Bayern7 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Mexri omws na sinithiseis na striveis etsi posh wra efages? Opote oute oi fylakismenoi :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Οχι αγορι μου ουτε δευτερολεπτο δεν περνει παραπανο και τις περισοτερες φορες στιβω πιο γρηγορα απο αλους που στιβουν κανονικα:D :p Για πες παραπανω για αυτο το στριψιμο ! Δεν καταλαβα, τι ακριβως κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Α τώρα που είπε ο Bayern για φυλακισμένους... :p Ξέρετε πώς γίνεται το φίλτρο του τσιγάρου σαν λεπίδι; (αυτές οι κακές παρέες με χάλασαν εμένα :p) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 To καις με τον αναπτηρα και το πιέζεις στην άκρη :p Και καλά γι αυτο απαγορευονται τα τσιγάρα με φίλτρα στις φυλακές. :lol: sadiagraxa Είναι δύσκολο να στο περιγράψει κάποιος. Απλά έχεις το χαρτάκι με την κόλλα προς τα κάτω και προς τα σένα. βάζεις από πάνω καπνό φίλτρο ********. Και το τυλίγεις με το κλασσικό τρόπο. Ετσι η μεριά της κόλλας είναι πιο μέσα, και δεν χρειάζεται να τυλίξεις ολόκληρο το χαρτάκι. Αυτό που περισσεύει το καις. Δίνω και μια εικόνα πρόχειρη που έφτιαξα μπας και το καταλάβεις. Γιατί με τα λόγια... http://img181.imageshack.us/img181/8493/untitledkm4.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marquez Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 To καις με τον αναπτηρα και το πιέζεις στην άκρη :p Και καλά γι αυτο απαγορευονται τα τσιγάρα με φίλτρα στις φυλακές. :lol: sadiagraxa Είναι δύσκολο να στο περιγράψει κάποιος. Απλά έχεις το χαρτάκι με την κόλλα προς τα κάτω και προς τα σένα. βάζεις από πάνω καπνό φίλτρο ********. Και το τυλίγεις με το κλασσικό τρόπο. Ετσι η μεριά της κόλλας είναι πιο μέσα, και δεν χρειάζεται να τυλίξεις ολόκληρο το χαρτάκι. Αυτό που περισσεύει το καις. Δίνω και μια εικόνα πρόχειρη που έφτιαξα μπας και το καταλάβεις. Γιατί με τα λόγια... http://img181.imageshack.us/img181/8493/untitledkm4.png xaxa γα***τος εισαι! εγω προτημο να το κοβω με ενα αποτομο τραβιγμα... Το εμαθα πολι γρηγορα,δεν μου πειρε πολι χρονο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 To καις με τον αναπτηρα και το πιέζεις στην άκρη :p Και καλά γι αυτο απαγορευονται τα τσιγάρα με φίλτρα στις φυλακές. :lol: Ισχύει αυτό; :lol: :p Πάντως έκοβε :p sadiagraxa Είναι δύσκολο να στο περιγράψει κάποιος. Απλά έχεις το χαρτάκι με την κόλλα προς τα κάτω και προς τα σένα. βάζεις από πάνω καπνό φίλτρο ********. Και το τυλίγεις με το κλασσικό τρόπο. Ετσι η μεριά της κόλλας είναι πιο μέσα, και δεν χρειάζεται να τυλίξεις ολόκληρο το χαρτάκι. Αυτό που περισσεύει το καις. Δίνω και μια εικόνα πρόχειρη που έφτιαξα μπας και το καταλάβεις. Γιατί με τα λόγια... http://img181.imageshack.us/img181/8493/untitledkm4.png Πολύ καλός αυτός ο τρόπος στριψίματος, αν δεν έχεις τι να κάνεις :D Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Σ ευχαριστω Bayern ;) Δυσκολο αλλα θα το μαθω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Τα χαρτακια Old holborn λενε τιποτα?? Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Wirelessly posted (NokiaE50-1/3.0 (06.27.1.0) SymbianOS/9.1 Series60/3.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) pws sas fanhke h sylektikh syskeuasia pou kykloforhse o old holborn o portokali? (san na eftiaxe o portokali kapws..den kaiei to laimo tooso poli pia) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecep Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Κόψτε το τσιγάρο να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι ρεεεεεεεε!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Eγω το αρχισα απο την 1 λυκειο με camel.Απω τοτε εχω αλλαξει πολλες μαρκες και τωρα κανω μονο καπνο Golden Virginia κιτρινο και παντα χωρις φιλτρο.:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Κόψτε το τσιγάρο να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι ρεεεεεεεε!!!!!!!!! :rotfl: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Wirelessly posted (NokiaE50-1/3.0 (06.27.1.0) SymbianOS/9.1 Series60/3.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) pws sas fanhke h sylektikh syskeuasia pou kykloforhse o old holborn o portokali? (san na eftiaxe o portokali kapws..den kaiei to laimo tooso poli pia) Την μεταλλικη λες ετσι? Θα ηθελα να την αγορασω αλλα δεν την εχω βρει ποτε. Μονο το διαφημιστικο πανω στην συσκευασια εχω δει. ο καλυτερος καπνος ειναι ο old holborn ο κιτρινος ;) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Wirelessly posted (NokiaE50-1/3.0 (06.27.1.0) SymbianOS/9.1 Series60/3.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) nai th metalikh. mallon exantlhthike grhgora. egw th phra molis eixe kukloforhsei. symfwnw oti o kitrinos einai kaluteros apla parathrhsa oti k o portokali o arwmatikos exei ftiaxei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Την μεταλλικη λες ετσι? Θα ηθελα να την αγορασω αλλα δεν την εχω βρει ποτε. Μονο το διαφημιστικο πανω στην συσκευασια εχω δει. ο καλυτερος καπνος ειναι ο old holborn ο κιτρινος ;) craven μπλε:p Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Εγώ πάλι από την 1η λυκείου που καπνίζω, αλλάζω μάρκα κάθε βδομάδα, όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί τόσο μου πάει κάθε πακέτο! Και επείδή το τσιγάρο είναι μια απόλαυση στο που και που για μένα και όχι συνήθεια, μου αρέσει η ποικιλία! Πολλές φορές αναγκάζομαι να πετάξω το πακέτο γιατί παλιόνουν τόσο πολύ που δε καπνίζονται! :lol: Α επίσης πότε πότε αγοράζω πούρα ΠΑΝΤΑ μη αρωματικά. Προτιμώ τίποτα Cohiba αν έχω κανένα φράγκο. Διαφορετικά και τα πούρα Ποταμιάς Domenico που έχω βρει τελευταία, μια χαρά καπνίζονται! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 craven μπλε:p Χωρις παρεξηγηση: Ο Craven ειναι ο χειροτερος καπνος που εχω καπνισει ποτε:) ενα τσιγαρο εστριψα με τετοιο καπνο και ουτε το μισο δεν εκανα:):D Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Χωρις παρεξηγηση: Ο Craven ειναι ο χειροτερος καπνος που εχω καπνισει ποτε:) ενα τσιγαρο εστριψα με τετοιο καπνο και ουτε το μισο δεν εκανα:):D Eισαι μικρος, θα μαθεις.:p Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Παιδια τα καλυτερα τσιγαρα που εχουν κυκλοφορησει ειναι τα camel prin to 2001 απο τοτε που τα πηρε ομως η Phillip morris εγιναν αστα να πανε,εγω ημουν μεχρι 5 μηνες πριν μαρλμπορο μαλακο τωρα πηγα silk cut ομως γιατι το μαρλμπορο ηταν πολυ εθιστικο Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marquez Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Πως το καταλαβενεις οτι ειναι πολι εθιστικος?:worry: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Δοκιμασα Καρελια χρυση κασετινα Πολυ ωραια τσιγαρα ;) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 ο van nelle σας αρεσει? ειναι -πιστευω- απο τους πιο γευστικους καπνους. το ασχημο ειναι οτι το βρισκεις δυσκολα στα περιπτερα..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4509/1558; en; U; ssr)) Ta malboro ta wide pou anoigoun apo to plai ta exei dokimasei kaneis? Xerete posh pissa exoun? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Eρώτηση: Τα τσιγάρα Drum (όχι ο καπνός) πώς σας φαίνονται; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Βασικα κάνω καπνό VAN NELLE και από τσιγάρα έκανα παλιά PRINCE και LUCKY STRIKE. Όσο για τα τσιγάρα DRUM, είναι επιεικώς ελεεινά!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts