Capone Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Καλα χαμος γινεται! Στην αρχη συγχρονιζα στα 21000. Κανω παραπονα για ταχυτητα και πεφτει στα 19000. Τωρα με τις τρελες αποσυνδεσεις με εριξαν στα 16900. Δηλαδη τι θα γινει? attenuation εχω κοντα στο 12. Καλα και η 4νετ μεγαλη ξεφτιλα. Νομιζα οτι ειναι καμια πιο σοβαρη εταιρεια αλλα αρχ@@@@α.......:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Καλα χαμος γινεται! Στην αρχη συγχρονιζα στα 21000. Κανω παραπονα για ταχυτητα και πεφτει στα 19000. Τωρα με τις τρελες αποσυνδεσεις με εριξαν στα 16900. Δηλαδη τι θα γινει? attenuation εχω κοντα στο 12. Καλα και η 4νετ μεγαλη ξεφτιλα. Νομιζα οτι ειναι καμια πιο σοβαρη εταιρεια αλλα αρχ@@@@α.......:mad: ti na poume re file kai emeis pou mas riksane sta 6mbps apo 16... Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
osb_3_ Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 hotolis ευχαριστω!!!!!!:D Operation Data Upstream Downstream Noise Margin 7 dB 28 dB Attenuation 36 dB 30 dB πως ομως υπολογιζετε την ταχυτητα με βαση το attenuation; το διαιρειται με κατι και τι ακριβως μετραει αυτο αλλα και to margin; καποιου ειδους "θορυβου"της γραμμης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Να κανω μια ερωτηση? Στο 2play αν η γραμμη δεν συνχρονιζει εχεις τηλεφωνο,ή αν κοπει το DSL κοβονται ολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 hotolis ευχαριστω!!!!!!:D Operation Data Upstream Downstream Noise Margin 7 dB 28 dB Attenuation 36 dB 30 dB πως ομως υπολογιζετε την ταχυτητα με βαση το attenuation; το διαιρειται με κατι και τι ακριβως μετραει αυτο αλλα και to margin; καποιου ειδους "θορυβου"της γραμμης; http://adslgr.com/forum/showthread.php?t=21205 http://www.adslgr.com/features/adsl_calculator.php :) Πάντως με 36db attenuation, δύσκολα θα συγχρονίσεις πάνω απο 11-12mbps. Εγώ με 37db είμαι στα 9442kbps. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonypap Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Έχεις τηλέφωνο stamatis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Capone Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Λοιπον και αυτο το calculator δεν λεει και τιποτα. Εγω εχω 10 dB Attenuation Downstream και το μοντεμ εχει συγχρονισει στα 15061 (Kbps.)!!! Εχει να πεις κανεις τιποτα? Και το dslam της περιοχης μου ειναι ακριβως 2 τετραγωνα απο εμενα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Το calculator είναι θεωρητικό. Πόσο snr έχεις; Αν είναι κοντά στα 6db, δε μπορείς να συγχρονίσεις παραπάνω γιατι θα έχεις πολλά disconnects. Αν έχεις πολύ παραπάνω απο 6, παρε τους τηλέφωνο και ζήτα τους να σε συγχρονίσουν παραπάνω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Capone Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 snr???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Συγγνώμη, αλλά βαρέθηκα να τα λέω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Capone Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Μεγαλε hostolis, μιας και εσυ τα ξερεις ολα και βαρεθηκες :p εμενα στο ρουτερ δεν εχει πουθενα την ενδειξη snr (sound to noise ratio). Δεν εχεις σκεφτει οτι μπορει να το αναφερει και καπως αλλιως ?!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Παντως παιδια απο υποστηριξη σκιζουν και κατι πρεπει να γινει για να βαλουν σε ταξη το μπουρ***** τους. 801-100-8000 >>>> Παρακαλω καλεστε αργοτερα :cry::wacko: 801-100-9000 >>>>> Ειστε σε γραμμη προτεραιοτητας (ποτε δεν ερχεται η σειρα μου να μιλησω οσο και να περιμενω :cry::wacko: 211-9559701 >>>>> ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ (εδω και 3 ωρες) :cry::wacko: Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Capone Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Παντως παιδια απο υποστηριξη σκιζουν και κατι πρεπει να γινει για να βαλουν σε ταξη το μπουρ***** τους. 801-100-8000 >>>> Παρακαλω καλεστε αργοτερα :cry::wacko: 801-100-9000 >>>>> Ειστε σε γραμμη προτεραιοτητας (ποτε δεν ερχεται η σειρα μου να μιλησω οσο και να περιμενω :cry::wacko: 211-9559701 >>>>> ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ (εδω και 3 ωρες) :cry::wacko: Φαντασου αγαπητε οτι εχω παει απο τα κεντρικα γραφεια τους 2 φορες επειδη αναγκαστηκα. Δεν ειχα τηλεφωνο και πολλες αποσυνδεσεις. Και το καλυτερο, μολις παω στα γραφεια βλεπω μαστορους, εργα, μπαζα κτλ. και κανουν ανακαινιση...... Και απο εκει που ειχαν ενα καποιο χωρο, τωρα τα ειχαν βαλει ολα σε μια σειρα και καταλαβαινεις ....... Ειναι απο τα λιγα γραφεια που θελω να παω, να αρπαξω εναν απο τον γιακα και να του δειξω ποσο γρηγορα μπορει να παει η ΄΄δικια΄΄ μου dsl πανω στα μουτρα του ...... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Φαντασου αγαπητε οτι εχω παει απο τα κεντρικα γραφεια τους 2 φορες επειδη αναγκαστηκα. Δεν ειχα τηλεφωνο και πολλες αποσυνδεσεις. Και το καλυτερο, μολις παω στα γραφεια βλεπω μαστορους, εργα, μπαζα κτλ. και κανουν ανακαινιση...... Και απο εκει που ειχαν ενα καποιο χωρο, τωρα τα ειχαν βαλει ολα σε μια σειρα και καταλαβαινεις ....... Ειναι απο τα λιγα γραφεια που θελω να παω, να αρπαξω εναν απο τον γιακα και να του δειξω ποσο γρηγορα μπορει να παει η ΄΄δικια΄΄ μου dsl πανω στα μουτρα του ...... Καταλαβαινω καταλαβαινω φιλε μου.... Ζουμε στη χωρα οπου πρεπει να πληρωσεις πολλα , να βρισεις πολυ , και να τραβηξεις μαρτυρια για να εχεις τις νεες τεχνολογιες και ανεσεις που αλλοι σε αλλες χωρες απλα....τις ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 επιτελους επιασα γραμμη !!!!! :lol: τεχνικη υποστηριξη επιασα σε ((((1 λεπτο)))) ! Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonypap Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 εγώ συνήθως πιάνω στις 7 το πρωί με την πρώτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
osb_3_ Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 και παλι:) ευχαριστω hostolis:) Πολυ χρησιμα τα link και κατατοπιστικοτα!!!! παντως εχω αρχισει και ανησυχω :worry: για το τι θα αντιμετωπισω οταν μπω στο ιδιοκτητο και το χειροτερο που εχω καταλαβει μαλλον δεν θα ειναι και τοσο ευκολο να βρω καποιον απο την 4νετ για να το πω:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Capone Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Το κακο ειναι οτι ΣΚ δεν μπορεις να μιλησεις με καποιον απο τεχνικη υποστηριξη για βλαβες τυπου αποσυνδεσεων κτλ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Αυτό είναι αλήθεια, πρέπει να οπλιστούμε με άπειρη υπομονή για να μιλήσουμε στη τεχνική υποστήριξη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Capone Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Παλι καλα που στην τεχνικη υποστηριξη μερικα παιδια διαθετουν και μυαλο....... Με πηραν στο κινητο για να τσεκαρουμε ρυθμισεις και ειδε τι του ειχαν γραψει και τον επιασαν τα γελια..... Να ρωτησει τον πελατη αν ξερει να χρησιμοποιει σωστα το κοκκινο κουμπακι στην τηλεφωνικη συσκευη! Ναι, ναι ειναι αυτο που κλεινουμε τη γραμμη......!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Δυστυχως αυτο ειναι το χάλι της Teleperfomance,προβληματα που λυνονται αμεσα,πρεπει να περιμενεις να σε καλεσει καποιος που να εχει λιγο μυαλο,γιατι δεν εχουν ολοι. Δεν καταλαβαινω,αφου οι εταιριες τους πληρωνουν που τους πληρωνουν γιατι να μην μιλας κατ ευθειαν με εναν που εχει ολα τα εργαλεια μπροστα του,παρα να καθεσαι να μιλας με εναν ασχετο,και να παρακαλς να σου τηλ κανενας με λιγο μυαλο.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
osb_3_ Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Μου εστειλαν μηνυμα οτι την πεμπτη 13/9/07 θα ενεργοποιηθει η υπηρεσια και οτι θα υπαρξει ολιγοωρη διακοπη της γραμμης και μετα σταδιακα αποκατασταση των εισερχομενων απο αλλους παροχους... δεν μου ειπαν κατι για το ιντερνετ ομως,θα διακοπει και αυτο.θα πρεπει να κλεισω τον router μου; να αλλαξω κατι;(εχω ιντερνετ μεσω 4νετ ηδη) ελπιζω να μην εχω πολλα προβληματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik85 Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Πήρα τηλέφωνο στην forthnet στις 7 του μηνός-ναι έπιασα γραμμή:p- και μου είπαν πως καταχωρήθηκε η αίτησή μου. Τελικά το Σάββατο(!!:D) η σύνδεσή μου πήγε στο 1mb μέχρι να μπω στο ιδιόκτητο και τη Δευτέρα μου στείλανε μήνυμα πως η συνδρομή αναβαθμίστηκε και θα ενημερωθώ πάλι με μήνυμα, πότε ξεκινάν οι δωρεάν κλήσεις. Κάποιος φούρνος θα γκρέμισε! Τέτοια ταχύτητα στην εξυπηρέτηση. Τώρα περιμένω το εξοπλισμό. Ελπίζω και όταν είναι να μπω στο ιδιόκτητο να εξυπηρετηθώ το ίδιο γρήγορα όπως τώρα! edit: 10/09/2007 Ενεργοποίηση Internet. Σε μερικές ημέρες θα ακολουθήσει ενεργοποίηση της Τηλεφωνίας 07/09/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 06/09/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
osb_3_ Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 μακαρι και εγω να μην εχω προβληματα υποτιθεται το εχουμε βαλει για καλυτερα αλλα απο αυτα που διαβαζω γενικοτερα ειμαι απαισιοδοξος.ομως οπως σωστα ειπωθηκε τωρα που μπηκαμε στο χορο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Το 2play μου υποτίθεται ότι θα ενεργοποιηθεί σήμερα... Ο εξοπλισμός ήρθε την περασμένη εβδομάδα και μου έστειλαν μήνυμα πως στις 12/08 συνδέομαι. Κωδικούς από που παίρνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts