Tna Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Την μαμίσια έχω και εγώ. Απλά πέρασα την 6.1 και είδα πόσο χάλια ήταν και πήγα να γυρίσω πίσω. Η αυθεντική όμως που κυκλοφορεί είναι παλαιότερη από αυτή που φορούσε το Kaiser μου... Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 31, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 αν θυμάμαι καλά η radio δεν χρειάζονται hard spl για να περάσουν. δυστυχώς είμαι 50-50% σίγουρος Πάντα χρειάζεται να έχεις κάνει hard spl ανεξαρτήτως τι θα φλασάρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 31, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Μου φαίνεται τελικά πως πράττω πολύ σοφά που δεν πειράζω τη Rom και το radio.... Εν τέλει... όντως! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Την μαμίσια έχω και εγώ. Απλά πέρασα την 6.1 και είδα πόσο χάλια ήταν και πήγα να γυρίσω πίσω. Η αυθεντική όμως που κυκλοφορεί είναι παλαιότερη από αυτή που φορούσε το Kaiser μου... τι ακριβως χρειαζεσαι? Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 τι ακριβως χρειαζεσαι? Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Το πρόβλημα μου ήταν με το radio. Έψαχνα να βρω την αυθεντική rom με radio 1.27.12.32 . Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Το πρόβλημα μου ήταν με το radio. Έψαχνα να βρω την αυθεντική rom με radio 1.27.12.32 . η official 6.0 που εχω ειναι με ραδιο με 1.27.12.17:O γιατι δεν φλασαρεις μεσω hard spl? ειναι κατι αμεσα αναστρεψιμο για το θεμα εγγυησης ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Το αρχείο από το rapidshare Που έχεις κάνει ποστ έχει την 1.27.12.11 . Αυτό έκανα όμως. Hard spl, αλλαγή radio και πάλι κλείδωμα Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Το αρχείο από το rapidshare Που έχεις κάνει ποστ έχει την 1.27.12.11 . Αυτό έκανα όμως. Hard spl, αλλαγή radio και πάλι κλείδωμα εχεις δικιο.δεν το θυμομουν:rolleyes: το 12.11 εχει πολυ κακη αυτονομια μπαταριας και οχι πολυ καλο gps fix..σου δινει την αισθηση οτι κατι καθυστερει το τηλ...:O το 12.32 εχει πολυ καλο gps fix και ειναι λιγο πιο γρηγορο,αλλα μικροτερη αυτονομια μπαταριας.;) το 12.17 ειναι καπου στην μεση.αυτο χρησιμοποιω εγω παντως ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 mmm Τώρα δεν μπορώ να κάν hard spl πλέον. Βάζω το Jump spl , βγαίνει το υποτιθέμενοο bootloader αλλά βλέπει σύνδεση με το pc Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 mmm Τώρα δεν μπορώ να κάν hard spl πλέον. Βάζω το Jump spl , βγαίνει το υποτιθέμενοο bootloader αλλά βλέπει σύνδεση με το pc οποτε δεν εχεις προβλημα :) παρτο και δοκιμασε το οποτε εχεις ορεξη ;) http://rapidshare.com/files/95657930/KAIS_Radio_Only_1.27.12.17_CustomRUU.rar ΥΓ καλο μηνα κιολας ! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Σε ευχαριστώ! Παρατήρησα λοιπόν το εξής. Αν η συσκευή δουλεύει με hard spl και με το radio Που κατέβασα, δεν έχει την ίδια απόκριση με πριν! υπάρχουν στιγμές που το τηλέφωνο δεν ανταποκρίνεται για 0.5-1δευτερόλεπτο θυμίζοντας τα αντίστοιχα προβλήματα που είχαν τα official 6.1 . Διαβάζω στο xda με hardspl η συσκευή θα έπρεπε να πηγαίνει ταχύτερα. Βέβαια οι μετρήσεις που δίνω ο τύπος είναι διαφορετικές από αυτές που βγάζω εγώ. Κάποια ιδέα? Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Καλωσήρθες highway και σ' ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Είναι η δουλειά μου γιαυτό τα ξέρω καλά. Το 7805 είναι πολύ καλό και εύχρηστο τσιπάκι για συσκευές που τροφοδοτούνται από την πρίζα, όπου μπορείς να φτιάξεις πολύ εύκολα σταθεροποιημένη τάση 5V από οποιαδήποτε πηγή 7-35V. Πληροφοριακά αναφέρω ότι βγαίνει και σε εκδόσεις για 6, 8, 9, 10, 12, 15, 18, 24V με κωδικό 78xx όπου xx = η τάση εξόδου που θέλουμε. Υπάρχουν στην αγορά εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια και είναι αυτό που λέμε "τσιπάκια με ιστορία" για εμάς τους ηλεκτρονικούς. Το πρόβλημα με το 7805 είναι ότι δεν δουλεύει όταν η τάση εισόδου πέσει κάτω από 7V. Δηλαδή αν η 9-βολτη μπαταρία πέσει κάτω από 7V η τάση εξόδου θα αρχίσει να πέφτει κάτω από 5V και δεν θα δουλεύει, ενώ η μπαταρία θα έχει αρκετό ζουμί ακόμα να δώσει, το οποίο όμως θα μένει ανεκμετάλλευτο. Επίσης, η διαφορά τάσης εισόδου/εξόδου μεταφράζεται σε χαμένη ενέργεια σε θερμότητα επάνω στο 7805. Κάνε ένα πείραμα: Με καινούρια 9-βολτη σύνδεσε το κύκλωμα στο Kaiser (το οποίο να μην είναι πλήρως φορτισμένο). Μετά από λίγα λεπτά ακούμπα με το δάχτυλό σου το μεταλλικό κέλυφος του 7805. Μπορεί και να καείς! :blink: :cry: :worry: Γιαυτό τα τσιπάκια τύπου 78xx δεν ενδείκνυνται για εφαρμογές με μπαταρία. Αυτό το κύκλωμα είναι πολύ καλύτερο και εκμεταλλεύεται πολύ περισσότερο την ενέργεια της μπαταρίας. Καμία σχέση με το 7805. Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Νομίζω για όποιον θέλει να ασχοληθεί είναι πάρα πολυ κατατοπιστικές :) Θα ασχοληθώ και με το δεύτερο κύκλωμα κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι. Για το πρώτο κύκλωμα ήξερα ότι χάνω κάποιο μέρος της ενέργειας της μπαταρίας σε θερμότητα. Δεν ήξερα όμως αυτό που γράφεις ότι αν πέσει η τάση κάτω από τα 7 volt τότε δεν τροφοδοτεί το κλύκλωμα. Οπότε η ερώτηση ειναι για πόσο μέρος της συνολικής της ενέργειας μια 9βολτη δίνει πάνω από 7βολτ. Αν αρχίσει να πέφτει προς το τέλος της ζωής της κάτω από 7 τότε δεν είναι πρόβλημα. Γιατι αποκλείεται να πέφτει γραμμικά . Δεν θα είχε νόημα έτσι. δηλ. στη μέση της ζωής της να δίνει 5 βολτ. Είναι σχεδιασμένη να δίνει ενέργεια σε 9βολτα κυκλώματα.. Αρα πρέπει προς το τέλος της ζωής της να πέφτει χαμηλά. Θα το ψάξω αυτό Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Νομίζω για όποιον θέλει να ασχοληθεί είναι πάρα πολυ κατατοπιστικές :) Θα ασχοληθώ και με το δεύτερο κύκλωμα κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι. Για το πρώτο κύκλωμα ήξερα ότι χάνω κάποιο μέρος της ενέργειας της μπαταρίας σε θερμότητα. Δεν ήξερα όμως αυτό που γράφεις ότι αν πέσει η τάση κάτω από τα 7 volt τότε δεν τροφοδοτεί το κλύκλωμα. Οπότε η ερώτηση ειναι για πόσο μέρος της συνολικής της ενέργειας μια 9βολτη δίνει πάνω από 7βολτ. Αν αρχίσει να πέφτει προς το τέλος της ζωής της κάτω από 7 τότε δεν είναι πρόβλημα. Γιατι αποκλείεται να πέφτει γραμμικά . Δεν θα είχε νόημα έτσι. δηλ. στη μέση της ζωής της να δίνει 5 βολτ. Είναι σχεδιασμένη να δίνει ενέργεια σε 9βολτα κυκλώματα.. Αρα πρέπει προς το τέλος της ζωής της να πέφτει χαμηλά. Θα το ψάξω αυτό Πολύ σωστή η παρατήρησή σου για τη μη γραμμική εκφόρτιση της μπαταρίας. Το έψαξα λίγο στο Google και βρήκα αυτή τη σελίδα. Ρίξε μια ματιά στο δεύτερο σχήμα (500mA discharge). Απ' ό,τι φαίνεται οι 9-βολτες αλκαλικές "πατώνουν" γύρω στα 6V, οπότε με το 7805 χάνουμε την ενέργεια που αντιστοιχεί στο ~1V που απομένει. Αν θέλεις να βελτιώσεις το κυκλωματάκι σου μπορείς να αντικαταστήσεις το 7805 με το LF50ABP (STMicroelectronics), το οποίο μπορεί να δώσει 5V με τάση εισόδου από 5.45V και πάνω. Είναι pin-compatible με το 7805 (ξεκολλάς το ένα και κολλάς το άλλο χωρίς καμία αλλαγή στο κύκλωμα). Κοστίζει περίπου 1 € αλλά το θέμα είναι πού θα το βρεις... Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Πολύ σωστή η παρατήρησή σου για τη μη γραμμική εκφόρτιση της μπαταρίας. Το έψαξα λίγο στο Google και βρήκα αυτή τη σελίδα. Ρίξε μια ματιά στο δεύτερο σχήμα (500mA discharge). Απ' ό,τι φαίνεται οι 9-βολτες αλκαλικές "πατώνουν" γύρω στα 6V, οπότε με το 7805 χάνουμε την ενέργεια που αντιστοιχεί στο ~1V που απομένει. Αν θέλεις να βελτιώσεις το κυκλωματάκι σου μπορείς να αντικαταστήσεις το 7805 με το LF50ABP (STMicroelectronics), το οποίο μπορεί να δώσει 5V με τάση εισόδου από 5.45V και πάνω. Είναι pin-compatible με το 7805 (ξεκολλάς το ένα και κολλάς το άλλο χωρίς καμία αλλαγή στο κύκλωμα). Κοστίζει περίπου 1 € αλλά το θέμα είναι πού θα το βρεις... Οπότε τελικά το κύκλωμα είναι σχετικά καλό. Η 9volt προς το τέλος πέφτει κάτω από 6volt άρα μπορεί να δίνει ενέργεια στο κύκλωμα για σχεδόν όλη της την ζωή. Το μόνο που έχουμε είναι ότι ένα μέρος της 9βολτης πάει χαμένο σε θερμότητα. Ενώ με 1.5βολτες θα παίρναμε όλη την ενέργειά τους. Δηλ. σαν να αγοράζεις μηχανάκι για να κάνεις καθημερινά μια απόσταση 1km ενώ θα μπορούσες να το κάνεις με ποδήλατο. Σαν τηλέφωνό όμως την ενέργεια που θέλουμε την παίρνουμε, είτε με την 9βολτη είτε με τις 1,5βολτες. Και το καλό που έχει αυτό το κύκλωμα είναι ότι είναι πάρα πάρα πολύ απλό και φτηνό. 5 κολήσεις θέλει. Πιο πολύ χρόνο χρειάζεσαι για να το προσαρμόσεις σε κουτί. :) Θα κοιτάξω και για το LF50ABP που λες. Ισως μπορέσω να το βρώ Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos3 Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Βρε παιδιά στέλνω μηνυματα με το πληκτρολόγιο μέσω του ΑΕΚΜΑP και οι άλλοι πέρνουν ερωτηνατικά. Αν το στείλω μεσα απο GR-SMS διαβάζονται κανονικά. Δεν θέλω όμως να στελνω με κεφαλαία...! Υπαρχει γιατριά γιατρέ μου ? ps. το πρώτο μου post απο το kaiser :-) Παράθεση LiteStep User Παύλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Προσπάθησα κι εγώ κάποτε αλλά δεν βρήκα λύση... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Βρε παιδιά στέλνω μηνυματα με το πληκτρολόγιο μέσω του ΑΕΚΜΑP και οι άλλοι πέρνουν ερωτηνατικά. Αν το στείλω μεσα απο GR-SMS διαβάζονται κανονικά. Δεν θέλω όμως να στελνω με κεφαλαία...! Υπαρχει γιατριά γιατρέ μου ? ps. το πρώτο μου post απο το kaiser :-) Δεν μπορώ να σου απαντήσω 100% γιατί έχω ελληνική μαμίσια ρομ αλλά κοίτα αυτά τα links παρακάτω μπορεί να σε βοηθήσουν: http://www.navimania.gr/showthread.php?t=4675 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=180438 Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Βρε παιδιά στέλνω μηνυματα με το πληκτρολόγιο μέσω του ΑΕΚΜΑP και οι άλλοι πέρνουν ερωτηνατικά. Αν το στείλω μεσα απο GR-SMS διαβάζονται κανονικά. Δεν θέλω όμως να στελνω με κεφαλαία...! Υπαρχει γιατριά γιατρέ μου ? ps. το πρώτο μου post απο το kaiser :-) Δεν μπορείς να στέλνεις με μικρά στα SMS και να έχεις 160 χαρακτήρες. ΑΝ θέλεις να στέλνεις μικρά πρέπει να στείλει 70 χαρακτήρες! Κανένα κινητό δεν μπορεί να στείλει 160 χαρακτήρες μικρούς! Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos3 Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Δεν μπορείς να στέλνεις με μικρά στα SMS και να έχεις 160 χαρακτήρες. ΑΝ θέλεις να στέλνεις μικρά πρέπει να στείλει 70 χαρακτήρες! Κανένα κινητό δεν μπορεί να στείλει 160 χαρακτήρες μικρούς! όλα τα κινητά στέλνουν . το θέμα είναι πόσα μηνύματα χρεώνεσαι....! Παράθεση LiteStep User Παύλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 3, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Ti ennoeis? Opws sou ta eipe o Tna einai ksekatharo. Kai min trelenesai me ta mikra grammata. Kai mikra na ta steileis esy... kefalaia tha ta parei o allos giati etsi einai i kwdikopoiisi twn SMS. Kai me to NOKIA sou otan egrafes mikra... kefalaia ta diabaze o paraliptis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos3 Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 εντάξει το βρήκα μέσα απο τον οδηγό του panosha. Use Unicode when necessary στις επιλογές των μηνυματων. Παράθεση LiteStep User Παύλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Η rom του Diamond για εγκατάσταση στο Kaiser [May 26] L26 Kaiser Diamond Version 3 !!! (Core 19588) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=393931 Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 να πω, ότι δεν είναι ακριβώς η ρομ του Diamond, μην περιμένετε touchFlo 3D και ιστορίες, απλώς μια ρομ με διάφορα cabakia. προσωπική μου γνώμη μην ασχοληθείτε (αν δεν ξέρετε για ρομς) με την συγκεκριμένη μιας και είναι 6.1 Wm, και πολλοί ξέρετε τι σημαίνει αυτό. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 3, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Afto einai alitheia... oles aftes oi ROMs den exoun tipota to idiaitero kai kainourgio na parousiasoun. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 θα δοκιμάσω την ver 5 Που βγήκε γιατί λένε ότι είναι απίστευτα γρήγορη και μου κίνησε το ενδιαφέρον. θα σας ενημερώσω. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts