Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6300

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συγγνώμη που παρεμβαίνω έχω διαβάσει αρκετά

αλλά κουράστηκα-στραβώθηκα( οθόνη 12 ιντσες στον υπολογιστή)

2 γρήγορες ερωτησούλες ευχαριστώ

1. Το Bluetooth δεν παίζει αγοράζω άλλο ή κάνω αναβάθμιση? (έχω 5.5 έκδοση)(εδώ δεν έχει νόκια κλάμπ)

2.Η μπαταρία βγάζει 2 μέρες σε νορμάλ χρήση.Υπάρχει άλλη να αγοράσω αν ναι από που?

ευχαριστώ παίδες

προσέχω που βάζω την υπογραφή μου

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σχετικά με την μπαταρία, σε προηγούμενες σελίδες πρέπει να έχει αναφερθεί ότι μπορείς (με λίγο τρίψιμο) να βάλεις μπαταρία άλλου Νοκια, κερδίζοντας σε αυτονομία. Είχε αναφερθεί συγκεκριμένη μπαταρία καθώς και πώς γίνεται η πατέντα, αλλά δεν θυμάμαι λεπτομέρειες.

Σχετικά με το ΒΤ, εμένα δεν μου κάνει πρόβλημα. Από όσα έχουν αναφερθεί εδω όμως, η έκδοση 6 πρόκειται να βγει σύντομα, οπότε στην θέση σου θα περίμενα λίγο. Εκτός βέβαια να το επείγεσαι.

Μύρων

Από όσα έχουν αναφερθεί εδω όμως, η έκδοση 6 πρόκειται να βγει σύντομα, οπότε στην θέση σου θα περίμενα λίγο. Εκτός βέβαια να το επείγεσαι.

Περιμένουμε ΗΔΗ πάαααααααρα πολυ γ#$&*@%!# την κ@&ο ΝΟΚΙΑ...

Περιμένουμε ΗΔΗ πάαααααααρα πολυ γ#$&*@%!# την κ@&ο ΝΟΚΙΑ...

Και εγώ μαζί σου :)

(απλά, μια και δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα με το ΒΤ, δεν με πειράζει να περιμένω για την 6)

Αν δεν δούλευε το ΒΤ, τότε δεν θα ήμουν έτσι χαλαρός

Μύρων

ευχαριστώ για την απάντηση παίδες.

τι bt έχετε και δεν έχει πρόβλημα?

ευτυχώς έχει sar 0.57 οπότε μπορώ να περιμένω

για μπαταρία δεν εμπιστεύομαι να βάλω από άλλο μοντέλο

προσέχω που βάζω την υπογραφή μου

Σήμερα αναβάθμισα και εγώ το κινητό μου στην 6.01 στο club Nokia της Κηφισιάς...

Επιβεβαιώνω ότι τα προβλήματα ήχου του bluetooth έχουν πλέον εξαφανιστεί...

Επομένως η αναβάθμιση του κινητού σας κρίνεται αναγκαία σε περίπτωση που κάνετε χρήση bluetooth ακουστικού...

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

εγώ σας χαιρετώ...το παραδίδω σε άλλον συνάδελφο.

Βαρέθηκα να περιμένω το Upgrade που ποτέ δεν ήρθε.

Πήρα το Ε51 και φεύγω βούρ για το αντίστοιχο thread... Καλή συνέχει και υπομονή.

ευχαριστώ για την απάντηση παίδες.

τι bt έχετε και δεν έχει πρόβλημα?

.....

Το έχω δοκιμάσει με ΒΤ ακουστικά Motorola H700 και Jabra 250V, χωρίς να παρατηρήσω κάποιο πρόβλημα.

Επίσης συνδέθηκε (για λίγο, οπότε δεν μπορώ να μιλήσω για πλήρη δοκιμή) με ΒΤ σύστημα ανοιχτής ακρόασης σε αυτοκίνητο.

Αυτά από εμένα

Μύρων

Αγαπητά μου παιδιά έχω ακόμα πρόβλημα ...

άλλαξα το product code σε ελληνικό όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο ποστ ... έχω κατεβάσει το Nokia Software update και ξεκινάει η διαδικασία αναβάθμισης ...

αναφέρει πως έχει βγεί η 5.50 και εγώ έχω την 5.00 και ξεκινάμε ..

Βρίσκει το τηλέφωνο .. λέει πως ξεκιννάει η αναβάθμηση ... σβήνει το τηλέφωνο και μετά απο μερικά δευτερόλεπτα ξανα ανοίγει και μου ζητάει το Pin.

Η εγκατάσταση μετά απο μερικά δευτερόλεπτα σταματάει και λέει πως δεν υπάρχει συνδεδεμένο τηλέφωνο...

Και φυσικά δεν γίνεται η αναβάθμιση ....

τι πάει λάθος ???

το λάθος πήγαινε στο οτι είμαι χαζός και ενώ μου ζήταγε Pin εγώ το αγνοούσα ... :rolleyes:

έβαλα το PIN και έγινε κανονικά η αναβάθμιση απο 5.00 σε 5.50.. αλλά χωρίς να χαθεί τίποτα από τα δεδομένα μου ..

Απο θέμα ακουστικότητας τώρα που έκανα ένα τηλέφωνο δεν φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι προς το καλύτερο ... τώρα με το BT θα δείξει ...

Η 6 πότε θα κυκλοφορήσει τελικά ?

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Μήπως ξέρετε αν το 6300 υποστηρίζει κάρτες microSD μεγαλύτερης χωρητικότητας; 4 ή και 6 GB;

Επίσημα στο site λέει μέχρι 2, αλλά έχει δοκιμάσει κανείς με μεγαλύτερες μνήμες;

Λοιπον διαβασα ολες τις σελιδες και μαλλον επεισθην οτι το

κινητο αξιζει,οποτε λεω τις επομενες μερες να το χτυπησω...

θα παω στο γερμανο,μπορω να κανω κατι περι της νεοτερης version

πριν το παραλαβω(π.χ να τους πω δειτε αν εχει την 6 επανω αλλιως

βαλτε τη ...) η ειναι επιστημονικη φαντασια να τους ζητησω ? :)

Μπορείς να τους πεις να σου κάνουν αναβάθμιση, αλλά θα στο κρατήσουν.

Στη θέση σου θα πήγαινα σε ένα Nokia Shop για να μου το κάνουν μέσα σε μια ώρα.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Καλά αυτό θα πεί γκαντεμιά !!

Το πρωί μπαίνω να δώ αν παίζει τίποτα με την νέα version και δεν βλέπω κανένα νέο ποστ...

Αποφασίζω και πάω στο Nokia Club στην Κηφισίας για αναβάθμιση ....

Μετά απο μια ώρα ξανα τρώω την κίνηση για να πάρω το κινητό με την 6.01 έκδοση πλέων ...

χαίρομαι που δεν κάνει πια διακοπές με το BT και έρχομαι να σας γράψω τα ευχάριστα ....

Και βλέπω πως την ανεβάσανε και στο Net ...

Αυτό θα πεί γκαντεμιά ... χεχεχε

Όπως και να έχει το θέμα με τις διακοπές με την νέα έκδοση φαίνεται να αποτελεί παρελθόν ...

Είδωμεν ..

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Όπως και να έχει το θέμα με τις διακοπές με την νέα έκδοση φαίνεται να αποτελεί παρελθόν ...

Είδωμεν ..

Επιβεβαιωνω κι εγω... μεχρι τωρα δηλαδη...

Χαίρετε. Εγκατέστησα χθες τη νέα έκδοση 6.01, αλλά δεν κατάλαβα κάποια διαφορά. Αν καταλάβετε εσείς μπορείτε να με ενημερώσετε; Δε χρησιμοποιώ μπλουτουθ, αλλά άκουσα πως με αυτή την έκδοση δεν υπάρχει πλέον το γνωστό πρόβλημα. Ισχύει;

Μετά από ένα μήνα αναμονής, πήρα σήμερα με την επιδότηση το 6300!

Πολύ καλή η πρώτη εντύπωση και με ανακούφιση είδα πως είχε περασμένη την 6.01. :happy:

Το πρόβλημα που προέκυψε είναι πως δεν αναγνωρίζεται από το MOBILedit (με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μεταφέρω τις αποθηκευμένες επαφές από το παλιό Siemens μου)! :cry: Δοκίμασα όλες τις επιλογές σύνδεσης μέσω USB και το pc βρίσκει το κινητό, αλλά το MOBILedit δε νιώθει... Στο site τους ωστόσο το 6300 είναι στη λίστα με τις συμβατές συσκευές!

Καμιά ιδέα;;

*To PC Suite δεν κάνω τον κόπο να το εγκαταστήσω γιατί στο site της Nokia δείχνει ότι με το 6300 δουλεύει μόνο μέσω bt!!;;;

edit: Η έκδοση 2.3 του MOBILedit δεν υποστηρίζει το 6300... :oops:

Έχεις 6300;; Είσαι trendy! :D

Έχω συνδέσει πολλές φορές το 6300 με το pcsuite με καλώδιο. Κάθε φορά μου βγάζει την πίστη για να συνδεθεί αλλά οχι οτι δε γίνεται.

Επιβεβαιωνω κι εγω... μεχρι τωρα δηλαδη...

Παρομοίος..το είχα δώσει άλλα έκανα την αναβάθμιση και η δοκιμή έδειξε ότι ήταν ΟΚ. Θα δούμε...

Το PC Suite συνδέεται με το 6300 με καλώδιο Mini USB κανονικότατα και μάλιστα πάρα πολύ εύκολα και γρήγορα ..

Δεν καταλαβαίνω που υπάρχει δυσκολία .. :wacko:

Το πρόβλημα που προέκυψε είναι πως δεν αναγνωρίζεται από το MOBILedit (με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μεταφέρω τις αποθηκευμένες επαφές από το παλιό Siemens μου)! :cry: Δοκίμασα όλες τις επιλογές σύνδεσης μέσω USB και το pc βρίσκει το κινητό, αλλά το MOBILedit δε νιώθει... Στο site τους ωστόσο το 6300 είναι στη λίστα με τις συμβατές συσκευές!

Καμιά ιδέα;;

Μπορείς να συνχρονίσεις της επαφές του Siemens σε Outlook? (oxi Outlook Express). Αν το κάνεις μετά μεσω PCSuite (παίζει κανονικά με καλωδιο mini-USB), μπορείς να τις μεταφέρεις στο 6300.

*To PC Suite δεν κάνω τον κόπο να το εγκαταστήσω γιατί στο site της Nokia δείχνει ότι με το 6300 δουλεύει μόνο μέσω bt!!;;;

edit: Η έκδοση 2.3 του MOBILedit δεν υποστηρίζει το 6300... :oops:

Όπως είπα παραπάνω, παίζει κανονικά με καλωδιο mini-USB

Thanks jpeppas. Θα δοκιμάσω μέσω Οutlook.

Να πω όμως ότι το ζητούμενο ήταν να βρει το MOBILedit το 6300... Δυστυχώς ακόμα δεν το κατάφερα, αν και δοκίμασα με έκδοση (2.8) του προγράμματος που έχει το 6300 στη λίστα του, ενώ πέρασα και τους οδηγούς του κινητού από το site της Nokia και πλέον εμφανίζεται κανονικά στο device manager. :help:

Για το PC Suite ανέφερα απλά αυτό που είδα σε πινακάκι στο site της Nokia. Όπως έγραψα, δεν το δοκίμασα. Μη βαράτε λοιπόν!... :innocent:

Έχεις 6300;; Είσαι trendy! :D

Παιδάκια , θα ήθελα να μου πείτε σε ποια σελίδα μπορώ να βρω θέματα και ήχους για NoKiA 6300!!

:)