panosha Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Ο kirileman μου είπε να σας ρωτήσω: άλλη δουλειά δεν έχετε να κάνετε, με τα νερά ασχολείστε ακόμα ? :p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alienwho7 Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Ρε, την παλεύετε? Έτσι είναι η οθόνη του. Χαλαρώστε λίγο. Μου θυμίζετε εμένα που πήγα κάποτε μια οθόνη trinitron για αλλαγή για τις 2 οριζόντιες γραμμές. Επέμενα ότι φαίνονταν πολύ. Κ στη 2η το ίδιο ήταν τελικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Λοιπόν τώρα γύρισα από το πλαίσιο Καλαμαριάς. Το είχα αφήσει χθες για αντικατάσταση και σήμερα πήρα την καινούρια συσκευή. Ολοκαίνουρια ζελατινάτη και 291 rom. Ακόμα δεν ξέρω αν κι αυτή η οθόνη έχει πρόβλημα γιατί θα περιμένω πρώτα να φορτίσει τουλάχιστον κανένα πεντάωρο και μετά θα δω. Ο Θεός βοηθός! Φίλε μου hab για να γίνει αντικατάσταση δεν είναι και τόσο απλά τα πράγματα. Πολύ απλά μπήκα αποφασισμένος μέσα και δεν έφευγα αν δεν γινόταν αντικατάσταση. Εννοείται πως τους στόλισα και μερικά Γαλλικά. Καθότι είμαι και λίγο μεγάλος σε ηλικία τα παιδάκια στο service εννοείται ότι δεν μπορούν να με πιάσουν κότσο. Και εννοείται πως θα πιάσεις και τον διευθυντή/υπεύθυνο του εκάστοτε καταστήματος. Και απ' ότι μου είπε ο πωλητής άλλος ένας έκανε αντικατάσταση στο πλαίσιο Καλαμαριάς. Είναι κανένας δικός μας συμforumίτης μήπως? Εγώ έκανα αλλαγή στο πλαίσιο Καλαμαριάς.Με το παραμικρό άγγιγμα της οθόνης έκανε νερά.Αυτό που πήρα(το άνοιξα και το δοκίμασα επιτόπου)δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο.Νερά κάνει μόνο αν ασκηθεί πίεση στο κέντρο της οθόνης.Μου το αλλάξανε χωρίς δεύτερη κουβέντα.:D Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis4 Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Ρε, την παλεύετε? Έτσι είναι η οθόνη του. Χαλαρώστε λίγο. Μου θυμίζετε εμένα που πήγα κάποτε μια οθόνη trinitron για αλλαγή για τις 2 οριζόντιες γραμμές. Επέμενα ότι φαίνονταν πολύ. Κ στη 2η το ίδιο ήταν τελικά. diladi einai kai esena etsi kai den anysixeis????? http://adrianklos.wrzuta.pl/film/4eKoHKQFM2/x500 emena den einai etsi opos to video alla min ginei etsi se ligo kairo fovamai, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 diladi einai kai esena etsi kai den anysixeis????? http://adrianklos.wrzuta.pl/film/4eKoHKQFM2/x500 emena den einai etsi opos to video alla min ginei etsi se ligo kairo fovamai, Ακόμα και αυτό που φαίνεται στο video είναι φυσιολογική συμπεριφορά της οθόνης από κατασκευής και φαίνεται έντονα σε κάποια χρώματα μόνο. Δεν επηρεάζει την σωστή λειτουργία της συσκευής σε κανένα τομέα. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis4 Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Ακόμα και αυτό που φαίνεται στο video είναι φυσιολογική συμπεριφορά της οθόνης από κατασκευής και φαίνεται έντονα σε κάποια χρώματα μόνο. Δεν επηρεάζει την σωστή λειτουργία της συσκευής σε κανένα τομέα. :cool: OK PASO ,KALOKAIRINE GEITONA ,DEN ANYSYXO ALLO EXALOU EXO AKOMA 11 MHNES EGGYHSH,. KALO KALOKAIRI SE OLOUS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Τα νερά και στο δικό μου είναι ελάχιστα!! Στο επάνω και στο κάτω μέρος εκεί που είναι οι μπάρες μου ανοιγει λίγο τα χρώματα δηλ. εάν είναι μπλέ στην μέση απο τις μπάρεσ ξεφτίζει λίγο. Το ίδιο κάνει και στα άλλα χρώματα, φυσιολογικό?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alienwho7 Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 diladi einai kai esena etsi kai den anysixeis????? http://adrianklos.wrzuta.pl/film/4eKoHKQFM2/x500 emena den einai etsi opos to video alla min ginei etsi se ligo kairo fovamai, Έτσι είναι σε όλα (τώρα που το ξαναβλέπω όχι τόσο έντονα). Γιατί να ανησυχεί κανείς για κάτι που φαίνεται σε μπλε-γαλάζιο φόντο κ με χαμηλό φωτισμό; Έχω την εντύπωση ότι εκτός από σπάνιες περιπτώσεις που το φαινόμενο είναι έντονο όπως του grigoris_a, σε όλα τα άλλα είναι το ίδιο και δεν υπάρχει λόγος αντικατάστασης (εκτός κ αν χειροτερεύει με το πέρασμα του χρόνου... που μάλλον δεν παίζει, trust me). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Ο kirileman μου είπε να σας ρωτήσω: άλλη δουλειά δεν έχετε να κάνετε, με τα νερά ασχολείστε ακόμα ? :p :p :pποιος ειναι ο kirileman;:confused: :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 ποιος ειναι ο kirileman;:confused: :confused:αστο!!:p :lol: τι να σου λεμε τωρα;:pειναι κατι σαν τον μπιλ λαντεν:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Τα νερά και στο δικό μου είναι ελάχιστα!! Στο επάνω και στο κάτω μέρος εκεί που είναι οι μπάρες μου ανοιγει λίγο τα χρώματα δηλ. εάν είναι μπλέ στην μέση απο τις μπάρεσ ξεφτίζει λίγο. Το ίδιο κάνει και στα άλλα χρώματα, φυσιολογικό?????? Καμία απάντηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Ρε παιδιά εκτός το πρόβλημα με τα νερά σαν επιλογή αγοράς είναι καλή? Σκέφτομαι να πάρω ενα ppc και με τόσα που υπάρχουν τα έχω κάνει μαντάρα!:lol: Δεν ζητάω πολλά απλώς να έχει GPS- WI-FI - και να έχει καλό και μεγάλο επεξεργαστή!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisfot Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Εγώ έκανα αλλαγή στο πλαίσιο Καλαμαριάς.Με το παραμικρό άγγιγμα της οθόνης έκανε νερά.Αυτό που πήρα(το άνοιξα και το δοκίμασα επιτόπου)δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο.Νερά κάνει μόνο αν ασκηθεί πίεση στο κέντρο της οθόνης.Μου το αλλάξανε χωρίς δεύτερη κουβέντα.:D Άκριβώς τα ίδια και σε εμένα. Ήτανε πολύ έντονο το πρόβλημα. Τώρα μόνο με αρκετή πίεση στο κέντρο της οθόνης παρουσιάζεται μία μικρή παραμόρφωση. Μόνο με αρκετή πίεση όμως και δεν έχει καμία σχέση με τα νερά που έκανε πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisfot Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Ρε παιδιά εκτός το πρόβλημα με τα νερά σαν επιλογή αγοράς είναι καλή? Σκέφτομαι να πάρω ενα ppc και με τόσα που υπάρχουν τα έχω κάνει μαντάρα!:lol: Δεν ζητάω πολλά απλώς να έχει GPS- WI-FI - και να έχει καλό και μεγάλο επεξεργαστή!;) Δεν νομίζω να βρεις άλλο ppc - κινητό που να συνδιάζει και τα τρία χαρακτηριστικά που ανέφερες !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Δεν νομίζω να βρεις άλλο ppc - κινητό που να συνδιάζει και τα τρία χαρακτηριστικά που ανέφερες !! Να σου πώ, αυτό βλέπω και εγώ αλλα δεν ξέρω ακόμα! Ένα άλλο που με χαλάει ειναι λίγο και η ποιότητα κατασκευής του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisfot Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Να σου πώ, αυτό βλέπω και εγώ αλλα δεν ξέρω ακόμα! ένα άλλο που με χαλάει ειναι λίγο και η ποιότητα κατασκευής του! Να σου πω, δεν νομίζω ότι υστερεί σε ποιότητα. Μια χαρά φαίνεται. Έχεις άλλωστε και τα δύο χρονάκια εγγύηση από το Πλαίσιο. Δεν νομίζω να το κρατήσεις και παραπάνω, έτσι δεν είναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Παιδιά αυτο που ρώτησα, που ασπρίζει λίγο τα χρώματα πάνω και κάτω ειναι οκ???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis4 Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Να σου πώ, αυτό βλέπω και εγώ αλλα δεν ξέρω ακόμα! ένα άλλο που με χαλάει ειναι λίγο και η ποιότητα κατασκευής του! h poiothta kataskevhs tou ????????? aaa den exeis dikio made in China :yahoo: to kalyterotero Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis4 Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Παιδιά αυτο που ρώτησα, που ασπρίζει λίγο τα χρώματα πάνω και κάτω ειναι οκ???????? se pio fondo ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Να σου πω, δεν νομίζω ότι υστερεί σε ποιότητα. Μια χαρά φαίνεται. Έχεις άλλωστε και τα δύο χρονάκια εγγύηση από το Πλαίσιο. Δεν νομίζω να το κρατήσεις και παραπάνω, έτσι δεν είναι ? Τώρα που είπες την μαγική λέξη ΠΛΑΙΣΙΟ με κάνεις και ανυσηχώ ακόμα περισσότερο!!:lol: Ότι και αν έχω πάρει απο εκεί μου έχει βγει με προβλήματα πάντως! Αν το πάρω τελικά θα το πάρω σίγουρα απο άλλο κατάστημα!!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Και στο κόκκινο και στο μπλέ, ακρίβως εκεί που λέει έναρξη και κάτω δίπλα στο speed dial, είναι πολύ πιο φωτεινά και ασπρίζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Και στο κόκκινο και στο μπλέ, ακρίβως εκεί που λέει έναρξη και κάτω δίπλα στο speed dial, είναι πολύ πιο φωτεινά και ασπρίζει! Ωχ!! Τέτοια να ακούω τώρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos1 Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 pantos emena to kainourgio pou mou edosan den kanei nera oute se mple fonto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis4 Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Και στο κόκκινο και στο μπλέ, ακρίβως εκεί που λέει έναρξη και κάτω δίπλα στο speed dial, είναι πολύ πιο φωτεινά και ασπρίζει! an enois pros to kendro einai normal mhn anhsixeis .apo ekei xynontai ta nera. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Σοβαρά τώρα, είναι νορμάλ :blink: :blink: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts