Jump to content

O καλύτεροs σχολικόs σαs καθηγητήs-ρια.


VIDEOMIX
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τον καλυτερο καθηγητη τον ειχαμε στην 2 λυκιου...Ητανε μαθηματικος , καπνιζε καμια φορα μεσα στην ταξη , τον βριζαμε , μας εβριζε , γενικα θυμηζε **** και οχι ταξη:)
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 119
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

kati paromoiw mas elege i thriskeytikos sto gymnasio elege to 20 einai toy theoy to 19 diko tis to 18 toy kalyteroy mathiti kai apo 17 kai katw gia toys ypoloipoys mas elege...:wacko:

αυτα τα πιστευουν εδω και δεκαετιες...

Link to comment
Share on other sites

αυτα τα πιστευουν εδω και δεκαετιες...

 

Τωρα παει η αδερφη μου στο σχολειο που πηγαινα πριν 4 χρονια και εχουν την ιδια καθηγητρια και τους ειπε τα ιδια λογια!:wacko: :lol:

Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:
Link to comment
Share on other sites

Εγω θυμαμαι γυμνασιο μια που μας εκανε αρχαια τωρα το ονομα της μου διαφευγει που ελεγε "κανεις δεν εχει το δικαιωμα να ενοχλει την ωρα του μαθηματος!! Ο ιδιος ο Θεος να ερθει και να χτυπησει την πορτα την ωρα που παραδιδω μαθημα θα τον βαλω kato και θα τον πατησω" την ωρα που τα λεγε αυτα χοροπηδαγε κιολας και μας εδειχνε πως θα το κανει !

Μια αλλη που θυμαμαι ειναι η Μαντα, αυτη μας εκανε βιολογια παλι γυμνασιο.

ειχε 23 βαθμους μυωπια στο καθε ματι φορουσε κατι πατομπουκαλα ομοια τους δεν εχω ξαναδει στην ζωη μου και καθε φορα που καποιος μιλουσε την ωρα του μαθηματος εκλαιγε με λιγμους !

Τωρα στο λυκειο δ θυμαμαι και πολλους γιατι μεχρι να τελειωσω το σχολειο δεν ειχαμε βρει ακομη καθηγητες αγγλικων & ιστοριας γιατι οποιος εμπενε μεσα στην ταξη καινουριος εφευγε κλαιγοντας φωναζοντας "δεν θελω να σας ξερω μαυρη η ωρα που μπηκα εδω μεσα τομαρια" και κουτρουβαλουσε τα σκαλοπατια μεχρι να χαθει..Ολα αυτα βεβαια στο Λυκειο Φλωρα Διαμαντη για οποιον ξερει..

οποιος εχει παει στο συγκεκριμενο σχολειο θα εχει σιγουρα πολλες ιστοριες να θυμαται απο τα μαθητικα χρονια πραγματικα απιστευτες και αξεχαστες..

τα καλυτερα μου χρονια ηταν γεματα ξεγνοιασια και χαρα :-P

Link to comment
Share on other sites

Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

 

Tsogias mathimatikos.(1 lykeio salonica) kathe fora poy kaname mathima kai legame xazomares sta mathimatika mas fwnaze asteia tenekedes! Toybla! Klwtsage ta thrania poy kathontan ta kositsia merikes fores,kai ayta fwnazan kai emeis ta agoria skaname sta gelia! Alles fores mas elege otan den kserame th lysh mias askhshs oti poly malak...Trabhksame to prwi(otan eimastan apogeumatinoi h to antitheto!) osoi htan blaxoi mathites,toys elege blaxantera! :up:

 

Τον Τσόγια τον έχω 3 χρονιές [φέτος Μαθηματικά Γενικής και Κατεύθυνσης].Ο άνθρωπος είναι κορυφαίος, κάνει το μάθημα με τέτοιο τρόπο που δεν κουράζεσαι ποτέ.Όλο το σχολείο του φέρνει DVD με ταινίες γιατι τρελαίνεται για κινηματογράφο. και καμια φορά μάλιστα οταν μας εκανε και ενισχυτική μας μιλούσε για ταινίες και διάφορα ενδιαφέροντα.Γενικώς ενας πολυ ενδιαφέρον άνθρωπος που δεν τον βαριέσαι ποτε.

 

ΔΟΥΛΓΕΡΗΣ:Μας κάνει διοίκηση και οικονομία.Μόλις τον δείτε θα πεθάνετε απο τα γέλια.Είναι σαν χαρακτήρας κόμικ!Χοντρός,μέτριο ύψος με μια φάτσα που σε πεθαίνει.Στο μάθημα του όπως πάντα γίνεται χαμός και όταν νευριάζει έχει πολυ μεγάλη φάση!Μερικά που λεει:<<Έσενα που να σε στείλουμε να κοιμηθείς τώρα, δεν εχουμε και θρανια...,αντε τράβα με τον .....>>, <<Βρε αντε μου ΣΣΣτο διαολο κόπανε>>, <<Μίλα πιο δυνατά ρε, πώς θα καλύψεις τόσσους ηλίθιους με τη φωνή σου?>>.Εν τω μεταξύ δεν μπορει να πεί και το ρ και μόλις τον ακούμε να μιλάει πεθαίνουμε απο τα γέλια.Ως άνθρωπος όμως είναι πολύ καλός και του ζητάμε συγνώμη για οσα του κάνουμε, αλλα...

Link to comment
Share on other sites

Καλαϊτζίδης - Μαθηματικός:

Καταπληκτικές γνώσεις και μεταδοτικότητα. Ενας τεράστιος (σε όλες τις διαστάσεις) τύπος με γκρίζα μούσια που ήταν πάντα σοβαρός και αν ποτέ γελούσε το έκανε σαν Αγιος Βασίλης και τρανταζόταν όλο το κτίριο. Απαραίτητο αξεσουάρ: Μια κούπα Nescafe ζεστό κάθε διδακτική ώρα από έναν μεσα στην αίθουσα!!!

 

Αραμπατζής - Μαθηματικός:

Μας έλεγε κουλές ιστορίες που έχει βιώσει πηγαίνοντας στο εξωτερικό με τον ΠΑΟΚ σε αγώνες και πολλές extreme καταστάσεις που όλοι ακούγαμε με προσοχή! Εννοείται πως όποιος βαριόταν να κάνει μάθημα η ήθελε να κάνει τσιγάρο μπορούσε να βγει έξω χωρις απουσία!

 

Φυσικός (δε θυμάμαι όνομα):

Μπορούσε να σε ψοφίσει στα φούμαρα αλλά μπορούσε και να σε τρομάξει με τη σοβαρότητα των όσων έλεγε και έκανε από στιγμή σε στιγμή.

 

Έλεγε ******** του στυλ οτι ήταν αναγνωρισμένος διεθνούς κλάσης καθηγητής φυσικής. Πως είχε βρει τρόπο να γίνεται οποιοδήποτε ταξίδι επάνω στη γη εντώς 42' λεπτών με διάνοιξη τούνελ χωρίς καμιά απόδοση ενέργειας αξιοποιώντας και μόνο τη βαρύτητα της γής, οτι είχε βρει τρόπο σχηματισμού αστρικής τρύπας με την οποία θα επιτυγχάνονταν ταξίδι στο χρόνο συμφωνα με τη θεωρεία της σχετικότητας και άλλα κουλά!

 

Αλλά έκανε και κάτι κουλά... Του βάζαμε αδειο σπιρτόκουτο επάνω στην έδρα με η χωρίς κέρμα και με σταυρουδακι που εμείς του δίναμε έβρισκε εαν υπάρχει κέρμα μεσα η όχι. 100% επιτυχία. Ανακάτευε μια τράπουλα, την άγγιζες (ως εθελοντης), σου έλεγε να σκεφτεις ένα χαρτί και ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ το πάνω πάνω χαρτί ήταν αυτό που είχες σκεφτεί! Αυτό έγινε πάνω από 50 φορές και το χαρτί ήταν αυτό που σκεφτόταν ο καθένας ΠΑΝΤΑ!

 

Έλεγε οτι αγαπούσε όλες τις γυναίκες, οτι ήταν φανατικός με το Kama Sutra το οποίο του είχε διδάξει Ινδός ασκητής με τον οποίο έμεινε για 40 μέρες επάνω στα βουνά της Ινδίας! :lol: Αυτός του έμαθε λέει και τα μαγικά! :lol: Στην πενθήμερη φορούσε μια Αράβικη μωβ κελεμπία-νυχτικιά και καλούσε όλες τις μαθήτριες να περάσουν καλά μαζί του, ανοιχτή πρόσκληση! :lol:

 

Αξέχαστη φάση: Σε κάποια φάση παρακμής που δε γινόταν μάθημα και το σχολείιο είχε γίνει κολοχανείο, μπάινει στην αίθουσα, παίρνει μια κιθαρα ενός συμμαθητή μου την είχε φέρει και αρχίζει να παίζει και να τραγουδάει το Imagine του John Lenon!

Link to comment
Share on other sites

ΓΥΜΝΑΣΙΟ:

 

 

Καρέγλης (καλλιτεχνικά) : Πήγαινε και "διόρθωνε" κάτι πίνακες και έγραφε απο κάτω Πικάσο !! Μας είχε πρήξει με την Tellas ! Τι μυρμήγκια με καρπούζια ζωγραφίσαμε,τι μας έλεγε οτι θα βάλει τελλάς στο κινητό :blink: ! Εεε σιγά-σιγά τον βγάλαμε Μυρμήγκηηηηη

 

 

Σε ποιό γυμνάσιο ήσουν? Παραέχουμε μεγάλη διαφορά, αλλά τον Καρέγλη τον είχα κι εγώ στο 3ο Γυμνάσιο Χαλκίδας! Μου άρεσε όμως γιατί πάντα μας άνοιγε τα μάτια για τις ομορφιές του τοπίου γύρω μας και δη του βιομηχανικού!

(Loft Rullez) :D

[sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking...

 

http://www.chf.gr

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν, έχουμε και λέμε

 

ΓΥΜΝΑΣΙΟ

 

Μπαρούμα : Γυμνάστρια. Απλά τέλεια! τρελός χαβαλές και πολλές ωριαίες :O

Νησιάγκας : Γυμναστής. Τον αναφέρω επειδή μου έδωσε δεύτερη ευκαιρία και τελικά πήρα τα μικρά τύμπανα στις παρελάσεις :D

Φέκκα : Φιλόλογος.Γιατί την βλέπαμε όλοι σαν γιαγιά μας (αν και δεν ήταν τόσο μεγάλη σε ηλικία)Απλά δεν είχε το κλασικό ύφος της καθηγήτριας.

Μπαχτσαβάνη : Φιλολογος. Γιατί μετά από 5 χρόνια ακόμα θυμόταν το ονοματεπώνυμό μου. Και με βοήθησε σε τεχνικά προβλήματα που είχα στην παρέλαση :p

Τουμπακάρης : Βιολόγια και γεωγραφία μας έκανε. Ο παππούς μας ήταν! Ευγενέστατος και τόοοοσο γλυκούλης!

 

 

 

ΛΥΚΕΙΟ

Επειδή είναι αργά και βαριέμαι να γράφω, για την ώρα λέω μόνο ότι με τους περισσότερους είχαμε πολύ καλές σχέσεις γιατί ήταν πολύ καλοί άνθρωποι πάνω από όλα.

 

Τις επόμενες μέρες θα γράψω και ονόματα.

Destiny found.
Link to comment
Share on other sites

Εγω θυμαμαι τον Λιουρα (θεολογος) απο το γυμνασιο.Αγιος ανθρωπος αλλα τον ειχαμε φτασει στο αμην!Ωσπου μια μερα γυρισε και μας ειπε <Δε βριζω Δε βριζω αλλα τωρα θα βρισω γιατι με εσας δε κορει κανεις να παραμεινει ηρεμος!Ειστε...ειστε παλιοπαιδα!Ναι...Αυτο ειστε>

 

Επισης αξιζε και ο Τσιρονικος (μαθηματικος) με τις ατακες

1.Μη μου τους κυκλους ταρατε!

2.Μαναρια΄μ δε με καθεστε!

που ειχαμε βαρεθει να τις ακουμε...

 

Στο λυκειο ξεχωριζει ο Δομακης (φυσικος) αλλα χρειαζεσαι βιβλιο ολοκληρο για να τον περιγραψεις!Οσοι τον εχουν η τον ειχαν ποτε με καταλαβαινουν!

 

10ο Γυμνασιο-Λυκειο Λαρισας

Link to comment
Share on other sites

Θυμαμαι απο το γυμνασιο

Ασλανης - Ο καλυτερος φυσικος με φοβερες γνωσεις

Πονηριδης - Το φαινομενο (ειχε ματια και στο κ@@λο ) Μουσικης

 

Στο λυκειο τα σχολια ειναι περιττα

Ειμουν σε τμημα Ηλεκτρονικων με την μιση θυρα 7 (μαθημα δεν θυμαμαι ποτε γινοταν) Να σκεφτειτε μπαιναν και ρωταγαν "Οποιος δεν θελει να περασει εξω με χωρις απουσια " :lol: Θυμαμαι μονο σε ενα μαθημα δεν βγαιναμε οπου η καθηγητρια των αγγλικων ερχοταν με φορμα λευκη υφασματινη (ετσι, ετσι) και ακτινογραφια τα ΠΑΝΤΑ :blink:

Εκει ειμασταν σουζα ολοι

 

φιλικα

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

πω..πω τι μου θυμησες τωρα...

ο μαθηματικος μου στην Α΄λυκείου...

καθε φορα που εμπαινε στην ταξη απο την πορτα κι ολας ρωταγε...

''Κονσαλάκη πουλάκι μου δεν διάβασες ετσι...?''

απαντουσα και εγω θετικά μιας και ποτε δεν το χωνεψα το αθλημα...και μετα απο λιγο ,ωσπου να φτασει στην εδρα δηλαδη φωναζε...

''Καραμπατζακη-Κονσαλάκη εξω...

τι νομιζες πουλακι μου θα σε αφηνα μια ωρα εξω μονη σου?''..

το καλο ηταν οτι δεν μας εβαλε ποτε απουσια...

δεν μας χαλασε...:lol:

Link to comment
Share on other sites

πω..πω τι μου θυμησες τωρα...

ο μαθηματικος μου στην Α΄λυκείου...

καθε φορα που εμπαινε στην ταξη απο την πορτα κι ολας ρωταγε...

''Κονσαλάκη πουλάκι μου δεν διάβασες ετσι...?''

απαντουσα και εγω θετικά μιας και ποτε δεν το χωνεψα το αθλημα...και μετα απο λιγο ,ωσπου να φτασει στην εδρα δηλαδη φωναζε...

''Καραμπατζακη-Κονσαλάκη εξω...

τι νομιζες πουλακι μου θα σε αφηνα μια ωρα εξω μονη σου?''..

το καλο ηταν οτι δεν μας εβαλε ποτε απουσια...

δεν μας χαλασε...:lol:

 

Aν μιλάμε για τον καλύτερο, τότε αυτός είμαι εγώ:) :) :)

Link to comment
Share on other sites

ξερεις τι λετρευω σε εσενα βρε Αντρεα?

την σεμνοτητα και την ταπεινοτητα σου...:wacko:

 

Οχι αυτό που λέω είναι αλήθεια, αγαπάω πολυ τη δουλειά μου και εκεί τα δίνω όλα, και μου το ανταποδίδει με τον καλύτερο τρόπο την αναγνώριση από τους μαθητές μου.

Link to comment
Share on other sites

Οχι αυτό που λέω είναι αλήθεια, αγαπάω πολυ τη δουλειά μου και εκεί τα δίνω όλα, και μου το ανταποδίδει με τον καλύτερο τρόπο την αναγνώριση από τους μαθητές μου.

 

αν ειναι ετσι τοτε ειλικρινα μπραβο σου...

πως θα γινει ομως να ρωτησουμε και την γνωμη των μαθητων σου?

:lol: :lol: :lol:

Link to comment
Share on other sites

αν ειναι ετσι τοτε ειλικρινα μπραβο σου...

πως θα γινει ομως να ρωτησουμε και την γνωμη των μαθητων σου?

:lol: :lol: :lol:

 

Εύκολο, αφού θα έρθεις Πάτρα, θα πάμε όλοι μαζί για καφέ και θα σου πουν οι ίδιοι:) :) :)

Link to comment
Share on other sites

Μου έχει μείνει ο Μαυρουδής από το γυμνάσιο,φοβερός μαθηματικός και γνώστης του αντικειμένου.Έμοιαζε με τον Super Mario οπότε του δώσαμε και το συγκεκριμένο παρατσούκλι.

Ο μόνος από τον οποίο έμαθα μαθηματικά και επίσης θυμάμαι πόσο λάτρης ήταν με τις ασκήσεις στον πίνακα.Τις έγραφε μόνος του (τα χέρια του και οι τσέπες του γεμάτες κιμωλίες) και τις κοιτούσε μετά καλά καλά.. :lol:

Απλά φοβερός!!!

 

Συνοδινός στο ΤΕΕ φοβερός και αυτός κάναμε συνεχώς πλάκα και κόλλαγε στα αστεία στις κοπελίτσες.Μας έκανε Οικονομική Θεωρία (επίσης χάρη σε αυτόν έμαθα οτι έμαθα). :)

 

Μία τρελή που ήταν και λίγο ψευδή (στο μάθημα Αρχές Οικονομίας και Διοίκησης),κανείς δεν τη πήγαινε..μια απο τις πολλές φορές που κάναμε φασαρία και γκάριζε της λέω Κα μην Εξάπτεστε και έπαθε υστερία.. :whistle: :lol:

 

Δερμιτζάκη (Λογιστική) φοβερή

 

Σαρουλάκης (επίσης λογιστική) τις 3πρώτες ώρες κάθε δευτέρα τον είχαμε και κάθε φορά σχεδόν πεθαίναμε -μας φώναζε όλους τούβλα και τουβλάκια. :lol:

 

Στο Λύκειο μια τρελή επίσης Φιλόλογο που είχαμε -μια ζωή μόνη της τα έλεγε μόνη της τα άκουγε έβαζε απουσίες πολλές φορές κάναμε ομαδικές κοπάνες στο μάθημα της (εκτός από ένα φλωράκι που καθόταν και αναγκαστικά μετά πέρναμε όλοι απουσίες).Της είχαμε βάλει πινέζα στην καρέκλα της και δεν το είχε καταλάβει και κόλλα στην άκρη της έδρας της όπου συνήθιζε να κάθεται..

 

Αχ! τι να πρωτοθυμηθώ..

http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής..
Link to comment
Share on other sites

1ο ΤΕΕ Ξάνθης

 

ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ απίθανη,φοβερή!

 

ΧΑΡΙΤΟΝΙΔΗΣ όλα τα λεφτά ή αλλιώς Χάρη Πότερ

 

Όλες οι τάξεις τις ειδικότητάς τους ήμασταν κολλημένοι μαζί τους γιατί είχαν πάρα πολύ χαβαλέ απίστευτο χιούμορ.

Και μας πήγαιναν κάθε λίγο και λιγάκι εκπαιδευτικές εκδρομές σε άλλες πόλεις όταν τους το ζητούσαμε!

:D
Link to comment
Share on other sites

άκυρο

...όπως και εσύ... :ρ

 

Εγώ δεν θα ξεχάσω ποτέ τον δάσκαλό μου στην 3η δημοτικού...Είχα χάσει ένα μήνα μαθημάτων λόγω επέμβασης και ερχόταν σπίτι δωρεάν για να μην μείνω πίσω.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Link to comment
Share on other sites

Καραμανάβης, 4ο Γυμνασιο Κ.Τουμπας. simply the best ο τυπος.

εκει ειχατε εσεις και ενα αλλο φρουτο...γυναικα θεολογος νομιζω...

ισως και 4-5 χρονια πριν πας εσυ λυκειο...

σου λεει τπτ?:worry:

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...