Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6300

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είχε ειπωθεί από ένα φίλο ότι η Νοκια θα βγάλει αναβάθμιση που θα λύνει το πρόβλημα...

Γνωρίζει κανείς τίποτα επί του θέματος;

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είπα να κάνω μία λίστα με τα bluetooth handsfree που είναι συμβατά με το κινητάκι μας. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν έχω δοκιμάσει κάποιο από αυτά, απλά συγκεντρώνω αυτά που έχουν πει άλλοι χρήστες..

1. Jabra Bt 125

2. Jabra Bt 135

3. Velo bc-23

4. Nokia BH-900

5. Nokia BH-800

6. LG HBM-730

7. Nokia Wireless Stereo Headset HS-12w

8. I.TECH CLIP V BLUETOOTH HEADSET

:D

"Η λήθη οδηγεί στην τραγική επανάληψη"

Είπα να κάνω μία λίστα με τα bluetooth handsfree που είναι συμβατά με το κινητάκι μας. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν έχω δοκιμάσει κάποιο από αυτά, απλά συγκεντρώνω αυτά που έχουν πει άλλοι χρήστες..

1. Jabra Bt 125

2. Jabra Bt 135

3. Velo bc-23

4. Nokia BH-900

5. Nokia BH-800

6. LG HBM-730

7. Nokia Wireless Stereo Headset HS-12w

:D

Μπράβο για το κουράγιο σου, και την υπομονή! :)

Δεν φαίνεται καθαρά!

Η θήκη είναι πλαστική ή μεταλλική σαν τη "μαμά" του;

"Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..."

Δεν φαίνεται καθαρά!

Οταν λες θηκη; Το πίσω μέρος είναι πλαστικό.Τα καπάκι της μπαταρίας και το μπροστά μεταλλικό.

Γιώργος

Δεν φαίνεται καθαρά!

Einai san tin mama tou!!!:)

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

Καλή χρονιά σε όλους σας!

Αγόρασα με επιδότηση από cosmote το 6300. Σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος μιας και το έχω λίγες μέρες. Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι κατά τη διάρκεια ομιλίας κάποιες φορές ακούγεται από το ακουστικό του ένας ήχος ηλεκτρομαγνητικού θορύβου σαν τον ήχο των παρεμβολών που κάνουν τα κινητά στα ηχεία. Όχι πολύ δυνατά, αλλά ακούγεται, ιδίως αν το σήμα δεν είναι και στα φόρτε του. Το έχει παρατηρήσει κανένας ή να το πάω στα oteshops που το πήρα να το κοιτάξουν;

Το πρωί παρέλαβα το black cover από τον φίλο Νικόλα (Scottas). Ποιοτικά πολύ καλό, αισθητικά το ίδιο. Πολύ θετικό το ότι περιέχει και όλα τα κουμπιά, ακόμα και το κάλυμμα για τη miniUSB.

Και ο Scottas συνεπής σε όλα. Thank you.

Υ.Γ.: ίσως θα ήθελα κι άλλη μια αν υπάρχει. φοβάμαι ότι θα γεμίσει γρατσουνιές πολύ σύντομα όπως και η πρώτη.

EDIT : Αυτό που λέγαμε για την ποιότητα μπορώ να το πάρω πίσω ?

Καλησπερα, καλη χρονια σε ολους !

Ξερει κανεις να μου πει, γιατι στη συσκευη παρολο που εχω ενεργοποιησει τη λειτουργια ναρκης και την εξοικ.ενεργειας, δεν σβηνει ποτε τελειως η οθονη?.. Συγκεκριμενα, οση ωρα κι αν περασει, δεν μαυριζει η οθονη. Παντα ''αχνοφαινεται'' το θεμα και οι ενδειξεις σηματος, μπαταριας κλπ. Πραγμα που τρωει μπαταρια.. ετσι δεν ειναι?.. Ξερει λοιπον κανεις τι μπορει να συμβαινει?

Ευχαριστω για τις τυχον απαντησεις !

Ξερει κανεις να μου πει, γιατι στη συσκευη παρολο που εχω ενεργοποιησει τη λειτουργια ναρκης και την εξοικ.ενεργειας, δεν σβηνει ποτε τελειως η οθονη?.. Συγκεκριμενα, οση ωρα κι αν περασει, δεν μαυριζει η οθονη. Παντα ''αχνοφαινεται'' το θεμα και οι ενδειξεις σηματος, μπαταριας κλπ. Πραγμα που τρωει μπαταρια.. ετσι δεν ειναι?.. Ξερει λοιπον κανεις τι μπορει να συμβαινει?

Την εξοικονόμηση ενέργειας,την ενεργοποίησες;:confused:

Ναι φιλε μου.. Και η εξοικ.ενεργειας ειναι ενεργοποιημενη. Αλλα τιποτα..

Μήπως αν άλλαζες θέμα;;;:worry:

Το πρωί παρέλαβα το black cover από τον φίλο Νικόλα (Scottas). Ποιοτικά πολύ καλό, αισθητικά το ίδιο. Πολύ θετικό το ότι περιέχει και όλα τα κουμπιά, ακόμα και το κάλυμμα για τη miniUSB.

Και ο Scottas συνεπής σε όλα. Thank you.

Υ.Γ.: ίσως θα ήθελα κι άλλη μια αν υπάρχει. φοβάμαι ότι θα γεμίσει γρατσουνιές πολύ σύντομα όπως και η πρώτη.

EDIT : Αυτό που λέγαμε για την ποιότητα μπορώ να το πάρω πίσω ?

Kalispera File Mou

Sou arese i prosopsi???

8es kai alli?

Filika

Nikolas:D:):p;)

Eνας φίλος μου, μόλις είδε το μενού "Λειτουργία νάρκης" μου λέει:

Δηλαδή το οπλίζεις και το πετάς στον εχθρό; :lol:

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Σήμερα παρέλαβα και εγώ το black cover από τον φίλο Scottas. Πολύ μου αρέσει η καινούργια πρόσοψη!! Thanks Scottas for everything!
mobile προβληματισμοί...

Σήμερα παρέλαβα και εγώ το black cover από τον φίλο Scottas. Πολύ μου αρέσει η καινούργια πρόσοψη!! Thanks Scottas for everything!

Na se kala file mou 8a afisw kai aksiologisi twra:D:):p

Me geia to neo sou kinitaki:D:):p

Παιδιά, όποιος χρησιμοποιεί το bluetooth LG HBM-730, μπορεί να μου πει αν λειτουργεί 100%? Μη χαλάσω πάλι τζάμπα λεφτά.. :mad:

Ευχαριστώ..

"Η λήθη οδηγεί στην τραγική επανάληψη"

Μηπως καποιος μπορει να βοηθησει, εχει καμμια ιδεα..? 'Η να το επιστρεψω ρε παιδια αυριο?

Μηπως καποιος μπορει να βοηθησει, εχει καμμια ιδεα..? 'Η να το επιστρεψω ρε παιδια αυριο?

Δοκίμασε να το κάνεις αναβάθμηση.Αν δεν, τοτε πάντω στην ΝΟΚΙΑ ή αν το έχεις λιγότερο απο 7 μέρες για αντικατάσταση

Γιώργος

24 ωρες το εχω. Μαλλον για αντικατασταση το βλεπω..

Οχι μάλλλον.Πάνε για αντικατάσταση, μην το σκέφτεσαι καθολου.

Γιώργος

Τελικα, λυθηκε το προβληματακι με την εξης απλη κινηση.. Επανεκκινηση!!:)

Ευχαριστω παντως και τα δυο παιδια που προσφερθηκαν για να βοηθησουν :)

Βρε παίδες μην ψάχνεστε ποιο bt δουλεύει και ποιο όχι. Η NOKIA μου είπε ότι το γνωρίζουν ότι υπάρχει πρόβλημα και στην επομενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσει αναβάθμιση ειδικά για αυτό το πρόβλημα. Τηλεφωνήσετε στο 8011166542 (Νοκια) και θα σας πουν το ίδιο. Υπομονή λοιπόν μια βδομάδα και μην ψάχνετε το μαγικό bt

Τιποτα ακομα, ε;;;;