gkastano_ Δημοσιεύτηκε February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 6, 2007 μόλις αγόρασα έναν western digital 320 SATA σκληρό δίσκο και αφού τον τοποθέτησα και στο bios μου το αναγνωρίζει το μηχάνημά μου, στα windows δεν τον βλέπει. η μητρική μου κάρτα είναι της ASUS η P5AD2 deluxe και ο άλλος μου σκληρός δίσκος είναι ένας maxtor 160 gb. τι να κάνω για να μου αναγνωρίσουν τα windows τον νέο μου σκληρό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 prepei na ton kaneis format !! :) mpes pinaka elegxou -ergaleia diaxeirishs-diaxeirish susthmatos !! des ekei an ton vriskei? kai des an sou dinei aki entolh morfopoihsh h diamorfosh!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papad Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 πρεπει να πας στο site της WD Και να κατεβασεις ενα προγραμματακι για το σκληρο σου. τα windows δεν βλεπουν σκληρους πανω απο 200 GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkastano_ Δημ. February 6, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 ωραία. θα το κοιτάξω το βραδάκι στο σπίτι... παιδιά ευχαριστώ πολύ ας ελπίσουμε οτι θα βρω λύση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts