Jump to content

ETEN Χ500

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάποιος κάτοχος του Χ500 μπορεί να μου πεί αν έχει Ελληνική ή Αγγλική ROM?

Ευχαριστώ :)

There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't!

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πήγαινε στο Πλαίσιο να το δεις από κοντά να δουλεύει και να σχηματίσεις δική σου γνώμη. :rolleyes:

Είναι λίγο δύσκολο να πάω στο πλαίσιο γιατί βρίσκομαι σε νησί λόγω της δουλείας μου (δεν ξέρω και πότε θα μπορέσω να φύγω με κάποια άδεια :( για να πάω σε κάποια πόλη που έχει πλαίσιο κατάστημα) και θέλω να το παραγγείλω απευθείας από internet. Απλά έχω ξεμείνει από συσκευή και πρέπει επειγόντως να αγοράσω μια.:( :( :(

Είναι λίγο δύσκολο να πάω στο πλαίσιο γιατί βρίσκομαι σε νησί λόγω της δουλείας μου (δεν ξέρω και πότε θα μπορέσω να φύγω με κάποια άδεια :( για να πάω σε κάποια πόλη που έχει πλαίσιο κατάστημα) και θέλω να το παραγγείλω απευθείας από internet. Απλά έχω ξεμείνει από συσκευή και πρέπει επειγόντως να αγοράσω μια.:( :( :(

Παράγγειλε το είναι τρομερή συσκευή. Το καλύτερο τηλέφωνο με GPS. :rolleyes:

τι γινεται με το glofish ρε παιδια;κανενα καταστημα δεν το εχει ουτε η τιμ ουτε ο γερμανος.

Κόλπο είναι γιά να πας από Πλαίσιο. :lol: :lol: :lol:

Ελληνική τα περισότερα από Πλαίσιο, άλλα καταστήματα έχουν φέρει και Αγγλική. :cool:

@kakos: σου απάντησε ο panosha αλλά μάλλον δεν το είδες... Ναι αξίζει να το πάρεις και δεν παρουσιάζει προβλήματα σοβαρά. Έχουν αναφερθεί διάφορα αλλά τα πιο πολλά έχουν διορθωθεί. Τώρα για λεπτομέρειες κοίτα και στις προηγούμενες σελίδες...

@Papjim: τι εννοείς?? Οι μισοί έχουμε Αγγλική(:)) κι άλλοι μισοί Ελληνική...

@kosvou: δεν είναι σοβαρό αυτό με την οθόνη. Ουσιαστικά το παρατειρείς άμα στο έχουν ξαναπεί. Μόνο σε λίγα παιδιά ήταν πιο σοβαρό και τελικά αναγκαστήκανε να το αλλάξουν, αλλά από ότι θυμάμαι μιλάμε για πολύ λίγες περιπτώσεις.

@undertow: Μόνο το Πλαίσιο είναι εισαγωγέας και δυστυχώς δεν υπάρχει ούτε σε tim, vodafone, cosmote, γερμανός... Μόνο σε μερικά e-shop Ελληνικά, π.χ. play247, το έχουνε φέρει, πουθενά αλλού εντός Ελλάδας.

edit: Ώστε έτσι ανεβάζεις το αριθμό των post σου Πάνο, μου φαίνεται θα αρχίσω να το κάνω κι εγώ :lol:

Στις επαφές πως γίνεται να δείχνει πρώτα το όνομα και μετά το επίθετο?

Εχω περάσει τις επαφές μου αλλά τις δείχνει όλες ανάποδα δηλαδή βάζει πρώτα το επίθετο μετά κόμμα και μετά το όνομα. Οτι να 'ναι δηλαδή.

Θα μπορούσες να γράψεις και το επίθετο μετά το όνομα στο πεδίο του ονόματος, αφήνοντας το πεδίο του επίθετου κενό. Πάντως γενικά καλό είναι αν την κανεις τη δουλεια (δηλ. περνάς τις επαφές με το χέρι) σημείωσε τα πεδία κανονικά. Έτσι κάποια άλλη εφαρμογή θα έχει τη δυνατότητα να ξέρει ποίο το όνομα και ποιο το επίθετο σε κάθε επαφή.

Παιδιά έχει αντιμετωπίσει κανείς σοβαρά επαναλαμβανόμενα παράσιτα (τα ακούει ο συνομιλητής όχι εγώ με το Χ500) κατά την συνομιλία? Μου συμβαίνει τον τελευταίο καιρό πολύ συχνά όταν μιλώ με συγκεκριμένο αριθμό.

Έχει στείλει κανείς MMS με δίκτυο Vodafone?

Όταν έβαλα στην επιλογή δικτύων "MMS Connection" κατάφερε να το στείλει, αλλά δεν το έλαβε ο παραλήπτης (ούτε κάν ειδοποίηση να το δεί μέσω Internet):(

Τις ρυθμίσεις τις κατέβασε μόνο του Χ500 (δεν τις έβαλα εγώ)

Θα μπορούσες να γράψεις και το επίθετο μετά το όνομα στο πεδίο του ονόματος, αφήνοντας το πεδίο του επίθετου κενό. Πάντως γενικά καλό είναι αν την κανεις τη δουλεια (δηλ. περνάς τις επαφές με το χέρι) σημείωσε τα πεδία κανονικά. Έτσι κάποια άλλη εφαρμογή θα έχει τη δυνατότητα να ξέρει ποίο το όνομα και ποιο το επίθετο σε κάθε επαφή.

Οι επαφές είναι περασμένες με outlook.

Σε όλα τα κινητά που τις έχω περάσει πρώτα δείχνει το όνομα και μετά το επίθετο.

Στο Χ500 συμβαίνει το αντίθετο.

Το ερώτημα μου είναι αν υπάρχει κάποια επιλογή από το μενού του Χ500 ν' αλλάξει αυτό και να δείχνει πρώτα το όνομα.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Σε όλα τα κινητά που τις έχω περάσει πρώτα δείχνει το όνομα και μετά το επίθετο.

Το ερώτημα μου είναι αν υπάρχει κάποια επιλογή από το μενού του Χ500 ν' αλλάξει αυτό και να δείχνει πρώτα το όνομα.

Αλλο τα κινητά και άλλο τα PDA. Aνοιξε κάθε επαφή στο Outlook και στα πεδία "ονοματεπώνυμο" και "καταχώρηση ως' βάλε πρώτα το όνομα. :D

Έχει στείλει κανείς MMS με δίκτυο Vodafone?

Όταν έβαλα στην επιλογή δικτύων "MMS Connection" κατάφερε να το στείλει, αλλά δεν το έλαβε ο παραλήπτης (ούτε κάν ειδοποίηση να το δεί μέσω Internet):(

Τις ρυθμίσεις τις κατέβασε μόνο του Χ500 (δεν τις έβαλα εγώ)

Ανοιξε το wizard στις συνδέσεις κλικαρε το Vodafone πάτα Add. Θα σου βγάλει παράθυρο επιβεβαίωσης. Μετά πήγαινε στα MMS και από το μενού κάτω δεξιά επέλεξε MMS Dettings. Επέλεξε MMS Deafault και πάτα edit. Πρέπει να λέει

MMS Deafault

http://mms.vodafone.gr

MMS Connection

WAP 1.0 Gateway

213.249.019.049

9201

Done και είσαι έτοιμος. :D :D :D

Γενικά αυτό το wizard πάντως δε βάζει όλες τις ρυθμίσεις σωστά. Και tim είχε πρόβλημα με το gprs και cosmote με τα mms και τώρα από ότι βλέπω και η vodafone...

Το πιο σωστό να κάνετε όλοι όσοι θέλετε αυτές οι ρυθμίσεις να είναι σωστές, είναι να πάρετε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών του παρόχου σας και να ζητήσετε με email τις ρυθμίσεις για wm5 συσκευή. Από εκεί θα μπορέσετε να τσεκάρετε εάν όλα τα στοιχεία που είναι περασμένα από τον wizard είναι σωστά...

kai sto qtek 9100 to idio ginotan

Αλλο τα κινητά και άλλο τα PDA. Aνοιξε κάθε επαφή στο Outlook και στα πεδία "ονοματεπώνυμο" και "καταχώρηση ως' βάλε πρώτα το όνομα. :D

Δίκιο έχεις και τελικά όλα τα ξέρεις ρε γμτ.:)

Από το μενού του Χ500 προσπαθούσα να βγάλω άκρη.:mad:

Και μια ηλίθια ερώτηση::confused: :stupid: :up:

Αφού το έστησα, πέρασα σήμερα και τις επαφές (thanks panosha για το tip) ήρθε η ώρα να βάλω και την κανονική κάρτα SIM (μέχρι τώρα κουβαλούσα και το SE K800 μαζί μου).

Μιας που δεν έχουν τερματισμό/απενεργοποίηση τα windows mobile πως γίνεται η εναλλαγή των καρτών SIM?

Να υποθέσω ότι περιμένουμε να τελειώσει η μπαταρία?

Θέλει προσοχή όταν την αλλάζεις γιατί πετάγονται σπίθες :p

Το κινητό κλείνει όταν αφαιρείς το καπάκι (αυτό σημαίνει πως όταν το ξανακλείσεις ακολουθεί reset).

Δίκιο έχεις και τελικά όλα τα ξέρεις ρε γμτ.:)

Ολα όχι. Γνωρίζουν κι άλλοι απλά εγώ δεν βαρέθηκα ακόμα να απαντάω και είμαι ακόμα εδώ. :lol:

Απο πλαισιο στο the mall θα το εχει με την ελληνικη ρομ 2.91

Ανοιξε το wizard στις συνδέσεις κλικαρε το Vodafone πάτα Add. Θα σου βγάλει παράθυρο επιβεβαίωσης. Μετά πήγαινε στα MMS και από το μενού κάτω δεξιά επέλεξε MMS Dettings. Επέλεξε MMS Deafault και πάτα edit. Πρέπει να λέει

MMS Deafault

http://mms.vodafone.gr

MMS Connection

WAP 1.0 Gateway

213.249.019.049

9201

Done και είσαι έτοιμος. :D :D :D

Thanks τα εκανα, σηκωσε GPRS το εστειλε, να δω αν θα το λάβει.Υποθετω οτι το GPRS το κατεβάζει κιολας μονο του ... (δεν περιμενα και το έκλεισα μόνος μου αφου μου έβγαλε μηνυμα ότι το έστειλε)

Παιδιά έχει κάνει κανεις αναβάθμιση απο ελληνική ROM στην 291 ELL και μετά να του δούλεψε restore από backup που ειχε πριν?

Thanks τα εκανα, σηκωσε GPRS το εστειλε, να δω αν θα το λάβει.Υποθετω οτι το GPRS το κατεβάζει κιολας μονο του ... (δεν περιμενα και το έκλεισα μόνος μου αφου μου έβγαλε μηνυμα ότι το έστειλε)

Σωστά υποθέτεις και μπορείς αν ψάξεις τα μενού στα MMS να έχεις και ειδοποίηση οτι παραλήφθηκε. :cool:

• The title was changed to ETEN Χ500