gmanda Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Εδώ και μερικές ημέρες όταν βρεθώ κάπου που δεν βρίσκει δίκτυο γιά λίγο χρόνο, (υπόγειο), βγαίνοντας μετά δεν ξανασυνδέεται στο δίκτυο. Ξέρει κανένας τί πρέπει να αλλάξω στις ρυθμίσεις??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axileas42 Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Πουλαω ενα athena x7500. Ευχαριστω Αληθεια σε αυτο μπαινουν τα wm6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 27, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Πουλαω ενα athena x7500. Poso ean epitrepetai? Αληθεια σε αυτο μπαινουν τα wm6? http://htc-devs.com/uploads/Athena/Roms/Advantage_HTC_WWE_2.21.405.2_1.50.00.00_Ship.exe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axileas42 Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Ti na po den ksero akribos eseis tha mu peite. Leo mia timi 750 euro einai kala? Einai sxedon axrisimopiito. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteras84 Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Mε το destinator και τα κολληματα που εχουν αναφερθει εχει βρεθει λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Ξερει κανεις αν παιζει με wind plus αυτο το μηχανακι;;;ενδιαφερομαι να το παρω βεβεα ειδα κ το τιταν 3 τι να πω μαρεσει κ εκεινο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 5, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Ξερει κανεις αν παιζει με wind plus αυτο το μηχανακι;;;ενδιαφερομαι να το παρω βεβεα ειδα κ το τιταν 3 τι να πω μαρεσει κ εκεινο!! Καλύτερα να περιμένεις το Touch Pro. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axileas42 Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Nαι παιζει με wind plus non stop. Πουλαω και εγω ενα αν σε ενδιαφερει. Ολοκαινουργιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Καλύτερα να περιμένεις το Touch Pro. :rolleyes: Το τιταν 3 ειναι το touch pro για το ιδιο μιλαμε πολλυ ομορφο αλλα το βασικο ειναι οτι εχει κ φορητοτητα το κρατας κ μαζι σου ενο το χ7500 δυσκολο! Αχιλεα ποσο δινεις το δικο σου;;βασικα εγω θα δωσο σε ενα φιλο ενα υπολογιστη κ θα μου δωσει το χ7500 δεν ξερω αν σε ενδιαφερει κατι τετιο εσενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 6, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Έχουν αναφερθεί κάποια προβλήματα στο Χ7500 όσον αφορά την απόδοση της συσκευής ή τη λειτουργία προγραμμάτων πλοήγησης με το GPS. Το έχεις ψάξει αρκετά πριν αποφασίσεις να το πάρεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Έχουν αναφερθεί κάποια προβλήματα στο Χ7500 όσον αφορά την απόδοση της συσκευής ή τη λειτουργία προγραμμάτων πλοήγησης με το GPS. Το έχεις ψάξει αρκετά πριν αποφασίσεις να το πάρεις; toxei enas filos entaksei einai terastio exei to destinator k moyxei pei pos ola ok kanena problhma toyxei balei ta wm 6! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 6, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Προφανώς το έχεις αποφασίσει. :rolleyes: Εάν το θέλεις τόσο πολύ να το πάρεις και για ότι θέλεις... εδώ είμαστε! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Προφανώς το έχεις αποφασίσει. :rolleyes: Εάν το θέλεις τόσο πολύ να το πάρεις και για ότι θέλεις... εδώ είμαστε! ;) Ελπιζω να υπαρχει προγραμα καταγραφης τηλεφωνηματων οπως εχω κ στο ε90 ε;;ξερει κανεις;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 7, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Ελπιζω να υπαρχει προγραμα καταγραφης τηλεφωνηματων οπως εχω κ στο ε90 ε;;ξερει κανεις;; Vito Audio Notes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmadx Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Καλησπέρα κι από μένα Ψάξτο ακόμα λίγο με το gps και άλλο πρόγραμμα εκτός του destinator. Εμένα παίζει μόνο σε 2D με το dest7. Κόιτα μήπως με το igo2008 τρέχει καλύτερα. Στο site τους δείχνει συμβατότητα ενώ με το dest δεν έχει. (Είχα ρωτήσει την εταιρεία και μου είχαν απαντήσει.) Κατά τα άλλα πολύ καλό αν και λίγο μεγάλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Καλησπέρα κι από μένα Ψάξτο ακόμα λίγο με το gps και άλλο πρόγραμμα εκτός του destinator. Εμένα παίζει μόνο σε 2D με το dest7. Κόιτα μήπως με το igo2008 τρέχει καλύτερα. Στο site τους δείχνει συμβατότητα ενώ με το dest δεν έχει. (Είχα ρωτήσει την εταιρεία και μου είχαν απαντήσει.) Κατά τα άλλα πολύ καλό αν και λίγο μεγάλο. Αυτος λεει πως τουχει βαλει τα WB 6 & to destinator παιζει αψογα αμα το παρω στα χερια μου απο πεμτη θα σας πω! Το igo δεν τοχω δει καθολου κ δεν ξερω τι λεει για κρητη που με ενδιαφερει εμενα στο ε90 εχω το garmin κ ειναι φοβερο πολλυ φοβερο κ αναρωτιεμαι μηπως υπαρχει κ για γουιντος μομπιλε 6 ξερει κανεις;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 9, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 στο ε90 εχω το garmin κ ειναι φοβερο πολλυ φοβερο κ αναρωτιεμαι μηπως υπαρχει κ για γουιντος μομπιλε 6 ξερει κανεις;;; Yparxei, alla otan baleis to Destinator na doulepsei... tha anathewriseis. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Yparxei, alla otan baleis to Destinator na doulepsei... tha anathewriseis. :rolleyes: Τοχω το ντεστινατορ σε ενα μιο το ξερω καλα το προγραμα απλα το γαρμιν εχει ακομα κ χωματοδρομους δεν παιζεται!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Καλημερα.....Ρε παιδια το πηρα τελικα το χ7500 αλλα θα το δωσο πισω παντελως αβολο αλλα το βασικοτερο το ντεστινατορ μολις περασεις κατω απο καμια γεφυρα χανει αμεσως το σημα κ επισεις επηδη μαλλον ειναι μεγαλη η οθονη το μενου του ντεστινατορ πεφτει στη μεση της οθονης με αποτελεσμα να μην βλεπεις που εισαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Den me akouges! :O An kai pistevw pws afto me tin othoni kai to Destinator lynetai me to katallilo skin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 thanash polly fola den to anteja pano apo 2 ores sta xeria moy entomatajy to destinator exei polly problhma se ayth th syskeyh einai argo xanei eykola to shma gms ta einai ego tha toperna pio polly g gps alla protimo to mio moy :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 to destinator exei polly problhma se ayth th syskeyh einai argo xanei eykola to shma gms ta einai ego tha toperna pio polly g gps alla protimo to mio moy :) Se eixa proeidopoiisei gia tin apodosi tou GPS se synergasia me to Destinator! Alla etsi einai... mono an patheis... matheneis! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Se eixa proeidopoiisei gia tin apodosi tou GPS se synergasia me to Destinator! Alla etsi einai... mono an patheis... matheneis! :rolleyes: Nai exeis dikio o pathon k mathon! Xaxaxa telika ayto poy htan h mpara toy menoy sthn mesh ths othonhs eftege h analhsh poy toyxe balei aytos moype na pao na to ksanaparo g dokimh ti les;;alla argoystiko moy fanhke to mio mou paei mpala mprosta toy! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 telika ayto poy htan h mpara toy menoy sthn mesh ths othonhs eftege h analhsh poy toyxe balei aytos moype na pao na to ksanaparo g dokimh ti les;; Ta thes kai ta patheneis mou fainetai! :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 :):):):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts