Jump to content

[Επίσημο] Motorola MPx220

eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ola vriskontai sto surrealnetworks.com parola auta ligo psaximo dn vlaptei...

συγγνωμη ρε φιλαρακι αλλα ειπα και προηγουμενως οτι ψαχνω παρα πολυ καιρο στο γουγλη αλλα και σε ξενα σαητ και φορουμ για καποια ρομ που να ειναι καλη για ελλαδα.

επειδη λοιπον εσυ τις εχεις δοκιμασει ολες τοσο δυσκολο σου ειναι να μας δωσεις ενα λινκ μεσω ΠΜ ή και απο εδω μεσα αφου βλεπεις οτι δεν βρισκουμε λυση?????????

ενα κωλο κοπι πεηστ και μερικα δευτερολεπτα θα σου παρει. :X

(μολις μπηκα στο σαητ που λες......πες μας και ποιες σου δουλεψαν χωρις κανενα προβλημα........με συγκεκριμενους κωδικους.) :worry:

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Loipon oso afora ts roms egw tha su elega na valeis tn 3.46 kai na kaneis ta tweaks gia fonts kpl... parola auta epidi telika mu tn edose to font evala tn 1.43 unbranded kai twra perimenw ta windows mobile 5 pu tha ta exw aurio....

επειδη λεω να το παρω εχω καποιες ερωτησεις:

το ηχειο του ειναι καλο στα mp3 και στις εισερχομενες?

η μουσικη απο τα ακουστικα ειναι καλη γενικα?

επειδη λεω να το παρω εχω καποιες ερωτησεις:

το ηχειο του ειναι καλο στα mp3 και στις εισερχομενες?

η μουσικη απο τα ακουστικα ειναι καλη γενικα?

H poiothta tou exwterikou hxeiou einai aristh parola auta to eswteriko ysterei ligo sto volume alla h genikh eikona paramenei poly kalh....

Επισήμως από την motorola είπαν πως το MPX220 παίρνει μέχρι 512mb μνήμη SD-MINI...

> iassael > Τα Windows Mobile 5 μπορούν να εγκατασταθούν κανονικά στο κινητό, χωρίς δλδ πρόβλημα; όταν τα βάλεις ρίξε κανένα Post να μας πεις νέα και αν συναντήσεις τίποτα προβλήματα...

Το ξαναπαμε ΚΑΙ αυτό...

ΝΑΙ παίζει μηνύματα mp3 (και όχι μόνο) για κλήσεις, απλώς πρέπει να είναι "δυνατά" ηχογραφημένο αλλιώς "χάνει" κάπως.

μπορεις να μου στειλεις το destinator SP στο kpilidis@gmail.com?

θα στο έστελνα αλλά είναι 2 CD !!! pm me για λεπτομέρειες

Συγνώμη σε'όσους δεν απάντησα μέχρι τώρα, μόλις τελείωσα την εξεταστική and i'm back :cool: :cool:

@ iassael : γιατί να βάλεις wm2005? μόνο για το wmp10 αξίζουν και πάλι όχι αφού υπάρχει ο betaplayer.. εγώ είμαι ακόμα με την 1.30 (ελληνική) και όλα είναι οκ.. σκέφτομαι να τ'αλλάξω μόνο αν βγει κάτι με ελληνικό iTap ή ακόμα καλύτερα με Τ9.. πάντως αν τα βάλεις πες μας εντυπώσεις..

τώρα για τα fonts για τσέκαρε αυτό, και πές μου αν σε βοηθάει..

--> Ήχοι MP3 κλπ :

Όσοι αναρωτιούνται αν παίζει το ένα ή το άλλο, η απάντηση είναι ότι παίζει mp3, wav, wma και με ένα προγραμματάκι όπως το cooledit, το soundforge, το WaveStudio της Creative, το AShampoo Media Center κ.α. μπορείτε να τα κάνετε normalize (να μεγιστοποιηθεί η ένταση χωρίς παραμόρφωση), compress (την ηχητική συμπίεση δηλ. οι χαμηλοί ήχοι να έχουν μικρότερη διαφορά έντασης από τους δυνατούς στο ίδιο κομμάτι), να βρείτε μια όμορφη λούπα για να κάνετε crop - cut, και τέλος να βγάλετε το αποτέλεσμα σε οποιοδήποτε από τα υποστηριζόμενα format.. προτείνω ανεπιφύλακτα το πρώτο και σαν format το wma..

1. Ψάξε στο internet

2. Ψάξε στο forum

3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes:

vasika gia sms thelei na to kaneis wav.... (mporeis kai meso tou winamp)

Σου ήρθε η αναβάθμιση για τα mpx 220 εννοώ την rom των

WM5 για το mpx220?

Αν ναι βάλτην και βγάλε κανένα screenshot!

Ευχαριστώ!

:)

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

@ iassael : γιατί να βάλεις wm2005? μόνο για το wmp10 αξίζουν και πάλι όχι αφού υπάρχει ο betaplayer.. εγώ είμαι ακόμα με την 1.30 (ελληνική) και όλα είναι οκ.. σκέφτομαι να τ'αλλάξω μόνο αν βγει κάτι με ελληνικό iTap ή ακόμα καλύτερα με Τ9.. πάντως αν τα βάλεις πες μας εντυπώσεις..

τώρα για τα fonts για τσέκαρε αυτό, και πές μου αν σε βοηθάει..

Euxaristw tha to dokimasw kai tha sou pw....

μηπως μπορει καποιος να μου στειλει ενα λινκ απο που να κατεβασω το upgrade wizard?εχ φαει το νετ εδω και μιση ωρα και δεν το βρισκω με τιποτα........αντε μπας και αναβαθμισω το ΜΡΧ220 μου γιατι μου δεν μπορω να αποθηκευσω νουμερααααααα.......

μηπως μπορει καποιος να μου στειλει ενα λινκ απο που να κατεβασω το upgrade wizard?εχ φαει το νετ εδω και μιση ωρα και δεν το βρισκω με τιποτα........αντε μπας και αναβαθμισω το ΜΡΧ220 μου γιατι μου δεν μπορω να αποθηκευσω νουμερααααααα.......

http://direct.motorola.com/ENS/web_producthome.asp?Country=USA&language=ENS&productid=29303

για δες και εδω :)

ρε φιλε το ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ!!!!!!

δεν ειμαι μελος ομως και δεν μου επιτρεπει να το κατεβασω αν και εχω κανει register.

τοσο δυσκολο σου ειναι να μου δωσεις ενα direct link?

και τις προαλλες που ρωτησα για κατι αλλο απαντησες οτι λιγο ψαξιμο δεν βλαπτει αν και ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ οτι γουγλαρα αρκετα και ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ...........

αυτο που θελω να πω ειναι οτι μην βγαζετε το λαδι σε ολους για να δωσετε μια πληροφορια.....δωστε το κωλολινκ χωρις σχολια τετοιου τυπου γιατι δεν ειμαστε ολοι μας καινουριοι μεσα στα φορουμ και ας εχουμε λιγα ποστ....... :mad:

ευχαριστω για το λινκ αλλα εχω ηδη ψαξει εκει και δεν το βρηκα. :(

Paidia mporoume na egkatasthsoume leitourgiko monoi mas; exw katebasei ta winmobile smartphone 2005 , an nai pws ginetai;;

Auta pu exeis dn nomizw na kanoun gia to mpx220.... :cry: :cry: :cry:

ευχαριστω για το λινκ αλλα εχω ηδη ψαξει εκει και δεν το βρηκα. :(

Apo edw file moy

hssp://www.alienhq.com/mpx220/Motorola_Mobile_Upgrade_Wizard_V1.8.5_setup.exe

Alaxe ta 2ss me tt

It&C My Company Dpt

Apo edw file moy

hssp://www.alienhq.com/mpx220/Motorola_Mobile_Upgrade_Wizard_V1.8.5_setup.exe

Alaxe ta 2ss me tt

να σαι καλα φιλε.αυτο παει να πει συνεισφορα στο φορουμ

αυτα να τα βλεπουν οσοι βαριουνται να ποσταρουν ενα λινκ μιση σειρα ακομα και αν αυτος που ψαχνει εχει δηλωσει οτι δεν τα καταφερε ο ιδιος. :shifty:

ρε φιλε το ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ!!!!!!

δεν ειμαι μελος ομως και δεν μου επιτρεπει να το κατεβασω αν και εχω κανει register.

τοσο δυσκολο σου ειναι να μου δωσεις ενα direct link?

και τις προαλλες που ρωτησα για κατι αλλο απαντησες οτι λιγο ψαξιμο δεν βλαπτει αν και ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ οτι γουγλαρα αρκετα και ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ...........

αυτο που θελω να πω ειναι οτι μην βγαζετε το λαδι σε ολους για να δωσετε μια πληροφορια.....δωστε το κωλολινκ χωρις σχολια τετοιου τυπου γιατι δεν ειμαστε ολοι μας καινουριοι μεσα στα φορουμ και ας εχουμε λιγα ποστ....... :mad:

File eimai 14 xronwn kai egw katafera na to vrw... Giati yparxei kai to GOOGLE xereis... tespa mn exaptesai.... :X

Xalarwse... :cool: Kathise anapautika... Na to link... :w00t:

http://rapidshare.de/files/1745595/Motorola_Mobile_Upgrade_Wizard_V1.8.5_setup.zip.html

Xaroumenos twra??? :w00t: :w00t: :w00t:

Kai kanena euxaristw dn vlaptei...