kamelot Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 ποια κάρτα μνήμης απο το πλαίσιο ειναι συμβατη με το κινητό? 1 ή 2GB Εγω πηρα απο Πλαισιο μια 1GB και αλλη μια 2GB (microsd της transcend ). Και οι δυο δουλευουν μια χαρα με το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2003 Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 Telika mazi me ola ta problimata pou exei parousiasei, aksizei katholou to kinito? Mia erotisi gia osous to exoun. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 Telika mazi me ola ta problimata pou exei parousiasei, aksizei katholou to kinito? Mia erotisi gia osous to exoun. Η μητέρα μου που το έχει δύο εβδομάδες δεν έχει βγάλει κάνενα πρόβλημα.............. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panchrist Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 re paidi athya mou pei kaneis kaneis an exei gps kai pws mporw na to xrisimopoihsw kai egw to exw kai den kserw Παράθεση N76 FOR LIFE :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 re paidi athya mou pei kaneis kaneis an exei gps kai pws mporw na to xrisimopoihsw kai egw to exw kai den kserw το n76 δεν εχει GPS.:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 re paidi athya mou pei kaneis kaneis an exei gps kai pws mporw na to xrisimopoihsw kai egw to exw kai den kserw Δεν έχει δέκτη GPS! Μπορείς όμως να εγκαταστήσεις το πρόγραμμα Nokia Maps με τους χάρτες το οποίο έχει το N95 και ένα εξωτερικό δέκτη GPS. Edit: Με πρόλαβε ο φίλος aris_21. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Μήπως ξεφλουδίζει λόγω της ακτινοβολίας με το τρελό SAR που έχει? :lol: Έλα ντε; :p Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
J_K Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 Telika mazi me ola ta problimata pou exei parousiasei, aksizei katholou to kinito? Mia erotisi gia osous to exoun. Εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με βάση αυτά που ζητάω. Είναι πολύ καλή επιλογή για όποιον θέλει να συνδηάσει software nokia(symbian) σε όμορφη και λεπτή συσκευασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanito Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 re paidi athya mou pei kaneis kaneis an exei gps kai pws mporw na to xrisimopoihsw kai egw to exw kai den kserw εγώ προσωπικά έχω περάσει το ΤΟΜΤΟΜ και λειτουργεί μια χαρά με εξωτερικό GPS:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganiki Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 1. mipos gnorizei kaneis pos boro na balo stin arxikh o8oni tou nokia n76 olokliri fotografia gia fonto? giati h moni epilogh moy einai na benei gotografia mazi me to "theme" kai einai poli mikri se sxesh me thn original. 2. h deyteri erotisi moy einai an ypostirizi diaforetiko ixo mhnhmatos gia ka8e epafh giati to mono poy exo kataferei einai gia ixo klisis. eyxaristo para poli!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 1. mipos gnorizei kaneis pos boro na balo stin arxikh o8oni tou nokia n76 olokliri fotografia gia fonto? giati h moni epilogh moy einai na benei gotografia mazi me to "theme" kai einai poli mikri se sxesh me thn original. 2. h deyteri erotisi moy einai an ypostirizi diaforetiko ixo mhnhmatos gia ka8e epafh giati to mono poy exo kataferei einai gia ixo klisis. eyxaristo para poli!!! Δεν γίνεται ούτε το ένα ούτε το άλλο, δυστυχώς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 1. mipos gnorizei kaneis pos boro na balo stin arxikh o8oni tou nokia n76 olokliri fotografia gia fonto? giati h moni epilogh moy einai na benei gotografia mazi me to "theme" kai einai poli mikri se sxesh me thn original. eyxaristo para poli!!! Αυτό που λες συμβαίνει νομίζω με όλα τα symbian s60.Νομίζω για να βάλεις ολόκληρη φωτογραφία χρειάζεται ειδικό πρόγραμμα για δημιουργία θεμάτων.Θα ψάξω να δω πως λέγεται και θα στο πω για να δοκιμάσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganiki Δημ. August 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2007 eyxaristo poly!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. August 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2007 eyxaristo poly!! Λοιπόν το πρόγραμμα είναι το Carbide.ui S60 Theme Edition 3.1 for Symbian OS.Οπως είπα είναι theme creator , δηλ. μπορείς να αλλάξεις τα πάντα ακόμα και τα εικονίδια γι'αυτό μάλλον θα χρειαστείς αρκετή ώρα να το συνηθήσεις. Αλλες πληροφορίες μπορείς να βρείς ή να ρωτήσεις εδώ:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1781761#post1781761 ή εδώ http://www.forum.nokia.com/ ή κάνε google το : theme creator for nokia Το θέμα της φωτογραφίας νομίζω έχει ξανασυζητηθεί εδώ μέσα οπότε μπορεί και κάποιος άλλος να σου απαντήσει κάτι πιο συγκεκριμένο,αν υπάρχει πιο εύκολη λύση (που δεν νομίζω) 2. h deyteri erotisi moy einai an ypostirizi diaforetiko ixo mhnhmatos gia ka8e epafh giati to mono poy exo kataferei einai gia ixo klisis. δεν γνωρίζω αν γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganiki Δημ. August 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2007 Λοιπόν το πρόγραμμα είναι το Carbide.ui S60 Theme Edition 3.1 for Symbian OS.Οπως είπα είναι theme creator , δηλ. μπορείς να αλλάξεις τα πάντα ακόμα και τα εικονίδια γι'αυτό μάλλον θα χρειαστείς αρκετή ώρα να το συνηθήσεις. Αλλες πληροφορίες μπορείς να βρείς ή να ρωτήσεις εδώ:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1781761#post1781761 ή εδώ http://www.forum.nokia.com/ ή κάνε google το : theme creator for nokia Το θέμα της φωτογραφίας νομίζω έχει ξανασυζητηθεί εδώ μέσα οπότε μπορεί και κάποιος άλλος να σου απαντήσει κάτι πιο συγκεκριμένο,αν υπάρχει πιο εύκολη λύση (που δεν νομίζω) δεν γνωρίζω αν γίνεται popo seyxaristo poli na eisai kala! terastia boithia eixa apelpistei me ayta ta 2 8emata toy kinitoy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. August 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2007 popo seyxaristo poli na eisai kala! Τίποτα. eixa apelpistei me ayta ta 2 8emata toy kinitoy. Ακόμη αμα ψάξεις (αν δεν ξέρεις που στείλε μου pm) έχει πάρα μα πάρα πολλά έτοιμα θέματα φτιαγμένα από άλλους και μάλιστα πολύ ωραία.Εγώ έβαλα κάποια από αυτά και έτσι δεν ασχολήθηκα με το να βάλω δική μου φωτογραφία, ίσως αν θελήσω αργότερα να το κάνω,αλλά προς το παρόν με καλύπτουν αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 15, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 N76 firmware update adds A2DP http://www.allaboutsymbian.com/news/item/5748_N76_firmware_update_adds_A2DP.php Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickthegreek1990 Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Εγω θα το ξαναπαω στη νοκια γιατι παλι ψιλοξεφλουδιστηκε... Βασικά δεν φαίνεται τοσο εντονα οσο την πρωτη φορα αλλα παλι φαινεται... Εχει καταντήσει αηδια η ολη υπόθεση... Το μονο μειον του κινητού για μενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keftes Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 ειναι τεραστιο:shock::shock::shock: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanenas00 Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Και εμένα έχει ξεφλουδίσει. Το έχω πάρει από τον Γερμανο. Να το πάω εκει να μου το φτιάξουν ή να το πάς σε κάποιο nokia shop? που θα μου το φτιάξουν ποιο γρήγορα? από ότι διάβασα και παραπάνω στο forum σχεδόν όσοι το έχουν αγοράσει αυτο το κινητό τηλέφωνο έχουν αυτό το πρόβλημα. Τα νέα πλαστικά που βάζουν είναι πιο ποιοτικά από τα αρχικά? Δεν ξεφλουδίζουν πλέον? Έχει επικοινωνίσει κάποιος απευθείας με alpha copy γι αυτό το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickthegreek1990 Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 Nα το πας στην alpha copy. Σε 3 ώρες εισαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Paidia erxete aurio to neo mou N76!!!Dn vlepw omws kai ta kalutera gia auto to kinitaki:(:O Poio einai to teleutaio firmware update>>>???<<< Euxaristw Polu Filika Scottas Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Min koroidepsete alla exei Wlan??? οχι:rolleyes: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 οχι:rolleyes: To egrapse kai amesws to ekana edit file nervous gt mpika sto gsmarena kai eidai oti dn exei dustixws:( Dn peirazei omws exw aperioristo wind Plus:D:p;):) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 Καλημέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να λειτουργήσει το Maps του Ν95 στο Ν76 ως χάρτης μόνο μιας και GPS δεν έχει ή αν είναι κάποια εφάρμογη που είναι καλύτερη και από αυτή της Nokia. Ευχαριστώ. Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts