oregon Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Απο την εξυπηρέτηση της Cosmote, της ειπαν ότι η σειρα 6ΧΧΧ της Νόκια παρουσιαζει το προβλημα αυτό. Το περιεργο είναι ότι & με το 6131 που είχε πιο πριν ειχαμε το ίδιο θέμα... Η κάρτα SIM ειναι σχετικα καινούργια (1 χρονο περιπου μαζι με την αγορά του 6131). Την συμβούλευσαν, λοιπόν να πάει στην Νοκια να της κάνουν λέει μια ρύθμιση (όχι αναβάθμιση) που δεν την κάνουν αλλού... ΚΟΥΦΟ???!!! Καμια ιδέα για το προβλημα αυτό παιδιά;;;; Η απαντηση της Cosmote ειναι τουλαχιστον αστεια !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hristos13gr Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Το περίμενα ότι θα λεγανε κάποια μλκια από την cosmote, αλλα το δοκιμάσαμε μηπως μας έλεγαν τιποτα για την SIM. Μηπως μπορει καποιος αυτό με τους χαρακτήρες γιατι προκαλεί αυτο το πρόβλημα;;; αφου το κινητο απο την Νοκια εχει υποτειθεται τις σωστες ρυθμισεις, & γιατι εγω δεν εχω προβλημα (που δεν εχω πειράξει την συγκεκριμένη ρύθμιση);;; Μήπως μπορει κάποιος να μου εξηγησει ήθελα να πω... Sorry!! Παράθεση ΠΑΟ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yulin Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Χαιρετώ. Λοιπόν τελικά το πήρα κι εγώ :) Οι εντυπώσεις μου μέχρι στιγμής είναι ανάμεικτες. Με έχει ξετρελάνει με κάποια στοιχεία, κάποια άλλα όμως με ξενέρωσαν (φταίω μάλλον εγώ που δεν έχω ιδέα από symbian :wacko:) Οι ερωτήσεις μου τώρα: 1) το τζαμάκι της εξωτερικής οθόνης δεν "κουμπώνει" τέλεια και η κάτω πλευρά του αφήνει ένα κενό (ελάχιστο μεν αλλά κενό)στο τηλέφωνο. Συμβαίνει σε όλους αυτό ή μόνο στο δικό μου έτυχε? Με φοβίζει αυτό γιατί και μια σταγόνα νερό να μπει μέσα, πάει το τηλέφωνο. 2) Πολλά παιχνίδια java που είχα στο 6131 και έπαιζαν τέλεια, τα εγκατέστησα και στο 6290. Μόνο που εδώ τρέχουν με "σπασίματα" στο παίξιμο και σε πολλές περιπτώσεις πολύ πιό αργά.!!! Τι φταίει ? Συμβαίνει και σε εσάς? Πως το λύνουμε? 3) Μερικά παιχνίδια δεν τα δέχεται καν , ενψ τα είχα κανονικά στο 6131, και μου ζητάει κάποιο κλειδί. Τι είναι αυτό? Εκτός αυτών των προβλημάτων, όλα τα άλλα είναι τέλεια στο κινητό. Κυρίως όμως με προβληματίζει το θέμα παιχνίδια java....:cry::cry::cry: Και μια άλλη ερώτηση, μάλλον χαζή. Πως στέλνω ένα κομμάτι πχ mp3 σε ένα άλλο κινητό με bluetoοth ή ir? Στο 6131 είχα τέτοια επιλογή, εδώ δεν την βρίσκω πουθενά :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 [...]Πως στέλνω ένα κομμάτι πχ mp3 σε ένα άλλο κινητό με bluetoοth ή ir? Στο 6131 είχα τέτοια επιλογή, εδώ δεν την βρίσκω πουθενά :wacko:[...] Το λειτουργικό από μόνο του δεν επιτρέπει την αποστολή προστατευμένων αρχείων όπως μουσικών κομματιών, εφαρμογών κλπ. Για να κάνεις κάτι τέτοιο θα πρέπει να εγκαταστήσεις μία επιπλέον εφαρμογή όπως ο X-Plore, ο οποίος σου επιτρέπει να στείλεις τέτοιου είδους αρχεία προς οποιοδήποτε τηλέφωνο. Για το πού βρίσκουμε εφαρμογές για το τηλέφωνό μας, στο αντίστοιχο θέμα. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANG Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Από το ίδιο το κινητό, όχι δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα... Για ηχογράφηση συνομιλίας υπάρχουν εφαρμογές τρίτων. Πληροφοριακά αναφέρω τη ultimate voice recorder 3.01. Τη βρίσκεις εδώ: http://rapidshare.com/files/57996543/Ultimate.Voice.Recorder.v3.01.rar.html Σημείωση: Για να ισχύει το πιστοποιητικό του ****** η ημερομηνία πρέπει να είναι 26/9/07 Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια . Το κινητο το πηρα και ειναι μια χαρα . Του εβαλα και το συγκεκριμενο προγραμμα αλλα αυτο που θελω να ρωτησω ειναι γιατι δεν σταματαει το χαρακτηριστικο μπιπ. Ενω υπαρχει στο μενου επιλογη, αυτη δεν βοηθαει .Και ειναι ασχημο γιατι ακουγεται αρκετα δυνατα . Επισης να αναφερω το εξης .Ειχα στο παρελθον ενα TREO 600 το οποιο και διελυσα. Απο αυτο μου εμεινε ενα καλωδιο που ειχα για να συνδεω κανονικα ακουστικα στο βυσμα του τηλεφωνου. Λοιπον το δοκιμασα και δουλευει μια χαρα με το 6290 . Για οποιον ενδιαφερεται λοιπον νομιζω οτι μπορει να βρει αναλογους ανταπτορες που ειναι για τα τρεο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yulin Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Το λειτουργικό από μόνο του δεν επιτρέπει την αποστολή προστατευμένων αρχείων όπως μουσικών κομματιών, εφαρμογών κλπ. Για να κάνεις κάτι τέτοιο θα πρέπει να εγκαταστήσεις μία επιπλέον εφαρμογή όπως ο X-Plore, ο οποίος σου επιτρέπει να στείλεις τέτοιου είδους αρχεία προς οποιοδήποτε τηλέφωνο. Για το πού βρίσκουμε εφαρμογές για το τηλέφωνό μας, στο αντίστοιχο θέμα. Ok ευχαριστώ :) Το έβαλα και είναι μια χαρά. Στο θέμα των java games έβγαλα μια άκρη. Όταν απενεργοποιήσω τον ήχο παίζουν μια χαρά. Όταν παίζουν με ήχο σέρνονται....Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yulin Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Παιδιά εσάς τα παίζει όλα τα java games? Πχ το god of war mobile το παίζει? Εάν είναι πρόβλημα που δεν τα παίζει, να το πάω στο service, να μου το αλλάξουν επιτοπου καθώς το έχω 3 μέρες. Εμένα δεν μου τα παίζει όλα τα games . Τα games που έχουν εφέ πχ εκρήξεις κτλ δεν τα παίζει με ήχο αλλά τα παίζει χωρίς ήχο.... Αυτό είναι μεγάλο μείον καθώς περνάω με τα παιχνίδια του κινητού πολύ ώρα γιατί είμαι νυχτοφύλακας. Δεν βγαίνει η βάρδια αλλιώς ρε παιδιά.:worry::( Αν ξέρει κανείς ας βοηθήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yulin Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 Tελικά είχε πρόβλημα η συσκευή. Το πήγα στο service στο Πλαίσιο και μου το αλλάξανε μέσα σε μία μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cac Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 παιδια χρειάστηκα να μπω στο vodafone live και δεν μπορώ να βρω την επιλογή. Βρήκα κάτι αλλά δεν είναι πλήρες το menu toy vodafone live 3g. Δηλαδή δεν έχει live tv, δεν μπορώ να δω java παιχνίδια για να τα κατεβάσω, το περιβάλλον του δεν είναι όπως όταν μπαίνεις από άλλα κινητά κλπ κλπ. Εχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις. Οποιος μπορεί ας βοηθήσει... Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 παδια έχω ξανα ρωτησει αλλά για σηγουριά.....παίζει δυνατά από τα ηχεία ?δηλ. καποιος που έχει ακούσει το n73 ή 6234 παίζει σαν αυτά?η σαν ποιο κινητό παίζει? Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tek640 Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Ψαχνοντας διαφορα σχετικα με το κινητο και το bluetooth ανακαλυψα οτι το 6290 δεν υποστηριζει συνδεση με serial port μεσω bluetooth. Γνωριζει κανεις κατι σχετικο η απλα δεν υποστηριζει αυτη την λειτουργια? Υπαρχει τροπος να ενεργοποιηθει? Παράθεση ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- www.ktmhellasclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr234567 Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 καλησπέρα παιδιά θέλω να το αγοράσω. έχει όμως ανοιχτή ακρόαση; θέλω ΣΙΓΟΥΡΗ απάντηση όμως. ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 καλησπέρα παιδιά θέλω να το αγοράσω. έχει όμως ανοιχτή ακρόαση; θέλω ΣΙΓΟΥΡΗ απάντηση όμως. ευχαριστώ πολύ Και φυσικά έχει! Όλα τα S60 έχουν...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr234567 Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Και φυσικά έχει! Όλα τα S60 έχουν...;) ευχαριστώ για την άμεση απάντηση φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr234567 Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 285 καλή τιμή kinitomania.com/component/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,111/option,com_virtuemart κούκλα το γαλάζιο ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 παιδιά αυτη την καρτούλα την παίρνει το κινητό?http://www.photoagora.gr/sandisk-microsdhc-8-gb-p32824.html ή μια τετοια 4 ή 6?? Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 παιδιά αυτη την καρτούλα την παίρνει το κινητό?http://www.photoagora.gr/sandisk-microsdhc-8-gb-p32824.html ή μια τετοια 4 ή 6?? Νομίζω μέχρι 4GB παίρνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 νομίζω πως είναι τα ίδια με το n95 άρα λόγικά θα την παίρνει!!!εύχαριστω!!! Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANG Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 Εγω ειχα το 6234 και τωρα εχω το 6290. Δεν μπορω να το πω με σιγουρια αλλα το πρωτο επαιζε ενα "κλικ" πιο δυνατα απο το δευτερο . Βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι δεν παιζει καλα , απλα εχω αυτη την εικονα . Δεν δοκιμασα με τα ιδια τραγουδια..... Παντως ειναι μια χαρα και η μουσικη και η ανοιχτη ακροαση(την οποια και εχει φυσικα, απαντω στο πιο πανω μηνυμα) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντισεις σας θα το πάρω τελεικά και ειμαι σιγουρος πως θα μείνω ευχαριστμένος!! Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cac Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 παιδια χρειάστηκα να μπω στο vodafone live και δεν μπορώ να βρω την επιλογή. Βρήκα κάτι αλλά δεν είναι πλήρες το menu toy vodafone live 3g. Δηλαδή δεν έχει live tv, δεν μπορώ να δω java παιχνίδια για να τα κατεβάσω, το περιβάλλον του δεν είναι όπως όταν μπαίνεις από άλλα κινητά κλπ κλπ. Εχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις. Οποιος μπορεί ας βοηθήσει... Ευχαριστώ! καμία βοήθεια???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Pωτα καλυτερα εδω :) http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=27 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cougar Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Εχει το κινητο μετρητη μηνυματων οπως ειχαν αλλα νοκια? Το ψαχνω εδω και αρκετη ωρα αλλα δεν το βρισκω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 12, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Εχει το κινητο μετρητη μηνυματων οπως ειχαν αλλα νοκια? Το ψαχνω εδω και αρκετη ωρα αλλα δεν το βρισκω! Τα S60 δεν έχουν μετρητή μηνυμάτων. Το γιατί, είναι απορίας άξιο...:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 παιδιά το κινητό είναι τέλειο!!έχει καταπλικτική οθόνη είναι πολύ γρήγορο και η κάμερα αρκτά καλή!!!μήπως ξέρεετ πόση ώρα το φορτίζω? Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts