Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch (P3450 ή Elf)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα έλεγα ότι είναι νωρίς ακόμα για για να καλύψει τις ανάγκες μας εδώ στην Ελλάδα. Εάν σου αρέσουν οι πειραματισμοί και το development, έχει ενδιαφέρον πάντως.

βασικα ειχα βαλει καποια στιγμη το καλοκαιρι το plugin του eclipse για android, αλλα λογω δουλειας κι εξεταστικης, εμεινα μονο στα βασικα

σε λιγο καιρο αρχιζω και τη διπλωματικη μου σε M$ mobile αλλα εκει παιζει J2ME οποτε θα ηθελα να ασχοληθω και λιγο με android...:)

τεσπα ας αφησουμε το οφτοπικ

thanks για τη βοηθεια

Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος!

http://www.tubeleecher.com/

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια καλησπερα!

Υπαρχει καποιος τροπος να ξεκολησει το S1 Απο την αρχικη οθονη των Windows Mobile!?

To λεω αυτο γιατι μολις εκανα εγκατασταση καποιο προγραμμα μου εκανε επαννεκινηση και μετα σταματησε εκει!

δοκιμασα με soft kai hard reset αλλα τιποτα!

Υπαρχει τροπος να δει το pc αλλιως to s1?

Yποψιν οτι το htc s1 που διαθετω το πηρα σημερα απο το

http://cgi.ebay.com/S1-WIFI-Windows-Mobile-6-0-GPS-QuadBand-Touch-FLO-JAVA_W0QQitemZ320343705822QQcmdZViewItemQQptZUK_MobilePhones_MobilePhones?hash=item320343705822&_trksid=p3286.m63.l1177#ebayphotohosting

ευχαριστω πολυ

masterD

• Administrators

Βάλε τη συσκευή σου σε bootloader (Δες εδώ πως) και πέρασε του την τελευταία WWE ROM που θα βρεις εδώ.

Πληροφορίες για όλα αυτά... εδώ.

Modpic.gif

σ ευχαριστω!

ποια εκδοση προτεινεις να χρησιμοποιησω απο τις rom του onyx στο elf μου??

οφτοπικ: βλεποντας και το αβαταρ σου, επειδη σε ενα μηνα θα ειμαι αμερικα, λες να χτυπησω ενα G1 :d

Q. What are the main differences between Onyx Ultimate and the other Onyx ROMs?

A. Onyx Jr. and Micro differ from Ultimate in these ways:

1. Removed standard apps: MMS, Pocket Excel, Voice Dialing, YouTube, HTC Album (Pictures & Videos used instead)

* If you wish to install YouTube, see the attachment at the bottom of the FAQ. It will also add YouTube in the M2D Internet tab (as the third icon).

* To add back HTC Album, click here (otherwise Photos tab in M2D will not work).

* Arcsoft MMS is here.

2. Removed additional apps: Google Maps, Advanced Configuration, PPC Pim Backup, Marshall Wait Cursor, Bluetooth Explorer

3. Removed FullScreen player and HTC Gesture because HTC Album was removed

4. Removed Large Title Bar and startup service to save memory. To add it back, install the attachment at the bottom of Part 2 of the FAQ (next post).

5. Using Diamond-themed dialer by poorlyduck (uses 2MB less program memory than the dialer in Ultimate)

6. Removed HTC Volume Control (it now uses default volume control) so that in-call volume works for dialer; also saves memory

7. Onyx Micro only: Also removed Manila 2D, Total Commander, psShutXP.

Εσύ αποφασίζεις!!!! Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, βλέπεις τι χρειάζεσαι και τι όχι και πραττεις ανάλογα. :) Εγώ χρησιμοποιώ την Micro.

Βάλε τη συσκευή σου σε bootloader (Δες εδώ πως) και πέρασε του την τελευταία WWE ROM που θα βρεις εδώ.

Πληροφορίες για όλα αυτά... εδώ.

το δοκιμασα αλλα μαλλον δεν γινεται τιποτα!

Το θεμα ειναι γιατι δεν μπαινει στο bootloader?

Tωρα υπαρχει περιπτωση αν το αφησω ανενεργο χωρις μπαταρια να ερθει και να φτιαξει?

ευχαριστω

masterD

Q. What are the main differences between Onyx Ultimate and the other Onyx ROMs?

A. Onyx Jr. and Micro differ from Ultimate in these ways:

1. Removed standard apps: MMS, Pocket Excel, Voice Dialing, YouTube, HTC Album (Pictures & Videos used instead)

* If you wish to install YouTube, see the attachment at the bottom of the FAQ. It will also add YouTube in the M2D Internet tab (as the third icon).

* To add back HTC Album, click here (otherwise Photos tab in M2D will not work).

* Arcsoft MMS is here.

2. Removed additional apps: Google Maps, Advanced Configuration, PPC Pim Backup, Marshall Wait Cursor, Bluetooth Explorer

3. Removed FullScreen player and HTC Gesture because HTC Album was removed

4. Removed Large Title Bar and startup service to save memory. To add it back, install the attachment at the bottom of Part 2 of the FAQ (next post).

5. Using Diamond-themed dialer by poorlyduck (uses 2MB less program memory than the dialer in Ultimate)

6. Removed HTC Volume Control (it now uses default volume control) so that in-call volume works for dialer; also saves memory

7. Onyx Micro only: Also removed Manila 2D, Total Commander, psShutXP.

Εσύ αποφασίζεις!!!! Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, βλέπεις τι χρειάζεσαι και τι όχι και πραττεις ανάλογα. :) Εγώ χρησιμοποιώ την Micro.

τελικα χθες το βραδυ (ξημερωματα δλδ κατα τις 3.30 :p ) καταφερα να περασω την ultimate εκδοση, και μπορω να πω οτι ειναι γαματη!!!

μαλλον θα μεινω με αυτην, γιατι μ αρεσουν μεταξυ αλλων και το google maps και το toutube ετσι οπως τα εχει!

σ ευχαριστω κι εσενα και τον athanaso77 παρα πολυ για την βοηθεια σας!

να στε καλα παιδια

edit:ετσι απο περιεργεια, η micro εκδοση ποση μνημη σου τρωει??εμενα χωρις να εχω τπτ ανοιχτο, η ultimate τρωει το 70%

ευχαριστω το προβλημα λυθυκε

πως θα κανω εγκατασταση την καινουρια rom

πως θα δω ποια ειναι η δικια μου?

εχει ελληνικα?

εχει touchflo?

ευχαριστω εκ των προτερων

masterD

• Administrators
edit:ετσι απο περιεργεια, η micro εκδοση ποση μνημη σου τρωει??εμενα χωρις να εχω τπτ ανοιχτο, η ultimate τρωει το 70%

Δεν έχω τη συσκευή να τη δοκιμάσω αλλά μπορώ να υποθέσω σίγουρα λιγότερη.

Modpic.gif

51% :D παίξε με την rom που έβαλες και όταν την βαρεθείς και χρειαστείς μνήμη βάζεις μια ποιο light (Onyx Jr./Micro). :) Αφού έκανες την αρχή τώρα δεν σταματάς με τπτ :lol: :lol:(Σαν την διαφήμιση ''κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο ένα'')

51% :D παίξε με την rom που έβαλες και όταν την βαρεθείς και χρειαστείς μνήμη βάζεις μια ποιο light (Onyx Jr./Micro). :) Αφού έκανες την αρχή τώρα δεν σταματάς με τπτ :lol: :lol:(Σαν την διαφήμιση ''κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο ένα'')

μιας και σε πετυχα, ξερεις μηπως πςως μπαινει το αναλογικο ρολοι στο home του onyx???:)

μιας και σε πετυχα, ξερεις μηπως πςως μπαινει το αναλογικο ρολοι στο home του onyx???:)

Διάβασε ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ.

• Administrators
πως θα περασω απο το outlook τις επαφες μου?

υπαρχει περιπτωση μεσω αλλου προγραμματος?

Μόνο μέσω ActiveSync εάν έχεις Windows XP ή Windows Mobile Device Center εάν έχεις Vista στον υπολογιστή σου.

Modpic.gif

ΤΟ Θεμα ειναι οτι εχω Ενα Nokia n95 και εχω εκει ολες μου τις επαφες

Πως θα μπορεσω να τις αντιγραψω?

Υπαρχει Προγραμμα που Θα φτιαξω στο pc Oλες τις επαφες?

Ευχαριστω

masterD

Αυτό το Manila 2d μου αρεσε πάρα πολύ οπτικα. Έχει δοκιμάσει να το βάλει κανείς σε HTC 3452 με original firmware? Δεν βάζω το onnyx ακόμα γιατί είμαι εντός εγγύησης και δεν θέλω να την χάσω

• Administrators
ΤΟ Θεμα ειναι οτι εχω Ενα Nokia n95 και εχω εκει ολες μου τις επαφες

Πως θα μπορεσω να τις αντιγραψω?

Υπαρχει Προγραμμα που Θα φτιαξω στο pc Oλες τις επαφες?

Ευχαριστω

Μπορείς με το Nokia PC Suite να τις περάσεις στο Outlook του Office στον υπολογιστή σου.

Modpic.gif

• 5 weeks later...
Παιδιά διάβασα τις τελευταίες σελίδες και είδα ότι κάποιος είπε ότι δύσκολα να βρούμε ελληνικές roms...μήπως έχει κανείς κατα νού καμιά 6.0 6.1 ελληνική,ή έστω κάποιο κολπάκι να αλλάζει η γλώσσα?έχω την 6.1 pro english...το κινητό είνια από εξωτερικό και το IMEI δεν αναγνωρίζεται από το site της htc οπότε δεν μπορώ να κάνω official update..thanks in advance dudes!

Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it.

— Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style.

Παιδιά γίνεται να ξανα ανέβει γιατί δεν υπάρχει ποια πάνω..

Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it.

— Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style.

ευχαριστω το προβλημα λυθυκε

πως θα κανω εγκατασταση την καινουρια rom

πως θα δω ποια ειναι η δικια μου?

εχει ελληνικα?

εχει touchflo?

ευχαριστω εκ των προτερων

Και όμως αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Δεν μπορώ να κάνω τη συσκευη να μπει σε boot loader Τα δοκίμασα όλα όσα περιγράφονται στο http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=Elf_Resets. Πως τα κατάφερες arhos?:confused:

• Administrators
Είσαι σίγουρος ότι κάνεις τη διαδικασία που περιγράφεται ακριβώς εκεί; (Μιλάμε για το Touch ή Elf ή Ρ3450, σωστά; )

Modpic.gif

• 2 weeks later...
Είσαι σίγουρος ότι κάνεις τη διαδικασία που περιγράφεται ακριβώς εκεί; (Μιλάμε για το Touch ή Elf ή Ρ3450, σωστά; )

Τελικά το κλειδί στην όλη ιστορία είναι τα τελευταία λόγια του athanaso77. Μιλάμε για κλώνο κινέζικο του Elf! :mad: Αυτός από τον οποίο το αγόρασα δεν μου το είχε πει! Θα μου πεις θα μπορούσα να το καταλάβω από τις 2 μπαταρίες που γράφουν NTG!;) Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για αυτό. Μετά από πολύ ψάξιμο αρχικά νόμιζα ότι βρήκα φως αλλά προσγειώθηκα απότομα. Το μόνο που θέλω ο καημένος είναι να flashαρω μια ROM ONYX! :lol: Ζητάω πολλά; :!: Μάλλον ναι!:( Θα το ψάξω λίγο ακόμα και αν δεν μπορώ να το flashάρω τότε θα επανέρθω με τιμή πώλησης για όποιον ενδιαφέρεται. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Τελικά το κλειδί στην όλη ιστορία είναι τα τελευταία λόγια του athanaso77. Μιλάμε για κλώνο κινέζικο του Elf! :mad: Αυτός από τον οποίο το αγόρασα δεν μου το είχε πει! Θα μου πεις θα μπορούσα να το καταλάβω από τις 2 μπαταρίες που γράφουν NTG!;) Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για αυτό. Μετά από πολύ ψάξιμο αρχικά νόμιζα ότι βρήκα φως αλλά προσγειώθηκα απότομα. Το μόνο που θέλω ο καημένος είναι να flashαρω μια ROM ONYX! :lol: Ζητάω πολλά; :!: Μάλλον ναι!:( Θα το ψάξω λίγο ακόμα και αν δεν μπορώ να το flashάρω τότε θα επανέρθω με τιμή πώλησης για όποιον ενδιαφέρεται. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Φίλε @raparas ακολούθησε τις οδηγίες μου και θα έχεις όποια Onyx rom θέλεις στη συσκευή σου:D

1)Κατέβασε και φλάσαρε το ELF_USPL_2.26.0000.zip από το πρώτο πόστ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=445666

2)Μόλις τελείωσεις κατέβασε και φλάσαρε το ELFIN_HSPL_3.10.zip από τα attached files που θα βρεις παρακάτω(τρέξε την elf-uspl εφαρμογή που θα βρεις μέσα και ακολουθήσε τις οδηγίες στην οθόνη σου)

3)Κατέβασε όποια Onyx rom θέλεις και φλασαρέ τη

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=426540

4)Είσαι έτοιμος:D