Scottas Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 epeidi stin se koimoynte orthioi kai egw denmporesa na vgalw akri dokimase me pliktro termatismou 2 kai 5 taytoxrona an exw kati neotero tha sou steilw. kalinita kai elpizw na vgaloume akri sintoma file mou me 2 kai 5 to anagnwrizei mia xara o wotan server;) Vasika 8a dw isws parw tilefwno stin se an kai autoi isws dn kseroun(dn leme onomata OMNITECH) :lol::lol: :w00t::w00t::w00t: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 file mou me 2 kai 5 to anagnwrizei mia xara o wotan server;) Vasika 8a dw isws parw tilefwno stin se an kai autoi isws dn kseroun(dn leme onomata OMNITECH) :lol::lol: :w00t::w00t::w00t: scottas oute i se gnwrizei oute i omnitech. i omnitech mou apantise oti den mporei na ginei update sto 880. milame gia toso mal***s. olo to prwino milousa me antiproswpies tis se alla mataia. oloi lene na to pame apo ekei.kai na mas to xeskisoun..... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 scottas oute i se gnwrizei oute i omnitech. i omnitech mou apantise oti den mporei na ginei update sto 880. milame gia toso mal***s. olo to prwino milousa me antiproswpies tis se alla mataia. oloi lene na to pame apo ekei.kai na mas to xeskisoun..... Pw re *)^&$%(^) einai sovaroi???? A re SE ti mas kaneis:mad: :mad: :mad: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 Hey there, I flashed my phone yesterday and had the same problem...so what I did is this... -Uninstalled the phone from Device Manager, unplugged the phone. -Turned off the phone, took out sim card etc. -Kept the phone off, and then instead of pressing the C button, I pressed the "hang up" button (Red button above the C button). -Plugged the phone in. After I did this, the phone didnt turn on automatically and I successfully debranded the phone So8ikame!!!!Oloi oi xristes tou w880 deite to:w00t: taxa dn iksere i omnitech:mad: :mad: :mad: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 Hey there, I flashed my phone yesterday and had the same problem...so what I did is this... -Uninstalled the phone from Device Manager, unplugged the phone. -Turned off the phone, took out sim card etc. -Kept the phone off, and then instead of pressing the C button, I pressed the "hang up" button (Red button above the C button). -Plugged the phone in. After I did this, the phone didnt turn on automatically and I successfully debranded the phone So8ikame!!!!Oloi oi xristes tou w880 deite to:w00t: taxa dn iksere i omnitech:mad: :mad: :mad: molis to ekana kai egw swstos afou eipame einai m***** Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 douleuei to ekanes ola entaksei???:confused: :blink: :worry: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 douleuei to ekanes ola entaksei???:confused: :blink: :worry: efige to mpourd**** to vod live ola kala edw kai dio wres peripou Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 efige to mpourd**** to vod live ola kala edw kai dio wres peripou Sovara gia pes mou Analitika ola gt 8elw na kanw kai egw to diko mou debrand(na fygei to voda) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Παιδια μετα απο σκέψη ημερών σκεύτηκα να κρατησω το 880 μου για ενα τρίμηνο!!!:cry: :cry: :O Και ετσι σαν ανήσυχο πνεύμα που είμαι αρχίζω το τρελό Modding sto 880;) Κοινος τρελο πείραγμα!!!Και για αρχή σκεύτομαι να πάρω αυτήν την πρόσοψη για το 880 μου http://cgi.ebay.co.uk/Genuine-SonyErisson-W880-W880i-orange-Housing-tools_W0QQitemZ120102968938QQcategoryZ75547QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Επισης αν κάποιος ποιο ανήσυχως απο εμένα έχει "Ανοίξει" το 880 του!!! Αν ναι κάποιος να μου δώσει οδηγίες:p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leproc Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Υπαρχει καποιος οδηγος στα Ελληνικα για να μετατρεψουμε το μενου του w810 σε flash?Eυχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Υπαρχει καποιος οδηγος στα Ελληνικα για να μετατρεψουμε το μενου του w810 σε flash?Eυχαριστω. Rixe mia matia stis 2-3 teleutaies selides tou episimasmenou 8ematos tou w880i gt eixame anafer8ei sto sugekrimenw 8ema kai uparxei kai tutorial;):p:D:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Πήρα και γω το 880. Μου αρέσει πολύ εκτος απο το ακουστικο του που βγΑζει πολλά πρίμα και μου τρυπάει το αυτί :( Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Με γειά σου φίλε μου. Τόσο χάλια είναι ο ήχος; Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Με γειά σου φίλε μου. Τόσο χάλια είναι ο ήχος; Καθαρος είναι ο ήχος,χωρίς παραμόρφωση, αλλά πολύ πρίμος. Τι να σου πω,άλλους δεν τους ενοχλεί εμένα μου τρυπάει το τύμπανο:cry: Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 file scottas kalimera . exei dwsei i se mia souita anavathmisis gia kinita poli kali kai exei mesa ola ta kinita . gia to 880 leei na patiseis to 2 anti toy c gia na kaneis anavathmisi. katevase tin einai katapliktiki Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Καθαρος είναι ο ήχος,χωρίς παραμόρφωση, αλλά πολύ πρίμος. Τι να σου πω,άλλους δεν τους ενοχλεί εμένα μου τρυπάει το τύμπανο:cry: το παθαίνω και γώ με μερικά τραγούδια στο 850. φτιάξε ανάλογα τον ισοσταθμιστή. εμένα ασπούμε δεν μου πολυ αρέσει το μπάσο και δεν χρησιμοποιώ το mega bass. αυτό που βάζω για να μην μου τρίζε τα αυτιά είναι λίγο πάνω απτη μέση το μπάσο τα επόμενα δυο 3-4 γραμμες κάτω απτη μέση (αυτά θέλουν παίξιμο να τα βρεις) μετά είναι η φωνή-πρίμα το βάζω όπως το μπάσο και αναλογα το φτιάχνω, αμα έχει πολύ πρίμα κατεβάζω την πριμα και ανεβ΄ζω το μπάσο και αντίθετα. και το τελευταίο καλύτερα να το βάζεις τελίως πάνω. είναι η ζωντάνια Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Angelodion δεν εννοώ τον ήχο όταν ακους μουσική απο τ'ακουστικά αλλά τον ήχο όταν μιλάς απο το ακουστικό της συσκευής,είναι πολύ πριμος. Εντάξει,όταν ακούς μουσική μπορείς να "παίξεις" με τον ισοσταθμιστή! Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Angelodion δεν εννοώ τον ήχο όταν ακους μουσική απο τ'ακουστικά αλλά τον ήχο όταν μιλάς απο το ακουστικό της συσκευής,είναι πολύ πριμος. Εντάξει,όταν ακούς μουσική μπορείς να "παίξεις" με τον ισοσταθμιστή! αυτό σκέφτηκα οταν σε άκουσα πρώτη φορά, αλλά μετά είδα οτι σε πειράζει και παραξενεύτικα. γιατί σεν νοιάζει τοσο το εξωτερικό? Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 file scottas kalimera . exei dwsei i se mia souita anavathmisis gia kinita poli kali kai exei mesa ola ta kinita . gia to 880 leei na patiseis to 2 anti toy c gia na kaneis anavathmisi. katevase tin einai katapliktiki File mou mporeis na mou steileis to link me PM Eyxaristw:D Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 File mou mporeis na mou steileis to link me PM Eyxaristw:D gt de bazeis edw to link? Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Παιδιά καλησπέρα και Χρόνια Πολλά! Έχω ένα πρόβλημα με το W880. Κάνει πολύ συχνά επανεκκινήσεις από μόνο του. Είναι φυσιολογικό αυτό; Θα διορθωθεί με κάποια αναβάθμιση(έχω την τελευταία-τσεκαρισμένο από SEUS), ή να απαιτήσω αλλαγή συσκευής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 Παιδιά καλησπέρα και Χρόνια Πολλά! Έχω ένα πρόβλημα με το W880. Κάνει πολύ συχνά επανεκκινήσεις από μόνο του. Είναι φυσιολογικό αυτό; Θα διορθωθεί με κάποια αναβάθμιση(έχω την τελευταία-τσεκαρισμένο από SEUS), ή να απαιτήσω αλλαγή συσκευής; θέλει φλασάρισμα. να ξανα μπει δηλαδή όλο το λογισμικο του απο την αρχή. Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 Σ'ευχαριστώ για την απάντησή σου φίλε μου. Αυτό πως μπορεί να γίνει; Όταν έλεγξα μέσω του SEUS για updates δεν μου έβγαλε το μήνυμα να ξαναπεραστεί το ίδιο λογισμικό(σε άλλα κινητά που βάζω το βγάζει), απλά έδειξε ότι δεν υπάρχει νεότερη έκδοση. Καλή Ανάσταση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 file scottas kalimera . exei dwsei i se mia souita anavathmisis gia kinita poli kali kai exei mesa ola ta kinita . gia to 880 leei na patiseis to 2 anti toy c gia na kaneis anavathmisi. katevase tin einai katapliktiki ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ:) :p :D Τι γίνεται ρε φίλτατε Γιάννη??? Θα μας δώσεις το λινκ τελικα:) :p Αντε τα λέμε παίδες Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 Σ'ευχαριστώ για την απάντησή σου φίλε μου. Αυτό πως μπορεί να γίνει; Όταν έλεγξα μέσω του SEUS για updates δεν μου έβγαλε το μήνυμα να ξαναπεραστεί το ίδιο λογισμικό(σε άλλα κινητά που βάζω το βγάζει), απλά έδειξε ότι δεν υπάρχει νεότερη έκδοση. Καλή Ανάσταση! α σου πω, το ιδιο μου έκανε και μένα. καθημερινά. το έκανα αναβάθμιση και δεν βελτιώθηκε. οταν το πήρα στο service του κάνανε firmware update, αυτό που έκανα αι γω δηλαδή. δεν ξέρω αν αυτούς έχει πιο πολύ δύναμη ή αν του το βάλαν ολο απτην αρχή και απλά το ονομασε έτσι στην αποδειξη. Το λεγόμενο φλασάρισμα. τώρα μου το κάνει κάποτε. Εδώ και ένα μηνα μου τοκανε 2-3 φορές. Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts