρεία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuvox Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 Θα ηθελα και παλι την βοηθεια σας...παρακαλω μονο αν καποιος εχει αντιμετωπισει το ιδιο ακριβως προβλημα, γιατι γραφω ενα email προς την Wind σχετικα με το προβλημα μου που εχω αναφερει και σε προηγουμενο post. Ειχε καποιος bonus εισερχομενων κλησεων που αφου δεν τα καταναλωσε ολα να μεταφερθηκαν τον επομενο μηνα και κ.ο.κ. και να τα διατηρει μεχρι και σημερα? Υπηρχε εξ'αρχης καποια ενηνερωση οτι αυτα τα bonus εχουν περιορισμενη διαρκεια, και οτι δεν μεταφερονται? Εχω ηδη επικοινωνησει με το cc τηλεφωνικα αλλα μαλλον τους επιασα στον υπνο. Παράθεση Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
realife_1 Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 Ρε παιδιά , το έχω γυρίσει καρτοκινητή wind από f2g 2 , πως μπορώ να τσεκάρω αν ανήκω ακόμα στο f2go 2 , στο ενημέρωση υπολοίπου πάντως μετά το υπόλοιπο στο σημείο που έλεγε το οικονομικό σας πακέτο είναι το f2g 2 τώρα λέει καρτοκινητή wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 Ρε παιδιά , το έχω γυρίσει καρτοκινητή wind από f2g 2 , πως μπορώ να τσεκάρω αν ανήκω ακόμα στο f2go 2 , στο ενημέρωση υπολοίπου πάντως μετά το υπόλοιπο στο σημείο που έλεγε το οικονομικό σας πακέτο είναι το f2g 2 τώρα λέει καρτοκινητή wind. Αρα εχεις καρτοκινητη wind... Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Ρε παιδιά , το έχω γυρίσει καρτοκινητή wind από f2g 2 , πως μπορώ να τσεκάρω αν ανήκω ακόμα στο f2go 2 , στο ενημέρωση υπολοίπου πάντως μετά το υπόλοιπο στο σημείο που έλεγε το οικονομικό σας πακέτο είναι το f2g 2 τώρα λέει καρτοκινητή wind. παει το εχασες φιλαρακι, δεν υπαρχει δρομος για πισω καθως τα καταργησε τα f2g2 και την δεσμευση. Μπορεις να καλέσεις το 1342 (αυτό καλουσαμε) αλλα να το κανεις f2g4 δλδ το κλασικό πανακριβο f2g που δεν εχει νοημα πια (εχασε και την προσφορα 1245 δωρεάν σε ολα τα f2g) οπότε μεινε εκει που εισαι (διπλασιασμο καρτας, δωρεάν ολα τα wind) Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos13 Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Καλησπέρα & από μένα! & εγώ αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα, η υπηρεσία μου απενεργοποιήθηκε (άγνωστο πότε, παντως σίγουρα μετά τις 29/4) & το πήρα χαμπάρι εχθές το πρωί. Επικοινώνησα με το cc & μου είπαν ότι ήταν γενικευμένο πρόβλημα. Διορθώθηκε σήμερα, αλλά εν το μεταξύ μου έχει φάει από την κάρτα περίπου 15Ε από επικοινωνία με f2g & internet. Περιμένω μνμ τους για πίστωση του ποσού (υποτίθεται αύριο...:whistle:), αλλιώς θα τους πάρει ο διάολος... Καλημέρα σε όλους! Τελικά μου πίστωσαν τα χρήματα που μου χρέωσαν λανθασμένα. Βέβαια μετά από 8 ημέρες, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ... Παράθεση Δεν είμαι εδώ για κανέναν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosira Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Εχω το ETEN X600 με windows mobile 6 professional και την καρτα f2g4 με 1,5 giga internet data και θελω τις ρυθμισεις για την συσκευη. πηρα τηλ. το 1231 αλλα τιποτα .εστειλα μηνυμα ALL στο19234 αλλα καμια απαντηση!!!οταν ανοιγω τον opera μου βγαζει το μηνυμα gnet.b-online.gr. hlp pls thnxs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Εχω το ETEN X600 με windows mobile 6 professional και την καρτα f2g4 με 1,5 giga internet data και θελω τις ρυθμισεις για την συσκευη. πηρα τηλ. το 1231 αλλα τιποτα .εστειλα μηνυμα ALL στο19234 αλλα καμια απαντηση!!!οταν ανοιγω τον opera μου βγαζει το μηνυμα gnet.b-online.gr. hlp pls thnxs Το σωστό access point είναι το gint.b-online.gr με κενό username και password - ρύθμισέ τα αυτά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευής σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosira Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 αυτο ζηταω να ρυθμισω την συσκευη αλλα πως αφου δεν εχω καποιο οδηγο ρυθμισεων?πχ μου ζηταει network type τι βαζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Ξαναμίλησα σήμερα με το CC στο 1260, μου είπαν ότι δεν υπάρχει κάτι νεότερο για το θέμα μου και βρήκαν και το προηγούμενο αίτημά μου στα αρχεία τους. Πρέπει να ελέγξει το τεχνικό τμήμα το γιατί χρεώθηκα λένε... και θα με ενημερώσουν όταν έχουν κάτι νεότερο. :mad: Τελικά χθες το απόγευμα ενημερώθηκα με SMS ότι μου πιστώθηκε όλο το ποσό που είχα χρεωθεί, όπως και έγινε (περίπου €24,50). Πέρασαν περίπου 8-9 μέρες αλλά τουλάχιστον βρέθηκε άκρη, και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτό! Πλέον δεν εμπιστεύομαι όμως το σύστημα της Wind και θα κοιτάξω να μην αφήνω μεγάλο υπόλοιπο στην κάρτα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο... Τέλος καλό, όλα καλά! Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Αναγκαστικα το δηλωνεις στο 1260.Τι στο καλο γινεται ρε παιδια με το συστημα της Wind?Παει,τα'παιξε τελειως; μαλών... :lol: έχω μια απορία ΕΝΑΣ φίλος μου πήρε F2GO και έχει τα 1500 λεπτά και με παίρνει χωρίς πρόβλημα αλλά όταν εγώ πάω να τον πάρω με χρέωσε και με άφησε με 0.16€ εγω εχω την ΠΡΟΣΦΟΡΑ με 1500ΜΒ ...... Πως γίνεται αυτό ώστε εγω να χρεώνομαι και αυτός οχι :wacko: δλδ τι να τα κάνω 1500 λεπτά και sms Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 μαλών... :lol: έχω μια απορία ΕΝΑΣ φίλος μου πήρε F2GO και έχει τα 1500 λεπτά και με παίρνει χωρίς πρόβλημα αλλά όταν εγώ πάω να τον πάρω με χρέωσε και με άφησε με 0.16€ εγω εχω την ΠΡΟΣΦΟΡΑ με 1500ΜΒ ...... Πως γίνεται αυτό ώστε εγω να χρεώνομαι και αυτός οχι :wacko: δλδ τι να τα κάνω 1500 λεπτά και sms Μήπως ο φίλος σου έχει WIND Νέα Καρτοκινητή και όχι F2G?:worry: Και γι 'αυτό να χρεώνεσαι εσύ κι εκείνος όχι? Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Μήπως ο φίλος σου έχει WIND Νέα Καρτοκινητή και όχι F2G?:worry: Και γι 'αυτό να χρεώνεσαι εσύ κι εκείνος όχι? γιατί η νέα καρτοκινητη εχει και αυτή 1500 λεπτά ?? :confused: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 οχι, αλλα εχει με ανανεωση 10Ε δωρεάν ολη την wind για ενα μηνα, αρα και τα f2g. Ετσι αυτός δεν χρεώνεται αφού εσύ με Φ2Γ εισαι ουιντ. Εσυ ομως χρεόνεσαι αφού αυτος ΔΕΝ ειναι Φ2Γ ;) Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Δωρεάν είναι τα μεταφορικά Πάλι καλά!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Παιδια τα εχω δοκιμασει ολα τα πακετα καρτοκινητης και εχω κανει συμβολαια και με τις τρεις εταιρειες, σα το F2G2 δεν εχει υπαρξει ποτε και ουτε προκειται να ξαναυπαρξει τετοιο πραγμα! Οσοι το εχετε μη κανετε το λαθος και το αλλαξετε μιλαμε για τζαμπα, μιλας το ευχαριστιεσαι και η καρτα δε τελειωνει! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luci Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 γιατί η νέα καρτοκινητη εχει και αυτή 1500 λεπτά ?? :confused: Ναί έχει 1500' προς όλη τη Wind και Q με καθε καρτα ανανέωσης των 10 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diafanos_21 Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Παιδια τα εχω δοκιμασει ολα τα πακετα καρτοκινητης και εχω κανει συμβολαια και με τις τρεις εταιρειες, σα το F2G2 δεν εχει υπαρξει ποτε και ουτε προκειται να ξαναυπαρξει τετοιο πραγμα! Οσοι το εχετε μη κανετε το λαθος και το αλλαξετε μιλαμε για τζαμπα, μιλας το ευχαριστιεσαι και η καρτα δε τελειωνει! Έχεις δίκιο αλλά πλέον δεν υπάρχει σαν πακέτο για νέους συνδρομητές f2g.Μακάρι να ίσχυε ακόμα η δέσμευση τιμής της wind. Ίσως η q να το πλησιάζει λίγο σε χρεώσεις ή το frog. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Έχεις δίκιο αλλά πλέον δεν υπάρχει σαν πακέτο για νέους συνδρομητές f2g.Μακάρι να ίσχυε ακόμα η δέσμευση τιμής της wind. Ίσως η q να το πλησιάζει λίγο σε χρεώσεις ή το frog. Ειδικα οσοι προλαβαν και τη προσφορα με το 1.5G internet τζαμπα ιντερνετ μιλαμε για το τελειοτερο πακετο! Εγω εδω που μενω εχει Full 3g η vodafone και η cosmote, η wind εχει σε ελαχιστα σημεια, το εχω σκεφτει να την αφησω τη wind αλλα πειτε μου εσεις που να παω? Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chemeng Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Εδώ και εβδομάδες στο απαντητικό μνμ για το υπόλοιπο μονάδων (ΚΕΝΟ μνμ στο 1269), δεν αναγράφεται πλέον ο δωρεάν χρόνος ομιλίας από bonus εισερχομένων κλήσεων (ενώ παλιότερα αναφερόταν). Σε εσάς συμβαίνει αυτό;; Πώς μαθαίνουμε πλέον το χ.ο. από bonus εισερχομένων κλήσεων;; Παράθεση Samsung S500 -> Siemens S65 -> Nokia E51 -> HTC Diamond2 -> Samsung Omnia7 -> Huawei P1 LTE -> ZTE Blade S6 -> Huawei P8 -> Apple iPhone SE -> LeEco Le Max2 -> Honor View20 -> Xiaomi Mi MIX3 5G -> Motorola Edge20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuvox Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Εδώ και εβδομάδες στο απαντητικό μνμ για το υπόλοιπο μονάδων (ΚΕΝΟ μνμ στο 1269), δεν αναγράφεται πλέον ο δωρεάν χρόνος ομιλίας από bonus εισερχομένων κλήσεων (ενώ παλιότερα αναφερόταν). Σε εσάς συμβαίνει αυτό;; Πώς μαθαίνουμε πλέον το χ.ο. από bonus εισερχομένων κλήσεων;; Αν δεν σου "εξαφανιστηκαν" οπως εμενα τα δωρεαν λεπτα απο bonus, καλεσε το 1269 και εκει λογικα στα λεει. Αν δεν στα λεει σημαινει οτι "εξαφανιστηκαν" και τα δικα σου. Παράθεση Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ftsalas Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Εδώ και εβδομάδες στο απαντητικό μνμ για το υπόλοιπο μονάδων (ΚΕΝΟ μνμ στο 1269), δεν αναγράφεται πλέον ο δωρεάν χρόνος ομιλίας από bonus εισερχομένων κλήσεων (ενώ παλιότερα αναφερόταν). Σε εσάς συμβαίνει αυτό;; Πώς μαθαίνουμε πλέον το χ.ο. από bonus εισερχομένων κλήσεων;; Και με κενό μήνυμα στο 1269 σε ενημερώνει για το μπόνους απο τις εισερχόμενες ακόμα και αν τελειώσει. Εγω που το έχω εξαντηλήσει γράφει "ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΕΤΕ 0 ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΥΤ. ΟΜΙΛΙΑΣ" αρα μάλλον κάναν φτερά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 σε ανανέωση 20 ευρω απο καταστημα wind μπηκαν 20 ευρώ...κανουν δωρο το φόρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 σε ανανέωση 20 ευρω απο καταστημα wind μπηκαν 20 ευρώ...κανουν δωρο το φόρο? Ναι, με ανανέωση από 20 ευρώ και πάνω σε καταστήματα σου κάνουν δώρο το φόρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts