Jump to content

ETEN Χ500

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκιμαζω αυτό http://www.pocketgear.com/software_detail.asp?id=10368

για msn.. Ενω δουλευει μια χαρά με wifi, activesync αρνειται πεισματικα με gprs cosmote.

Αλλα πραγματα που θελουν ιnternet λειτουργουν ταυτοχρονα μια χαρά.

Εσεις που εχετε την αγγλική με τον msn client το εχετε δοκιμασει με gprs cosmote?

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

για msn.. Ενω δουλευει μια χαρά με wifi, activesync αρνειται πεισματικα με gprs cosmote.

Εσεις που εχετε την αγγλική με τον msn client το εχετε δοκιμασει με gprs cosmote?

Δοκιμάστε κι αυτό που είναι δωρεάν, τα κάνει όλα και έρχεται από τα crossbow http://rapidshare.com/files/12903321/WindowsLive.PPC2005_ARM.CAB.html :cool:

Καλησπέρα παιδιά τα settings για mms από cosmote ποιά είναι; Μου τα έστειλαν με Fax αλλά δεν δουλεύουν

Λοιπον μετα απο αρκετες προσπαθειες να συνδεθω μεσο του Προγραμμα-Πελατης Terminal Services στο pc μου εχοντας φυσικα ανοιχτο το remote Desktop δε τα καταφερα .....

Δες αυτό το άρθρο http://www.faethon.net/home/p2_articleid/43 και δοκίμασε με το vnc. Κάνει την ίδια δουλειά και δε νομίζω να έχεις προβλήματα...

Καλησπέρα παιδιά τα settings για mms από cosmote ποιά είναι; Μου τα έστειλαν με Fax αλλά δεν δουλεύουν

Παράξενο ακούγεται πάντως!:confused:

xanaroto:

exei kanenas allos provlima me to mortplayer? Kapoies fores den mou akougetai katholou ixos (px otan allazo to volume) kai alla tetoia koufa.

Q1: Ftiaxnei?

Q2: exete na mou proteinete kanena allo mp3 player me xipnitiri?

euxaristo

Λοιπον μετα απο αρκετες προσπαθειες να συνδεθω μεσο του Προγραμμα-Πελατης Terminal Services στο pc μου εχοντας φυσικα ανοιχτο το remote Desktop δε τα καταφερα για τον εξης λογο.Αφοτου δωσω την διευθυνση στο ppc για να συνδεθω ζηταει το username και το password, το προβλημα εγκυται στο οτι δεν υπαρχει τροπος να δωσεις το username/pass με λατινικους χαρακτηρες, παρα μονο με ελληνικους.Δοκιμασα μεχρι κ να αλλαξω τα region settings μηπως και αλλα τιποτα κανενα , με οποιο keyboard και να γραψεις γραφει με ελληνικους χαρακτηρεσ.Φυσικα δεν μπορεισ να επιλεξεις απ την login screen γλωσσα αγγλικα, εχει τα ελληνικα fixed!!Μαλλον προκειται για ενα bug της ελληνικης ρομ 2,91. Αν καποιος απο εσας εχει δοκιμασει ας γραψει στο forum να δουμε μηπως και βρεθει καποια λυση και να δω μηπως ειναι bug της δικης μου συσκευής.:ninja:

Εχω ακριβώς το ίδιο προβλημα με τα πληκτρολογια. Μήπως αν κατεβάζαμε καποιο αλλο προγραμμα πληκτρολογίου (spb?)

Τελικά η σταγόνα είναι πρόβλημα ή όχι Ας αποφασίσουμε !!!!

Δες αυτό το άρθρο http://www.faethon.net/home/p2_articleid/43 και δοκίμασε με το vnc. Κάνει την ίδια δουλειά και δε νομίζω να έχεις προβλήματα...

Συγκρίνοντας τις πρώτες δύο προτάσεις μας (Terminal Services Client, VNC View) και ενώ παρουσιάσαμε τα προτερήματα του VNC View θα πρέπει να αναφέρουμε το μεγάλο του μειονέκτημα έναντι του Terminal Services Client. Είναι πολύ πιο αργό από το Terminal Services Client τόσο ώστε να καθιστά δύσχρηστο τον απομακρυσμένο χειρισμό. Αν δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί wifi και απαιτείται σύνδεση GPRS της Ελληνικής πραγματικότητας δυστυχώς τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα.

Παιδιά καλημέρα, έχω ένα μικρό πρόβλημα. Ενώ συνδέεται κανονικά το ppc με τον router (Draytek Vigor 2700VG) μέσω Wifi, κάθε πρωϊ όταν προσπαθώ να συνδεθώ ενώ βλέπω τον Router δεν συνδέεται. To Wlan Utility μου δείχνει ότι έχω συνδεθεί ο Router μου δείχνει ότι είμαι συνδεδεμένος αλλά δεν βλέπω μέσω explorer ούτε τον Router ούτε κάποιο Site. Με τον υπολογιστή δεν έχω κανένα πρόβλημα. H IP είναι Fixed (βέβαια το ίδιο συμβαίνει και όταν δεν είναι) και χρειάζεται reboot ο router για να επανέλθει και να μπορέσω να τον δω. Επισημαίνω ότι με έναν άλλο router τον fritz fox δεν έχω αυτό το πρόβλημα.

Οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχουμενη

Ευχαριστώ

Πήγαινε εδώ: http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=WM5_Tweaks_Other

έχει αυτό που θέλει κι άλλα καλά tweaks...

Ευχαριστώ είναι πάρα πολύ καλό. ΜΟυ έλυσε τα χέρια σε πολλά θέματα:D :D :D

Ξέρει κανείς γιατί το ράδιο αλλάζει από μόνο του γραμματοσειρά; Παίρνει και πρωτοβουλίες;:p Δείτε τη φώτο. Είχα κι άλλα δύο fonts, ένα με πολύ μικρούς αριθμούς και ένα που δε φαινόταν τίποτα (κυριολεκτικά).:lol:

Επίσης, σας τυχαίνει να κρασάρει η εφαρμογή του ράδιο αλλά αυτό να συνεχίσει να παίζει; Είναι λίγο σπαστικό γιατί γίνεται σχετικά συχνά.

Ξέρει κανείς γιατί το ράδιο αλλάζει από μόνο του γραμματοσειρά; Παίρνει και πρωτοβουλίες;:p Δείτε τη φώτο. Είχα κι άλλα δύο fonts, ένα με πολύ μικρούς αριθμούς και ένα που δε φαινόταν τίποτα (κυριολεκτικά).:lol:

Επίσης, σας τυχαίνει να κρασάρει η εφαρμογή του ράδιο αλλά αυτό να συνεχίσει να παίζει; Είναι λίγο σπαστικό γιατί γίνεται σχετικά συχνά.

http://img157.imageshack.us/img157/3078/942029532kv.jpg

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας... Κοίτα τι έπαθα εγώ. :dizzy:

Συγκρίνοντας τις πρώτες δύο προτάσεις μας (Terminal Services Client, VNC View) και ενώ παρουσιάσαμε τα προτερήματα του VNC View θα πρέπει να αναφέρουμε το μεγάλο του μειονέκτημα έναντι του Terminal Services Client. Είναι πολύ πιο αργό από το Terminal Services Client τόσο ώστε να καθιστά δύσχρηστο τον απομακρυσμένο χειρισμό. Αν δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί wifi και απαιτείται σύνδεση GPRS της Ελληνικής πραγματικότητας δυστυχώς τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα.

Έχεις μήπως σκοπό να συνδεθείς με gprs??? Αν έχεις λεφτά για πέταμα πάρε με τηλέφωνο να τα αξιοποιήσω καλύτερα :lol:

Πάντως διάβασα πως και με αυτό είχε πρόβλημα ο funeral. Η αλήθεια είναι πως δεν το έχω δοκιμάσει με το x500. Με το m600 τα είχα καταφέρει σχετικά εύκολα για αυτό το πρότεινα...

Φιλε panosha, να σε ρωτησω 2 πραγματακια.

Εχω Rom 273 Eng.

1. Εχω εγκαταστησει την εφαρμογη SoftKey.

Θελω να βαλω στο αριστερο κατω Hardware Key τη συντομευση "Εξερχομενες Κλησεις".

Ενω υπαρχει κανονικα σαν "κουμπι" στο Quick Link, δεν μπορω να τη βρω με τιποτα μεσα στο SoftKey ή οπουδηποτε αλλου.

Εχω ψαξει ολα τα αρχεια ενα-ενα μεσα στο C:\Windows αλλα τιποτα...

2. Ανοιξα το Destinator 6.1.1 με τις παρακατω ρυθμσεις, ξεχωριστα καθε φορα και δουλεψε αψογα με ολες τις παραλαγες του GPS Chip:

1.NMEA Prot. 57600 Baud. Static Navigation Off

2.NMEA Prot. 57600 Baud. Static Navigation On

3.NMEA Prot. 115200 Baud. Static Navigation Off

4.NMEA Prot. 115200 Baud. Static Navigation On

5.SIRF Prot. 57600 Baud. Static Navigation Off

6.SIRF Prot. 57600 Baud. Static Navigation On

7.SIRF Prot. 115200 Baud. Static Navigation Off

8.SIRF Prot. 115200 Baud. Static Navigation On

Ποια hardware ρυθμιση του GPS Chip ειναι καλυτερη, γρηγοροτερη και ακριβεστερη για σενα, ανεξαρτητου καταναλωσης ενεργειας...?

Καλησπέρα πριν 4 ημέρες αγόρασα το Χ500.

Μου έκανε το ίδιο πρόβλημα με την οθόνη με τα νερά.

Σήμερα πήγα στο πλαίσιο μου το άλλαξαν χωρίς αντίρρηση και το καινούργιο το δοκίμασαν την ίδια στιγμή, και είναι μια χαρά.

Τώρα θα δούμε αν θα παρουσιάσει στο μέλλον το ίδιο η κάποιο άλλο πρόβλημα εν αναμονή λοιπόν

Σε πιο πλαίσιο πήγες; εγώ πήγα χθες στης Βουλιαγμένης μου το κρατήσανε για έλεγχο (και καλά) και μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό. εγώ επέμενα για αντικατάσταση η οποία μου έγινε σήμερα. το περίεργο ήταν ότι παρόλο που τους το πήγα ακριβώς όπως το αγόρασα μου δώσανε πάλι πίσω το κουτί με τα δικά μου πράγματα και είχαν αντικαταστήσει μονό το τηλέφωνο. Πως μπορώ να ξερώ ότι όντως είναι καινούργιο;

Φιλε panosha, να σε ρωτησω 2 πραγματακια.

Εχω Rom 273 Eng.

1. Εχω εγκαταστησει την εφαρμογη SoftKey.

Θελω να βαλω στο αριστερο κατω Hardware Key τη συντομευση "Εξερχομενες Κλησεις".

Ενω υπαρχει κανονικα σαν "κουμπι" στο Quick Link, δεν μπορω να τη βρω με τιποτα μεσα στο SoftKey ή οπουδηποτε αλλου.

Εχω ψαξει ολα τα αρχεια ενα-ενα μεσα στο C:\Windows αλλα τιποτα...

2. Ανοιξα το Destinator 6.1.1 με τις παρακατω ρυθμσεις, ξεχωριστα καθε φορα και δουλεψε αψογα με ολες τις παραλαγες του GPS Chip:

1.NMEA Prot. 57600 Baud. Static Navigation Off

2.NMEA Prot. 57600 Baud. Static Navigation On

3.NMEA Prot. 115200 Baud. Static Navigation Off

4.NMEA Prot. 115200 Baud. Static Navigation On

5.SIRF Prot. 57600 Baud. Static Navigation Off

6.SIRF Prot. 57600 Baud. Static Navigation On

7.SIRF Prot. 115200 Baud. Static Navigation Off

8.SIRF Prot. 115200 Baud. Static Navigation On

Ποια hardware ρυθμιση του GPS Chip ειναι καλυτερη, γρηγοροτερη και ακριβεστερη για σενα, ανεξαρτητου καταναλωσης ενεργειας...?

Τα αποτελέσματα είναι τα ίδια, βάλε ΝΜΕΑ 57.600 που είναι και η εργοστασιακή ρύθμιση.

Πέτα το softkey και με ένα registry editor ακολούθησε τις πιό κάτω οδηγίες:

To change the application launched by the Today screen Left soft key:

HKCU\Software\Microsoft\Today\Keys\112\Open = "\Windows\Calendar.exe" (REG_SZ string, including quotes)

To change the title of the Left soft key:

HKCU\Software\Microsoft\Today\Keys\112\(Default) = "Calendar" (REG_SZ string, no quotes)

To change the application launched by the Today screen Right soft key:

HKCU\Software\Microsoft\Today\Keys\113\Open = "\Windows\Start Menu\Programs\Contacts.lnk" (REG_SZ string, including quotes)

To change the title of the Right soft key:

HKCU\Software\Microsoft\Today\Keys\113\(Default) = "Contacts" (REG_SZ string, no quotes)

Αν δεν υπάρχει 112 ή 113, τα δημιουργείς. ;)

Σε πιο πλαίσιο πήγες; εγώ πήγα χθες στης Βουλιαγμένης μου το κρατήσανε για έλεγχο (και καλά) και μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό. εγώ επέμενα για αντικατάσταση η οποία μου έγινε σήμερα. το περίεργο ήταν ότι παρόλο που τους το πήγα ακριβώς όπως το αγόρασα μου δώσανε πάλι πίσω το κουτί με τα δικά μου πράγματα και είχαν αντικαταστήσει μονό το τηλέφωνο. Πως μπορώ να ξερώ ότι όντως είναι καινούργιο;

Η οθονη αυτου του κινητου πως είναι;Σου παρουσιάζει και αυτή πρόβλημα νερών;

Υπάρχει ΙΜΕΙ & Serial Number στο κουτί και κάτω από τη μπαταρία σου. :rolleyes:

Υπάρχει ΙΜΕΙ & Serial Number στο κουτί και κάτω από τη μπαταρία σου. :rolleyes:

Το IMEI τογραφει πουθενα και στην αποδειξη αγορας; πως ξερω οτι δεν μου δωσανε το ιδιο;

Το IMEI τογραφει πουθενα και στην αποδειξη αγορας; πως ξερω οτι δεν μου δωσανε το ιδιο;

Δεν το γράφει, έπρεπε να είχες δει το παλιό πριν το δώσεις. Αλλά μην στεναχωριέσαι, έτσι κι αλλιώς ίδια είναι. :cry:

Δεν το γράφει, έπρεπε να είχες δει το παλιό πριν το δώσεις. Αλλά μην στεναχωριέσαι, έτσι κι αλλιώς ίδια είναι. :cry:

Αποκλείετε να ήταν δηλαδή από άλλη αντικατάσταση αλλουνού

και να μου το πλασάρανε εμένα;

Αποκλείετε να ήταν δηλαδή από άλλη αντικατάσταση αλλουνού

και να μου το πλασάρανε εμένα;

Τι να πω αυτό που πηρες πως σου φάνηκε ? :rolleyes:

ΤΙ συσκευη εχεις φιλε μου? υποθετω πως εχεις συσκευη με windows 2003? εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με το qtek9090 και με το s100. επικοινωνησα με cosmote και ειπαν πως θα το φτιαξουν! εχουν περασει 2 μηνες! κωλοκυθια!

οσες συσκευες δοκιμασα με 2005 μπηκαν κανονικα μεσω gprs παντα!

__________________kostas ntinos______________

έχω πάρει ένα χ500 από το πλαισιο με την ελληνική ρομ.

όταν βάζω το πλητκτρολόγιο να γράψω και επιλέγω τα αγγλικά μόλις γράψω το 1 γράμμα επανέρχεται στα ελληνικά.

πως γίνεται να μην μου αλλάζει την γλώσσα μετά από κάθε γράμμα?

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. Sign up for free! http://db.tt/SUJgwURV

• The title was changed to ETEN Χ500