Jump to content

Παρακολουθήσεις: Καταρρέει ο μύθος των κινητών;


MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το λογισμικό «παρακολούθησης» κινητών τηλεφώνων δεν είναι μια νέα... υπόθεση, η οποία έπρεπε να «[thread=83472]αποκαλυφθεί[/thread]» από την τηλεόραση για να απασχολήσει την κοινή γνώμη. Η ύπαρξη εφαρμογών που διευκολύνουν τις παρακολουθήσεις είναι γνωστή εδώ και αρκετά χρόνια τόσο στους «μυημένους» χρήστες, όσο και σε αυτούς που ενημερώνονται τακτικά μέσα από τις σελίδες του myphone.gr. Πριν από μερικούς μήνες είχαμε [thread=109219]ασχοληθεί διεξοδικά[/thread] με την εφαρμογή FlexiSpy, που σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρία επιτρέπει την παρακολούθηση τηλεφωνικών κλήσεων, την καταγραφή εισερχομένων και εξερχομένων SMS, την τήρηση αρχείου με όλες τις κλήσεις και τη διάρκειά τους κ.α. Όλα τα συγκεντρωθέντα στοιχεία είναι διαθέσιμα στον ενδιαφερόμενο άμεσα, μέσω ενός εντυπωσιακού online περιβάλλοντος. Φυσικά, το FlexiSPY που διαφημίστηκε ως το πρόγραμμα που «επιτρέπει στους χρήστες του να διαπιστώσουν αν τους απατάει η γυναίκα τους» είναι σχετικά ακριβό. Επιπρόσθετα, λειτουργεί μόνο σε συσκευές, οι οποίες βασίζονται στην πλατφόρμα S60 της Nokia.

 

Το FlexiSPY δεν είναι όμως το μόνο πρόγραμμα που διευκολύνει τις παρακολουθήσεις. Με μια απλή αναζήτηση στο Internet θα βρείτε δεκάδες ανάλογες εφαρμογές, που όλες ανεξαιρέτως λειτουργούν μόνο σε smart phones - όπως είναι φυσικό. Μια τυπική κατηγορία εφαρμογών είναι αυτή που επιτρέπει την προώθηση των γραπτών μηνυμάτων. Τα προγράμματα αυτής της μορφής είναι «σχεδόν» αόρατα στον μέσο χρήστη, λειτουργούν συνεχώς και αναλαμβάνουν να προωθούν σε άλλους αριθμούς, τόσο τα εισερχόμενα, όσο και τα εξερχόμενα SMS. Το SMS Forwarder Lite είναι μια εφαρμογή αυτής της μορφής η οποία μάλιστα προσφέρεται δωρεάν, επιτρέποντας την προώθηση των SMS σε έναν προκαθορισμένο αριθμό. Μια πιο εξελιγμένη εφαρμογή, ο έλεγχος της οποίας μπορεί να γίνει... μόνο με SMS και όχι με κάποιο γραφικό περιβάλλον είναι το SMS Anywhere (που ίσως πρόκειται για το spyware στο οποίο η F-Secure έδωσε το ψευδώνυμο Acallno.A), ενώ για το αποκτήσετε θα πρέπει να καταβάλετε περίπου 10 δολάρια. Και η λίστα συνεχίζεται... με το Multitasker.

 

Για την πλατφόρμα S60 και συγκεκριμένα για τη δεύτερη έκδοση αυτής, έχουν παρουσιαστεί δεκάδες εφαρμογές, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν... και για παρακολουθήσεις. Εφόσον έχετε τη δυνατότητα φυσικής πρόσβασης μπορείτε να «παγιδέψετε» το κινητό και να καταγράψετε όλες τις συνομιλίες που πραγματοποιούνται από αυτό ή ακόμη και να λαμβάνετε με MMS φωτογραφίες που απαθανατίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα από την ψηφιακή του κάμερα. Διάφορες εταιρίες έχουν παρουσιάσει στην αγορά ακόμη και ειδικά τροποποιημένες συσκευές για... κατασκοπία, όπως για παράδειγμα το [thread=99635]Spyphone[/thread].

 

Όσον αφορά τον εντοπισμό θέσης αυτό είναι αδύνατο να γίνει με ακρίβεια, εφόσον η συσκευή δεν είναι εξοπλισμένη με GPS. Ωστόσο, μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι περίφημες πληροφορίες κυψέλης. Η συλλογή των στοιχείων για τις «κυψέλες» των δικτύων που δραστηριοποιούνται στην χώρα μας έχει γίνει στο παρελθόν από διάφορους ερασιτέχνες (και μέλη του myphone.gr), είτε για την ανεύρεση σημείων με προβληματική κάλυψη, είτε απλά για... ψυχαγωγία. Συνοπτικά, οι πληροφορίες κυψέλης εμφανίζουν κάποια στοιχεία για το σταθμό βάσης με το οποίο το κινητό έχει συνδεθεί. Η συλλογή πληροφοριών για τις κυψέλες μπορεί να πραγματοποιηθεί με ένα πρόγραμμα, όπως το CellTrack και φυσικά είναι μια διαδικασία που απαιτεί τεράστια υπομονή, αλλά και αρκετό διαθέσιμο χρόνο. Στη συνέχεια στο κινητό που τίθεται υπό παρακολούθηση θα πρέπει να εγκατασταθεί μια άλλη εφαρμογή, που να στέλνει τις πληροφορίες κυψέλης με SMS σε κάποιον προκαθορισμένο αριθμό. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να εντοπίσουμε μια τέτοια Java ME εφαρμογή, όσο και αν ψάξαμε. Ακόμη όμως και αν υποθέσουμε ότι υπάρχει, αυτή θα πρέπει να εκτελείται σε τακτά χρονικά διαστήματα, στέλνοντας το «ενημερωτικό» SMS. Αυτό μπορεί να γίνει εφόσον επιλεχθεί ως screensaver. Κάποια κινητά που διατίθενται στην αγορά, μεταξύ των οποίων και το GX29, επιτρέπουν την χρήση οποιασδήποτε Java εφαρμογής ως screensaver, όμως αυτό μπορεί να γίνει άμεσα αντιληπτό από τον χρήστη.

 

Αντιμετωπίζοντας τις παρακολουθήσεις

 

Αν υποπτεύεστε ότι στο S60 κινητό σας έχει εγκατασταθεί χωρίς να γνωρίζετε κάποιες από αυτές τις εφαρμογές δεν θα χρειαστεί να παρακολουθείτε με θερμόμετρο τη θερμοκρασία της μπαταρίας του. Οδηγίες για τον εντοπισμό και απεγκατάσταση του FlexiSPY θα βρείτε στη σχετική ιστοσελίδα της F-Secure. Το Acallno το αντιμετωπίζετε με κάποιο πρόγραμμα προστασίας από ιους. Για τις υπόλοιπες εφαρμογές αρκεί να πιέσετε παρατεταμένα το πλήκτρο «menu», ώστε να εμφανιστεί η διαχείριση εργασιών ή να ανατρέξετε στα «εργαλεία» και στη συνέχεια να κάνετε «κλικ» στο εικονίδιο «διαχείριση εφαρμογών», απεγκαθιστώντας ότι σας φαίνεται... ύποπτο.

 

Μην πετάξετε το κινητό από το παράθυρο...

 

Αν μετά από αυτά ανησυχείτε και νοιώθετε ότι πρέπει να «πετάξετε το κινητό από το παράθυρο», είναι καλό να γνωρίζετε τα ακόλουθα: Το 99% των εφαρμογών που επιτρέπουν τις παρακολουθήσεις λειτουργούν σε παλαιότερα S60 συσκευές, όπως για παράδειγμα το ιδιαίτερα δημοφιλές Nokia 6600. Για να γίνει η εγκατάστασή των εφαρμογών αυτών θα πρέπει αυτός... που θα επιθυμεί να σας παγιδέψει, να έχει φυσική πρόσβαση στο κινητό σας, αλλά και αρκετό χρόνο για να πραγματοποιήσει τις απαιτούμενες «ρυθμίσεις». Αν μέσω... Bluetooth σας σταλεί ένα «δελφίνι», δεν πρόκειται να κολλήσετε οτιδήποτε, ούτε κάποιον κοριό. Αν λάβετε μια άγνωστη εφαρμογή μέσω Bluetooth ενώ βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο, μην την εκτελέσετε και μην αγνοήσετε τα 2-3 μηνύματα «ασφαλείας» που σας ενημερώνουν για την άγνωστη προέλευσή της.

 

Οι «πραγματικές» παρακολουθήσεις δεν γίνονται σε ουδεμία περίπτωση μέσω Bluetooth ή προγράμματα που εγκαθίστανται με SMS. Χρησιμοποιούνται συνήθως [thread=110102]διαφορετικές μέθοδοι[/thread], ενώ αυτοί που πραγματικά πιστεύουν ότι συντρέχουν λόγοι για να παρακολουθηθούν έχουν εδώ και καιρό αποκτήσει μια συσκευή, που [thread=98460]παρέχει κρυπτογράφηση[/thread]...

 

υ.γ. πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά την προβολή τηλεοπτικής εκπομπής με το συγκεκριμένο «ζήτημα» δημιουργήθηκαν 2 σχετικά θέματα στους Τεχνολογικούς Προβληματισμούς, 1 θέμα στο Chat and Fun, 1 θέμα στο Σχολιασμό, 1 στο Κινητά Τηλέφωνα και 1 στο Nokia Series 60, τα οποία περιείχαν συνολικά... 261 μηνύματα. Όλα μεταφέρθηκαν στο αντίστοιχο θέμα, που φιλοξενείται στην ενότητα My Movies & TV. Τα σχόλιά σας για την εκπομπή μπορείτε να τα καταθέσετε εκεί. Τα σχόλιά σας για το λογισμικό παρακολουθήσεων... μπορούν να μείνουν εδώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 264
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βέβαια ο κ.Ευαγγελάτος παρέλειψε να ενημερώσει το κοινο ότι στην πλειονότητα των περιπτώσεων αναφερόταν σε Symbian κινητά που επιτρέπουν την εγκατάσταση τέτοιου είδους εφαρμογών.Το βλέπω αρκετά δύσκολο να μπορεί να εφαρμοστεί κάτι παρόμοιο σε κινητά κλειστού λειτουργικού.
Link to comment
Share on other sites

Η εφαρμογή που προωθεί τα μυνήματα σε εναν συγκεκριμένο αριθμό δεν σε χρεώνει; Σίγουρα θα σε χρεώνει. Αρά αργά ή γρήγορα θα το καταλάβεις. Δεν είδα την εκπομπή, αλλά σίγουρα όλα αυτά δεν γίνονται με ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ. Και χωρίς παρέμβαση.

 

Ελπίζω να μην τα ισοπέδωσαν όλα στην εκπομπή.

Samsung S21 Ultra
Link to comment
Share on other sites

Βέβαια ο κ.Ευαγγελάτος παρέλειψε να ενημερώσει το κοινο ότι στην πλειονότητα των περιπτώσεων αναφερόταν σε Symbian κινητά που επιτρέπουν την εγκατάσταση τέτοιου είδους εφαρμογών.Το βλέπω αρκετά δύσκολο να μπορεί να εφαρμοστεί κάτι παρόμοιο σε κινητά κλειστού λειτουργικού.

 

Όχι αρκετά δύσκολο, αλλά αδύνατον.

Εδώ στα Samsung δεν μπορείς να βάλεις παιχνίδια και θα εγκαταστήσεις πρόγραμμα με sms ή mms?:p

Απάτη, μεγάλη απάτη η χτεσινή εκπομπή γιατί η μισή αλήθεια είναι και αυτή ψέμμα.:mad: :mad:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Link to comment
Share on other sites

Τα τρία λάθη που είπαν στην εκπομπή είναι οτι μπορεί να γίνει με όλα τα κινητά. Oτι μπορεί να γίνει εγκατάσταση με ένα απλό sms, και οτι μπορούν να υποκλέψουν φωτογραφίες και τηλεφωνικό κατάλογο με bluetooth. Δεν ρωτήσανε τα σαίνια του myphone στην ερευνα τους.
Link to comment
Share on other sites

Ξεχάσατε κάτι... Ότι χθες φάνηκε το πόσο άσχετοι είναι κάποιοι γύρω από την χρήση των κινητών τηλεφώνων. Πάντως χθες "αποδείχτηκε" ότι η έρευνες του Ευαγγελάτου είναι μόνο για εντυπωσιασμό των ασχέτων και δεν θα τον πάρω σοβαρά ποτέ ξανά αυτόν και κανένα θέμα του....
Link to comment
Share on other sites

Τα τρία λάθη που είπαν στην εκπομπή είναι οτι μπορεί να γίνει με όλα τα κινητά. Oτι μπορεί να γίνει εγκατάσταση με ένα απλό sms, και οτι μπορούν να υποκλέψουν φωτογραφίες και τηλεφωνικό κατάλογο με bluetooth. Δεν ρωτήσανε τα σαίνια του myphone στην ερευνα τους.

Φωτογραφίες, τηλεφωνικό κατάλογο, μηνύματα ακόμη και κλήσεις μέσω άλλου αριθμού και μέσω Bluetooth γίνονται ανετότατα. Ξέρω λογισμό (για την ακρίβεια λογισμικά) που εγκαθίστανται σε Symbian μόνο κινητά με τα οποία μπορείς όχι απλά να ανακτήσεις δεδομένα από άλλα κινητά που έχουν Bluetooth ενεργοποιημένο αλλά και να κάνουν χρεώσιμες κλήσεις προς τους πάντες και τα πάντα. Και αυτό φυσικά να μην το καταλαβαίνει ο χρήστης.

Link to comment
Share on other sites

καλημερα σε ολους.

φιλτατε chris_2005 το "ξερω λογισμικο" δεν ειναι εκφραση για το myphone, να ημασταν στον ευαγγελατο να το ελεγες...

αν ξερεις πες μας κι εμας...

 

οπως ειπε και καποιος αλλος, η μιση αληθεια ειναι το απολυτο ψεμα, και θα επρεπε να ντρεπεται για αυτο ο ευαγγελατος...

 

ο αλλος ο απαραδεκτος ο λακαφωσης που το επαιζε και τεχνικος? απο την φορμουλα 1 που σχολιαζε (με πολυυυυυ επιτυχια χαχαχαχα) πριν απο καποια χρονια, περασε στα κινητα?

 

ημαρτον...

Link to comment
Share on other sites

καλημερα σε ολους.

φιλτατε chris_2005 το "ξερω λογισμικο" δεν ειναι εκφραση για το myphone, να ημασταν στον ευαγγελατο να το ελεγες...

αν ξερεις πες μας κι εμας...

 

οπως ειπε και καποιος αλλος, η μιση αληθεια ειναι το απολυτο ψεμα, και θα επρεπε να ντρεπεται για αυτο ο ευαγγελατος...

 

ο αλλος ο απαραδεκτος ο λακαφωσης που το επαιζε και τεχνικος? απο την φορμουλα 1 που σχολιαζε (με πολυυυυυ επιτυχια χαχαχαχα) πριν απο καποια χρονια, περασε στα κινητα?

 

ημαρτον...

Θέλεις να σου δώσω το πρόγραμμα; Ή απλά και μόνο τον τίτλο; Δεν θα το κάνω για προσωπικούς λόγους.

Αυτό που θα σου πω για να διαπιστώσεις το αν και κατά πόσο λέω αλήθεια (και ας το επιβεβαιώσει όποιος έχει παρακολουθήσει την εκπομπή) είναι ότι στον ALPHA πέρυσι υπήρχε μία εκπομπή που λεγόταν "Το κουτί της Πανδώρας" και αφιέρωσε μία ολόκληρη εκπομπή περιγράφοντας τον τρόπο που μπορούν να κάνουν όλα τα παραπάνω μέσω Bluetooth.

Αν θέλεις με πιστεύεις εαν θέλεις όχι, δεν με απασχολεί και ιδιαίτερα να σου πω την αλήθεια.

Link to comment
Share on other sites

ΟΚ παιδια οντως ο Ευαγγελατος λεει την μιση αληθεια σε πολλα θεματα... Και οποιος γνωριζει το θεμα που εχει καθε εβδομαδα το διαπιστωνει, δεν παυει ομως να λεει και καποιες αληθειες και να θετει ερωτηματα... Οτι διογκωνει καπως ορισμενα θεματα ειναι λογικο μιας και θελει να πουλησει( με αποκορυφωμα την προηγουμενη εβδομαδα πως τα μηλα τα τρωμε το καλοκαιρι γιατι μπαινουν στο ψυγειο!!! ΗΜΑΡΤΟΝ) Το ζητημα ειναι πως στην εκπομπη χρησιμοποιησε διαφορα κινητα(ΟΛΑ ΝΟΚΙΑ) αλλα οχι ολα S60 Οποτε μην ειμαστε απολυτοι...Αν βγεις στην αγορα και ψαχτεις και εχεις και αρκετα φραγκα και χρονο τοτε πολλα μπορει να βρεις....

 

το οτι εκανε το κινητο να ειναι κλειστο και να ακουει απλα ξηλωσε την οθονη και το μικροφωνο??? Το ποιο εντυπωσιακο παντως ηταν το συστημα εντοπισμου θεσης, οπου βεβαια το ειχαν παρα ξηλωσει στην εκπομπη, μιας και το video ηταν σαφως ποιο ειλικρινες...

make god laugh...
Link to comment
Share on other sites

Ξεχάσατε κάτι... Ότι χθες φάνηκε το πόσο άσχετοι είναι κάποιοι γύρω από την χρήση των κινητών τηλεφώνων. Πάντως χθες "αποδείχτηκε" ότι η έρευνες του Ευαγγελάτου είναι μόνο για εντυπωσιασμό των ασχέτων και δεν θα τον πάρω σοβαρά ποτέ ξανά αυτόν και κανένα θέμα του....

οχι μονο δεν διευκρινησε οτι δεν μπορει να γινει σε ολα τα κινητα αλλα εκανε το αντιθετο επεμενε οτι μπορει να γινει σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΤΟ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΑΡΚΑΣ...

ευτυχως δεν ειναι και πολλοι που παιρνουν στα σοβαρα τις εκπομπες τους..

ισως καποιοι ασχετοι ισως καποιοι συνταξιουχοι αλλα στην τελικη αυτοι ειναι που φερνουν τα λεγομενα νουμερακια της AGB

γιαυτο ολο και λιγοτεροι δινουν σημασια στην ενημερωση των καναλιων και των *αστερων * της δημοσιογραφιας (μη χ.σω)

Link to comment
Share on other sites

re paidia vrika ena atomo sto dc kai mou ipe oti ginete afto me to programma lwl kai otiine poli diskolo na to vreis

To na agapas einai wraio to na se agapoun kalytero

http://www.mad.gr/images/photos/artists2/eminem/small/012.jpg

Link to comment
Share on other sites

Μήπως ξεχνάτε ότι εκτός από άσχετους είχε και σχετικότατους πάνω στο θέμα; Όλα αυτά που είπανε σαφώς και γίνονται. Εγώ η μόνη ένσταση που έχω και ένα πράγμα το οποίο δεν μπορώ να κατανοήσω είναι το πως καταφέρνουν να στείλουν το λογισμικό μέσω SMS. Ειλικρινά αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.
Link to comment
Share on other sites

Τι κακή δημοσιογραφία, τι επίπεδο κακό και ττρισαθλιο...

 

Λέξεις όπως

 

"ΟΛΛΑΑΑ τα κινητα παγιδευονται.." αν ναι και ένα Νοκια 1100 με ασπρόμαυρη ιθώνη, μήπως και το 788 που είχα το 1999??

 

Εντυπώσεις για ακροματικότητα.

 

Είπα και εγώ 8 χρόνια ασχολούμε με ασφάλεια, από πότε έσπασε (πρακτικά) το GSM και δεν το ξέρω?

Ας έλεγε ο "κεροσκόπος" ότι έξυπνα κινητά κινητά μπορούν να παγηδευτούν ας εξυγουσε τις διαφορές.. ο ασχετος. Αν και εδώ που τα λέμε οι ποιο πολλοί διευθυντές έχουν τέτοιου είδους κινητά και ας μην ξέρουν τι τους γίνεται από πληροφορική. (διότι περί μικτρών υπολογιστών πρόκειτε)

 

Αισχος.. παραπλάνηση του κοινού..

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith
Link to comment
Share on other sites

τι αλλο θα ακουσω........ ενα pc και ενα κινητο κανει ολη την δουλεια......ενα απλο gps receiver 25 ευρω και το google earth και αυτοματα γινεσαι πομποδεκτης.......... τωρα για να ακους τι λεει ο αλλος υπαρχει προγραμμα που αλλαζει το νουμερο τηλ στην sim δυσκολο να βρεθει εως αδυνατο αλλα στα γνωστα μερη (astalavista neo das) υπαρχει καπου εκει μεσα
Link to comment
Share on other sites

Μου αρεσε πολυ που ο ενας συναδελφος τον οποια γνωριζω προσωπικα χρησιμοποιησε για τον εντοπισμο των κυψελων γνωστο προγραμμα σε series 60 κινητο, το γνωστο cell track και φυσικα το προγραμμα για την παρακολουθηση των γραπτων μηνυματων. Τελικα θυμαστε που παρακολουθουσαν και τα κινητα του Πρωθυπουργου και των υπουργων αλλα κανενας δεν μπηκε φυλακη? Αναρωτηθηκατε ποτε γιατι?

Τον Φεβρουαριο 3 χρηστες γραψαμε ενα προφητικο αρθρο το οποιο αναδημοσιευτηκε απο αρκετες ιστοσελιδες και προκαλεσε συζητησεις σε εκπομπες και βρισκεται σε τεχνολογικη ιστοσελιδα.

Link to comment
Share on other sites

Θέλεις να σου δώσω το πρόγραμμα; Ή απλά και μόνο τον τίτλο; Δεν θα το κάνω για προσωπικούς λόγους.

Αυτό που θα σου πω για να διαπιστώσεις το αν και κατά πόσο λέω αλήθεια (και ας το επιβεβαιώσει όποιος έχει παρακολουθήσει την εκπομπή) είναι ότι στον ALPHA πέρυσι υπήρχε μία εκπομπή που λεγόταν "Το κουτί της Πανδώρας" και αφιέρωσε μία ολόκληρη εκπομπή περιγράφοντας τον τρόπο που μπορούν να κάνουν όλα τα παραπάνω μέσω Bluetooth.

Αν θέλεις με πιστεύεις εαν θέλεις όχι, δεν με απασχολεί και ιδιαίτερα να σου πω την αλήθεια.

 

δεν αμφβαλλω οτι γινεται, το να το λες ομως ετσι απλα χωρις να δινεις ενα στοιχειο παραπανω, δεν αρμοζει σε ενα φορουμ οπου εισαι ανωνυμος.

το οτι το κουτι της πανδωρας εκανε αφιερωμα δεν ειναι επιχειρημα, και ο ευαγγελατος ειπε καμποσα, και οπως θα διαπιστωσες, τα μισα απο αυτα ηταν παπατζες.

ουτε εμενα με απασχολει ειτε μου πεις ουτε οχι, δεν ειμαστε παιδακια.

Link to comment
Share on other sites

Και εγω ελεγα γιατι ενω φορτιζω το κινητο συνηθως καθε 2 μερες, μερικες φορες η μπαταρια ξελιγωνοταν (=αδειαζε) ανεξηγητα σαν να το ειχα ανοικτο και να μιλουσα συνεχεια επι ωρες. ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ Π.....Σ !!!!! :lol: :lol: :lol:
Link to comment
Share on other sites

Θέλεις να σου δώσω το πρόγραμμα; Ή απλά και μόνο τον τίτλο; Δεν θα το κάνω για προσωπικούς λόγους.

Αυτό που θα σου πω για να διαπιστώσεις το αν και κατά πόσο λέω αλήθεια (και ας το επιβεβαιώσει όποιος έχει παρακολουθήσει την εκπομπή) είναι ότι στον ALPHA πέρυσι υπήρχε μία εκπομπή που λεγόταν "Το κουτί της Πανδώρας" και αφιέρωσε μία ολόκληρη εκπομπή περιγράφοντας τον τρόπο που μπορούν να κάνουν όλα τα παραπάνω μέσω Bluetooth.

Αν θέλεις με πιστεύεις εαν θέλεις όχι, δεν με απασχολεί και ιδιαίτερα να σου πω την αλήθεια.

 

 

soy katathetw tin empeiria moy ws BT jacker:

 

ayto ginotan se sigkekrimena kinita nokia kai malista me palaia FW version.

 

oles oi teleytaies version tis nokia (akoma kai sto 6310-8910) einai aprospelastes.

 

sxetika: http://forum.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=186954&highlight=differential

 

 

 

den milaw gia symbian efarmogi alla gia ypoklopes mesw BT

Link to comment
Share on other sites

Και ο Πρωτοπαππας και ο Καμμενος στην εκπομπη ΠΡΟΣΠΟΙΗΘΗΚΑΝ οτι δεν γνωριζουν πως γινεται αυτο. Ως γνωστο το Ελληνικο Κοινοβουλιο ειναι θωρακισμενο 'κλουβι Faraday' , ή μηπως δεν ειναι? Μονο ο Στηβ Κακετσης δεν τους εβρισε...:lol: :lol: :lol:
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...