Jump to content

Αγορα TV Card

babis21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σκεφτομαι να αγορασω μια καρτα τηλεωρασης για τον υπολογιστη μου.Θα ηθελα να την αγορασω απο το e-shop.gr αλλα οταν μπηκα να δω πια να διαλεξω μπερδευτηκα με τοσες που εχει.Θα ηθελα καποιος που ξερει να μου προτεινει μια καλη γυρω στα 40-45 €.

Α και κατι αλλο , θα ηθελα να εχει remote control , full screen και αν γινεται να μπορω να κανω εγγραφη καποιας σειρας ή ταινιας.

Ελπιζω να με καταλαβαται.:)

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

Σκεφτομαι να αγορασω μια καρτα τηλεωρασης για τον υπολογιστη μου.Θα ηθελα να την αγορασω απο το e-shop.gr αλλα οταν μπηκα να δω πια να διαλεξω μπερδευτηκα με τοσες που εχει.Θα ηθελα καποιος που ξερει να μου προτεινει μια καλη γυρω στα 40-45 €.

Α και κατι αλλο , θα ηθελα να εχει remote control , full screen και αν γινεται να μπορω να κανω εγγραφη καποιας σειρας ή ταινιας.

Ελπιζω να με καταλαβαται.:)

Πολύ καλή είναι αυτή!Επίσης, προτείνω και αυτή!!!Και οι δύο είναι πολύ καλές και οι διαφορά στην τιμή πολύ μικρή!!!:D

Εγω σκεφτομαι για αυτη.Τι λες ???

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

Εγω σκεφτομαι για αυτη.Τι λες ???

Σαφώς και είναι καλύτερη από αυτές που σου πρότεινα!Εαν διαθέτεις τα λεφτά, τότε αγόρασέ την!!!:D

Ωραια κατεληξα σε αυτην που ειπα πριν.Αν καποιος την εχει ας μας πει εντυπωσεις !!!!

Εγώ ρε παιδειά έχω άλλο πρόβλημα...Πρόσφατα αγόρασα την Pinnacle PCTV Pro

έχει τηλεόραση και ράδιο μαζί. Όλα καλά μέχρι εδώ. Βγάζω την κεραία από την τηλεόραση και ενώ στην τηλεόραση φαίνονται τα κανάλια καλά στον H/Y φαίνονται μην πώ καλύτερα...Τι μπορεί να συμβαίνει? Παίζει ρόλο η κάρτα στην ποιότητα των καναλιών?

Ναι..Είμαι αιμοδότης...

2006 Modenas Dinamik 71mm....

1998 Seat Ibiza S4 Turbo

1992 Suzuki RGV-Γ 250cc

2001 Suzuki FX 68.5mm

υπάρχει κάποια κάρτα που να την υπσοτηρίζουν τα MCE?

ευχαριστώ

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Μήπως δεν έβαλες ρύθμιση για pal?

Όχι για PAL είναι...:worry:

Ναι..Είμαι αιμοδότης...

1998 Seat Ibiza S4 Turbo

1992 Suzuki RGV-Γ 250cc

2001 Suzuki FX 68.5mm

Εγώ ρε παιδειά έχω άλλο πρόβλημα...Πρόσφατα αγόρασα την Pinnacle PCTV Pro

έχει τηλεόραση και ράδιο μαζί. Όλα καλά μέχρι εδώ. Βγάζω την κεραία από την τηλεόραση και ενώ στην τηλεόραση φαίνονται τα κανάλια καλά στον H/Y φαίνονται μην πώ καλύτερα...Τι μπορεί να συμβαίνει? Παίζει ρόλο η κάρτα στην ποιότητα των καναλιών?

Ναι, και εγώ το έχω αυτό το "πρόβλημα"!Δεν είναι τίποτα!Μπορεί να μην υπάρχει πρόβλημα στην κεραία, αλλά επειδή η οθόνη του υπολογιστή είναι πιο ευαίσθητη από την tv, γι' αυτό να είναι έτσι η εικόνα!:D

Ναι, και εγώ το έχω αυτό το "πρόβλημα"!Δεν είναι τίποτα!Μπορεί να μην υπάρχει πρόβλημα στην κεραία, αλλά επειδή η οθόνη του υπολογιστή είναι πιο ευαίσθητη από την tv, γι' αυτό να είναι έτσι η εικόνα!:D

Μα είναι τραγική οι ποιότητα! Χιόνια ενώ στην τηλεόραση είναι τζάμι!

Ναι..Είμαι αιμοδότης...

1998 Seat Ibiza S4 Turbo

1992 Suzuki RGV-Γ 250cc

2001 Suzuki FX 68.5mm

Να ρωτήσω κ εγώ εδώ για να μην ανοίγω άλλο θέμα......

Ποιός γνωρίζει να μου προτείνει μια κάρτα tv με 878 τσιπάκι......... (δοκιμασμένη κ πετυχημένη λύση)

αν κάνει κ για ψηφιακή tv ακόμα καλύτερα...........

http://farm3.static.flickr.com/2093/2478967542_a49d53bd5e_o.jpg