geovass Δημοσιεύτηκε February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 1, 2007 Microsoft Windows Mobile Device Center Driver for Windows Vista _http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=83d513ea-9df9-4920-af33-3a0e2e4e7beb&DisplayLang=en Ορματε παλικαρια μου !!!:lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Και οπως παντα η microsoft ζηταει validation.Ευτυχως που τα εχω νομιμα και το κατεβασα. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Δεν κατάλαβα..... Τι ακριβώς είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 2, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Με αυτο κανεις sync το PPC σου με VISTA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Με αυτο κανεις sync το PPC σου με VISTA. Aαα ok δεν έχω vista, αλλά αν βάλω δεν θα μπορώ να κάνω sync με το παλιό active sync; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Δεν κατάλαβα..... Τι ακριβώς είναι αυτό; ορίστε και ένα mini review εμένα δυστυχώς τα RTM δεν είναι πλέον genuine και δεν το κατέβασα. δεν βιάζομαι όμως, μέχρι να δω τι θα κάνω με νέο pc και τα vista. το beta πάντως μου έιχε δουλέψει μια χαρά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxus Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Σε μένα κατέβηκε χωρίς πρόβλημα παρότι ζήτούσε validation. Έχω τα RTM που λειτουργούν σε δοκιμαστική λειτουργία 30 ημερών για (πάντα!!!), και έχω κατεβάσει όλα τα updates που έχουν βγει μέχρι σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Σε μένα κατέβηκε χωρίς πρόβλημα παρότι ζήτούσε validation. Έχω τα RTM που λειτουργούν σε δοκιμαστική λειτουργία 30 ημερών για (πάντα!!!), και έχω κατεβάσει όλα τα updates που έχουν βγει μέχρι σήμερα. τα δικά μου όμως είναι μεταλλαγμένα RTM σε RC2. το πιάσες το υπονοούμενο??;) δεν πείραζει θα τα αφήσω να λήξουν σε μερικές μέρες και βλέπουμε. έτσι κι αλλίως για εκπαιδευτικό σκοπό τα είχα, δεν ήταν το κύριο λειτουργικό μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djsolid Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Μπράβο ρε παιδιά.... Και το είχα συνδεδεμένο μονίμως με το laptop που έχω XP... Επιτέλους!!! Και πάλι Thanks για την ενημέρωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxus Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Όχι δεν είναι. Υπάρχει και άλλος τροπος, και μέχρι τώρα τουλάχιστον λειτουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostol70 Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Μεταφορά αρχείων του Office 2007 κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 andreasarc μάλλον θα κανουν για σενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Intel pentium M processor 760 (2GH, 533MHZ FSB, 2MB L2 cache) 512MB 100GB HDD 1GB DDR (SUPPORT DUAL CHANNEL) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Intel pentium M processor 760 (2GH, 533MHZ FSB, 2MB L2 cache) 512MB 100GB HDD 1GB DDR (SUPPORT DUAL CHANNEL) Καλός είσαι αλλά γιά πες μας και την κάρτα οθόνης. Γιά να μπουν τα Vista ταυτόχρονα με τα XP, πρέπει να υπάρχει δεύτερος δίσκος η να γίνει ξεχωριστό partition στο δίσκο σου γι αυτά. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Ωραία τρέξε vista advisor και θα σου πει πια να βαλεις.Off topic σε laptop θες να τα βάλεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoharadwaith Δημ. October 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2007 ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΩ ΤΟ XDA ORBIT WM6 ΜΕ LAPTOP ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ VISTA.ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΤΟ WINDOWS MOBILE DEVICE CENTER ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟ "ΒΛΕΠΕΙ" ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ,ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ OUTLOOK.ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagg Δημ. October 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2007 Αν δεν κανω λαθος το Orbit ειναι το Artemis. Εγω παντως που εχω το Artemis και εκανα χθες update τα Windows Mobile σε 6 δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα με τα Vista στο laptop μου. Απλως στην αρχη ξετικαρισα στο Ρυθμισεις>Συνδεσεις>USB σε PC τη χρηση προχωρημενης λειτουργιας (αυτο και στα WM5 χρειαζοταν). Επειτα κατηργησα ολα τα partnerships που υπηρχαν στο WMDC και εκανα εκ νεου αναγνωριση του Artemis και εκει ορισα τι να συγχρονιζει κλπ. Το outlook πως εξαφανιστηκε? Αν εννοεις στο laptop δεν το καταλαβαινω. Στο Artemis παντως ειναι εκει που ηταν παντα, στα μηνυματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 παιδια με vista πως κανω συνχρονισμο,εγκατασταση εφαρμογων κλπ στο ppc αφου δεν παιρνουν το activesync? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 παιδια με vista πως κανω συνχρονισμο,εγκατασταση εφαρμογων κλπ στο ppc αφου δεν παιρνουν το activesync? Τα Vista εχουν built-in το activesync. Οταν συνδεσεις το ppc αν δε στο ανοιξει αυτόματα πήγαινε στο Control Panel -> κεντρο συσκευων των Windows Mobile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 παιδια με vista πως κανω συνχρονισμο,εγκατασταση εφαρμογων κλπ στο ppc αφου δεν παιρνουν το activesync? Θα χρειαστεις το Windows mobile device center 6.1 το οποιο θα το κατεβασεις απο την microsoft http://www.microsoft.com/windowsmobile/devicecenter.mspx Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 :)thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MEGADOM Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Καλημερα παιδια τι Microsoft ActiveSync πρεπει να βαλω για vista το cd που εχω απο την εταιρια δεν παιζει εχω το P3300 HTC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 http://www.microsoft.com/windowsmobile/en-us/help/synchronize/device-center.mspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MEGADOM Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 εκανα εγκατασταση στο pc το windows mobile device handbook για vista αλλα μετα τι κανω δε μπορω να καταλαβω παιδευομαι 3 μερες τωρα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eski Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Eχω ενα dell axim x51. Με Windows XP δεν εχει κανενα προβλημα με το ActiveSync Κανω εγκατασταση εφαρμογων και εχω Internet. Στα Vista ενω το βρισκει βλεπω μονο τα περιεχομενα του. Ουτε εφαρμογες μπορω να περασω μπορω (μου ζητα ActiveSync 3.5 or Later) ουτε φυσικα Internet. Oυτε κατω δεξια βγαζει icon Στο status του axim λεει ActiveSync Conected Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts