c00kiE Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 ειναι ποιο ελαφρια απο τα gold(μαυρα) ετσι?? νομίζω πως ναι... Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Τα μαυρα ειναι τα classic. Τα gold ειναι μπεζ. Τα μπλε ειναι αναμεσα και δεν ειναι αυτα που εδειξε ο φιλος στη φωτογραφια. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sin242 Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Δοκίμασα κι εγώ τα μπλέ. Καλά είναι αλλά δεν είναι σαν το Assos μπλέ. Παράθεση A Big F to all the trendies... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 meta apo kapoies allages exo kataliksei ta teleutaia xronia se dunhill (asimi) apisteuto tsigaro Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 ρε παιδια ειδα προσφατα κατι που μου εκανε εντυπωση.. τα πακετα,20 τσιγαρα δεν εχουν μεσα?η κυκλοφορουν και με λιγοτερα? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Τα καλύτερα τσιγάρα είναι αυτά που κιτρινίζουν τα δόντια περισσότερο από τα άλλα. & - Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 ρε παιδια ειδα προσφατα κατι που μου εκανε εντυπωση.. τα πακετα,20 τσιγαρα δεν εχουν μεσα?η κυκλοφορουν και με λιγοτερα? Merikes markes exun bgalei k 10-rakia paketa! Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Τα καλύτερα τσιγάρα είναι αυτά που κιτρινίζουν τα δόντια περισσότερο από τα άλλα. & - αν θες να σου κανει καποιος καφε δοντακια πες μου..υπαρχει τροπος:lol: Merikes markes exun bgalei k 10-rakia paketa!ναι ε?δε το ηξερα?δε το εχουν ολες? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 ναι ε?δε το ηξερα?δε το εχουν ολες? 10αρακι εχουν Malboro,camel,winston,prince. στο εξωτερικο εχω ακουσει οτι εχουν και davidoff. Τα ιδια τσιγαρα ειναι απλως εχουν μιση τιμη και μιση ποσοτητα! Για το davidoff μπλε, το δοκιμασα και εγω. Μου αρεσαν περισσοτερο απο τα gold και το μαυρο. ;) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 10αρακι εχουν Malboro,camel,winston,prince. στο εξωτερικο εχω ακουσει οτι εχουν και davidoff. Ναι έχουν και τα davidoff 10άρι πακέτο στο εξωτερικό.. Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Τα μαυρα ειναι τα classic. Τα gold ειναι μπεζ. Τα μπλε ειναι αναμεσα και δεν ειναι αυτα που εδειξε ο φιλος στη φωτογραφια. Onws ta kozara k egw einai skouro mple alla dn ta phra. Παράθεση One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Wirelessly posted (Vodafone/1.0/903SH/SHG001 Browser/UP.Browser/7.0.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 Ext-J-Profile/JSCL-1.2.2 Ext-V-Profile/VSCL-2.0.0) Exei kaneis dokimasei ta pall mall ta portokali? Xerete apo apopsh poiotitas ti paizei se auta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΡΚΑ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΦΤΗΝΗ (ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ) ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΚΟΨΤΕ ΤΟ". STEVE, Ο ΤΥΠΑΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΨΕ ΤΟ MURATTI ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΟΨΕ ΠΡΙΝ ΤΟΝ "ΚΟΨΕΙ"!!!! Παράθεση steve Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Κάπνιζα Davidoff. Το κοψα όμως μετά από πάρα πολλά παρακάλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Δεν είναι κακά τα rich blue. Εννοείται ανώτερα από τα άσπρα και τα μπεζ, αλλά δε φτάνουν την τελειότητα των μαύρων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 αν θες να σου κανει καποιος καφε δοντακια πες μου..υπαρχει τροπος:lol: Τρώγωντας σοκολατίτσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Οχι καλε.εννοω να ειναι μονιμως καφε Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Drum μπλε.καπνο εννοειται. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Εννοείται, γιατί αυτα τα καινούρια drum τα έτοιμα, δε λένε και πολλά. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Εννοείται, γιατί αυτα τα καινούρια drum τα έτοιμα, δε λένε και πολλά. Δεν λενε τιποτα φιλε. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Drum μπλε.καπνο εννοειται. agorasa simera kai ego strifta ta drum kapno kai to metaniosa dn mou aresan katholou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paremvasi Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Δεν είναι κακά τα rich blue. Εννοείται ανώτερα από τα άσπρα και τα μπεζ, αλλά δε φτάνουν την τελειότητα των μαύρων. Καλά αυτό είναι σίγουρο... Φαντάζομαι αναφερόμαστε στο ίδιο "προϊόν":ninja: Παράθεση Ανεξάρτητος; LOL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 agorasa simera kai ego strifta ta drum kapno kai to metaniosa dn mou aresan katholou Αν καπνισες για πρωτη φορα καπνο φιλε μου λογικο ειναι να μην σου αρεσε. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 oxi re file kapnizo kai golden virginia kapno alla to drum dn mou arese se sxesi kai me alla pou exo dokimasi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_London Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 kalo to oti den sou arese! Vevaia uparxei kai i periptwsi na min to estripses kala kai gia auto na min exeis kai tin kaluteri twn emperiwn....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts