Jump to content

[Επίσημο] HTC Advantage X7500 (Athena)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδώ και μερικές ημέρες όταν βρεθώ κάπου που δεν βρίσκει δίκτυο γιά λίγο χρόνο, (υπόγειο), βγαίνοντας μετά δεν ξανασυνδέεται στο δίκτυο. Ξέρει κανένας τί πρέπει να αλλάξω στις ρυθμίσεις???
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 767
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
Πουλαω ενα athena x7500.

Poso ean epitrepetai?

Αληθεια σε αυτο μπαινουν τα wm6?

http://htc-devs.com/uploads/Athena/Roms/Advantage_HTC_WWE_2.21.405.2_1.50.00.00_Ship.exe

Modpic.gif

• 1 month later...
Ξερει κανεις αν παιζει με wind plus αυτο το μηχανακι;;;ενδιαφερομαι να το παρω βεβεα ειδα κ το τιταν 3 τι να πω μαρεσει κ εκεινο!!

• Administrators
Ξερει κανεις αν παιζει με wind plus αυτο το μηχανακι;;;ενδιαφερομαι να το παρω βεβεα ειδα κ το τιταν 3 τι να πω μαρεσει κ εκεινο!!

Καλύτερα να περιμένεις το Touch Pro. :rolleyes:

Modpic.gif

Καλύτερα να περιμένεις το Touch Pro. :rolleyes:

Το τιταν 3 ειναι το touch pro για το ιδιο μιλαμε πολλυ ομορφο αλλα το βασικο ειναι οτι εχει κ φορητοτητα το κρατας κ μαζι σου ενο το χ7500 δυσκολο! Αχιλεα ποσο δινεις το δικο σου;;βασικα εγω θα δωσο σε ενα φιλο ενα υπολογιστη κ θα μου δωσει το χ7500 δεν ξερω αν σε ενδιαφερει κατι τετιο εσενα

• Administrators
Έχουν αναφερθεί κάποια προβλήματα στο Χ7500 όσον αφορά την απόδοση της συσκευής ή τη λειτουργία προγραμμάτων πλοήγησης με το GPS. Το έχεις ψάξει αρκετά πριν αποφασίσεις να το πάρεις;

Modpic.gif

Έχουν αναφερθεί κάποια προβλήματα στο Χ7500 όσον αφορά την απόδοση της συσκευής ή τη λειτουργία προγραμμάτων πλοήγησης με το GPS. Το έχεις ψάξει αρκετά πριν αποφασίσεις να το πάρεις;

toxei enas filos entaksei einai terastio exei to destinator k moyxei pei pos ola ok kanena problhma toyxei balei ta wm 6!

• Administrators
Προφανώς το έχεις αποφασίσει. :rolleyes: Εάν το θέλεις τόσο πολύ να το πάρεις και για ότι θέλεις... εδώ είμαστε! ;)

Modpic.gif

Προφανώς το έχεις αποφασίσει. :rolleyes: Εάν το θέλεις τόσο πολύ να το πάρεις και για ότι θέλεις... εδώ είμαστε! ;)

Ελπιζω να υπαρχει προγραμα καταγραφης τηλεφωνηματων οπως εχω κ στο ε90 ε;;ξερει κανεις;;

• Administrators
Ελπιζω να υπαρχει προγραμα καταγραφης τηλεφωνηματων οπως εχω κ στο ε90 ε;;ξερει κανεις;;

Vito Audio Notes.

Modpic.gif

Καλησπέρα κι από μένα

Ψάξτο ακόμα λίγο με το gps και άλλο πρόγραμμα εκτός του destinator.

Εμένα παίζει μόνο σε 2D με το dest7. Κόιτα μήπως με το igo2008 τρέχει καλύτερα. Στο site τους δείχνει συμβατότητα ενώ με το dest δεν έχει.

(Είχα ρωτήσει την εταιρεία και μου είχαν απαντήσει.)

Κατά τα άλλα πολύ καλό αν και λίγο μεγάλο.

Καλησπέρα κι από μένα

Ψάξτο ακόμα λίγο με το gps και άλλο πρόγραμμα εκτός του destinator.

Εμένα παίζει μόνο σε 2D με το dest7. Κόιτα μήπως με το igo2008 τρέχει καλύτερα. Στο site τους δείχνει συμβατότητα ενώ με το dest δεν έχει.

(Είχα ρωτήσει την εταιρεία και μου είχαν απαντήσει.)

Κατά τα άλλα πολύ καλό αν και λίγο μεγάλο.

Αυτος λεει πως τουχει βαλει τα WB 6 & to destinator παιζει αψογα αμα το παρω στα χερια μου απο πεμτη θα σας πω! Το igo δεν τοχω δει καθολου κ δεν ξερω τι λεει για κρητη που με ενδιαφερει εμενα στο ε90 εχω το garmin κ ειναι φοβερο πολλυ φοβερο κ αναρωτιεμαι μηπως υπαρχει κ για γουιντος μομπιλε 6 ξερει κανεις;;;

• Administrators
στο ε90 εχω το garmin κ ειναι φοβερο πολλυ φοβερο κ αναρωτιεμαι μηπως υπαρχει κ για γουιντος μομπιλε 6 ξερει κανεις;;;

Yparxei, alla otan baleis to Destinator na doulepsei... tha anathewriseis. :rolleyes:

Modpic.gif

Yparxei, alla otan baleis to Destinator na doulepsei... tha anathewriseis. :rolleyes:

Τοχω το ντεστινατορ σε ενα μιο το ξερω καλα το προγραμα απλα το γαρμιν εχει ακομα κ χωματοδρομους δεν παιζεται!!

Καλημερα.....Ρε παιδια το πηρα τελικα το χ7500 αλλα θα το δωσο πισω παντελως αβολο αλλα το βασικοτερο το ντεστινατορ μολις περασεις κατω απο καμια γεφυρα χανει αμεσως το σημα κ επισεις επηδη μαλλον ειναι μεγαλη η οθονη το μενου του ντεστινατορ πεφτει στη μεση της οθονης με αποτελεσμα να μην βλεπεις που εισαι!

thanash polly fola den to anteja pano apo 2 ores sta xeria moy entomatajy to destinator exei polly problhma se ayth th syskeyh einai argo xanei eykola to shma gms ta einai ego tha toperna pio polly g gps alla protimo to mio moy :)

• Administrators
to destinator exei polly problhma se ayth th syskeyh einai argo xanei eykola to shma gms ta einai ego tha toperna pio polly g gps alla protimo to mio moy :)

Se eixa proeidopoiisei gia tin apodosi tou GPS se synergasia me to Destinator! Alla etsi einai... mono an patheis... matheneis! :rolleyes:

Modpic.gif

Se eixa proeidopoiisei gia tin apodosi tou GPS se synergasia me to Destinator! Alla etsi einai... mono an patheis... matheneis! :rolleyes:

Nai exeis dikio o pathon k mathon! Xaxaxa telika ayto poy htan h mpara toy menoy sthn mesh ths othonhs eftege h analhsh poy toyxe balei aytos moype na pao na to ksanaparo g dokimh ti les;;alla argoystiko moy fanhke to mio mou paei mpala mprosta toy!

• Administrators
telika ayto poy htan h mpara toy menoy sthn mesh ths othonhs eftege h analhsh poy toyxe balei aytos moype na pao na to ksanaparo g dokimh ti les;;

Ta thes kai ta patheneis mou fainetai! :X

Modpic.gif