Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
καλύτερο pda ανάμεσα σε αυτά τα 2 δεν υπάρχει. είναι ακριβώς το ίδιο μηχάνημα εκτός από το πληκτρολόγιο αν θυμάμαι καλά.

Na prosthesw oti to Cruise exei enswmatomeno radiofwniko dekti kai einai pio finger friendly syskevi logw tou Touch menou tou.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδιά το mobile center είναι ήδη εγκατεστημένο στα vista. δημήτρη να μου στείλεις πάλι το κινητό σου γιατί είχα ένα ατύχημα με κάτι επαφές :D .

miselako, για να δουλέψει το gps χρειάζεσαι ένα πρόγραμμα. προτίνω 100% destinator 6.

το κατεύασμα που κάνει για το gps είναι για να βρίσκει τους δορυφόρους πιο γρήγορα και χρεώνεσαι μόνο αν το κατευάζεις απο την σύνδεσή σου.

καλύτερο pda ανάμεσα σε αυτά τα 2 δεν υπάρχει. είναι ακριβώς το ίδιο μηχάνημα εκτός από το πληκτρολόγιο αν θυμάμαι καλά.

τωρα ξυπνησα :worry:

δουλευα απο χθες τις 10 το βραδυ μεχρι σημερα στις 12 το πρωι...:wacko:

επεσα ξερος και μπερδεψα :confused: τον υπνο με τον θανατο :lol::lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

παιδιά την κάρτα μνήμης να την πάρω από ebay ή από Ελληνικό eshop? υπάρχει η περίπτωση να χρειαστώ την εγγύηση? γτ σε αυτή την περίπτωση, αν την πάρω από ebay θα πρέπει να τη στείλω UK, μιας και δεν υπάρχει service center στην Ελλάδα αν δεν κάνω λάθος. αν την πάρω από Ελληνικό eshop, λογικά θα αναλάβει εκείνο την διαδικασία.

εσείς τι λέτε?

thanks.

εξαρτάται τη διαφορά τιμής. αν η διαφορά είναι μεγαλύτερη απο 20 ευρώ, τότε πάρτο απο ebay. οι μνήμες είναι ΠΟΛΥ σπάνιο να χαλάσουν και αν χαλάσουν θα τις πετάξεις δεν θα τις πάς για service.

65 ευρώ τελική τιμή από ελληνικό eshop, 50 από ebay (original σφραγισμένη με μεταφορικά). Σκεφτόμενος και τα παραπάνω που είπες, μάλλον θα πάω για ebay. είναι μόνο 15 ευρώ η διαφορά, αλλά λίγο το ένα λίγο το άλλο που συνοδεύουν την αγορά ενός pda, ξέρετε, μαζεύονται στο τέλος...

Παιδια η Dutty's Official WM6.1 5.2.19199 UC RTM εχει προβληματα ? Ξερει κανεις?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=375037

μην την βάλεις, ακόμα κάνει διορθώσεις. έχουν μαζευτεί 3000 ρομ. βάλε την 7b lite του dutty με wm6 και είσαι μια χαρά.

μην την βάλεις, ακόμα κάνει διορθώσεις. έχουν μαζευτεί 3000 ρομ. βάλε την 7b lite του dutty με wm6 και είσαι μια χαρά.

γινεται της καμομοιρας στο xda:lol::lol::lol:... μηπως εχεις το λινκ?

κοίτα στην υπογραφή του dutty και θα βρείς όλες τις rom του στο site του

γινεται της καμομοιρας στο xda:lol::lol::lol:... μηπως εχεις το λινκ?

παρε αυτη και ασε τον θοδωρη να λεει

http://rapidshare.com/files/92134871/Dutty_s_New_Build___NETCF_5_Lite_Rom_NO.6.rar

ραδιο χρησιμοποιησε αυτο

http://rapidshare.com/files/95657930/KAIS_Radio_Only_1.27.12.17_CustomRUU.rar

στο συνιστω ;)

η ρομ αυτη ειναι η αμεσως προηγουμενη της 7 του dutty (η 6 η lite,με μονη διαφορα οτι ειναι ακομη πιο lite απο την 7) και δουλευει εδω και πολυ καιρο στο καιζερ μου απροβληματιστα και σταθεροτατα.

εχω ανεβασει το page pool στα 32mb και παει μια χαρα:)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

http://rapidshare.com/files/92134871/Dutty_s_New_Build___NETCF_5_Lite_Rom_NO.6.rar

ραδιο χρησιμοποιησε αυτο

στο συνιστω ;)

η ρομ αυτη ειναι η αμεσως προηγουμενη της 7 του dutty (η 6 η lite,με μονη διαφορα οτι ειναι ακομη πιο lite απο την 7) και δουλευει εδω και πολυ καιρο στο καιζερ μου απροβληματιστα και σταθεροτατα.

Welldone! thanks!:D

Welldone! thanks!:D

τπτ να σαι καλα ;)

σεβομαι ανθρωπους που με εχουν βοηθησει (και οχι μονο)και οτι αλλο χρειαστεις στην διαθεση σου :)

τπτ να σαι καλα ;)

σεβομαι ανθρωπους που με εχουν βοηθησει (και οχι μονο)και οτι αλλο χρειαστεις στην διαθεση σου :)

με κάνεις και κοκκινίζω !!:D Απλα απέχω λιγο απο τα ppc τον τελευταιο καιρο λογο iphone:X και ειπα να ριξω και μια ματια στο Kaizer μου, αλλα με τοσες ROM που εχουν βγαλει στο XDA εχασα την μπαλα...:lol::lol::lol:

με κάνεις και κοκκινίζω !!:D Απλα απέχω λιγο απο τα ppc τον τελευταιο καιρο λογο iphone:X και ειπα να ριξω και μια ματια στο Kaizer μου, αλλα με τοσες ROM που εχουν βγαλει στο XDA εχασα την μπαλα...:lol::lol::lol:

αυτη η ρομ που σου εδωσα λινκ,μαζι με αυτη που λεει ο θοδωρης ειναι οτι καλυτερο εχει βγει για το καιζερ (μαζι με την 1η και τελευταια του Helmi_c's) :)

μεινε μακρια απο οτιδηποτε εχει σχεση με 6.1 :!: πολλα προβληματα και ασυμβατοτητες ...

η μονη που ειλικρινα με εξεπληξε ειναι αυτη των XDA η 1.5 που ειλικρινα ειναι οτι ταχυτερο εχω δει στο καιζερ μου απο την μερα που το πηρα...:blink::blink:

ανοιγει τα παντα ακαριαια και σταθερη αλλα και αξιοπιστη...

αλλα δυστυχως εχει ενα πολυ σοβαρο bug(εκτος απο καποιες αλλες ασυμβατοτητες που εχω βρει λυση ομως σε αυτες) που εγω το θεωρω απαραδεκτο ...

παντως επειδη πραγματικα το αξιζει,οταν βρω χρονο θα το ψαξω καλα να βρω τι φταιει και θα εχετε νεα :)

δημήτρη δοκίμασες το προγραμματάκι τελικά?

μια αναφορά μόνο το να μεταφέρεις αρχεία μέσω bluetooth απο pda σε pda, είναι ένα θέμα περίεργο. και όποιος έχει αντίθετη γνώμη τον πάω ένα καφέ και του την αλλάζω :D ρωτήστε το zaharaki :)

λοιπόν δημήτρη καμιά ρομ πότε θα σώσουμε να φτιάξουμε? δεν πάει άλλο η κατάσταση, εγώ έχω τα μισά καλά εσύ έχει τα άλλα μισά καλά (οκ εγώ έχω πιο στυλάτο kaiser μιας και το δικό σου είναι θεόχοντρο :D) οπότε πρέπει να τα ενώσουμε σε μία ρομ 6.0 lite να τελειώνει η κατάσταση :)

ραδιο χρησιμοποιησε αυτο

στο συνιστω ;)

Δύο ερώτησούλες που ξέρω ότι σίγουρα έχουν απαντηθεί αλλά τις κάνω, αυτές οι ROM δουλεύουν στο ελληνικό ΤΥΤΝ και επίσης αν στραβώσει κάτι πως βγαίνουν, ας μου στείλει κάποιος pm άμα είναι.

• Administrators
Δύο ερώτησούλες που ξέρω ότι σίγουρα έχουν απαντηθεί αλλά τις κάνω, αυτές οι ROM δουλεύουν στο ελληνικό ΤΥΤΝ

Prepei na kaneis ti syskevi sou CID-Unlock gia na parei cooked ROM gia tis opoies ginetai logos. Gia na deis ti ginetai kai na pareis mia oloklirwmeni eikona... diabase edw: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=369282

και επίσης αν στραβώσει κάτι πως βγαίνουν, ας μου στείλει κάποιος pm άμα είναι.

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=6323

Prepei na sou tonisw oti kalo einai na enimerwtheis kala prin kaneis otidipote giati kapoia lathos kinisi se bazei se risko na xaseis tin eggyisi h' akoma kai na katastrepseis ti syskevi sou.

Modpic.gif

δημήτρη δοκίμασες το προγραμματάκι τελικά?

μια αναφορά μόνο το να μεταφέρεις αρχεία μέσω bluetooth απο pda σε pda, είναι ένα θέμα περίεργο. και όποιος έχει αντίθετη γνώμη τον πάω ένα καφέ και του την αλλάζω :D ρωτήστε το zaharaki :)

λοιπόν δημήτρη καμιά ρομ πότε θα σώσουμε να φτιάξουμε? δεν πάει άλλο η κατάσταση, εγώ έχω τα μισά καλά εσύ έχει τα άλλα μισά καλά (οκ εγώ έχω πιο στυλάτο kaiser μιας και το δικό σου είναι θεόχοντρο :D) οπότε πρέπει να τα ενώσουμε σε μία ρομ 6.0 lite να τελειώνει η κατάσταση :)

κατι τρεχει με τις ρυθμισεις θοδωρη,εγω στελνω σχεδον καθημερινα πραγματα με το καιζερ μεσω bl και στα παιδια μου αλλα και σε συναδερφους στην δουλεια.

το προγραμματακι φιλε το δεχτηκε μονο σε γυμνη ρομ :blink:

οσες φορες δοκιμασα να το εγκαταστησω σε στημενη ρομ,μου εκανε διαφορα corupts :mad:τελειωνε τη εγκατασταση αλλα δεν τα εγκαθιστουσε ολα σωστα, οπως το εκανε σε γυμνη ρομ...

καποια εφαρμογη που εγω χρησιμοποιω και δεν την εχεις εσυ στο δικο σου,δεν το αφηνει να δουλεψει,πιθανον να ειναι το flashlite 2.1 που εχω παντα μεσα στις ρομς μου :O

θελει ψαξιμο και δεν προλαβαινω σημερα,χθες ασχοληθηκα κανα 2ωρο αλλα δεν βρηκα ακρη.μολις βρω χρονο θα το ξαναψαξω.παντως πολυ βαρυ φιλαρακι δεν ειναι και τοσο οσο νομιαζα ελαφρυ...κοντα 10mb θελει να δουλεψει...:)

ριξτε μια ματια οσοι θελετε,αξιζει ειναι πολυ ομορφα και πρακτικα προγραμματακια για τα pda μας.

TouchCommander-v3.0 και Ultimate launch 1.2

http://rapidshare.com/files/101257771/flash_stuff.rar

να δοκιμάσεις το touchcommander 2 που έχω εγώ μήπως σου δουλέψει καλύτερα.

:w00t::w00t: τωρα μου το λες???

θα σε εκτελεσω :!:

:hunter::kill::chair::rocket:

:dash::dash:

Εγω παντως την εχω καταβρει με τα προγραμματακια της spb(shell,plus,phone suite,weather,time). κανεις τα παντα χωρις γραφιδα κ με ωραια animation στη 2.0 εκδοση του shell..τα πηρα σε οικογενειακο πακετο απο γνωστο μαγαζι:p ηταν πραγματικη ευκαιρια:lol:

τα spb είναι πολύ βαριά προγράμματα. αυτά που λέμε είναι πιο ελαφρυά

τα spb είναι πολύ βαριά προγράμματα. αυτά που λέμε είναι πιο ελαφρυά

θοδωρη τελικα η 3 εφταιγε..με την 2 ολα μια χαρα :)