Jump to content

Σ' έβαλαν κι εσένα εφορευτική στις εκλογές. Και τώρα;

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι άν όμως ο άλλος σε καταγγείλει πως δεν πήγες να ψηφίσεις??:worry: Τότε κλάφτα χαράλαμπε...
Θα πείς ότι πήγες και ότι οι άσχετοι στην εφορευτική δεν σε σημείωσαν. Θα βρείς και κανά ψευδομάρτυρα ότι πήγες. Άλλωστε, εκλογικό βιβλιάριο δεν έχουμε πια, οπότε δεν μπορούν να σου ζητήσουν να τους το δείξεις για να αποδείξεις ότι ψήφισες... ;)

Εμένα μπορεί να μου πει κάποιος τι κυρώσεις υπάρχουν αν πας εφορευτική και τα κάνεις μπάχαλο αν π.χ. ο δικαστικός αντιπρόσωπος είναι π.χ. απάνθρωπος και δεν σε αφήνει (πάλι) π.χ. να πας ούτε για κατούρημα ή π.χ. (το παράκανα) δεν φροντίζει ώστε να είναι πλήρως συμπληρωμένη με οποιοδήποτε τρόπο η εφορευτική; Αν πάλι πας να ψηφίσεις και θέλει να σε βουτήξει για εφορευτική και αρνηθείς;

To τελευταιο θα με ενδιεφερε και εμενα... Πληροφοριακα και μονο!
Κανένας/καμία που πήγε δικαστική αντιπρόσωπος και όχι η (κατά τ'άλλα αξιοσέβαστη) αδερφή του NeverMind, μήπως μπορεί να μας πει; Και όχι μόνο τυπικά, αλλά τι γίνεται και πρακτικά έτσι; Γιατί τυπικά, μέχρι και η ψήφος είναι υποχρεωτική...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

• Απαντήσεις 789
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

@amelidis

διοικητικες κυρωσεις(διαβατηρια κτλ) δεν υπαρχουν πια

ποινικες κυρωσεις ειναι 6 μηνες με 2 χρονια αλλα με αναστολη

αλλα εχουν να σκηθουν κατι χρονια.Τωρα βεβαια αν ειναι στραβος ο Δ.Α θα στειλει μεχρι και αστυνομικο οργανο στο σπιτι σου

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

@amelidis

διοικητικες κυρωσεις(διαβατηρια κτλ) δεν υπαρχουν πια

ποινικες κυρωσεις ειναι 6 μηνες με 2 χρονια αλλα με αναστολη

αλλα εχουν να σκηθουν κατι χρονια.Τωρα βεβαια αν ειναι στραβος ο Δ.Α θα στειλει μεχρι και αστυνομικο οργανο στο σπιτι σου

ρε παιδια εχουμε ξεφυγει?δηλαδη αν παει αστυνομικος σπιτι σου φταιει ο δικ. αντιπροσωπος που ειναι στραβος?η αστυνομια ερχεται κ σε ρωταει αν προσηλθαν τα μελη της εφορ. επιτροπης.Αν δεν εχεις κανεναν τους λες πηγαινετε κ ψαξτε τους.Ο Δ.Α υποχρεουται να το κανει ,το ιδιο κ η αστυνομια.Νομιζετε οτι ο δικ. αντιπροσωπος εχει κατι με τα μελη της εφορ. επιτροπης?Νομιζετε οτι φταιει αυτος που η επιτροπη δεν πληρωνεται?Νομιζετε οτι αν δεν ερθει κανενα μελος , ο δικ. αντιπ. θα παει και θα τους καταγγειλει οτι δεν ηρθαν?τη δουλειας μας θελουμε να κανουμε ολοι

Ace of Hearts..

amelidis φευγεις οπως εισαι!!Την αδερφη μου την ειχαν βαλει εφορευτικη,πηγε ψηφισε,η δικηγορος των 1000 ευρω την απειλησε,προσπαθησε να την κρατησει με το ζορι και φυσικα η αδερφη μου τους ειπε 2-3 ψιλα και ΓΕΙΑ ΣΑΣ!Σιγα μην κατσει να ασχοληθει με την κυρια των 1000 ευρω!!Τι θα λεγατε για επιδομα ανθιγεινης εργασιας στους κυριους των 1000 ευρω?Κανα αμαξακι για τις μετακινησεις τους μηπως??Κανα κινητο για τα τηλεφωνακια τους??Καμια κρεμουλα μην χαλασει η επιδερμιδα τους που θα μεινουν ξυπνιοι 24 ωρες?Ακους εκει 1000 ευρω...

εισαι ωραιος..φουλ στην ειρωνεια.Η αδερφη σου ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ.Οποτε μην παραπληροφορεις με δηλωσεις "φευγεις οπως εισαι".Γιατι αν επεφτε σε κανεναν στραβο δικ. αντιπρ....

Αρθρο 58 (αρθρο 51 Π.Δ. 55/1999)

"Τα μελη των εφορευτικων επιτροπων ειναι υποχρεωμενα να εκτελουν τα καθηκοντα τους..."

Ουτε αμαξακι θελουμε,εχουμε τα δικα μας.Κρεμουλες εχουμε επισης αγορασει-κρεμουλες νυκτος γιατι φυγαμε ξημερωματα.

Εγω ειμαι ενας κυριος των 1400 ευρω(παω κ 2η Κυριακη)

Ace of Hearts..

Το πρόβλημα από ότι κατάλαβα μετά και από συζήτηση (γειά σου ρε Vortz!), είναι ότι όπως σε πολλές άλλες περιπτώσεις (π.χ. στρατός), έτσι και για εφορευτική, το κράτος απαιτεί από εσένα να τηρήσεις την υποχρέωσή σου, αλλά δεν σε διευκολύνει ούτε σε «γλυκαίνει» καθόλου ώστε, έστω και από φιλότιμο, να πεις: «ναι, ρε, θα πάω γιατί το κράτος με προσέχει και μου προσφέρει». Μερικές φορές ενισχύει και τυχόν ανισότητες, όπως π.χ. οι δικαστικοί να παίρνουν 1000€+ και οι της εφορευτικής τον...

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

βασικα και να στειλει οργανο δεν ειναι σιγουρο οτι θα σε βρει...
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

• 10 months later...

Πάντα θα έχει τυπικά κυρώσεις και, νομίζω και ελπίζω, πάντα στο τέλος δεν θα γίνεται τίποτα αν δεν πας... :whistle:

Καλή τύχη (δηλ. μη κλήση) σε όλους τους υποψήφιους εφορευτικής. Α, κάτι διάβασα παραπάνω για κώλυμα για εφορευτική. Ποιοί θεωρούνται ότι έχουν κώλυμα από τον νόμο;

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Μέ έβαλαν κι εμένα (τακτικό μέλος) :cry: :cry: Σκέφτομαι να μην πάω αλλα απ' την άλλη..το ρισκάρεις? :rolleyes:

Όχι τίποτα άλλο...Μας σέρνουν απ' τις 6 το πρωί και δε δίνουν και κανα 50άρικο :p Έτσι για να πιώ έναν καφέ :p

Εγώ που θέλω να πάω γιατί δε με βάζουν :p

Προσεχε τι ευχεσαι...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

Μέ έβαλαν κι εμένα (τακτικό μέλος) :cry: :cry: Σκέφτομαι να μην πάω αλλα απ' την άλλη..το ρισκάρεις? :rolleyes:

Καλά τι ατυχία είναι αυτή???? :lol:

Μπες μσν να κλάψουμε παρέα:p!

Εμενα με ειχαν βαλει στις δημοτικες...Επειδη ειχα ...:Oδουλεια εκεινη την μερα...:O πηγα σε μια γιατρο και πηρα χαρτι οτι ειμαι αρρωστη, το πηγε καποιος για μενα εκει την μερα εκεινη(λιγο αργα ε;:p) τα ψιλοακουσε αλλα δεν εγινε τιποτα περαιτερω. Προτεινω να κανετε το ιδιο.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμενα με ειχαν βαλει στις δημοτικες...Επειδη ειχα ...:Oδουλεια εκεινη την μερα...:O πηγα σε μια γιατρο και πηρα χαρτι οτι ειμαι αρρωστη, το πηγε καποιος για μενα εκει την μερα εκεινη(λιγο αργα ε;:p) τα ψιλοακουσε αλλα δεν εγινε τιποτα περαιτερω. Προτεινω να κανετε το ιδιο.

Δε χρειάζεται ούτε χαρτί ούτε τίποτα. Απλά δεν πηγαίνεις και τελειωσε η δουλειά. ;)

Απλά καλο είναι να απουσιάζεις από το σπίτι όταν έρθουν να σε ψάξουν οι μπάτσοι :p και να μην πας να ψηφίσεις ή να πας κατά τις 6:55 το απόγευμα...:whistle:

Βεβαια πρέπει να πάει και κανεις αλλιώς δε θα γινόντουσαν εκλογές.:O

Δε χρειάζεται ούτε χαρτί ούτε τίποτα. Απλά δεν πηγαίνεις και τελειωσε η δουλειά. ;)

Απλά καλο είναι να απουσιάζεις από το σπίτι όταν έρθουν να σε ψάξουν οι μπάτσοι :p και να μην πας να ψηφίσεις ή να πας κατά τις 6:55 το απόγευμα...:whistle:

Βεβαια πρέπει να πάει και κανεις αλλιώς δε θα γινόντουσαν εκλογές.:O

Χα εγω πηγα να ψηφισω και φοβομουν μην με βρισουν.:O:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

εφορευτικη οχι δεν θα ειμαι,αλλα με διορτισε ο αδερφος μου γραμματεα δικ.αντιπροσωπου...
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Βρε παιδιά να ρωτήσω με βάση τι κριτήρια επιλέγουν τα άτομα για εφορευτική επιτροπή?

Ευτυχώς για μένα δεν με έχουν φωνάξει...

Αλλά ένα φιλαράκι μου το έχουν φωνάξει τέσσερις φορές μέχρι τώρα ...

[sIGPIC][/sIGPIC]Σοφός δεν είναι μόνο αυτός που ξέρει πολλά αλλά αυτός που ξέρει που να βρει τα υπόλοιπα Bacon

Εγω παντως δεν θα πηγαινα, ο δικηγορος παιρνει ενα χιλιαρικακι+, οι γραμματεις 100 Ευρω, εγω μ@λακας ειμαι; Ασε που η πιθανοτητα να στειλει περιπολικο ο δικαστικος αντιπροσωπος ειναι 0.00000001%, πρεπει να ειναι πολυ στραβοξυλο για να το κανει.

Μετά από «ώριμη» σκέψη δηλώνω ότι θα πάω αν με καλέσουν, με 1000 όμως.

Πρέπει να χει άπειρο χαβαλέ. Καφέδες ιστορίες καλαμπούρι.

Άσε που μπορεί να παίξεις ξύλο με τα κομματόσκυλα :D

Άσε που μπορεί να παίξεις ξύλο με τα κομματόσκυλα :D
Μόνο για αυτό θα δεχόμουν και μια έκπτωση 50% στα 1000€... :p

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

ρε παιδια χρειάζεται χαρτί από δημοσιο νοσοκομείο? Η κάνει και από ένα ιδιώτη γιατρό ?
HTC Touch Diamond, Destinator 7 greek :D

ρε παιδια χρειάζεται χαρτί από δημοσιο νοσοκομείο? Η κάνει και από ένα ιδιώτη γιατρό ?

Από Νοσοκομείο χρειάζεται. Λοιπόν ακούστε τι γίνεται: Διορίζονται 3 τακτικοί και 3 αναπληρωματικοί. Αν πάνε έστω 2 άτομα δεν ασχολείται κανείς με τους άλλους. Όμως αν δεν πάει κανένας, τότε ο δικαστικός διατάζει τη βίαιη προσαγωγή τους και αν δεν υπάρχουν στα σπίτια τους υποβάλλεται μήνυση. Δεν είναι και τόσο απλά τα πράγματα, άσχετα αν συνήθως δεν ενεργοποιούνται οι μηχανισμοί που ανέφερα.

Θεωρώ πάντως ξεφτίλα να μην παίρνουν αυτοί οι άνθρωποι ούτε ένα Ευρώ. Και πρέπει να αλλάξει αυτό άμεσα αν δεν θέλουν να κάνουν τις εκλογές αχούρι. Γιατί σε λίγο καιρό δεν θα πηγαίνει κανένας και γίνει μπάχαλο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το θεωρω εντελως απαραδεκτο. Με καλουν για 2η φορα. Την 1η φορα ηταν στις προηγουμενες βουλευτικες εκλογες.

Μα καλα πως ειναι δυνατον να καλουν συνεχως τα ιδια ατομα; Πραγματικα θελω να ψηφισω, αλλα δεν θελω και να παω ομως. Αλλα αναγκαστηκα οταν θα παω να ψηφισω θα με τσιμπησουν σιγουρα.

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg