RAVER Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Καπνο να ξερεις δεν βρισκεις ευκολα.επισης υπαρχουν ειδικα κορδονια για να το καθαριζεις.ενα tseimpoyki κοστιζει πανω απο 50 ευρο.σε αυτα τα λεφτα βρισκεις καλο για απλη χρηση που θελεις.παιζει ρολο απ'οτι ξυλο ειναι.επισης χρειαζεσαι και ειδικο αναπτηρα.καπνο κατω απο 15 ευρο δεν βρισκεις οπως ειναι δυσκολο να βρεις καπνο λιγοτερο απο 100γραμμαρια. Εγω καπνιζα clan.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Εγω δεν καπνιζω αλλα τα μονα που μου 'χουν αρεσει απο οσα εχω καπνισει για δοκιμη, ηταν τα Davidoff.:up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 δοκιμασε να κανεις μια βολτα στο καταστημα "ρανιος" στο πειραια! εχει τεραστια ποικιλια απο ειδη καπνιστου και θα βρεις τσιμπουkια σε πολλες και διαφορες τιμες. προσωπικα νομιζω πως ειναι το καλυτερο καταστημα σε ειδη καπνιστου.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 δοκιμασε να κανεις μια βολτα στο καταστημα "ρανιος" στο πειραια! εχει τεραστια ποικιλια απο ειδη καπνιστου και θα βρεις τσιμπουkια σε πολλες και διαφορες τιμες. προσωπικα νομιζω πως ειναι το καλυτερο καταστημα σε ειδη καπνιστου.:) Ξέρεις κι άλλα καταστήματα; Στείλε μου σε πμ αν μπορείς την διεύθυνση :) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Ξέρεις κι άλλα καταστήματα; Στείλε μου σε πμ αν μπορείς την διεύθυνση :) οχι, δε ξερω κατι αλλο στο πειραια! στο συνταγμα εχει εξισου πολλα οπως και στην ομονοια αλλα δε θυμαμαι ονομασιες. και παλι προτεινω να πας στο "ρανιο" αν σε βολευει. θα εχεις τη μεγαλυτερη ποικιλια και τις καλυτερες τιμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Εγινε, σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 καπνισα τα wide!!! χαλια... μονο το πακετο αξιζε...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Ως προς τι χαλια ?? η γευση?? Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Ως προς τι χαλια ?? η γευση?? Ε τι αλλο...τα τσιγαρα γιατι τα καπνιζεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Ως προς τι χαλια ?? η γευση?? ναι! καπως βαρια! θυμιζουν κακη εκδοχη του σαντε... Ε τι αλλο...τα τσιγαρα γιατι τα καπνιζεις? ελα ντε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Σωστα :O Ο καπνος Black Devil με αρωμα βανιλια λεει τιποτα?? Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Σωστα :O Ο καπνος Black Devil με αρωμα βανιλια λεει τιποτα?? τα αντιστοιχα τσιγαρα που εχω δοκιμασει δε μου αρεσαν παντως...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Τα drum τα έτοιμα παίζει να είναι τα χειρότερα τσιγάρα που έχω καπνίσει :p Μου τα έδωσε ένας φίλος σήμερα, και αν δεν είχα διάβασμα τώρα θα τα πέταγα, αλλά τα έχω ανάγκη :p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Wirelessly posted (Vodafone/1.0/903SH/SHG001 Browser/UP.Browser/7.0.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 Ext-J-Profile/JSCL-1.2.2 Ext-V-Profile/VSCL-2.0.0) Αυτη τη περιοδο silk cut λευκα κατοσταρια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destroy Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Μετά τα CAMEl μου κάτσανε καλά τα GR άλλα είμαι από τα λίγα άτομα που το νομίζουν αυτό από τους φίλους μου πάντα....:p Παράθεση it's nice to be important!!!! but it's more important to be NICE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan20vt Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 20 χρόνια CAMEL σκληρό.. Λέω μερικές φορές να το κόψω , αλλά δεν το έχω δοκιμασει ακόμα.. Κάνω και OLD HOLBORN AROMATIC 4-5 τσιγάρα την ημέρα , έτσι για αλλαγή.. Παράθεση Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marquez Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Καπνιζω περιστασιακα απο γυμνασιο και καθε χρονο ολο και πιο πολυ,το εχω κοψει βεβαια πολλες φορες για αρκετα μεγαλα διαστηματα. Καπνιζω μονο καπνο (για πολλους λογους) εχω δοκιμασει ολες τις μαρκες kai εχω καταληξει στον παρακατο συνδιασμο... Craven (dark virginia) Rizzla (galazia) Swan (kitrina) Επισης στριβω αναποδα και κοβω το επιπλεον χαρτακι:blink: Λιγοι το κανουν αυτο :p Υ.Γ. Μακρια απο Marlboro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Καπνιζω περιστασιακα απο γυμνασιο και καθε χρονο ολο και πιο πολυ,το εχω κοψει βεβαια πολλες φορες για αρκετα μεγαλα διαστηματα. Καπνιζω μονο καπνο (για πολλους λογους) εχω δοκιμασει ολες τις μαρκες kai εχω καταληξει στον παρακατο συνδιασμο... Craven (dark virginia) Rizzla (galazia) Swan (kitrina) Επισης στριβω αναποδα και κοβω το επιπλεον χαρτακι:blink: Λιγοι το κανουν αυτο :p Υ.Γ. Μακρια απο Marlboro :up: Υ.Γ. και drum επισης Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marquez Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Τα τσιγαρα η τον καπνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan20vt Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Ο Drum ο καπνός μου μυρίζει άσχημα πάντως.. Παράθεση Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Επισης στριβω αναποδα και κοβω το επιπλεον χαρτακι:blink: Λιγοι το κανουν αυτο :p Οι φυλακισμένοι και εσύ. Κανένας άλλος δεν έχει τόσο πολύ χρόνο. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 :love: OLD HOLBORN:love: kitrino, xartakia drum kai rizla portokali Παράθεση http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Τα τσιγαρα η τον καπνο? both :p Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
midenistis Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Eγω Marlboro μαλακο εδω κ 4 χρονια.Αρχισα το καπνισμα β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ με Stuyvesant kokkino σκληρο κ μετα απο διαφορες αλλες μαρκες κατελειξα στα Marlboro.Συνολικα καπνιζω 5 και κατι χρονια.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marquez Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Οι φυλακισμένοι και εσύ. Κανένας άλλος δεν έχει τόσο πολύ χρόνο. :lol: Οχι αγορι μου ουτε δευτερολεπτο δεν περνει παραπανο και τις περισοτερες φορες στιβω πιο γρηγορα απο αλους που στιβουν κανονικα:D :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts