Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch (P3450 ή Elf)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε @raparas ακολούθησε τις οδηγίες μου και θα έχεις όποια Onyx rom θέλεις στη συσκευή σου:D

1)Κατέβασε και φλάσαρε το ELF_USPL_2.26.0000.zip από το πρώτο πόστ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=445666

2)Μόλις τελείωσεις κατέβασε και φλάσαρε το ELFIN_HSPL_3.10.zip από τα attached files που θα βρεις παρακάτω(τρέξε την elf-uspl εφαρμογή που θα βρεις μέσα και ακολουθήσε τις οδηγίες στην οθόνη σου)

3)Κατέβασε όποια Onyx rom θέλεις και φλασαρέ τη

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=426540

4)Είσαι έτοιμος:D

Από ό,τι μπορείς να δεις στην ώρα του post τα δοκίμασα όλα φίλε και δυστυχώς δεν είδα φως. :( Κολλάει στο πρώτο βήμα με διάφορες παραλλαγές. Κατά συνέπεια είμαι υποχρεωμένος να το βγάλω προς πώληση. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα. Σε προηγούμενο post μου μπορείτε να δείτε ποιό μοντέλο είναι ακριβώς.

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα στο forum,σημερα αγορασα δωρο στη κοπελα μου ενα 3452 να αλλαξει το qtek8500 που εφαγε τα ψωμια του,τι rom προτεινετε να βαλω οχι extreme s.lite κτλ,απλα να ανεβει η ram και να δουλευει πιο ανετα

edit:να ειναι σταθερη!!αλλιως θα μου το φερει καπελο!

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

• Administrators
Εάν πρόκειται για την κοπέλα σου θα σου συνιστούσα να μην το πειράξεις. Καμία cooked ROM δεν σου εξασφαλίζει την αξιοπιστία της official. Ειδικά εάν έχει και ελληνικά (που τα θέλουν οι γυναίκες) ένας λόγος παραπάνω να μην το πειράξεις. Εάν η συσκευή είναι το Ρ3452 (και όχι το Ρ3450) αυτό σημαίνει ότι έχει 128ΜΒ RAM και 256ΜΒ ROM, συνεπώς δεν έχει προβλήματα μνήμης. Βάλε και το batterystatus να του κάνεις και ένα ελαφρύ overclocking και θα είναι μια χαρά.

Modpic.gif

λες athanasso77?δε μου παει καρδια ρε γμτ να το αφησω οπως ειναι...αλλα θα ακουσω τη συμβουλη σου,το 3452 της πηρα για αυτο το λογο ram/rom,δεν νομιζω να εχει προβλημα δεν εχω παιξει ομως ποτε elf και δεν ξερω τι λεει.θα βαλω το b/s 270-300 κ βλεπουμε thanks!!

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

ρε παιδιά μήπως έχει κανένας στα αρχειά του αυτή τη rom?

το λινκ στο τόπικ εκεί είναι νεκρό:(

έχουν ποστάρει κάποιοι να ξανανέβει, αλλά τίποτα:O

• Administrators

@openmind:

Μπες στο προφίλ του χρήστη και εκεί θα βρεις το e-mail του. Επικοινώνησε μαζί του.

@alex_n80:

Το Elf δεν είναι σαν το HD σου. Δεν είναι εύκολο να το ξανακλειδώσεις εάν το ξεκλειδώσεις και κατά συνέπεια μένεις εκτός εγγύησης. Επίσης μην περιμένεις να βρεις τις ROM σε επίπεδο ποιότητας και αξιοπιστίας που έχεις βρει στο HD.

Modpic.gif

ευχαριστω athanaso,σωστα αυτα που λες:)

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Εάν δεν την βρεις... μπες στο προφίλ του δημιουργού και εκεί θα βρεις email επικοινωνίας.

Του έχω στείλει offline μήνυμα στο msn,.... αλλά τίποτα:(

παιδιά δεν την έχω την ρομ..

την είχα αφήσει στο παλιό pc μου στο σπίτι στο χωριό κ έκανε μ$^%$^α η αδελφή μου όπου κ έσβησε όλο τον φάκελο με τα πράγματα για το κινητό.

δυστυχώς δεν έχω κ τον χρόνο τώρα να ασχοληθώ πάλι μια που έχω πάρει ένα HD και όλο μου το κέφι πάει εκεί.

το παλιό καλό touch το έχω σαν δεύτερη συσκευή.

Play. Station

Τελικά υπήρχε μια από τις πρώτες ελληνικές που είχα ανεβάσει στο 4shared.

Χρησιμοποίει σαν βάση την ρομ του dsixda κ δεν είναι όλη στα ελληνικά αλλά είναι πολύ σταθερή κ γρήγορη.

Ορίστε κ το λινκ..

http://www.4shared.com/file/104930109/2f6069cb/greek_ekdosh_RUU412el.html

Φαίνεται αρκετά σταθερή.............!!!!!!!!!!!!!!:):):):lol::lol:

εδω εχω ενα αρχειακι που κάνει ολη την rom ελληνική.

απλα τρέχετε το αρχειακι και κάνετε επανεκκίνηση.

τα ευχαριστώ σας στο μελος alexeym του xda

κατεβάστε το απο δω

http://www.4shared.com/file/105880430/61a1a947/MUI_GREEEK.html

Αυτό το αρχειάκι προς το παρών έχει αρκετά bugs και ορισμένες ατέλειες στην ελληνική μετάφραση

Ο alexeym θα προσπαθήσει να τα διορθώσει στην επόμενη έκδοση(σύντομα) που θα είναι για την 4.5 ultimate rom του disxda

@Alexisferos μιας και μπορείς και κάνεις cooking roms, θα ήταν μεγάλη χαρά, όταν ο dsixda βγάλει μια οριστική και όχι beta wm6.5 rom, να τη δούμε στα ελληνικά

• Administrators
@Alexisferos μιας και μπορείς και κάνεις cooking roms, θα ήταν μεγάλη χαρά, όταν ο dsixda βγάλει μια οριστική και όχι beta wm6.5 rom, να τη δούμε στα ελληνικά

Τα WM6.5 beta builds που κυκλοφορούν ακόμα δεν είναι και τόσο αξιόπιστα για να στηριχθεί ο οποιοσδήποτε cooker σε αυτά και τα final builds θα αργήσουν να έρθουν.

Γιαυτό θα συνιστούσα να στηριχτείτε σε κάποιο από τα τελευταία γρήγορα και σταθερά 6.1 που κυκλοφορούν.

Modpic.gif

• 3 weeks later...
μπορει να μου πει καπιος γιατι σταματαει Ι αναβαθμιση στα 3% εμενα; κανω κατι λαθος;

Είναι το τηλεφωνό σου ξεκλείδωτο?

δεν ξερω παντος δεν εχο κανει τπτ για να το ξεκλειδοσω.

μα απλι γνισια αναβαθμιση του ειχα κανει καποτε.

αλλα μια και εχο προβλημα με το σημα ασ το στειλο καλιτερα στο service πριν το πειραξω η δεν χανετε ι garanty?

• Administrators
Εάν έχεις original ROM όπως ισχυρίζεσαι στείλτο καλύτερα όπως είναι στο service γιατί εάν το πειράξεις με cooked ROM δεν θα ισχύει η εγγύηση.

Modpic.gif

• 3 weeks later...

Παιδιά καλησπέρα! Είμαι κάτοχος ενός ΗΤC P3450 εσώ και ένα χρόνο. ΠΟΤΕ δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Πριν καμιά βδομάδα μου έπεσε κάτω και είχε μια βίαιη σύγκρουση με το πάτωμα:cry: . Από εκείνει την ώρα άρχισαν τα προβλήματα... Συχνά κολλήματα, restart απο μόνο του και διάφορα άλλα... Σήμερα δεν ανάβει καθόλου και ούτε καν φορτίζει:dizzy:

Υποψιάζομαι πρόβλημα στη πλακέτα.... Εσείς τι λέτε? Και αν ξέρετε πόσο μπορεί να μου στοιχήσει αν όντως χρειάζεται αλλαγή πλακέτας?

Εγγύηση δεν έχω από την ACE HELLAS γιατί το πήρα από το διαδύκτιο....

ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ, ΑΠΟΕΛ ΜΟΥ

@alexisferos η Onyx ultimate 4.6 του @dsixda είναι σταθερή και πολύ γρήγορη.

Εάν μπορούσες να τη "μαγειρέψεις" στα ελληνικά, θα σου είμασταν υπόχρεοι :D

Παιδιά καλησπέρα! Είμαι κάτοχος ενός ΗΤC P3450 εσώ και ένα χρόνο. ΠΟΤΕ δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Πριν καμιά βδομάδα μου έπεσε κάτω και είχε μια βίαιη σύγκρουση με το πάτωμα:cry: . Από εκείνει την ώρα άρχισαν τα προβλήματα... Συχνά κολλήματα, restart απο μόνο του και διάφορα άλλα... Σήμερα δεν ανάβει καθόλου και ούτε καν φορτίζει:dizzy:

Υποψιάζομαι πρόβλημα στη πλακέτα.... Εσείς τι λέτε? Και αν ξέρετε πόσο μπορεί να μου στοιχήσει αν όντως χρειάζεται αλλαγή πλακέτας?

Εγγύηση δεν έχω από την ACE HELLAS γιατί το πήρα από το διαδύκτιο....

Τελικά οι φόβοι μου βγήκαν αληθινοί :cry:... Χρειάζεται αλλαγή πλακέτας...

Και το καλύτερο?

Κόστος: 252,70 Ευρώ:wacko::shock::hypno::lost::dash:

ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ, ΑΠΟΕΛ ΜΟΥ

Ελπίζω να το είχες αρκετό καιρό και να τα είχε βγάλει τα λεφτά του γιατί είναι καλό κινητό.

Πάρε ένα καινούριο και να θυμάσει το ξωτικό με αγάπη!

Βασίλης :ninja:

Εννοείται πως δεν το φτιάχνω....

Προς το παρόν θα περάσω με το παλιό μου κινητό και το Σεπτέμβρη παίρνω το ΗΤC Touch HD.

ΥΠΟΜΟΝΗ......

ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ, ΑΠΟΕΛ ΜΟΥ

• 1 month later...
παιδιά μπορείτε να με βοηθήσετε πως θα περάσω destinator sto htc μου?και πως θα φορτώσω χάρτες κρητης ελλαδος και Ταϊλάνδης ευχαριστώ εκτον προτέρων

• Administrators
Αγόρασε το και θα βρεις εκεί τις οδηγίες. Εδώ μέσα δεν μας δίνεται η δυνατότητα να μιλάμε για χρήση παράνομου λογισμικού.

Modpic.gif