zaharakis Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 γεια σας παιδια!!!! καπου διαβασα οτι η ACE-Hellas εχει το phone pad με 160 χαρακτηρες αλλα δεν υπαρχει καποιος που να το εχει?????? ξερει καποιος απο εσας κατι????? που μπορουμε να το βρουμε η εστω να το αγορασουμε....... ευχαριστω!!! δυστυχως δεν γινεται.υπαρχει ομως η πολυ καλη και αξιοπιστη λυση των leng κατεβασε τα leng απο εκει http://www.penreader.com/download/LEng_Greek_PocketPC_Mobille2005/LEng.exe κανε εγκατασταση στην μνημη της συσκευης και μετα την επανεκινηση πηγαινε εναρξη/ρυθμισεις/ρυθμισεις leng και ενεργοποιησε τα πληκτρολογια που ειναι μεσα ελληνικα ελληνικα sms αγγλικα για τα αλλα :rolleyes: εχεις πμ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 :):)δυστυχως δεν γινεται.υπαρχει ομως η πολυ καλη και αξιοπιστη λυση των leng κατεβασε τα leng απο εκει http://www.penreader.com/download/LEng_Greek_PocketPC_Mobille2005/LEng.exe κανε εγκατασταση στην μνημη της συσκευης και μετα την επανεκινηση πηγαινε εναρξη/ρυθμισεις/ρυθμισεις leng και ενεργοποιησε τα πληκτρολογια που ειναι μεσα ελληνικα ελληνικα sms αγγλικα για τα αλλα :rolleyes: εχεις πμ;) Μπορω να εχω κι εγω το pm; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 :):) Μπορω να εχω κι εγω το pm; τι να σας κανω :rolleyes: μπορω να πω οχι?? :D:D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billybo25 Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 ευχαριστω zaharakis!!! δεν υπαρχει ομως κανενας που να μπορει να αλλαξει τα γραμματα στο phonepad??????? ειδα οτι σε αλλα πληκτρολογια το εχουν κανει!!! αλλαξανε τα ABEZHIKMNOPTYX η καπως ετσι απο ελληνικα σε αγγλικα γραμματα και δουλευουν με 160 χαρακτηρες τα μηνυματα!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 ευχαριστω zaharakis!!! δεν υπαρχει ομως κανενας που να μπορει να αλλαξει τα γραμματα στο phonepad??????? ειδα οτι σε αλλα πληκτρολογια το εχουν κανει!!! αλλαξανε τα ABEZHIKMNOPTYX η καπως ετσι απο ελληνικα σε αγγλικα γραμματα και δουλευουν με 160 χαρακτηρες τα μηνυματα!!!!!!! Τα άλλα πληκτρολόγια έχουν τα layouts τους σε txt αρχεία και είναι ελεύθερα να τα πειράξεις. Στο phonepad όμως δεν είναι έτσι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billybo25 Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 γεια σου deyan! τα settings που εκανες για το pocketcm/keyboard δεν μπορω να τα κατεβασω! μου λει οτι το αρχειο ειναι χαλασμενο! μπορεις να τα ξανανεβασεις??? η να μου τα στειλεις με πμ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 γεια σου deyan! τα settings που εκανες για το pocketcm/keyboard δεν μπορω να τα κατεβασω! μου λει οτι το αρχειο ειναι χαλασμενο! μπορεις να τα ξανανεβασεις??? η να μου τα στειλεις με πμ??? Καλημέρα, Καταρχάς πήγαινε να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση που έχει ανεβάσει ο τύπος. Έχω επισυνάψει το skin file και το layout για τα ελληνικά που έφτιαξα. Όταν βρω χρόνο θα κάνω κάτι αλλαγές έτσι ώστε να βάλω και τους τονούμενους χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο μιας και στην τελευταία έκδοση του πληκτρολογίου είναι ευκολότερο να γίνει. [ATTACH]10313[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billybo25 Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 γεια σου deyan. μαλλον κατι κανω λαθος.... την τελευταία έκδοση την κατεβασα και λειτουργει, αλλα τα settings δεν μπορω να το ανοιξω....:help: πως το κανω install????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazaros32 Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Παιδια έβαλα το PocketCM που αναφέρατε παραπάνω απλά για να το δοκιμάσω και τώρα ενώ το έκανα απεγκατάσταση μου το εμφανίζει και πάλι στις επιλογέσ τον διάφορων πληκτρολογίων που έχω και δεν φεύγει με τίποτα παρά το γεγονός ότι φυσικα δεν λειτουργεί μιας και το έχω απεγκαταστήσει. Μια βοήθεια για να φύγει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 γεια σου deyan. μαλλον κατι κανω λαθος.... την τελευταία έκδοση την κατεβασα και λειτουργει, αλλα τα settings δεν μπορω να το ανοιξω....:help: πως το κανω install????? Λοιπόν θα ξεζιπάρεις τα περιεχόμενα του settings.zip που σου έδωσα και τα 2 αρχεία που είναι μέσα θα τα βάλεις στο φάκελο Program Files/PocketCMKeyboard στο κινητό σου. Έπειτα θα ανοίξεις το πληκτρολόγιο και θα πάς στα options του πληκτρολογίου (πατάς στο βελάκι που επιλέγεις πληκτρολογιο και μετά options). Από τα options του πληκτρολογίου μπορείς να επιλέξεις το Greek layout και το Touch theme καθώς επίσης αν θέλεις να γίνεται αυτόματη διόρθωση κλπ. Παιδια έβαλα το PocketCM που αναφέρατε παραπάνω απλά για να το δοκιμάσω και τώρα ενώ το έκανα απεγκατάσταση μου το εμφανίζει και πάλι στις επιλογέσ τον διάφορων πληκτρολογίων που έχω και δεν φεύγει με τίποτα παρά το γεγονός ότι φυσικα δεν λειτουργεί μιας και το έχω απεγκαταστήσει. Μια βοήθεια για να φύγει; Εδώ στο κάτω μέρος της σελίδας λέει τι πρέπει να σβήσεις στη registry για να σβήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazaros32 Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 Ευχαριστώ για την αμεση απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jolas Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 Δοκιμάστε και αντικαταστήστε και τα δύο αρχεία που υπάρχουν. Πατώντας το κάθε φωνήεν εμφανίζεται και επιλογή για τονισμένο ή με διαλυτικά. Στο mode key έβαλα την επιλογή και για shift σε άλλο layout. Ομοίως στο backspace και στο πλήκτρο του ' (τόνου) έβαλα σύμβολα. ---------------------------------------------------------------- Δεν μπορώ να μην αναφερθώ στη συγκλονιστική τραγωδία που εξελίσεται αυτές τις ημέρες στην πατρίδα μας. Ας προσπαθήσουμε όλοι μας, ο καθένας όπως μπορεί, να βοηθήσει όσους συνανθρώπους μας έχουν αυτές τις ώρες την ανάγκη μας. Και να μην ξεχνάμε ότι όλοι μας πρέπει να ευαισθητοποιούμε μπροστά σε όσα πρωτόγνωρα συμβαίνουν γύρω μας. Κάποιοι έχουν βαλθεί να καταστρέψουν τον τόπο μας... http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=10316&d=1188047155 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billybo25 Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 σας ευχαριστω πολυ για το πληκτρολογιο και τα layout!!!! :up::up::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoik Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Παιδιά ποιά είναι η καταλληλοτερη έκδοση για το HTC-P6300; Thanks in advance Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billybo25 Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Nα σας κανω ακομη μια ερωτηση? Mηπως υπαρχει και Τ9 ελληνικο για το PcmKeyboard????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Nα σας κανω ακομη μια ερωτηση? Mηπως υπαρχει και Τ9 ελληνικο για το PcmKeyboard????? Για να ακριβολογούμε Τ9 δεν υπάρχει για πληκτρολόγια qwerty παρά μόνο για τα 123-456-789 που έχουν τα κινητά. Για το PCMKeyboard υπάρχει τρόπος να βάλεις λεξικό που θα κάνει την αυτόματη διόρθωση αλλά δεν υπάρχει διαθέσιμο κάποιο λεξικό με Ελληνικές λέξεις αυτή τη στιγμή. Προσωπικά έφτιαξα ένα λεξιλόγιο (μόνο για SMS όμως, μιας και οι χαρακτήρες είναι διαφορετικοί) παίρνωντας ως βάση τα ήδη υπάρχοντα μηνύματα SMS που έχω στείλει για να φτιάξω ένα υποτυπώδες λεξιλόγιο 1000 λέξεων. Θα σου συνιστούσα να κάνεις το ίδιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billybo25 Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 ΓΕΙΑ ΣΟΥ DEYAN! ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Θα το ανέβαζα ρε γμτ αλλά μιας και το έχω φτιάξει από το ιστορικό των παλιών δικών μου μηνυμάτων κωλύομαι να το ανεβάσω... :whistle:;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandos Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 deyan πως το έκανες? εμένα το λεξικό μου έχει φτάσει σε ένα επίπεδο που με βολεύει γενικά, αλλά θέλω να σβήσω μερικές λέξεις που τις έγραψα λάθος και τις κρατάει ακόμα (και με βαρύτητα... :p) Παράθεση if you believe in God, it's because of the Devil... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 deyan πως το έκανες? εμένα το λεξικό μου έχει φτάσει σε ένα επίπεδο που με βολεύει γενικά, αλλά θέλω να σβήσω μερικές λέξεις που τις έγραψα λάθος και τις κρατάει ακόμα (και με βαρύτητα... :p) Στο φάκελο Program Files\PocketCMKeyboard είναι σε μορφή .dict τα λεξικά και στο αρχείο word.txt οι λέξεις που προσθέτεις εσύ. Το πρόβλημα που λες λύνεται άμα πειράξεις-σβήσεις τις λέξεις που θες από το word.txt. Κοίτα να δεις τι έκανα τώρα εγώ για να φτιάξω το λεξικό. Μου έφαγε μισή μερούλα αλλά οκ το άξιζε. Δυστυχώς χειροκίνητα, δεν υπάρχει (τουλάχιστον δε βρήκα εγώ) τρόπος να δημιουργηθεί αυτόματα το λεξικό από τα sms που έχεις στο κινητό. Αρχικά έψαξα κάποιο προγραμματάκι που να κάνει backup των μηνυμάτων που έχεις στο κινητό. Τα sprite και spb δημιουργούν αρχείο το οποίο δεν βρήκα τρόπο να πάρω τις πληροφορίες που ήθελα (αν ξέρει κανείς ας πει!) διότι ή είναι συμπιεσμένα τα δεδομένα ή κρυπτογραφημένα ή δεν ξέρω τι. Βρήκα ένα προγραμματάκι PPCPimBackup το οποίο είναι free και έκανα το backup. Κανονικά αυτό το προγραμματάκι δημιουργεί αρχεία csv που ανοίγουν με το excel. Αλλά δυστυχώς είχα πρόβλημα διότι οι Ελληνικοί χαρακτήρες μάλλον δεν υποστηρίζονταν από το πρόγραμμα και το csv δεν άνοιγε με το excel. Αν άνοιγε θα ήταν 3 λεπτών δουλειά ακόμα για τη δημιουργία... Άρα αναγκάστηκα να το ανοίξω με το notepad και να αρχίσω το κάψιμο! Αντικατέστησα τους "κινέζικους" χαρακτήρες με τους σωστούς Ελληνικούς (δεν ήταν δύσκολο να καταλάβεις ποιοι είναι ποιοι από τις λέξεις που έχουν τα μηνύματα) και μετά έσβησα όλα τα άχρηστα δεδομένα που είχε το αρχείο όπως ημερομηνίες αποστολείς κλπ κλπ (εκεί είναι το κάψιμο, πράγμα που στο excel θα ήταν μια απλή διαγραφή στήλης...!). Το φέρνεις στη μορφή 1: λέξη1 λέξη2 λέξη3 κλπ... ή αν δε μπορείς, στη μορφή 2: λέξη1,λέξη2,κλπ. Δυστυχώς δεν τελειώνει εδώ διότι κάθε λέξη μπορεί να υπάρχει πολλές φορές μέσα στο αρχείο. Δε νομίζω να έχει πρόβλημα το πληκτρολόγιο με αυτή την κατάσταση μονάχα θα καθυστερεί λόγω του μεγέθους του αρχείου. Άμα έχεις βαρεθεί το σώζεις στη μορφή 1 και το αφήνεις με τις πολλαπλές λέξεις! Αλλιώς πρέπει να τις αφαιρέσεις! Εγώ χρησιμοποίησα το excel για να κάνω ταξινόμηση αλφαβητική των λέξεων και λίγο access που έχει μια χρήσιμη συνάρτηση για την αφαίρεση των πολλαπλών εμφανίσεων αλλά άμα επεκταθώ παραπάνω θα σε μπερδέψω, άσε που θα χρειαστώ άλλο τόσο γράψιμο! Τέλος ενώ είναι στη μορφή 1 το σώζεις ως word.txt ή ακόμα και ως sms.dict (αρκεί να επιλέξεις το λεξικό από τα options του πληκτρολογίου πράγμα που δε χρειάζεται με το word.txt) το βάζεις στο κινητό σου και έχεις λεξικό! Αυτά τα ολίγα...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kterz Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Στο φάκελο Program Files\PocketCMKeyboard είναι σε μορφή .dict τα λεξικά και στο αρχείο word.txt οι λέξεις που προσθέτεις εσύ. Το πρόβλημα που λες λύνεται άμα πειράξεις-σβήσεις τις λέξεις που θες από το word.txt. Κοίτα να δεις τι έκανα τώρα εγώ για να φτιάξω το λεξικό. Μου έφαγε μισή μερούλα αλλά οκ το άξιζε..... Αυτά τα ολίγα...! Σκέφτηκα κάτι πιο απλό. Και το Eng (small).dict είναι απλό αρχείο κειμένου. Το μετέφρασα με το Babel fish, το έκανα copy paste σε ένα Notepad, το έσωσα ως Unicode και τώρα δεν μένει παρά να κάνω την τελική επεξεργασία και να δω αν δουλεύει. Το ξέρω ότι έτσι δεν μπορείς να στέλνεις SMS των 160 χαρακτήρων, αλλά εγώ ούτως ή άλλως για τα SMS χρησιμοποιώ το GreekSMSWriter (το οποίο παρεμπιπτόντως έχει και 20πλάσιο αριθμό λέξεων). Αν θέλετε πάντως το συγκεκριμένο αρχειάκι, θα το μετατρέψω σε SMS φορματ και θα τα κάνω όλα upload, για να χρησιμοποιεί ο καθένας ό,τι τον βολεύει Κώστας EDIT: το δικό μου λεξικό έχει 80 φορές πάνω από το Eng (small).dict (400.000 αντί για 5000) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Σκέφτηκα κάτι πιο απλό. Και το Eng (small).dict είναι απλό αρχείο κειμένου. Το μετέφρασα με το Babel fish, το έκανα copy paste σε ένα Notepad, το έσωσα ως Unicode και τώρα δεν μένει παρά να κάνω την τελική επεξεργασία και να δω αν δουλεύει. Το ξέρω ότι έτσι δεν μπορείς να στέλνεις SMS των 160 χαρακτήρων, αλλά εγώ ούτως ή άλλως για τα SMS χρησιμοποιώ το GreekSMSWriter (το οποίο παρεμπιπτόντως έχει και 20πλάσιο αριθμό λέξεων). Αν θέλετε πάντως το συγκεκριμένο αρχειάκι, θα το μετατρέψω σε SMS φορματ και θα τα κάνω όλα upload, για να χρησιμοποιεί ο καθένας ό,τι τον βολεύει Κώστας EDIT: το δικό μου λεξικό έχει 80 φορές πάνω από το Eng (small).dict (400.000 αντί για 5000) Καλά ναι, απλά αυτό που έκανα είναι για τα sms και έχει (εκ κατασκευής!) τις λέξεις που χρησιμοποιώ στα sms άρα δεν περιέχει άχρηστες λέξεις που να καθυστερούν το πληκτρολόγιο να φορτώσει. Και λέγοντας για καθυστέρηση δοκίμασα να βάλω ένα λεξικό που έχω 570.000 λέξεις και το πληκτρολόγιο μαζί με το κινητό μου κόλησε μεγαλοπρεπώς! Θα μου πεις εδώ καθυστερεί το Pc μου να το ανοίξει... Ωραίο το GreekSMSWriter btw! Το τέλειο θα ήταν να γίνει πληκτολόγιο SIP αλλά είναι δυσκολάκι... Είχα αφιερώσει μερικές μέρες προκαιρού να προγραμματίσω κάτι αλλά απέβησαν άκαρπες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kterz Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Αυτό εδώ είναι μια λίστα από περίπου 4000 ελληνικές λέξεις την οποία χρησιμοποιώ με επιτυχία με το PCMKeyboard. Προφανώς πολλές λέξεις λείπουν (είναι το προϊόν της μετάφρασης του αντιστοίχου αγγλικου), αλλά νομίζω μπορεί να αποτελέσει μια σχετικά ικανοποιητική βάση, με καλή σχέση μεγέθους/ χρηστικότητας. (Επαναλαμβάνω, αν το θέλετε και σε SMS μορφή πείτε μου να το μετατρέψω). Κώστας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 παιδια καλησπερα. επειδη εχω μπερδευτει θελω να μου πειτε τι πρεπει να κανω για να εχω ενα πληκτρολογιο που τα κανει ολα. δηλαδη ελληνικα αγγλικα και sms 160χαρακτηρων. πρεπει να κατεβασω το pcmkeyboard και να εγκαταστησω τι αλλο? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 Παιδια αυτο το εχει δει κανεις ? :O http://www.tranexp.com/win/PocketKeys-grk.html Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts