aris_21 Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Eτσι. Και εγώ πλέον το έχω γυρίσει σε old holborn Μπλε ή golden virginia Πράσινο. Πάντα γαλάζια χαρτάκια. ;) Tα άσπρα ειναι πολ χοντρά ρε aris_21... παλια εκανα τα πορτολακαλι.τωρα εχω 2χρονια παιρνω τα ασπρα. τα αλλα δεν μ'αρεσουνε καθολου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Muratti :) Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 σημερα πηρα nicorette. μασησα μια και μου ηρθε να κανω εμετο... παντα ετσι θα ειναι?:confused: επειδη προφανως δεν πηρες με γευση μεντα ή δυοσμος. γι'αυτο. καλη φαση οι νικορετ βοηθαει πολυ στο να κοψεις το καπνισμα...κι ας χαλασουν τα δοντακια...θα σωσεις τα πνευμονια. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 ego eutuxos den kapnizo 1! kapnizoun omos oloi mou oi filoi !! malboro kanoun oloi oste na mporei na kanei traka o enas ston allo !! xaxa!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 επειδη προφανως δεν πηρες με γευση μεντα ή δυοσμος. γι'αυτο. καλη φαση οι νικορετ βοηθαει πολυ στο να κοψεις το καπνισμα...κι ας χαλασουν τα δοντακια...θα σωσεις τα πνευμονια. δε μου ειπε η φαρμακοποιος οτι υπαρχουν με γευση...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 δε μου ειπε η φαρμακοποιος οτι υπαρχουν με γευση...:( Και από ότι έχω ακούσει είναι ακριβούτσικες ή κάνω λάθος?:worry: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Και από ότι έχω ακούσει είναι ακριβούτσικες ή κάνω λάθος?:worry: 11 ευρω οι 110-116 (δε θυμαμαι καλα) τσιχλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 11 ευρω οι 110-116 (δε θυμαμαι καλα) τσιχλες. Α, οκ, δεν είναι ακριβά. (Τόσες πολλές τσίχλες?Στο τέλος θα κόψεις το τσιγάρο και δεν μπορείς να κόψεις τις τσίχλες!) Περιμένω εντυπώσεις και αποτελέσματα:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Α, οκ, δεν είναι ακριβά. (Τόσες πολλές τσίχλες?Στο τέλος θα κόψεις το τσιγάρο και δεν μπορείς να κόψεις τις τσίχλες!) Περιμένω εντυπώσεις και αποτελέσματα:) δεν ειναι και οτι πιο ευχαριστο παντως... τι πρωτες φορες σου ερχεται να κανεις εμετο με τη πικραδα τους.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 δεν ειναι και οτι πιο ευχαριστο παντως... τι πρωτες φορες σου ερχεται να κανεις εμετο με τη πικραδα τους.:( Αποτέλεσμα έχουν? Θέλεις να καπνίσεις?:worry: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Αποτέλεσμα έχουν? Θέλεις να καπνίσεις?:worry: ναι... δυστυχως δεν το εχω χωνεψει καλα ακομη... θελει και πολυ θεληση εκτος απο πολυ μασημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 ναι... δυστυχως δεν το εχω χωνεψει καλα ακομη... θελει και πολυ θεληση εκτος απο πολυ μασημα. :cry::cry::cry:Δε με βλέπω να το κόβω ποτέ.....:cry::cry::cry: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 :cry::cry::cry:Δε με βλέπω να το κόβω ποτέ.....:cry::cry::cry: δυστυχως το ιδιο ισχυει και για εμενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VISMA Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Για καποιο λογω παντα προτιμουσα τα ελληνικα τσιγαρα, ΑΣΣΟΣ Ιντερνατιοναλ λαιτ, Καρελια τελευταια επεσα στα leader οχι μονο λογω τιμης αλλα και επειδη μου αρεσουν leader μπλε. Με ειχε παρακινησει να τα δοκιμασω καποιος αριστερος πο εβλεπα στην τηλεοραση και ελεγε γιατι να μην κανουμε leader εινια ελληνικα και φτηνα και κολλησα! Παράθεση Αστεία Video, Ανέκδοτα, αστείες εικόνες & εθιστικά flash Games Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 τελευταια επεσα στα leader οχι μονο λογω τιμης αλλα και επειδη μου αρεσουν leader μπλε. Με ειχε παρακινησει να τα δοκιμασω καποιος αριστερος πο εβλεπα στην τηλεοραση και ελεγε γιατι να μην κανουμε leader εινια ελληνικα και φτηνα και κολλησα! δε σε φοβιζει το οτι μπορει να μην ειναι καλης ποιοτητας καπνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 δε σε φοβιζει το οτι μπορει να μην ειναι καλης ποιοτητας καπνα? Λόγω τιμής ε? Δεν ξέρω, αλλά δε νομίζω.Συνήθως οι περιπταράδες λένε κάτι τέτοια για δικό τους κέρδος βέβαια.;) Πάντως τα drum με χαρτάκι rizla άσπρο και φιλτράκια swan slim δεν τα αλλάζω πλέον:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Να ρωτησω κατι? Τα χαρτακια τα rizzla, τι διαφορες εχουν?? Για ποιο λογο υπαρχουν τοσα διαφορετικα? Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Πάνε ανάλογα το πάχος. Για παράδειγμα με τα γαλάζια που είναι σχεδόν διάφανα, είναι πολύ δύσκολο να στρίψεις. Αλλά πχ τα πράσινα έχουν καποια κοψίματα στην άκρη (όχι απ' τη μεριά της κόλλας) και είναι για αρχάριους :p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Να ρωτησω κατι? Τα χαρτακια τα rizzla, τι διαφορες εχουν?? Για ποιο λογο υπαρχουν τοσα διαφορετικα? διαφορετικο χαρτακι,πιο χοντρο και πιο λεπτο.τα πιο λεπτα(γκρι) το στριμμενο τσιγαρο σβηνει εαν δεν τραβας συνεχεια τζουρες ενω στα (κοκκινα) μπορεις να καπνισεις ολο το τσιγαρο με μια τζουρα,δεν θα σβησει καθολου.αυτο εξαρταται και απο το ειδος καπνου(χλωρο η ξηρο).:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Να ρωτησω κατι? Τα χαρτακια τα rizzla, τι διαφορες εχουν?? Για ποιο λογο υπαρχουν τοσα διαφορετικα? Τα άπρα συγκεκριμένα είναι χωρίς χλώριο:wacko:(έτσι γράφουν τουλάχιστον) Από κει και πέρα παίζει το πάχος του χαρτιού, ανάλογα με το χρώμα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Τα άπρα συγκεκριμένα είναι χωρίς χλώριο:wacko:(έτσι γράφουν τουλάχιστον) Από κει και πέρα παίζει το πάχος του χαρτιού, ανάλογα με το χρώμα. για ποιο λογο να εχουν χλωριο?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 για ποιο λογο να εχουν χλωριο?:confused: Ξέρω γω... Γενικά, το χαρτί του τσιγάρου έχει πολλά χημικά(για να μην σβήνει και διάφορα άλλα)και είναι το πιο βλαπτικό μέρος του τσιγάρου για την υγεία(γι αυτό η πίπα ή τα πούρα που δεν έχουν βέβαια χαρτί θεωρούνται λιγότερο βλαπτικά. Λογικά, έτσι όπως το λέει, όλα τα χαρτάκια θα έχουν χλώριο και τα άσπρα rizla δεν θα έχουν... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 poio xontra xartakia einai ta leyka i ta portokali??:happy: episis... oso pio xontro einai ena xartaki toso ligotero de vlaptei to tsigaro? epidi k kala einai pio xontro k periexei ligotero kapno opote ginetai pio light? ......i den isxiei ayto? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 poio xontra xartakia einai ta leyka i ta portokali??:happy: episis... oso pio xontro einai ena xartaki toso ligotero de vlaptei to tsigaro? epidi k kala einai pio xontro k periexei ligotero kapno opote ginetai pio light? ......i den isxiei ayto? Όχι φίλε μου, δεν ισχύουν τέτοια πράγματα... Τώρα για συγκρίσεις πάχους, τι να σου πώ, δεν έχω πάρει πορτοκαλί, ούτε ήξερα ότι υπήρχαν Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Πάνε ανάλογα το πάχος. Για παράδειγμα με τα γαλάζια που είναι σχεδόν διάφανα, είναι πολύ δύσκολο να στρίψεις. Αλλά πχ τα πράσινα έχουν καποια κοψίματα στην άκρη (όχι απ' τη μεριά της κόλλας) και είναι για αρχάριους :p Dn nomizw oti einai pio duskolo apla oti sunh8hseis einai ;) Egw stribw me ashmenia pantws. :) Παράθεση One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts