Jump to content

Γενεολογικό δέντρο

sakaflias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γνωριζει κανεις ή αν εχει κανει γενεολογικο δεντρο; Θα μπορουσε να μας δωσει καποια βοηθεια;
:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Τί εννοεις; Γραφεις το ονομα σου και απο πανω 2 βελακια με τα ονοματα των γονειων σου. Στον καθένα 2 βελακια με τα ονοματα των γονειων τους, στον καθενα το ιδιο... και μεγαλώνει μεχρι εκει που ξερεις ή ως εκει που μπορεις να βρεις.

H μουσική μιμείται τον αόρατο χαρακτήρα της ψυχής...

Σωκράτης-απομνημονεύματα του Ξενοφώντος.

Γνωριζει κανεις ή αν εχει κανει γενεολογικο δεντρο; Θα μπορουσε να μας δωσει καποια βοηθεια;

Υπάρχει το GenoPro....και ρίξε και μια ματιά, και εδώ!

και εγώ θέλω να κάνω αλλά δεν ξέρω παραπίσω από τους παπούδες μου!

Έχω ένα γενεολογικό δέντρο το οποίο ξεκινά από το 1800 μ.χ περίπου.

Περιέχει τα ονόματα όλων των αρρένων με το επίθετο του πατέρα μου,καθώς και το έτος της γέννησής τους.

Είναι απίστευτα κατατοπιστικό.

Έχω ένα γενεολογικό δέντρο το οποίο ξεκινά από το 1800 μ.χ περίπου.

Περιέχει τα ονόματα όλων των αρρένων με το επίθετο του πατέρα μου,καθώς και το έτος της γέννησής τους.

Είναι απίστευτα κατατοπιστικό.

Και πού το βρήκες?:wacko:Από ληξιαρχείο μπορούν να βρεθούν πληροφορίες?:)

Όντως και εγώ ενδιαφέρομαι να μάθω..

βέβαια πληροφορίες υπάρχουν μέχρι 2-3 γενιές πίσω άμα ρωτήσω τους παππούδες και τις γιαγάδες..

Αλλά το πιο πίσω είναι αυτό που θέλω να μάθω

It's what you do to me..

Υπαρχει νομιζω καποιο προγραμματακι που σε βοηθαει να τα ταξινομεις (φυσικα δεν σου βρισκει τους συγγενης σου!!)
:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Ploiarxos said:
Και που χρησιμεύει αυτό ρε παιδιά???

Αν θέλει κανείς να μάθει τους προγόνους του.

Edited by DENIOR

Και πού το βρήκες?:wacko:Από ληξιαρχείο μπορούν να βρεθούν πληροφορίες?:)

epeidh ergazomai sto lhkseiarxeio....einai polu dyskolo kai xronoboro na breis apo thn arxh tis rizes sou kai pistepse me kanenas upallhlos den 8a mpei sth diadikasia na psaxnei na brei sta biblia pro pro pro pro pappoudes kai giagiades....:wacko: ase pou oi eggrafes ksekinane apo to 1890 peripou;)

http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι???

Αλλο το ενα και αλλο το αλλο....!!! Αν καποιος θελει να το φτιαξει μεχρι εκει που μπορει δεν νομιζω να μην ψαξει και ας ειναι χρονοβορπ και κουραστικο. Αν και νομιζω οι παλιοι συγγενεις θα εχουν τον πρωτο λογο