Jump to content

Sony Ericsson W880i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μερικά μηνύματα πίσω έκανα μερικές ερωτήσεις. Στις περισσότερες βρήκα την απάντηση, το μόνο πρόβλημα παραμένει το γιατί τα SMS με τις ρυθμίσεις WAP & MMS που στελνει η SE από το site της για Vodafone δεν δουλεύουν! Δοκίμασα όλες τις επιλογές για το W880 όπως επίσης και για το Z520i & K750 (που έχω επίσης και εκεί δουλεύει άψογα το internet). Στο W880 δεν δουλεύει καμία ρύθμιση! Τις έσβησα όλες από την αρχή, τις ξαναπέρασα μια μια και πάλι δεν κάνει κάτι (λέει σύνδεση, περιμένεις επ αόριστον και τελικά δεν συνδέεται). Το μόνο που δούλεψε είναι η σύνδεση που καλείς ένα νούμερο της Voda και μετά μπαίνεις internet (το οποίο βέβαια δεν θεωρώ αποδεκτό για τη σημερινή εποχή!) Καμία ιδέα κανείς ?

Δοκίμασε να κατεβάσεις τις ρυμθίσεις κατευθείαν από το κινητό. Αν πας στον Setup Wizard, υπάρχει η επιλογή Settings download :)

Εγώ έγω WIND και όλα δουλεύουν κανονικά είτε πάω στο site της SE, είτε πάω στο site της WIND, είτε χρησιμοποιήσω την επιλογή μέσα από το κινητό :)

• Απαντήσεις 858
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δοκίμασε να κατεβάσεις τις ρυμθίσεις κατευθείαν από το κινητό. Αν πας στον Setup Wizard, υπάρχει η επιλογή Settings download :)

Εγώ έγω WIND και όλα δουλεύουν κανονικά είτε πάω στο site της SE, είτε πάω στο site της WIND, είτε χρησιμοποιήσω την επιλογή μέσα από το κινητό :)

Καλή ιδέα μεν αλλά δυστυχώς ούτε και αυτό δούλεψε!Προσπαθεί να συνδεθεί και μετά από λίγο λέει ότι δεν είναι εφικτή η σύνδεση να καλέσω τον λειτουργό δικτύου μου για να δει τι συμβαίνει!

:) Το Πλαίσιο το έφερε σε ΜΑΥΡΟ χρώμα... Τιμή: 439 ευρώ.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=69975716&product=966711

Καλή ιδέα μεν αλλά δυστυχώς ούτε και αυτό δούλεψε!Προσπαθεί να συνδεθεί και μετά από λίγο λέει ότι δεν είναι εφικτή η σύνδεση να καλέσω τον λειτουργό δικτύου μου για να δει τι συμβαίνει!

Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Έχω στείλει ρυθμίσεις

1) απευθείας απο το site Vodafone

2) μέσω τηλεφώνου

3) απο το site της SE

αλλα τζίφος!

Όταν πατάω ΝΕΟ ΜΜS γράφει :

"Προφίλ ελλιπές. Πρέπει να οριστεί το όνομα, ο διακ/στής μηνθματ, και το προφιλ internet."

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Έχω στείλει ρυθμίσεις

1) απευθείας απο το site Vodafone

2) μέσω τηλεφώνου

3) απο το site της SE

αλλα τζίφος!

Όταν πατάω ΝΕΟ ΜΜS γράφει :

"Προφίλ ελλιπές. Πρέπει να οριστεί το όνομα, ο διακ/στής μηνθματ, και το προφιλ internet."

Τελικά μήπως έχει να κάνει με την Vodafone ? Οι υπόλοιποι χρήστες Voda τρέχουν MMS/Internet ok ? Το πρόβλημα παραμένεις δοκιμάζοντας ρυθμίσεις και από άλλα μοντέλα (πχ Κ750 & Ζ520)

Τελικά μήπως έχει να κάνει με την Vodafone ? Οι υπόλοιποι χρήστες Voda τρέχουν MMS/Internet ok ? Το πρόβλημα παραμένεις δοκιμάζοντας ρυθμίσεις και από άλλα μοντέλα (πχ Κ750 & Ζ520)

Όπα! Όπα! Το βρήκα! :yahoo:

Αφού σου έρθουν οι ρυθμίσεις απο την voda και κάνεις εγκατάσταση πάς :

Μυνήματα - Ρυθμίσεις - ΜΜS - Προφίλ MMS.

Πάνω στο Προφίλ MMS πατάς απεξεργασία.

Επιλέγεις το Vodafone MMS και πατάς Πρόσθετ. και Επεξεργασία.

Στην 3η επιλογή υπάρχει το Προφίλ Internet. Το επιλέγεις και πατάς επεξεργασία. ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ το Vodafone MMS (το οποίο έως τώρα δεν ήταν επελεγμένο).

Αυτό ήταν :up:

ΟύούούΦΦΦΦ! Ίδρωσα αλλα το έγραψα :heat:

:)

:) Το Πλαίσιο το έφερε σε ΜΑΥΡΟ χρώμα... Τιμή: 439 ευρώ.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=69975716&product=966711

Φοβερό το μαύρο χρώμα σε αυτό το κινητό τηλέφωνο!!!

Όπα! Όπα! Το βρήκα! :yahoo:

Αφού σου έρθουν οι ρυθμίσεις απο την voda και κάνεις εγκατάσταση πάς :

Μυνήματα - Ρυθμίσεις - ΜΜS - Προφίλ MMS.

Πάνω στο Προφίλ MMS πατάς απεξεργασία.

Επιλέγεις το Vodafone MMS και πατάς Πρόσθετ. και Επεξεργασία.

Στην 3η επιλογή υπάρχει το Προφίλ Internet. Το επιλέγεις και πατάς επεξεργασία. ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ το Vodafone MMS (το οποίο έως τώρα δεν ήταν επελεγμένο).

Αυτό ήταν :up:

ΟύούούΦΦΦΦ! Ίδρωσα αλλα το έγραψα :heat:

Σε εμένα ήταν ήδη προεπιλεγμένο το προφίλ Internet Vodafone MMS. Και πάλι όμως το δοκίμασα (έκανα και ότι γράφεις) αλλά ούτε Internet ούτε MMS στέλνει/λαμβάνει!!!

άκουσα ότι ο ήχος κατά την κλήση είναι πολύ χαμηλός. ισχύει? διορθωνεται με αναβάθμιση οπως το κ750?

kala akougete nomizo ego

Ερώτηση:

1) Όταν έχω συνδεμένο το hands free, και δέχομαι μία κλήση, ο ήχος κλήσης ακούγεται ΜΟΝΟ στο τηλέφωνο και ΔΕΝ μεταφέρεται και στο hands free. Υπάρχει τρόπος να ρυθμιστεί αυτό; :confused:

2) Το zoom στην λήψη φωτό δουλεύει με συγκεκριμένο συνδυασμό ρυθμίσεων; Στα 2ΜP όταν πάω να κάνω zoom μου λέει "Το ζουν δεν είναι δυνατό σε αυτή την λειτουργία" ! :worry:

Ερώτηση:

1) Όταν έχω συνδεμένο το hands free, και δέχομαι μία κλήση, ο ήχος κλήσης ακούγεται ΜΟΝΟ στο τηλέφωνο και ΔΕΝ μεταφέρεται και στο hands free. Υπάρχει τρόπος να ρυθμιστεί αυτό; :confused:

2) Το zoom στην λήψη φωτό δουλεύει με συγκεκριμένο συνδυασμό ρυθμίσεων; Στα 2ΜP όταν πάω να κάνω zoom μου λέει "Το ζουν δεν είναι δυνατό σε αυτή την λειτουργία" ! :worry:

1) Αμα θέλεις να ακούγεται από το handsfree βάλε το κινητό στο αθόρυβο (κράτα πατημένο το #). Ταυτόχρονα νομίζω ότι δεν γίνεται.

2) Ο φακός του W880i δεν μπορεί να κάνει πραγματικό zoom. Τα περισσότερα κινητά που κάνουν zoom στην ουσία κάνουν ότι κάνει και το zoom σε μια ήδη τραβηγμένη φωτογραφία (μόνο ο αναλογικός φακός κάνει πραγματικό zoom - πχ N93). Αν θέλεις μπορείς να ρίξεις την ανάλυση και να κάνεις zoom αλλά δεν θα κερδίσεις κάτι. Τράβα την φωτογραφία κανονικά και μετά κάνε zoom στο σημείο που θέλεις να δεις :)

Φίλε PropheT σε ευχαριστώ πολύ.

Υ.Γ Πάντως οι φωτογραφίες που τραβάει το W880i είναι άκρως απογοητευτικές. Καθαρά διακοσμητική η κάμερα των 2ΜP ! :(

Φίλε PropheT σε ευχαριστώ πολύ.

Υ.Γ Πάντως οι φωτογραφίες που τραβάει το W880i είναι άκρως απογοητευτικές. Καθαρά διακοσμητική η κάμερα των 2ΜP ! :(

Να'σαι καλά :)

Εγώ δεν έχω παράπονο... Ένα Κ750 χωρίς focus, με έχει καλύψει στις περισσότερες φωτογραφίες που έχω τραβήξει (και μέχρι τώρα έχω τραβήξει περίπου 700 :))

Σίγουρα δεν συγκρίνεται με του Κ800, αλλά είπαμε, 9.3mm :cool:

Καλημέρα everybody.. Μήπως ξέρει κανείς κάποιο απλό και εύκολο προγραμματάκι για να μετατρέπεις τα βίντεο σε μορφή συμβατή με το τηλέφωνο -3gp νομίζω- και να τα περνάς σ'αυτό? Ευχαριστώ. :)

Καλημέρα everybody.. Μήπως ξέρει κανείς κάποιο απλό και εύκολο προγραμματάκι για να μετατρέπεις τα βίντεο σε μορφή συμβατή με το τηλέφωνο -3gp νομίζω- και να τα περνάς σ'αυτό? Ευχαριστώ. :)

ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΙΣ ΒΙΝΤΕΟ & DVD

Mετατροπέας απο mpeg / mp4 ( PSP9 )

Ρυθμίσεις για το K750i στο PSP9

Μετατροπείς mpeg / mp4

Sony Mobile Media Maker το πρόγραμμα της Sony που κάνει τα DVD movies μετατροπή για το κινητό.

Μpegable Broadcaster or Mpegable X4 live

Ενας μικρός οδηγός για το MpegX4live

Reduce the size of MP3 files

Αντιγραφή post απο migel

[sIGPIC][/sIGPIC]

Psinomai edw kai meres na to parw.Epeidh mavro vrhka mono se ena magazi kai ais8hth diafora apo ta alla dhladh 460E enw se alla magazia sta 380E alla silver , opote to skeftomai.

Axizei san thlefwnaki ? Apo provlhmata uparxei tipota pou parousiazei ? Me endiaferei na exei efkrinia h o8onh tou kai ston hlio kai na antexei h mpataria toulaxiston 2 meres me omilia maximum 30m thn mera + kana mp3 kai kati akoma , trizei opws ola ta prohgoumena SE pou eixa meta apo ligo kairo h afth th fora ftia3ane kati sumpages kai an8ektiko ? :)

Opoios exei ore3h as apanthsei giati 3erw oti rwtaw polu genika pragmata kai sigoura sas kourazw.

PS.

DIavasa kapoia posts pou lene oti to exei o germanos 362E .Egw ston germano ths geitonias mou to eida 469E.Telika me thn timh ti paizetai exei kaneis apopsh?

Axizei san thlefwnaki?

Ναι :) Το μέγεθός του είναι απίθανο!

Apo provlhmata uparxei tipota pou parousiazei?

Σε μερικά άτομα έσβηνε χωρίς λόγο, αλλά από ότι έχει αναφερθεί εδώ το πρόβλημα λύθηκε με την τελευταία αναβάθμιση, ενώ έχει ακουστεί ότι μπορεί να έφταιγε και ένα συγκεκριμένο theme. Κατά τα άλλα τίποτα :)

Me endiaferei na exei efkrinia h o8onh tou kai ston hlio kai na antexei h mpataria toulaxiston 2 meres me omilia maximum 30m thn mera + kana mp3

Η οθόνη του είναι άψογη. Μερικοί την χαρακτηρίζουν μικρή, εμένα πάντως δεν με χαλάει καθόλου. Καλύτερη από πολλές άλλες.

Η μπαταρία με την χρήση που αναφέρεις μπορεί να σου κρατήσει και 3 μέρες. Με λίγο ζόρισμα (3G, αρκετά mp3 και αρκετό μπλα μπλα) εμένα μου κρατάει 2 μέρες.

trizei opws ola ta prohgoumena SE pou eixa meta apo ligo kairo h afth th fora ftia3ane kati sumpages kai an8ektiko ? :)

Δεν τρίζει καθόλου, ενώ είναι και τραγικά ανθεκτικό. Θα έλεγα ότι καταφέρανε να φτιάξουν μια από τις καλές κατασκεύες στην ιστορία της SE. Θα έλεγα ότι το νιώθεις σαν ένα ενιαίο κομμάτι!

DIavasa kapoia posts pou lene oti to exei o germanos 362E .Egw ston germano ths geitonias mou to eida 469E.Telika me thn timh ti paizetai exei kaneis apopsh?

Εγώ στα 460 + κάτι το πήρα (320 με επιδότηση από την ΤΙΜ). Δεν ξέρω αν έχει πέσει η τιμή του. Τσέκαρε το http://www.skroutz.gr

Σε γενικές γραμμές αξίζει πολύ σαν κινητό, απλά να ξέρεις ότι του λείπει το ραδιόφωνο και η κάμερα είναι σαν του Κ750 χωρίς focus και flash (δηλαδή τραβάει καλές φώτο μετά τα 60 εκατοστά αλλα θέλει φως και φυσικά δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με το Κ800).

1)Axizei san thlefwnaki ?

2)Apo provlhmata uparxei tipota pou parousiazei ?

3)Me endiaferei na exei efkrinia h o8onh tou kai ston hlio

4)na antexei h mpataria toulaxiston 2 meres me omilia maximum 30m thn mera + kana mp3 kai kati akoma

5) trizei opws ola ta prohgoumena SE pou eixa meta apo ligo kairo h afth th fora ftia3ane kati sumpages kai an8ektiko ? :)

1) Το τηλεφωνάκι είναι ΑΨΟΓΟ με όλη την σημασία της λέξης. Τα 450+ ευρώ είναι πολλά όμως. Πληρώνεις Design και φορητότητα. Θα αγόραζες το Moto V3 πριν 3 χρόνια; Άν ναι τότε το 880i θα σε καλύψει!

2) Το έχω καμιά 20αριά μέρες. Πρόβλημα ΜΗΔΕΝ. Δεν μου έχει κλείσει ποτέ. (δεν έχω εγκαταστήσει τίποτα στο τηλέφωνο.)

3) Η οθόνη είναι απλά άριστη. Γραμματοσειρά τέλεια. Η ευκρίνεια στον ήλιο είναι απο καλή έως πολύ καλή.

4) Η μπαταρία αν το "ξεσκίσεις" θα κρατάει πάνω απο 2 ημέρες. Χαλαρά (με 5-10 λεπτά ομιλία και λίγο mp3) θα σε πάει 4 μέρες!

Υ.Γ Εμένα μου πάει 5 μέρες. Λές να είναι επειδή δεν ακούω ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ; :lol:

5) Η ποιότητα είναι ΆΡΙΣΤΗ. Στιβαρότατο. Σου δίνει την αίσθηση οτι δεν θα πάθει ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Γενικά εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος απο το τηλέφωνο. Έδωσα Ν73 για να το πάρω. Με καλύπτει 100%. Η μόνη "γκάφα" είναι η έλλειψη ραδιοφώνου. Πιστέυω όμως οτι δεν θα έπρεπε να έχει πάνω απο 350Ε.

Συμπέρασμα : Αν θές ΠΟΙΟΤΙΚΟ τηλέφωνο, πάρτο.

1) Το τηλεφωνάκι είναι ΑΨΟΓΟ με όλη την σημασία της λέξης. Τα 450+ ευρώ είναι πολλά όμως. Πληρώνεις Design και φορητότητα. Θα αγόραζες το Moto V3 πριν 3 χρόνια; Άν ναι τότε το 880i θα σε καλύψει!

Θα συμφωνήσω απόλυτα. Και η σύγκριση με το V3 επιτυχημένη. Και το V3 στην εποχή του ήταν ένα πολύ όμορφο και συνάμα πανάκριβο κινητό, που τα χαρακτηριστικά του σε σχέση με τον ανταγωνισμό, δεν δικαιολογούσαν με την τίποτα την τιμή του. Το 880 αν ήταν κοντά στα 350 ευρώ θα ήταν η απόλυτη επιλογή.

Το 880 αν ήταν κοντά στα 350 ευρώ θα ήταν η απόλυτη επιλογή.

Sorry alla de mporw na min epemvw. To agorasa xthes 385 eyrw teliki san syskeyi (to mayro panta) kai eimai ypereyxaristimenos :)

Den kanw diafimisi, apla to agorasa apo to Play247 xwris kanena provlima. Opote den katalavainw giati na dwsei kapoios 450 eyrw se Plaisio klp enw mporei na to parei 80 eyrw fthinotera.

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Το κινητό είναι σίγουρα αστέρι.

Αλλά και σίγουρα τα 450+ ευρώ είναι πολλά. Τα 385 που το πήρες είναι λογικά.

Efxaristw gia tis apanthseis paidia.

Vasika to plaisio efere mavro sthn timh twn 380 kapou ekei me agora mesw internet omws.Ara prepei na perimenw 2 meres gia na to paralavw giati an paw sto plaisio to dinoun 462E (upomonh mhden entometa3u) kai o germanos epimenei sto 469E.

Tespan tha psa3w gia kaluterh timh giati pistevw oti 450+ einai ligo overated h timh.

Telika den ante3a phga ston germano ths geitonias mou ka ito phra.Tosa lefta exw dwsei se kinhgta ta 80E diafora 8a skeftomoun hahahaha.

Ek prwths opshs einai polu omorfo se mavro elafru lepto oti akrivws perimeneis.

To susthma me to kapaki me fovizei ligo giati "koumpwnei" nai men gera alla efxomai sto mellon mhn arxisei na kineitai perierga.

To evala gia fortish kai se kamia wra 8a to valw se leitourgia .

Den kratiemai :D

Ante megeia mou :P

• The title was changed to Sony Ericsson W880i