Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα κάνει αυτά η wind. Είναι από τα καλά που είχε απ' όταν ήταν τελεστέτ. ;-)

Έστειλες email/πήρες τηλέφωνο;

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

estila mail.analitiko k periektikotato.me phre thl kapios ipalilos ths eksipirethshs k me enhmerwse gia tis apories mu k mu ipe oti ta parapona mu proothithikan sto katallhlo tmhma.k mono pu me phran thlefwno emena mu ftani.dixni kati,kati mikro men alla ine kati opws k na to kanume

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν η πρώτη ανανέωση κάρτας ύστερα από μεταφορά συμβολαίου σε F2G γίνει μέσω internet charge, ισχύει και διπλασιασμός και +50%; γνωρίζει κανείς; και αν ναι το 50% σε πιο ποσό προστίθεται; :blink:

Ταχυτατη η wind, σημερα μου πιστωσαν τα 50 Ευρω και εστειλαν και sms. Πως το επαθαν δεν ξερω :blink:

Εμένα πάντως τίποτε. Έκανα αλλαγή πακέτου πριν βάλω την κάρτα. Βέβαια, έβαλα μόνο 10 ευρώ γιατί δεν ήξερα για το διπλασιασμό (Αυτά δεν τα λένε, πρέπει να ψάξεις και να σταθείς και τυχερός).

Αν η πρώτη ανανέωση κάρτας ύστερα από μεταφορά συμβολαίου σε F2G γίνει μέσω internet charge, ισχύει και διπλασιασμός και +50%; γνωρίζει κανείς; και αν ναι το 50% σε πιο ποσό προστίθεται; :blink:

Ναι ισχύει και γίνεται επί του αρχικού ποσού. Δηλαδή αν βάλεις 10 θα γίνουν 25.

مفاجأة

Πηρα τηλεφωνο στο 1260.

Αν βαλεις 50 Ευρω θα γινουν 125 Ευρω :D

Εμένα πάντως τίποτε. Έκανα αλλαγή πακέτου πριν βάλω την κάρτα. Βέβαια, έβαλα μόνο 10 ευρώ γιατί δεν ήξερα για το διπλασιασμό (Αυτά δεν τα λένε, πρέπει να ψάξεις και να σταθείς και τυχερός).

Στειλε τους email ή παρτους τηλ. Και εγω ειχα κανει αλλαγη πακετου γι'αυτο δεν μπηκαν, οποτε τα εβαλαν χειροκινητα.

50+50+25=125€ :D

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Καλή σας μέρα!!!

Συγχωρέστε με για τις "χαζές" απορίες μου, αλλά έχω μερικές.

Έχω f2g κ μιλάω με τα 1000 min & 1000 sms, είχα κάνει την ενεργοποίηση στις αρχές της προσφοράς, φυσικά μιλάω κ προς άλλα δίκτυα και σταθερά. Η ερώτησή μου είναι, αν αλλάξω πακέτο σε f2g1 κερδίζω? Φυσικά χάνω το ήδη ενεργοποιημένο πρόγραμμα, αλλά λογικά μπορώ να το ενεργοποιήσω ξανά με 1€ αυτή τη φορά, σωστά? Τελικά σα σύνολο κερδίζω?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!

Καλή σας μέρα!!!

Συγχωρέστε με για τις "χαζές" απορίες μου, αλλά έχω μερικές.

Έχω f2g κ μιλάω με τα 1000 min & 1000 sms, είχα κάνει την ενεργοποίηση στις αρχές της προσφοράς, φυσικά μιλάω κ προς άλλα δίκτυα και σταθερά. Η ερώτησή μου είναι, αν αλλάξω πακέτο σε f2g1 κερδίζω? Φυσικά χάνω το ήδη ενεργοποιημένο πρόγραμμα, αλλά λογικά μπορώ να το ενεργοποιήσω ξανά με 1€ αυτή τη φορά, σωστά? Τελικά σα σύνολο κερδίζω?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!

Αλλαξε σε f2g1 δεν υπαρχει λογος να μενεις στο f2g. Απο αναφορες μελων ΔΕΝ χανεις τα 1000+1000 .

Αλλαξε σε f2g1 δεν υπαρχει λογος να μενεις στο f2g. Απο αναφορες μελων ΔΕΝ χανεις τα 1000+1000 .

k egw allaxa meta ta 1000 lepta k 1000 mhnymata. h prosfora isxii kanonika

[sIGPIC][/sIGPIC]

k egw allaxa meta ta 1000 lepta k 1000 mhnymata. h prosfora isxii kanonika

δε χάνονται εννοείται, επίσης δοκίμασα ν΄αλλάξω πακέτο αφού ενεργοποίησα το bonus των 50λεπτών και ούτε αυτά χάνονται

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

δε χάνονται εννοείται, επίσης δοκίμασα ν΄αλλάξω πακέτο αφού ενεργοποίησα το bonus των 50λεπτών και ούτε αυτά χάνονται

akrivws opws to les ine. epivevewnw

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι θες να πεις? Ανανέωσες και δεν σου έδωσε το bonus? Στο site τους έχει banner κανονικά με την προσφορά.
مفاجأة

καποιο λινκ γτ εμενα δε μου το βγαζει!?

δυστηχως εληξε προς το παρον η προσφορα απο το μαγαζι π εκανα ανανεωση με 15€ κ μ δινε 30€ .. :(

καποιο λινκ γτ εμενα δε μου το βγαζει!?

δυστηχως εληξε προς το παρον η προσφορα απο το μαγαζι π εκανα ανανεωση με 15€ κ μ δινε 30€ .. :(

https://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1500 .:)

με ΙΕ μου βγαζει οταν παταω τα στοιχεια μου

Ο χρόνος παραμονής σας έχει λήξει. Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στην κεντρική σελίδα της υπηρεσίας μας.

και με firefox βαζω τον κωδικο και με επαναφερει εκει που επιλεγω τον αριθμο που ειναι να βαλω τα χρηματα και το ποσο που επιλεγω.. :what:

με ΙΕ μου βγαζει οταν παταω τα στοιχεια μου

και με firefox βαζω τον κωδικο και με επαναφερει εκει που επιλεγω τον αριθμο που ειναι να βαλω τα χρηματα και το ποσο που επιλεγω.. :what:

Δοκίμασε και με Opera ή Safari.:)

το ιδιο με ΙΕ

Ο χρόνος παραμονής σας έχει λήξει. Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στην κεντρική σελίδα της υπηρεσί

Δοκίμασε και από άλλο pc και αν δεν μπορείς και πάλι τότε ή έχει πρόβλημα ο λογαριασμός σου ή έχει πρόβλημα το σύστημά τους. Μάλλον το 2ο.

edit: Και σε εμένα το ίδιο κάνει άρα έχει πρόβλημα το σύστημα τους.

مفاجأة

το 2ο..εδω και καιρο..δοκιμασα κ απο το λαπτοπ..ουτε καν στο λογαριασμο μπαινει απο κει..οτι να ναι..κανενας που ξερει σιγουρα να βοηθησει?

Γνωρίζει κανείς αν:

• Ο διπλασιασμός χρόνου ομιλίας, για την πρώτη ανανέωση σε F2G, ισχύει για μεταφορά μέσω φορητότητας απο άλλη εταιρεία, ή μόνο για αλλαγές εντός δικτύου Wind?

• Η ηλεκτρονική ανανέωση χρόνου ομιλίας γίνεται, και με πιστωτικές κάρτες Debit (Χρεωστικές, συνδεδεμένες με αριθμό λογαριασμού), εκτός απο Visa, Mastecard, Prepaid?

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova