harryal Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Είχε ειπωθεί από ένα φίλο ότι η Νοκια θα βγάλει αναβάθμιση που θα λύνει το πρόβλημα... Γνωρίζει κανείς τίποτα επί του θέματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woman Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Είπα να κάνω μία λίστα με τα bluetooth handsfree που είναι συμβατά με το κινητάκι μας. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν έχω δοκιμάσει κάποιο από αυτά, απλά συγκεντρώνω αυτά που έχουν πει άλλοι χρήστες.. 1. Jabra Bt 125 2. Jabra Bt 135 3. Velo bc-23 4. Nokia BH-900 5. Nokia BH-800 6. LG HBM-730 7. Nokia Wireless Stereo Headset HS-12w 8. I.TECH CLIP V BLUETOOTH HEADSET :D Παράθεση "Η λήθη οδηγεί στην τραγική επανάληψη" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Είπα να κάνω μία λίστα με τα bluetooth handsfree που είναι συμβατά με το κινητάκι μας. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν έχω δοκιμάσει κάποιο από αυτά, απλά συγκεντρώνω αυτά που έχουν πει άλλοι χρήστες.. 1. Jabra Bt 125 2. Jabra Bt 135 3. Velo bc-23 4. Nokia BH-900 5. Nokia BH-800 6. LG HBM-730 7. Nokia Wireless Stereo Headset HS-12w :D Μπράβο για το κουράγιο σου, και την υπομονή! :) Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 @Woman η αδερφή μου έχει το I.TECH CLIP V BLUETOOTH HEADSET και λέει οτι παίζει καλά. Βάλτο στην λίστα και αυτό! BTW : great job :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 http://imageshack.gr/files/7k77mi2lspxb3kr0ko05_thumb.jpg http://imageshack.gr/files/6mwa85s52yh0klywqpr1_thumb.jpg Oriste kai oi fotos!!!:D:D:D:happy::lol::p;) Δεν φαίνεται καθαρά! Η θήκη είναι πλαστική ή μεταλλική σαν τη "μαμά" του; Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Δεν φαίνεται καθαρά! Η θήκη είναι πλαστική ή μεταλλική σαν τη "μαμά" του; Οταν λες θηκη; Το πίσω μέρος είναι πλαστικό.Τα καπάκι της μπαταρίας και το μπροστά μεταλλικό. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Δεν φαίνεται καθαρά! Η θήκη είναι πλαστική ή μεταλλική σαν τη "μαμά" του; Einai san tin mama tou!!!:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrnoname Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Καλή χρονιά σε όλους σας! Αγόρασα με επιδότηση από cosmote το 6300. Σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος μιας και το έχω λίγες μέρες. Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι κατά τη διάρκεια ομιλίας κάποιες φορές ακούγεται από το ακουστικό του ένας ήχος ηλεκτρομαγνητικού θορύβου σαν τον ήχο των παρεμβολών που κάνουν τα κινητά στα ηχεία. Όχι πολύ δυνατά, αλλά ακούγεται, ιδίως αν το σήμα δεν είναι και στα φόρτε του. Το έχει παρατηρήσει κανένας ή να το πάω στα oteshops που το πήρα να το κοιτάξουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dis Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Το πρωί παρέλαβα το black cover από τον φίλο Νικόλα (Scottas). Ποιοτικά πολύ καλό, αισθητικά το ίδιο. Πολύ θετικό το ότι περιέχει και όλα τα κουμπιά, ακόμα και το κάλυμμα για τη miniUSB. Και ο Scottas συνεπής σε όλα. Thank you. Υ.Γ.: ίσως θα ήθελα κι άλλη μια αν υπάρχει. φοβάμαι ότι θα γεμίσει γρατσουνιές πολύ σύντομα όπως και η πρώτη. EDIT : Αυτό που λέγαμε για την ποιότητα μπορώ να το πάρω πίσω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Καλησπερα, καλη χρονια σε ολους ! Ξερει κανεις να μου πει, γιατι στη συσκευη παρολο που εχω ενεργοποιησει τη λειτουργια ναρκης και την εξοικ.ενεργειας, δεν σβηνει ποτε τελειως η οθονη?.. Συγκεκριμενα, οση ωρα κι αν περασει, δεν μαυριζει η οθονη. Παντα ''αχνοφαινεται'' το θεμα και οι ενδειξεις σηματος, μπαταριας κλπ. Πραγμα που τρωει μπαταρια.. ετσι δεν ειναι?.. Ξερει λοιπον κανεις τι μπορει να συμβαινει? Ευχαριστω για τις τυχον απαντησεις ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Καλησπερα, καλη χρονια σε ολους ! Ξερει κανεις να μου πει, γιατι στη συσκευη παρολο που εχω ενεργοποιησει τη λειτουργια ναρκης και την εξοικ.ενεργειας, δεν σβηνει ποτε τελειως η οθονη?.. Συγκεκριμενα, οση ωρα κι αν περασει, δεν μαυριζει η οθονη. Παντα ''αχνοφαινεται'' το θεμα και οι ενδειξεις σηματος, μπαταριας κλπ. Πραγμα που τρωει μπαταρια.. ετσι δεν ειναι?.. Ξερει λοιπον κανεις τι μπορει να συμβαινει? Ευχαριστω για τις τυχον απαντησεις ! Την εξοικονόμηση ενέργειας,την ενεργοποίησες;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Ναι φιλε μου.. Και η εξοικ.ενεργειας ειναι ενεργοποιημενη. Αλλα τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Ναι φιλε μου.. Και η εξοικ.ενεργειας ειναι ενεργοποιημενη. Αλλα τιποτα.. Μήπως αν άλλαζες θέμα;;;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Τιποτα και με αλλαγη θεματος.. Καμμια ιδεα παιδες????.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Το πρωί παρέλαβα το black cover από τον φίλο Νικόλα (Scottas). Ποιοτικά πολύ καλό, αισθητικά το ίδιο. Πολύ θετικό το ότι περιέχει και όλα τα κουμπιά, ακόμα και το κάλυμμα για τη miniUSB. Και ο Scottas συνεπής σε όλα. Thank you. Υ.Γ.: ίσως θα ήθελα κι άλλη μια αν υπάρχει. φοβάμαι ότι θα γεμίσει γρατσουνιές πολύ σύντομα όπως και η πρώτη. EDIT : Αυτό που λέγαμε για την ποιότητα μπορώ να το πάρω πίσω ? Kalispera File Mou Sou arese i prosopsi??? 8es kai alli? Filika Nikolas:D:):p;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Eνας φίλος μου, μόλις είδε το μενού "Λειτουργία νάρκης" μου λέει: Δηλαδή το οπλίζεις και το πετάς στον εχθρό; :lol: Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Σήμερα παρέλαβα και εγώ το black cover από τον φίλο Scottas. Πολύ μου αρέσει η καινούργια πρόσοψη!! Thanks Scottas for everything! Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Σήμερα παρέλαβα και εγώ το black cover από τον φίλο Scottas. Πολύ μου αρέσει η καινούργια πρόσοψη!! Thanks Scottas for everything! Na se kala file mou 8a afisw kai aksiologisi twra:D:):p Me geia to neo sou kinitaki:D:):p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woman Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Παιδιά, όποιος χρησιμοποιεί το bluetooth LG HBM-730, μπορεί να μου πει αν λειτουργεί 100%? Μη χαλάσω πάλι τζάμπα λεφτά.. :mad: Ευχαριστώ.. Παράθεση "Η λήθη οδηγεί στην τραγική επανάληψη" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Καλησπερα, καλη χρονια σε ολους ! Ξερει κανεις να μου πει, γιατι στη συσκευη παρολο που εχω ενεργοποιησει τη λειτουργια ναρκης και την εξοικ.ενεργειας, δεν σβηνει ποτε τελειως η οθονη?.. Συγκεκριμενα, οση ωρα κι αν περασει, δεν μαυριζει η οθονη. Παντα ''αχνοφαινεται'' το θεμα και οι ενδειξεις σηματος, μπαταριας κλπ. Πραγμα που τρωει μπαταρια.. ετσι δεν ειναι?.. Ξερει λοιπον κανεις τι μπορει να συμβαινει? Ευχαριστω για τις τυχον απαντησεις ! Μηπως καποιος μπορει να βοηθησει, εχει καμμια ιδεα..? 'Η να το επιστρεψω ρε παιδια αυριο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Μηπως καποιος μπορει να βοηθησει, εχει καμμια ιδεα..? 'Η να το επιστρεψω ρε παιδια αυριο? Δοκίμασε να το κάνεις αναβάθμηση.Αν δεν, τοτε πάντω στην ΝΟΚΙΑ ή αν το έχεις λιγότερο απο 7 μέρες για αντικατάσταση Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 24 ωρες το εχω. Μαλλον για αντικατασταση το βλεπω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 24 ωρες το εχω. Μαλλον για αντικατασταση το βλεπω.. Οχι μάλλλον.Πάνε για αντικατάσταση, μην το σκέφτεσαι καθολου. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Τελικα, λυθηκε το προβληματακι με την εξης απλη κινηση.. Επανεκκινηση!!:) Ευχαριστω παντως και τα δυο παιδια που προσφερθηκαν για να βοηθησουν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexst13 Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Βρε παίδες μην ψάχνεστε ποιο bt δουλεύει και ποιο όχι. Η NOKIA μου είπε ότι το γνωρίζουν ότι υπάρχει πρόβλημα και στην επομενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσει αναβάθμιση ειδικά για αυτό το πρόβλημα. Τηλεφωνήσετε στο 8011166542 (Νοκια) και θα σας πουν το ίδιο. Υπομονή λοιπόν μια βδομάδα και μην ψάχνετε το μαγικό bt Τιποτα ακομα, ε;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts