electra87 Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 ειδα σχεδον ολο το 2ο επεισοδιο.δε νομιζω να το ξαναδω.πολυ μου τη σπαει η ζωη:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Πάντως εγώ θα διαφωνήσω σχετικά με τον νεαρό. Ήταν ο πιο πειστικός από όλους. Ειδικά η νεαρή κοπέλα (η κόρη της βουλευτού), η άλλη η υπάλληλος στο ίδρυμα και ο άντρας της έπαιξαν πραγματικά πολύ μέτρια. Δεν μπορώ να πω ότι είναι κακοί ηθοποιοί γιατί δεν τους έχω ξαναδεί αλλού. Αλλά στο 1ο επεισόδιο (δεν έχω δει το 2ο) ήταν πραγματικά πολύ χοντροκομμένοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. February 1, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 ΖΩΗ FOR EVERRRRRRRRRR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. February 2, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Επεισόδιο 3 - 5/2/07 Ο 'Αρης κι η Ζωή πηδάνε απ' το τρένο και διαπραγματεύονται τη σχέση τους στην ύπαιθρο, προσπαθώντας να αποφασίζουν την πορεία τους. Εκείνη δεν έχει ταξιδέψει ποτέ μόνη κι ο 'Αρης έχει ανάγκη τα λεφτά της. Η Ελένη - η μητέρα της Ζωής, η Σοφία και ο Αναστασίου έχουν χάσει τον έλεγχο και τσακώνονται μεταξύ τους. Ποιος είναι ο 'Αρης; Πώς γνώρισε την Ζωή; Είναι επικίνδυνος; Η Σοφία αναγκάζεται να τους αποκαλύψει το σχέδιο του 'Αρη: πάει στον 'Εβρο, στο χωριό που γεννήθηκε. Στην Ξάνθη, τα παιδιά τολμούν να πάνε σε ένα ξενοδοχείο αγνοώντας πως η αστυνομία έχει δείξει τις φωτογραφίες τους στην τηλεόραση. Και η αστυνομία περικυκλώνει το κτήριο. Τα παιδιά καταφέρνουν να το σκάσουν και βρίσκουν καταφύγιο σε μια εκκλησία στη μέση του πουθενά. Η Ζωή έρχεται αντιμέτωπη με τους φόβους της καθώς όταν το έσκασε δεν υπολόγισε τι θα ακολουθούσε. Το σίγουρο είναι πως δε θέλει με τίποτα να γυρίσει πίσω. Επεισόδιο 4 - 12/2/07 Ο 'Αρης και η Ζωή βρίσκονται αντιμέτωποι με τον πρώτο κίνδυνο. 'Αγνωστοι άνθρωποι που μοιάζουν αφιλόξενοι, μεταμορφώνονται σε καλοί Σαμαρείτες. 'Ενας απ' αυτούς προσπαθεί να τους βοηθήσει να φτάσουν κοντά στις γραμμές του τρένου και τους παραδίδει σε έναν επικίνδυνο άνθρωπο με κακές προθέσεις. Μακριά απ' το σπίτι η επιβίωση είναι δύσκολη υπόθεση. Η εμπιστοσύνη είναι κάτι που κερδίζεται δύσκολα αλλά χάνεται ακόμη πιο εύκολα. 'Ετσι τα δυο παιδιά έρχονται αντιμέτωπα με ένα θανάσιμο εφιάλτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Πολύ ωραίο το τραγούδι της Παπαρίζου. Ολη μέρα αυτό ακούω! Καλή και η σειρά! Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Δεν ήταν λίγο βαρετό το χθεσινό? Όλο τα ίδια εδειχνε και άμα το συνεχίσει έτσι..και κανένα επεισόδιο να μην έχει δει κάποιος, θα καταλαβαίνει την υπόθεση! Εντάξει, δεν έχει φτάσει ακόμα στο επίπεδο του ''Καλημέρα Ζωή!'' :p Ειδικά εκεί που ξέφυγαν απο το λεωφορείο ήταν λίγο άκυρο.Και καλά ο μπάτσος που είχε μείνει απέξω δεν τους πήρε χαμπάρι..τόση κωλοφαρδία πια!! Κούκλος ο Άρης πάντως! (αν και πρέπει να μάθει να μιλάει καλύτερα) Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joan_nicol Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Εμένα πάντως μου φαίνεται βαρετό... Εκτός από το πρώτο επεισόδιο, δεν έχω δει κανένα ολόκληρο. Πάντως, μάλλον το ψυλλιάστηκαν κι εκεί στο Mega ότι δεν τα λέει ο μικρός και στα τρειλερ δεν τον δείχνουν ποτέ να μιλάει! :lol: Στο προηγούμενο μια πρόταση είπε μόνο - στο υπόλοιπο απλά τον έδειχνε να τρέχει, να πηδάει, να κοιτάει... Κρίμα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Childe Roland to the Dark Tower came... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Πάντως, μάλλον το ψυλλιάστηκαν κι εκεί στο Mega ότι δεν τα λέει ο μικρός και στα τρειλερ δεν τον δείχνουν ποτέ να μιλάει! :lol: Στο προηγούμενο μια πρόταση είπε μόνο - στο υπόλοιπο απλά τον έδειχνε να τρέχει, να πηδάει, να κοιτάει... Κρίμα...μη φανταστεις πως στα επεισοδια μιλαει περισσοτερο.. ειναι ο ρολος τετοιος αλλωστε κλειστο ατομο που δεν εμπιστευεται κανενα,λιγομιλητο...σχεδον αντικοινωνικο.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argymeg Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Βαρετό το χτεσινό... Προς το τέλος έστρωσε λίγο αλλά γενικά απογοήτευση:ooch: Παράθεση Σήμα στην Κυψέλη κανείς; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 εξακολουθω να πιστευω οτι ως βιβλιο θα μπορουσε να ειχε μεγαλυτερη επιτυχια για πολλους λογους. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. February 6, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 http://www.agb.gr/gr/data/default.htm Έπεσε κι άλλο χθες... Ήταν που θα ανέβαινε κιόλας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 http://www.agb.gr/gr/data/default.htm Έπεσε κι άλλο χθες... Ήταν που θα ανέβαινε κιόλας! Εμένα όταν μπαίνω σ'αυτό το site μου γράφει '404 Object Not Found'; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. February 6, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Εμένα όταν μπαίνω σ'αυτό το site μου γράφει '404 Object Not Found'; Είσαι σίγουρος; Τέλος πάντων... Μπες στο http://www.agb.gr και πάτα "Δεδομένα" στην κορυφή της σελίδας. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Είσαι σίγουρος; Τέλος πάντων... Μπες στο http://www.agb.gr και πάτα "Δεδομένα" στην κορυφή της σελίδας. ;) Από τον Mozzila Firefox έτσι μου έγραφε. Από τον Internet Explorer της Microsoft είναι O.K. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Κατά τη γνώμη μου όσο πάει και καλυτερεύει η σειρά. Κρίμα που και στην AGB δεν γίνεται το ίδιο... Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Όπως θα έλεγε και η Evil Willow απο την σειρά Buffy: -Bored now... :yawn: βαρετή σειρά, ξαναγυρνάω στον ΣΚΑΙ Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CakeNet Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 http://www.agb.gr/gr/data/default.htm Έπεσε κι άλλο χθες... Ήταν που θα ανέβαινε κιόλας! Δεν είχε και το lead in του Παρά Πέντε εχθές, γιατί άλλο να παίζεις μετά από ένα 50άρι, κι άλλο να παίζεις μετά από ένα 30άρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. February 6, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Που σημαίνει ωστόσο ότι δεν μπορεί να στηριχθεί μόνο του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Δεν είχε και το lead in του Παρά Πέντε εχθές, γιατί άλλο να παίζεις μετά από ένα 50άρι, κι άλλο να παίζεις μετά από ένα 30άρι... Για την ακρίβεια είχε το lead in της επανάληψης του Παρα πέντε (που απο όσο βλέπω ήταν δεύτερο σε τηλεθέαση μετά την "Μαρία"). Ε εντάξει, αφού ήθελαν επαναλήψεις και μαγκιές στο Mega (=freebies re-runs με κέρδη από τις πρόσθετες διαφημίσεις), ας πληρώσουν τα σπασμένα με το "Μαζί σου" (που γενικά δεν έκανε καλή αρχή και αν τελικά παρακάτω γίνεται πολυυ καλύτερο δε βλέπω να μένει κανείς να το ανακαλύψει). Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piper_h Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Εγω θα συνεχισω να το βλεπω παντως..μου εχει εξαψει το ενδιαφερον αν και απο ηθοποιια ο νεαρος δεν τα παει και καλα και μου τη σπαει λιγο.. Παράθεση "Oh,sweet Christabel. Share with me your poem. For I know now,Im a puppet on this silent stage show. I'm but a poet who failed his best play. A Dead Boy,who failed to write an ending,To each of his poems." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Μόνο σε μένα χτυπάει που καπνίζουν συνέχεια και δε φοράνε ζώνες στα αυτοκίνητα; Μπορεί να είμαι υπερβολικός και ψείρας, αλλά η σειρά απευθύνεται σε νέους κυρίως και κατα τη γνώμη μου θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί σε αυτά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. February 9, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Ενώ σε όλες τις άλλες σειρές, τηρούνται με κάθε σχολαστικότητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Αυτό όπως καταλαβαίνεις είναι ΑΣΤΕΙΑ δικαιολογία. Δε χρειάζεται καν να σου εξηγήσω το γιατί... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 στη νεανικη σειρα εκ ΗΠΑ "τα φιλαρακια", καπνιζαν οι πρωταγωνιστες;; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. February 9, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Sorry κιόλας αλλά σε μια τέτοια τηλεοπτική παραγωγή, με τέτοια πλοκή και τέτοια τοπία είναι το τελευταίο (ή για την ακρίβεια ούτε καν το τελευταίο) που παρατηρείς... Αυτό βέβαια εξαρτάται και από το πόσο αγγίζει τον καθένα το θέμα και τι είναι αυτό που δίνει βάση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts