nhp1023 Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Exw ena grand cherokee me DVD GPS navigation ergostasiako, alla exei to amerikaniko/canadeziko DVD. Yparxei kapoio DVD pou na mporw na balw gia Ellada? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Η εγχώρια δεν έχει φτιάξει το Destinator από όσο ξέρω. Απλά το υποστηρίζει με ελληνική χαρτογράφηση. http://www.destinatoreurope.com Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Eπίσης έχουν και άλλες εταιρίες χαρτογράφηση όπως η teleatlas και η navteq αλλά όπως οι περισσότεροι λένε δεν είναι σαν της NGi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Αν του αρεσουν πηγες που κρυβουν την οθονη, και που οταν βγαινει φαινεται να μην πω σαν τι :p ,τοτε ναι ειναι μια ολοκληρωμενη λυση!!! Γιατί πως φαίνεται;:p Μια χαρά είναι για μη-μόνιμη λύση,απο την στιγμή που δεν θέλει λύσεις pda και ζητά μεγάλη οθόνη για dvd και navigation τι άλλο έχουμε να του προτείνουμε;Το μόνο που με προβληματίζει είναι οι χάρτες οι Ελληνικοί και κατά πόσο είναι ακριβείς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Γιατί πως φαίνεται;:p Μια χαρά είναι για μη-μόνιμη λύση,απο την στιγμή που δεν θέλει λύσεις pda και ζητά μεγάλη οθόνη για dvd και navigation τι άλλο έχουμε να του προτείνουμε;Το μόνο που με προβληματίζει είναι οι χάρτες οι Ελληνικοί και κατά πόσο είναι ακριβείς.. Κατ εμε αντιαισθητικο, για να το πω ωραια... Αλλα γουστα ειναι αυτα...Εγω προσωπικα προτιμω τις σταθερες οθονες!:) Για τους χαρτες θα σου πουν περισοτερα τα παιδια αφου βλεπω το κατεχουν το θεμα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snowball Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Eπίσης έχουν και άλλες εταιρίες χαρτογράφηση όπως η teleatlas και η navteq αλλά όπως οι περισσότεροι λένε δεν είναι σαν της NGi. H navteq exei xartes gia Ellada?? Gia poia sistimata/aftokinita? Persi pou eixa steilei email mou eixan pei pws etimazoun xartes gia Ellada mesa sto 2006. Παράθεση http://www.thesimpsons.com/bios/images/bios_family_snowball2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Τι τιμές υπάρχουν παιδιά στα In car Navigators? Έχω PPC, έχω Destinator και GPS αλλά ψάχνω για κάτι με λιγότερα καλώδια, βάσεις στήριξης, φορτιστές, βεντούζες στα παράθυρα κλπ... Ψάχνω κάτι που να είναι μια οθόνη (GPS+πρόγραμμα πλοήγησης) μόνο και να θέλει απλά φόρτιση... To πιο φθηνό από πόσο ξεκινάει, και πόσο φθάνει; Έχω κάνει ένα search, αλλά βρίσκω προτάσεις με 1500-2000 ευρώ. Υπάρχει κάτι πιο οικονομικό, εκτός από αυτό που πρότεινε ο Sakis? Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 H navteq exei xartes gia Ellada?? Gia poia sistimata/aftokinita? Persi pou eixa steilei email mou eixan pei pws etimazoun xartes gia Ellada mesa sto 2006. Για το destinator PN. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Τι τιμές υπάρχουν παιδιά στα In car Navigators? Έχω PPC, έχω Destinator και GPS αλλά ψάχνω για κάτι με λιγότερα καλώδια, βάσεις στήριξης, φορτιστές, βεντούζες στα παράθυρα κλπ... Ψάχνω κάτι που να είναι μια οθόνη (GPS+πρόγραμμα πλοήγησης) μόνο και να θέλει απλά φόρτιση... To πιο φθηνό από πόσο ξεκινάει, και πόσο φθάνει; Έχω κάνει ένα search, αλλά βρίσκω προτάσεις με 1500-2000 ευρώ. Υπάρχει κάτι πιο οικονομικό, εκτός από αυτό που πρότεινε ο Sakis? Μπορεις να μηνεις με αυτα που εχεις και απλα να "μαζεψεις" - "κρυψεις" ολα τα καλωδια... PM me for details Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Μπορεις να μηνεις με αυτα που εχεις και απλα να "μαζεψεις" - "κρυψεις" ολα τα καλωδια... PM me for details Συμφωνώ απόλυτα ειδικά μετά από την βάση που αγόρασα για αεραγωγό η οποία είναι άψογη (δεν κουνιέται δεν τρίζει και κάνει και για το Imate Jam μου) μύθε (στην είχα δείξει σε άλλο θέμα) έχω φτιάξει έτσι τα πάντα που δεν φαίνεται τίποτα ούτε με ενοχλούν. :happy: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Συμφωνώ απόλυτα ειδικά μετά από την βάση που αγόρασα για αεραγωγό η οποία είναι άψογη (δεν κουνιέται δεν τρίζει και κάνει και για το Imate Jam μου) μύθε (στην είχα δείξει σε άλλο θέμα) έχω φτιάξει έτσι τα πάντα που δεν φαίνεται τίποτα ούτε με ενοχλούν. :happy: elteo θελεις να παραθέσεις ξανα την φωτογραφια με την βαση στον αεραγωγο ? να την δω γιατι ενδιαφερομαι για τετοια λυση να δω πως ειναι στο C4 Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 To Μio επωλήθη. (ελπίζω αύριο και οριστικά) Πλέον Imate Jam και Bt gps. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Καλύτερα να το δούμε από κοντά ,διότι όπως τα περισσότερα ,έτσι και η οθόνη των 2 Sony δεν παύει να είναι (ή δείχνει),λίγο μόνο μεγαλύτερη των PDA ,πλέον ότι σαν Sονυ θα είναι και αρκετά ακριβότερo....Το ίδιο αφορά και την χαρτογράφιση και υποστήριξη των Ελληνικών. Επειδή το Destinator έκανε επιτυχία δεν σημαίνει ότι θάπαξιωθεί σύντομα από άλλες συσκευές -Και μην ξεχνάμε ότι πλέον επίσημα (από το 10/2005) εχουν μπεί και οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτων στο "παιχνίδι" με τα εργοστασιακά multimedia Navi και η χαρτογράφιση σίγουρα θα είναι πιό επαγγελματική όταν θα γίνει (ή συμβατή με τις γνωστές εταιρίες χαρτών) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 To original είναι βασικά ΟΕΜ το παρακάτω : http://www.navshop.com/directsales/catalog/product_info.php?osCsid=a1cb526068d515ba8a0440d2b30faf4b&ta_country_id=84&language=en&cPath=2&products_id=2280&submit.x=15&submit.y=7 Και σε τι μηχανιματα NAVI παιζουν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Γράφει παρακάτω,το link που έδωσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Γράφει παρακάτω,το link που έδωσα. H BMW τι συστημα Navi εχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 To μηχάνημα είναι της Siemems-VDO και συνεργάζεται με χάρτες της NAVTEQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostz9 Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 εχει κανεις το blaupunkt travelpilot dx-r70 gps που χρησιμποποιει χαρτες teleatlas?αν ναι pm or e-mail me.εχω μερικες ερωτησεις. nikostz9@hotmail.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnicnation Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Τι διαφορά έχουν οι συσκευές navigator της ALPINE και λοιπών μεγάλων εταιριών εν σχέση με το TiBO και με τα pda; Διοτι ειναι πανάκριβες απ'ότι ξέρω. Για ποιόν λόγο και μάλιστα ενώ δεν έχουν Ελληνική κάλυψη; Παράθεση Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Ακριβά είναι στην Ελλάδα ,διότι δεν πουλάνε,για να πέσουν οι τιμές,λόγω μη χαρτογράφισης (όπως τα περισσότερα ) -Η διαφορα με τα PDA είναι μεγαλύτερη οθόνη ,περισσότερες δυνατότητες + multimedia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 na rwτησω κ γω κατι αλλο φιλος εχει citroen c4 me gps alla den exei gr xarth uparxei xarths se cd-dvd k να δουλευει σ αυτον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Capone Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Ego pantos oudepote skeftika na valo GPS kateautou! Pira to PDA mou, pira kai kereoula GPS kai teleiose to panigiri! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Ego pantos oudepote skeftika na valo GPS kateautou! Pira to PDA mou, pira kai kereoula GPS kai teleiose to panigiri! Μία από τα ίδια...δεν δίνω τόσα λεφτά για κάτι που δεν μου είναι βασικό και απαραίτητο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 Eκτός κι αν έχει all in one όπως το Qtek S100 (I-mate Jam) που είναι και τηλέφωνο με χαμηλό μάλιστα SAR rate 0,41W/Kg ιστού μάζας. (το avatar μου) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 Το κακο στο PDA ειναι οτι εαν δεν το χρησιμοποιεις (που σημαινει οτι δεν θα το φορτιζεις),χανονται τα δεδομενα του software της πλοηγησης και πρεπει να κανεις παλι εγκατασταση. Ποιος στο ειπε αυτο? Μπορει να γινονταν με συσκευες 2003 SE, αλλα στα WM5 αυτο δεν συμβαινει. Εαν δε εχει το προγραμα ποληγησης στην SD, εισαι 100% σιγουρος οτι δεν προκειται να χασει τιποτα και ποτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts