pexths Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 odws parakseno gia ta dedomena ths,bravo h wind Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Τα κάνει αυτά η wind. Είναι από τα καλά που είχε απ' όταν ήταν τελεστέτ. ;-) Έστειλες email/πήρες τηλέφωνο; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Τα κάνει αυτά η wind. Είναι από τα καλά που είχε απ' όταν ήταν τελεστέτ. ;-) Έστειλες email/πήρες τηλέφωνο; estila mail.analitiko k periektikotato.me phre thl kapios ipalilos ths eksipirethshs k me enhmerwse gia tis apories mu k mu ipe oti ta parapona mu proothithikan sto katallhlo tmhma.k mono pu me phran thlefwno emena mu ftani.dixni kati,kati mikro men alla ine kati opws k na to kanume Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Αν η πρώτη ανανέωση κάρτας ύστερα από μεταφορά συμβολαίου σε F2G γίνει μέσω internet charge, ισχύει και διπλασιασμός και +50%; γνωρίζει κανείς; και αν ναι το 50% σε πιο ποσό προστίθεται; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hsaias Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Ταχυτατη η wind, σημερα μου πιστωσαν τα 50 Ευρω και εστειλαν και sms. Πως το επαθαν δεν ξερω :blink: Εμένα πάντως τίποτε. Έκανα αλλαγή πακέτου πριν βάλω την κάρτα. Βέβαια, έβαλα μόνο 10 ευρώ γιατί δεν ήξερα για το διπλασιασμό (Αυτά δεν τα λένε, πρέπει να ψάξεις και να σταθείς και τυχερός). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Αν η πρώτη ανανέωση κάρτας ύστερα από μεταφορά συμβολαίου σε F2G γίνει μέσω internet charge, ισχύει και διπλασιασμός και +50%; γνωρίζει κανείς; και αν ναι το 50% σε πιο ποσό προστίθεται; :blink: Ναι ισχύει και γίνεται επί του αρχικού ποσού. Δηλαδή αν βάλεις 10 θα γίνουν 25. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Τα κάνει αυτά η wind. Είναι από τα καλά που είχε απ' όταν ήταν τελεστέτ. ;-) Έστειλες email/πήρες τηλέφωνο; Πηρα τηλεφωνο στο 1260. Αν η πρώτη ανανέωση κάρτας ύστερα από μεταφορά συμβολαίου σε F2G γίνει μέσω internet charge, ισχύει και διπλασιασμός και +50%; γνωρίζει κανείς; και αν ναι το 50% σε πιο ποσό προστίθεται; :blink: Αν βαλεις 50 Ευρω θα γινουν 125 Ευρω :D Εμένα πάντως τίποτε. Έκανα αλλαγή πακέτου πριν βάλω την κάρτα. Βέβαια, έβαλα μόνο 10 ευρώ γιατί δεν ήξερα για το διπλασιασμό (Αυτά δεν τα λένε, πρέπει να ψάξεις και να σταθείς και τυχερός). Στειλε τους email ή παρτους τηλ. Και εγω ειχα κανει αλλαγη πακετου γι'αυτο δεν μπηκαν, οποτε τα εβαλαν χειροκινητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Αν η πρώτη ανανέωση κάρτας ύστερα από μεταφορά συμβολαίου σε F2G γίνει μέσω internet charge, ισχύει και διπλασιασμός και +50%; γνωρίζει κανείς; και αν ναι το 50% σε πιο ποσό προστίθεται; :blink: 50+50+25=125€ :D Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna_1234 Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Καλή σας μέρα!!! Συγχωρέστε με για τις "χαζές" απορίες μου, αλλά έχω μερικές. Έχω f2g κ μιλάω με τα 1000 min & 1000 sms, είχα κάνει την ενεργοποίηση στις αρχές της προσφοράς, φυσικά μιλάω κ προς άλλα δίκτυα και σταθερά. Η ερώτησή μου είναι, αν αλλάξω πακέτο σε f2g1 κερδίζω? Φυσικά χάνω το ήδη ενεργοποιημένο πρόγραμμα, αλλά λογικά μπορώ να το ενεργοποιήσω ξανά με 1€ αυτή τη φορά, σωστά? Τελικά σα σύνολο κερδίζω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Καλή σας μέρα!!! Συγχωρέστε με για τις "χαζές" απορίες μου, αλλά έχω μερικές. Έχω f2g κ μιλάω με τα 1000 min & 1000 sms, είχα κάνει την ενεργοποίηση στις αρχές της προσφοράς, φυσικά μιλάω κ προς άλλα δίκτυα και σταθερά. Η ερώτησή μου είναι, αν αλλάξω πακέτο σε f2g1 κερδίζω? Φυσικά χάνω το ήδη ενεργοποιημένο πρόγραμμα, αλλά λογικά μπορώ να το ενεργοποιήσω ξανά με 1€ αυτή τη φορά, σωστά? Τελικά σα σύνολο κερδίζω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!! Αλλαξε σε f2g1 δεν υπαρχει λογος να μενεις στο f2g. Απο αναφορες μελων ΔΕΝ χανεις τα 1000+1000 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Αλλαξε σε f2g1 δεν υπαρχει λογος να μενεις στο f2g. Απο αναφορες μελων ΔΕΝ χανεις τα 1000+1000 . k egw allaxa meta ta 1000 lepta k 1000 mhnymata. h prosfora isxii kanonika Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 k egw allaxa meta ta 1000 lepta k 1000 mhnymata. h prosfora isxii kanonika δε χάνονται εννοείται, επίσης δοκίμασα ν΄αλλάξω πακέτο αφού ενεργοποίησα το bonus των 50λεπτών και ούτε αυτά χάνονται Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 δε χάνονται εννοείται, επίσης δοκίμασα ν΄αλλάξω πακέτο αφού ενεργοποίησα το bonus των 50λεπτών και ούτε αυτά χάνονται akrivws opws to les ine. epivevewnw Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 τι απεγινε το bonus με την ανανεωση μεσω ιντερνετ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Τι θες να πεις? Ανανέωσες και δεν σου έδωσε το bonus? Στο site τους έχει banner κανονικά με την προσφορά. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 καποιο λινκ γτ εμενα δε μου το βγαζει!? δυστηχως εληξε προς το παρον η προσφορα απο το μαγαζι π εκανα ανανεωση με 15€ κ μ δινε 30€ .. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 καποιο λινκ γτ εμενα δε μου το βγαζει!? δυστηχως εληξε προς το παρον η προσφορα απο το μαγαζι π εκανα ανανεωση με 15€ κ μ δινε 30€ .. :( https://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1500 .:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 με ΙΕ μου βγαζει οταν παταω τα στοιχεια μου Ο χρόνος παραμονής σας έχει λήξει. Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στην κεντρική σελίδα της υπηρεσίας μας. και με firefox βαζω τον κωδικο και με επαναφερει εκει που επιλεγω τον αριθμο που ειναι να βαλω τα χρηματα και το ποσο που επιλεγω.. :what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 με ΙΕ μου βγαζει οταν παταω τα στοιχεια μου και με firefox βαζω τον κωδικο και με επαναφερει εκει που επιλεγω τον αριθμο που ειναι να βαλω τα χρηματα και το ποσο που επιλεγω.. :what: Δοκίμασε και με Opera ή Safari.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 το ιδιο με ΙΕ Ο χρόνος παραμονής σας έχει λήξει. Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στην κεντρική σελίδα της υπηρεσί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Βασικά πάρε και άλλη ip και ξαναδοκίμασε. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 τα ιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Δοκίμασε και από άλλο pc και αν δεν μπορείς και πάλι τότε ή έχει πρόβλημα ο λογαριασμός σου ή έχει πρόβλημα το σύστημά τους. Μάλλον το 2ο. edit: Και σε εμένα το ίδιο κάνει άρα έχει πρόβλημα το σύστημα τους. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 το 2ο..εδω και καιρο..δοκιμασα κ απο το λαπτοπ..ουτε καν στο λογαριασμο μπαινει απο κει..οτι να ναι..κανενας που ξερει σιγουρα να βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgette Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Γνωρίζει κανείς αν: Ο διπλασιασμός χρόνου ομιλίας, για την πρώτη ανανέωση σε F2G, ισχύει για μεταφορά μέσω φορητότητας απο άλλη εταιρεία, ή μόνο για αλλαγές εντός δικτύου Wind? Η ηλεκτρονική ανανέωση χρόνου ομιλίας γίνεται, και με πιστωτικές κάρτες Debit (Χρεωστικές, συνδεδεμένες με αριθμό λογαριασμού), εκτός απο Visa, Mastecard, Prepaid? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts