pexths Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Παιδια σε ενος φιλου μου το F2G παει να παρει τηλεφωνο και ξαφνικα του λεει οτι εχει απενεργοποιηθει ο λογαριασμος του και να τακτοποιηση τις ωφειλες του? Τι μπορει να εγινε? μηπως ενεργοποιησε την προσφορα με το δωρεαν ιντερνετ και κολλησε παλι το συστημα και του εφαγε ολες τις μοναδες? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 μηπως ενεργοποιησε την προσφορα με το δωρεαν ιντερνετ και κολλησε παλι το συστημα και του εφαγε ολες τις μοναδες? Την εχει ενεργοποιημενη εδω και καιρο, ειχε 20ευρω μεσα και πηγε 0,50. Παντως το δικο μου F2G λειτουργει μια χαρα. Παει να παρει τηλεφωνο και του λεει να τακτοποιηση τις ωφειλες του. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Την εχει ενεργοποιημενη εδω και καιρο, ειχε 20ευρω μεσα και πηγε 0,50. Παντως το δικο μου F2G λειτουργει μια χαρα. Παει να παρει τηλεφωνο και του λεει να τακτοποιηση τις ωφειλες του. ανα τακτα χρονικα διαστηματα, ειναι ντροπη για την εταιρια, κρασαρει το συστημα και παροτι ειναι ενεργοποιημενη η προσφορα τρωει απο το υπολοιπο των μοναδων σου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 ανα τακτα χρονικα διαστηματα, ειναι ντροπη για την εταιρια, κρασαρει το συστημα και παροτι ειναι ενεργοποιημενη η προσφορα τρωει απο το υπολοιπο των μοναδων σου Και αυτος δε μπαινει στο ιντερνετ, γιατι ομως ουτε με το 0,50 δε μπορει να κανει κληση? εχει F2G2. Συμφωνω οτι ειναι ντροπη αλλα αμα εχει F2G2 δε μπορεις να το αποχωρησεις ευκολα, βασικα εμενα 2φορες εχει τυχη να μου φαει μοναδες και τις 2φορες μου τα επεστρεψαν ολα. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Και αυτος δε μπαινει στο ιντερνετ, γιατι ομως ουτε με το 0,50 δε μπορει να κανει κληση? εχει F2G2. Συμφωνω οτι ειναι ντροπη αλλα αμα εχει F2G2 δε μπορεις να το αποχωρησεις ευκολα, βασικα εμενα 2φορες εχει τυχη να μου φαει μοναδες και τις 2φορες μου τα επεστρεψαν ολα. σαφως και δεν το αποχωριζεσε, απλα μπαινεις στην διαδικασια να επικοινωνησεις με την εξυπηρετηση πελατων και να ζητησεις να σου πιστψσουν τα χρηματα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 σαφως και δεν το αποχωριζεσε, απλα μπαινεις στην διαδικασια να επικοινωνησεις με την εξυπηρετηση πελατων και να ζητησεις να σου πιστψσουν τα χρηματα Θα τα πιστωσουν μονοι τους.. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Θα τα πιστωσουν μονοι τους.. Απο μόνοι τους και χωρίς να το ζητήσεις?Δεν νομίζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Απο μόνοι τους και χωρίς να το ζητήσεις?Δεν νομίζω... Σε μενα 2φορες τα πιστωσαν απο μονοι τους χωρις να κανω τιποτα, παλαιοτερα που ειχα vodafone μια φορα ειχε τυχη και με ειχαν υπερχρεωση στο ιντερνετ παρολο που τους πηρα τηλεφωνο επικοινωνησαν μετα μαζι μου, ποτε δεν μου πιστωσαν τα χαμενα χρηματα! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luci Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Η διαφήμιση-απάντηση της Wind στη Vodafone. ¨Οντως θυμίζει προεκλογική περίοδο. Μήπως πρέπει να κάνουν και ένα ντιμπέιτ με το Χατζηνικολάου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quicktailor Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Να ρωτησω κατι παιδια..κοψαμε σημερα ενα προγραμμα οικογενειακο που ειχαμε της vodafone και καναμε καρτοκινιτα της wind..ο πατερας μου πηγε στη wind και ενεργοποιησε το δικο του και της μανας μου,δεν ξερω σε τι προγραμμα τους εβαλαν αυτους,αλλα οταν με περνουν εμενα δεν χρεωνονται και δεν τουσ εχουν χρεωσει και τπτ για αυτην την υπηρεσια,μπορει να με βοηθησει καποιος και να μου πει τι χρειαζεται να κανω να μην χρεωνομαι ουτε εγω οταν τους περνω τηλ..βασικα εβαλα τη καρτα,πηρα μια καρτα ανανεωσης απο ενα περιπτερο την εβαλα και με χρεωσε,δεν μου εβαλε 20 ευρο αλλα λιγοτερα..18,86,ενω στους γονεις μου απο το καταστημα της wind μπηκαν ολοκληρα 20 ευρο και επιπλεον δν χρεωνονται οταν με περνουν τηλ οπωσ προανεφερα..ποιο προγραμμα χρειαζεται να ενεργοποιισω ωστε να μην με χρεωνει οταν μιλαω με αλλους της wind.. Υ.Γ. αν μπορειτε να μου πειτε τι συμφερει γενικα στη wind στο καρτοκινητο θα με βοηθουσατε παρα πολυ ευχαριστω νικος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Να ρωτησω κατι παιδια..κοψαμε σημερα ενα προγραμμα οικογενειακο που ειχαμε της vodafone και καναμε καρτοκινιτα της wind..ο πατερας μου πηγε στη wind και ενεργοποιησε το δικο του και της μανας μου,δεν ξερω σε τι προγραμμα τους εβαλαν αυτους,αλλα οταν με περνουν εμενα δεν χρεωνονται και δεν τουσ εχουν χρεωσει και τπτ για αυτην την υπηρεσια,μπορει να με βοηθησει καποιος και να μου πει τι χρειαζεται να κανω να μην χρεωνομαι ουτε εγω οταν τους περνω τηλ..βασικα εβαλα τη καρτα,πηρα μια καρτα ανανεωσης απο ενα περιπτερο την εβαλα και με χρεωσε,δεν μου εβαλε 20 ευρο αλλα λιγοτερα..18,86,ενω στους γονεις μου απο το καταστημα της wind μπηκαν ολοκληρα 20 ευρο και επιπλεον δν χρεωνονται οταν με περνουν τηλ οπωσ προανεφερα..ποιο προγραμμα χρειαζεται να ενεργοποιισω ωστε να μην με χρεωνει οταν μιλαω με αλλους της wind.. Υ.Γ. αν μπορειτε να μου πειτε τι συμφερει γενικα στη wind στο καρτοκινητο θα με βοηθουσατε παρα πολυ ευχαριστω νικος. Φιλε Νικο στα καταστηματα wind με καρτα πανω απο 20 ευρω δεν σου κρατανε το φορο καρτοκινητης 12% βασικα για το να μην χρεωνεσαι εξαρταται τι πακετο εχεις εσυ και τι οι γονεις σου, αν εχουν παραδειγμα οι νονεις σου τη νεα καρτοκινητης πρεπει παλι να εχεις και εσυ το ιδιο πακετο για να μη χρεωνεσαι, αν παλι εχουν οι γονεις σου F2G και εσυ νεα καρτοκινητη εσυ δε χρεωνεσαι οταν τους καλεις αλλα χρεωνονται εκεινοι οταν σε περνουν. Για να μη χρεωνεται κανενας οταν καλει ο ενας τον αλλον πρεπει να εχετε ολοι το ιδιο πακετο μπες στο http://www.wind.com.gr και δειτε τα πακετα συγκρινεται προνομοια και διαλεξτε οτι σας ταιριαζει καλυτερα. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quicktailor Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
momadmad Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 παίδες εγώ σήμερα το απόγευμα πηγα και δήλωσα δύο αριθμούς στο κατάστημα wind της καισαριανής και έφυγα σε λίγα λεπτά! Ήταν γνώστες του αντικειμένου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 παίδες εγώ σήμερα το απόγευμα πηγα και δήλωσα δύο αριθμούς στο κατάστημα wind της καισαριανής και έφυγα σε λίγα λεπτά! Ήταν γνώστες του αντικειμένου ολοι ειναι γνωστες, αλλωστε δεν ειναι κατι δυσκολο. απλα βαριουνται γιατι δεν βγαζουν κανενα κερδος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luci Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 ολοι ειναι γνωστες, αλλωστε δεν ειναι κατι δυσκολο. απλα βαριουνται γιατι δεν βγαζουν κανενα κερδος Είσαι σίγουρος γι'αυτό; Νομίζω υπάρχει κάποιο μικρό κέρδος. Μη ξεχνάς ότι υπάρχουν ανώνυμα μαγαζιά (π.χ κοντά στην Ομόνοια) που όχι μόνο προσφέρουν σχεδόν αποκλειστικά ταυτοποιήσεις αλλά σου δίνουν και δύο έξτρα νούμερα δωρεάν με κάθε ταυτοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Είσαι σίγουρος γι'αυτό; Νομίζω υπάρχει κάποιο μικρό κέρδος. Μη ξεχνάς ότι υπάρχουν ανώνυμα μαγαζιά (π.χ κοντά στην Ομόνοια) που όχι μόνο προσφέρουν σχεδόν αποκλειστικά ταυτοποιήσεις αλλά σου δίνουν και δύο έξτρα νούμερα δωρεάν με κάθε ταυτοποίηση. στα επισημα καταστηματα δεν υπαρχει κανενα κερδος, ισα ισα υπαρχει χασουρα. εργατοωρες, κολλες α4, μελανια εκτυπωτη. αυτα τα μαγαζια που λες ομολογω οτι δεν τα γνωριζα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Είσαι σίγουρος γι'αυτό; Νομίζω υπάρχει κάποιο μικρό κέρδος. Μη ξεχνάς ότι υπάρχουν ανώνυμα μαγαζιά (π.χ κοντά στην Ομόνοια) που όχι μόνο προσφέρουν σχεδόν αποκλειστικά ταυτοποιήσεις αλλά σου δίνουν και δύο έξτρα νούμερα δωρεάν με κάθε ταυτοποίηση. Πού ακριβώς είναι αυτά τα μαγαζιά στην ομόνοια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luci Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 (edited) Πού ακριβώς είναι αυτά τα μαγαζιά στην ομόνοια; Θα σου στείλω μήνυμα, ούτε διαφήμιση με ενδιαφέρει να κάνω, ούτε να προβάλω μαγαζιά που βρίσκονται στα όρια της νομιμότητας καθώς πουλάνε και προενεργοποιημένες κάρτες και δεν ξέρω και εγώ τι άλλες μπίζνες έχουν με τους οικονομικούς μετανάστες. Edited April 9, 2010 by Luci Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 παιδες σας συνιστω να προσεχετε με τις ταυτοποιησεις....υπαρχει ο κινδυνος να γινουν πολλες ταυτοποιησεις στο ονομα σας σε νουμερα που δεν εχετε...:cry: ..να σας πω τωρα και μια ιστορια...πηγα να ταυτοποιησω 5-6 νουμερα σε καταστημα της wind...και αφου τα εγραψε η κοπελα σε ενα μπακαλοχαρτο και εβγαλε μια φωτοτυπια το διαβατηριο μου μου λεει "ειστε ετοιμος".....:wacko: ...μα καλα της λεω....τα νουμερα απο την σιμ δεν χρειαζονται;;;...δεν θα υπογραψω;;;...δεν θα παρω αντιγραφο;;;.... (εχω κανει και αλλες ταυτοποιησεις σε αλλα καταστηματα wind και ειμαι γνωστης της διαδικασιας) α οχι μου λεει...δεν χρειαζονται αυτα :confused:...θυμηθηκα τοτε οτι καποιος ειχε αναφερει οτι ειχε συναντησει αυτην την μπακαλιστικη τακτικη σε καποιο καταστημα... καλα τρελαθηκα....στα παραπονα μου ακουστηκαν τα εξης απο τους υπαλληλους....."εχουμε 1500 νουμερα να ταυτοποιησουμε"..."αν θελετε αντιγραφο ελατε σε 1-2 μηνες" :blink:...και αλλα φεδρα.... αφου εκανα μια σχετικη φασαρια εφυγα περνωντας την φωτοτυπια του διαβατηριου μου.... ...εχουμε ξεφυγει τελειως....δηλαδη με λιγα λογια μπορει καποιος να ταυτοποιησει οποιο νουμερο θελει (αφου δεν κοιτανε αριθμο sim)...και η υπαλληλος να ταυτοποιησει οσα θελει με την φωτοτυπια της ταυτοτητας σας...και να υπογραψει ΓΙΑ ΕΣΑΣ....:wacko: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 παιδες σας συνιστω να προσεχετε με τις ταυτοποιησεις....υπαρχει ο κινδυνος να γινουν πολλες ταυτοποιησεις στο ονομα σας σε νουμερα που δεν εχετε...:cry: ..να σας πω τωρα και μια ιστορια...πηγα να ταυτοποιησω 5-6 νουμερα σε καταστημα της wind...και αφου τα εγραψε η κοπελα σε ενα μπακαλοχαρτο και εβγαλε μια φωτοτυπια το διαβατηριο μου μου λεει "ειστε ετοιμος".....:wacko: ...μα καλα της λεω....τα νουμερα απο την σιμ δεν χρειαζονται;;;...δεν θα υπογραψω;;;...δεν θα παρω αντιγραφο;;;.... (εχω κανει και αλλες ταυτοποιησεις σε αλλα καταστηματα wind και ειμαι γνωστης της διαδικασιας) α οχι μου λεει...δεν χρειαζονται αυτα :confused:...θυμηθηκα τοτε οτι καποιος ειχε αναφερει οτι ειχε συναντησει αυτην την μπακαλιστικη τακτικη σε καποιο καταστημα... καλα τρελαθηκα....στα παραπονα μου ακουστηκαν τα εξης απο τους υπαλληλους....."εχουμε 1500 νουμερα να ταυτοποιησουμε"..."αν θελετε αντιγραφο ελατε σε 1-2 μηνες" :blink:...και αλλα φεδρα.... αφου εκανα μια σχετικη φασαρια εφυγα περνωντας την φωτοτυπια του διαβατηριου μου.... ...εχουμε ξεφυγει τελειως....δηλαδη με λιγα λογια μπορει καποιος να ταυτοποιησει οποιο νουμερο θελει (αφου δεν κοιτανε αριθμο sim)...και η υπαλληλος να ταυτοποιησει οσα θελει με την φωτοτυπια της ταυτοτητας σας...και να υπογραψει ΓΙΑ ΕΣΑΣ....:wacko: Τον Αριθμό SIM δεν τον κοιτάνε πλέον διότι τους τον βγάζει το σύστημα Απλά δίνεις τον αριθμό του κινητού σου . Δεν έχεις συμφέρον να νομιμοποιήσεις άλλα κινητά στο όνομα σου διότι αναλαμβάνεις εσύ την ευθήνη για τυχόν παρανομίες που θα κάνει ο ιδιοκτήτης , Δεν γνωρίζω όμως μήπως έτσι μπορεί κανείς να σου αρπάξει τον αριθμό αν έχεις κανένα καλό νουμεράκι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Μα το νοημα της καρτας sim, δεν ειναι να την ταυτοποιησουν με το συστημα, αλλα να δουν οτι εσυ εισαι ο κατοχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 ...εχουμε ξεφυγει τελειως....δηλαδη με λιγα λογια μπορει καποιος να ταυτοποιησει οποιο νουμερο θελει (αφου δεν κοιτανε αριθμο sim)...και η υπαλληλος να ταυτοποιησει οσα θελει με την φωτοτυπια της ταυτοτητας σας...και να υπογραψει ΓΙΑ ΕΣΑΣ....:wacko: Δεν κινδυνεύεις γιατί δεν θα υπάρχει η υπογραφή σου. Ίσως να ταλαιπωρηθείς όμως αν κάτσει κάποια στραβή. Καλό θα ήταν πάντως να μην πηγαίνουμε όπου νά 'ναι γιατί με τα έγγραφά μας μπορούν να γίνουν πολλά. Από προσωπική πείρα έχω δει άτομα που βρέθηκαν με δάνεια και πιστωτικές κάρτες από το πουθενά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 καλημερα σε ολους και χρονια πολλα. ειμαι κατοχος ενος f2g με ενργοποιημενο το f2g2 οπως το frog τοτε που ηταν 0,10 το λεπτο η κληση.αν ενεργοποιησω το unlimited προς f2g θα χασω την χρεωση αυτη.παρακαλω να μου απαντησετε με συγουρια για να μην χασω την προσφορα. σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 καλημερα σε ολους και χρονια πολλα. ειμαι κατοχος ενος f2g με ενργοποιημενο το f2g2 οπως το frog τοτε που ηταν 0,10 το λεπτο η κληση.αν ενεργοποιησω το unlimited προς f2g θα χασω την χρεωση αυτη.παρακαλω να μου απαντησετε με συγουρια για να μην χασω την προσφορα. σας ευχαριστω Οχι δεν θα τη χασεις την προσφορα.Και γω εβαλα το ''απεριοριστο'' προς φ2γ στο f2g2 μου και εχω ακομα την χρεωση 0.10 λεπτα το λεπτο.Εχω τσεκαρει οτι χρεωνομαι τοσο. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Τον Αριθμό SIM δεν τον κοιτάνε πλέον διότι τους τον βγάζει το σύστημα .... δεν νομιζω οτι στην φορμα (υπευθιυνη δηλωση) δεν χρειαζεται το νουμερο της Σιμ σιγουρα υπαρχει τροπος να βρεις το νουμερο της σιμ απο τον αριθμο του τηλεφωνο αλλα δεν γινεται κατα την εγγραφη των στοιχειων στην υπευθυνη δηλωση... να θυμισω οτι εχω κανει και αλλες ταυτοποιησεις κινητων της wind (δικων μου) και εχω παρακολοιυθησει την διαδιασια....τα σοβαρα καταστηματα θελουν τον αριθμο της Σιμ....η οποια με την μεθοδο του μπακαλοχαρτου μπαζει απο παντου.... Μα το νοημα της καρτας sim, δεν ειναι να την ταυτοποιησουν με το συστημα, αλλα να δουν οτι εσυ εισαι ο κατοχος. +1 Δεν κινδυνεύεις γιατί δεν θα υπάρχει η υπογραφή σου. Ίσως να ταλαιπωρηθείς όμως αν κάτσει κάποια στραβή. Καλό θα ήταν πάντως να μην πηγαίνουμε όπου νά 'ναι γιατί με τα έγγραφά μας μπορούν να γίνουν πολλά. Από προσωπική πείρα έχω δει άτομα που βρέθηκαν με δάνεια και πιστωτικές κάρτες από το πουθενά. αν ο αλλος πλαστογραφησει την υπογραφη σου ειναι μια διακασια περιεργη μεχρι να ακποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας..... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts